Orijinalini görmek için tıklayınız : 150.000₺ ye kadar yüksek araç önerisi-Terrano-Freelander-Outlander vs.
MertSerhanÖ.
02-01-2022, 12:20
Saygıdeğer Techturkey ahalisi.
Dardayım.
Babam 70 yaşında her gün işe gidip geliyor ve gittiği yollar berbat.Birde üzerine babamın kasiste,çukurda frene basmadığını katarsak şuan sahibi olduğu c3'ü haşat etmