Orijinalini görmek için tıklayınız : Kirmizi polo gti araniyor. 4 kapi cam tavan cth motorlu
speed_emre
09-12-2021, 13:46
Merhabalar,
2013 - 2014 model 80.000 km altı Kırmızı 4 kapı cam tavanlı hatasız polo gti arıyorum.
Not; cupra kırmızı olabilir.
İyi günler...
0555 560 00 01 Emre
MertSerhanÖ.
09-12-2021, 17:10
e clio noldu ya
speed_emre
09-12-2021, 22:47
e clio noldu ya
Kanka clio gitti sattım. Eşimden boşanıyorum o yüzden.
MertSerhanÖ.
10-12-2021, 00:36
:/ anladım kanka,hakkında hayırlısı olsun
speed_emre
10-12-2021, 12:07
sağolasın kanka. Aramaya devam ?
speed_emre
10-12-2021, 20:04
Cupra da olabilir…
speed_emre
11-12-2021, 16:55
Aramaya devam!!!
speed_emre
12-12-2021, 17:53
Aramaya devam!!!!
speed_emre
16-12-2021, 16:32
Varmı satan? Cupra yada polo
speed_emre
22-12-2021, 08:44
aramaya devam :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-boyasiz-forged-cth-cam-tavan-gti-978261937/detay
bilgisi olan varmı? yaklasık 3 aydır satılık 230 lardan bu rakamlara kadar çıktı.
speed_emre
22-12-2021, 15:15
Fiyat şok..
600 isteyende var :D
60 bin lira olmuş sıfır polo gti muhabbeti vardı beni o yıla ışınlasınlar ya :( Konunuzu gereksiz meşgul ettim kusura bakmayın ancak bu yorumumu paylaşmak istedim.
speed_emre
24-12-2021, 07:19
60 bin lira olmuş sıfır polo gti muhabbeti vardı beni o yıla ışınlasınlar ya :( Konunuzu gereksiz meşgul ettim kusura bakmayın ancak bu yorumumu paylaşmak istedim.
rakamlar oturması lazım max 300 olacak bence :)
Dün açılan fırsatçı ifşa başlığında da bu konu tartışılıyordu zaten adamın malı istediği fiyatı yazar diye hayır ben bu beyana katılmıyorum. Her şeyin bir ederi var dediğiniz gibi.
speed_emre
24-12-2021, 13:23
Dün açılan fırsatçı ifşa başlığında da bu konu tartışılıyordu zaten adamın malı istediği fiyatı yazar diye hayır ben bu beyana katılmıyorum. Her şeyin bir ederi var dediğiniz gibi.
aynen haklısın. Konu sahibi açtığına pişman oldu.
varmıdır cupra yada polo gti kırmızı satan?
speed_emre
29-12-2021, 07:18
güncel....
speed_emre
30-12-2021, 22:15
Aramaya devam…
speed_emre
03-01-2022, 12:04
Güncelll aramaya
speed_emre
07-01-2022, 14:36
gerilerde kaldık. Cupra yada polo gti aramaya devam. Kırmızı beyaz farketmez temiz olsun yeter.
Abi ilanlardan bulamadın mı ? Bulduğun arabaları paylaş ki onları değerlendirelim.
MertSerhanÖ.
07-01-2022, 20:56
Bu zamana kadar hiç bir araba aklına yatmadıysa,bulamazsın brocum.Bence yorma kendini:)
https://www.youtube.com/watch?v=uDyl8XPdoHc
Daha önceki araba aradığın dönemde de söylediğim gibi
Cth- Cav takılma
Cav olsun motor yapılmış olsun, Cth olsun motor içi stok olsun.
Ben Cav a daha çok güvenirim. 6-7 ay Gti kullandım biliyorsun Cav motordu.
speed_emre
08-01-2022, 23:15
Aklıma yatan bir kaç araç var ama aile baskısıda etkiliyor beni. 4 kapı illa olsun diye kavga edip duruyorum.
Çoğu araçların kmleri yüksek ileride satarkende yüksek diye sorun olacak.
İlanlardan atın bakıp beğendiğini tanıyormusunuz yada durumlarını biliyormusunuz?
KUSURSUZ // HATASIZ // NÜRAL LI İlan No: 985703821 Misal
Hatasızz+2013+Polo+GTİ+CTH+240HP+5 kapı+127.** km İlan No: 987094874
STOCK ( KOLTUK ISITMALI SUNROOFLU ) İlan No: 983041815
speed_emre
10-01-2022, 08:19
bilgisi olan varmı?
Aklıma yatan bir kaç araç var ama aile baskısıda etkiliyor beni. 4 kapı illa olsun diye kavga edip duruyorum.
İlanlardan atın bakıp beğendiğini tanıyormusunuz yada durumlarını biliyormusunuz?
987094874 bu güzel gibi
AliGizda
11-01-2022, 07:44
983041815 bu bana çok yakınmış, hiç denk gelmedim ve motordan vs çok anlamam ama niyetlenirsen gider bakarım.
speed_emre
11-01-2022, 10:51
Kırmızıya niyetlenmiştim ama galericinin konuşması ve tavrı hoşuma gitti 333 dü 330 diyordu. Şimdi fiyatı düşürdü aşağıya.
Beyaz olanda 2 farklı ilana girdi. O da sağlıklı bilgi alamadım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-tertemizz-990515197/detay
Bu nasıl biraz yüksek rakamı ?
Hacı noldu clio sarmadı mı :)
Kırmızıya niyetlenmiştim ama galericinin konuşması ve tavrı hoşuma gitti 333 dü 330 diyordu. Şimdi fiyatı düşürdü aşağıya.
Beyaz olanda 2 farklı ilana girdi. O da sağlıklı bilgi alamadım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-tertemizz-990515197/detay
Bu nasıl biraz yüksek rakamı ?
Rakam yüksek bence..
100 küsürat bin Km deki araçlara bak hepsi Nüral lı
O hale gelecek motora sahip değil GTI yazılımla azına .ıçmışlar motorların belli
Yazılımlı araçlardan kaç kaçabildiğin kadar
Kırmızı olan sunroof hariç bomboş farlar orjinal değil sonradan takma dijital klima yok park sensörü yok yağmur sensörü yok km ye ben inanmadım 50 bin km fazlası var gibi
İlk beyaz olanın motor yürüyen olarak üstünden tır geçmiş
Diğer beyaz olanın Koltuklar orjinal değil öyle bi deri koltuk hiç gelmedi
GTI ın hastalıkları belli kavrama-volant-mekatronik-devirdaim bunlar yakında değiştiyse pek başka bişey olmaz ama motoru ellenmediyse !!!
Km ve cav cth senin yanlış hedefin
İlk hedefin orjinal ellenmemiş ve gerçekten bakımlı bir araç olmalı o kadar gerisi kısmet zaten..
speed_emre
12-01-2022, 07:17
Hacı noldu clio sarmadı mı :)
yok kanka eşimden boşanıyorum. 2 aylık bitince satmak zorunda kaldım. Dolara girdik işte ordanda terse kaldım. Yaktım herşeyi bakıyorum ama yok malesef.
speed_emre
12-01-2022, 07:20
O hale gelecek motora sahip değil GTI yazılımla azına .ıçmışlar motorların belli
Kırmızı olan sunroof hariç bomboş farlar orjinal değil sonradan takma dijital klima yok park sensörü yok yağmur sensörü yok km ye ben inanmadım 50 bin km fazlası var gibi
GTI ın hastalıkları belli kavrama-volant-mekatronik-devirdaim bunlar yakında değiştiyse pek başka bişey olmaz ama motoru ellenmediyse !!!
İlk hedefin orjinal ellenmemiş ve gerçekten bakımlı bir araç olmalı o kadar gerisi kısmet zaten..
aynen abi haklısın. Bu saydıklarını hiçbir sahibi bilmiyor. Hepsi 3 5 aylık sahipleri. Al satçı olduğumuz için risk cok. Herhalde kenarda 50.000 tl şart oluyor risk için.
Herhalde vazgeçicem bu durumdan gene bulamadım.
yok kanka eşimden boşanıyorum. 2 aylık bitince satmak zorunda kaldım. Dolara girdik işte ordanda terse kaldım. Yaktım herşeyi bakıyorum ama yok malesef.
kardeşim, hakkında hayırlısı olmasını dilerim..
Malesef ülkemiz şartlarında hayat, geçim çok zor..
kalipson
12-01-2022, 11:22
Polo GTI sanırım TRde epey bi sattı. Ama bence bu demek değil ki arzu edilen bir Polo GTI'ın (renk, kapı, vb.vb.) ha deyince bulabilelim.
Naçizane tavsiyem sabırlı davranmanız. Spesifik özellikli bazı araçlar için yıllarca pusuda bekleyen adamlar biliyorum
speed_emre
12-01-2022, 12:39
kardeşim, hakkında hayırlısı olmasını dilerim..
Malesef ülkemiz şartlarında hayat, geçim çok zor..
sağolasın kardeşim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
speed_emre
12-01-2022, 12:40
Polo GTI sanırım TRde epey bi sattı. Ama bence bu demek değil ki arzu edilen bir Polo GTI'ın (renk, kapı, vb.vb.) ha deyince bulabilelim.
Naçizane tavsiyem sabırlı davranmanız. Spesifik özellikli bazı araçlar için yıllarca pusuda bekleyen adamlar biliyorum
haklısın abi ilansız çok rahat el değiştiren oluyor. Birde uyguna alanlar tanıdıklardan uçuk rakamlarla nete yada sağa sola söylüyorlar yani 2013 arabaya 400 verilmez yani
Olayın yazılımla alakası yok. 80.000 KM'den sonra bütün açılmamış CAV CTH motorlar pimi çekilmiş bombadır.
Yağ yakma sorunu genelde hepsinde var üzerine oem beyin programı 98 oktana benzine göre yapıldığı için detonasyon dediğimiz vuruntulu çalışma durumu olur. Sonrasında motor kırar.
Doğru yazılım ülke şartlarındaki benzine göre yada methanol kit etanol tolyen gibi kimyasallarla avans açıldığında motoru kırmaz aksine daha sağlıklı olmasını sağlar.
Stock gti alıp 2 sene 25.000 km bindim hepsi kendi tecrübemdir. Bir çok 1.4 tsi otomobil tune ettim.
Konu sahibine tavsiyem alacağın aracın karoser ve iç özellikleri istediğini karşılıyorsa gerisi kolay,
Stage 2 seviyesinde almak malzeme fiyatları açısından iyi olur.
Kontrol listesi;
Şehir içi sürüp DSG titreme kaçırma yapıyor mu bakın (gazlarken 5. vites kavrama bitikse kaçırır)
Bujileri söküp kompresyon testi yaptırın. Çıkan bujileri motor ustasına uçlarına bakarak yorumlasın.
Vagcom cihazı ile retard (vuruntu) kontrolü yapın. AFR turbo ve benzin basıncı kayıp ateşleme (missfire) bakılsın.
Yağ seviye kontrölü yapın. Son bakım kmsini sorun. Yağ çubuğunda benzin kokusu var mı bakın (ön pompa arızalanınca yağa benzin verir)
Yokuş aşağı küçük vites kompresona bırakıp birden gaz verin arkadan gri duman gelmesi kötü motor hakkında ipucudur.
Kolay gelsin. Hayırlısı olsun.
Olayın yazılımla alakası yok. 80.000 KM'den sonra bütün açılmamış CAV CTH motorlar pimi çekilmiş bombadır.
Yağ yakma sorunu genelde hepsinde var üzerine oem beyin programı 98 oktana benzine göre yapıldığı için detonasyon dediğimiz vuruntulu çalışma durumu olur. Sonrasında motor kırar.
Doğru yazılım ülke şartlarındaki benzine göre yada methanol kit etanol tolyen gibi kimyasallarla avans açıldığında motoru kırmaz aksine daha sağlıklı olmasını sağlar.
Stock gti alıp 2 sene 25.000 km bindim hepsi kendi tecrübemdir. Bir çok 1.4 tsi otomobil tune ettim.
.
201 Bin Km de GTI sahibiyim "0" km den beri bende bir GTI a benden daha uzun süre binen duymadım vardır belki.
Ben henüz motor olarak hiç problem yaşamadım dsg belli hep sıkıntı hep sıkıntı bıktırıyor insanı
Tsı için 80 binden sonrası bomba demek ciddi iddialı olmuş
O 100 bin Km deki araçlar acaba gerçekte kac binde ?
10 yaşındaki arabalar ne hikmetse hep 100 bin km civarında bi biz dünyayı dolaştık galiba :)
Yazılımla direkt alakası var piyasada arabayı resmen bozan yazılımcı !!! çok sonra gidince abi valla yazılımla alakası yok hep öyle olur zaten..
İşini iyi yapan zaten kendini belli eder öncesinde sonrasında özellikle sonrasında..
201 Bin Km de GTI sahibiyim "0" km den beri bende bir GTI a benden daha uzun süre binen duymadım vardır belki.
Ben henüz motor olarak hiç problem yaşamadım dsg belli hep sıkıntı hep sıkıntı bıktırıyor insanı
Tsı için 80 binden sonrası bomba demek ciddi iddialı olmuş
O 100 bin Km deki araçlar acaba gerçekte kac binde ?
10 yaşındaki arabalar ne hikmetse hep 100 bin km civarında bi biz dünyayı dolaştık galiba :)
Yazılımla direkt alakası var piyasada arabayı resmen bozan yazılımcı !!! çok sonra gidince abi valla yazılımla alakası yok hep öyle olur zaten..
İşini iyi yapan zaten kendini belli eder öncesinde sonrasında özellikle sonrasında..
Yazılımcı falan değilim bu arada bilinçli kullanıcıyım tecrübelerimi aktardım :)
Kim ne yapmış hangi yazılımcı arabayı bozmuş ilgilenmiyorum. Benim istediğim basınç avans ve hava yakıt karışımını içeren dosyayı yükletiyorum hepsi bu :)
DSG içinde bir paragraf yazardım ama sizin tecrübeniz daha fazla muhtelemelen biliyorsunuzdur. :)
KM yaparak bişeyler öğrenilseydi babam uzun yol şöförü yeri geliyor onun tırı içinde araştırıp ustalara iş tarif ediyorum. :)
İddalı yazıyorum ama hepsini TECRÜBE ile konuşuyorum. İyi forumlar. :)
kalipson
13-01-2022, 16:49
VAG grubu, sunduklarıyla birlikte emsallerine göre her zaman birkaç tık pahalı olmuştur. Sıfırda da, ikinci elde de.
Ama şu DSG hikayesi mide bulandırıcı maalesef. En azından bana göre öyle.
Allah sabır versin sahiplerine ya da niyetine girenlere. Her an bişey olabilirmiş beklentisi huzur kaçırır cinsten. Bisiklet değil ki kolay kolay ve ucuza yaptırasın.
Polemik için yazmadım; keza uzun yıllardır mevzusu dönen bir şanzıman. :/
KM yaparak bişeyler öğrenilseydi babam uzun yol şöförü yeri geliyor onun tırı içinde araştırıp ustalara iş tarif ediyorum. :)
:)
Varilan ve anlasilan noktaya bayildim
Iyi forumlar :)
speed_emre
13-01-2022, 20:46
Yorum yapan ve görüşlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Evet aracı alınca ya bunları 0 dan yapmak lazım oda ayrı bir maliyet en az 20 30 arası yiyecek. Km lerin çoğu yüksek birde hatasız sorunsuz denilen araçlarda ve stage 2 plus yapılıp stok diye sattırmaya çalışanları gördükçe ümidim kalmadı açıkçası.
Kafamıda aracın kasko değeri olsun model ve km olarak verilen değere bakınca ayrıca yapılacak masrafta ciddi boyutlarda olunca temiz arabada olmayınca vazgeçtim gibi.
Modelli arabaya dönüş yapıyorum. İçimde kalan bir araba olarak devam edecek herhalde inş birgün stage 3 lü binerim. :(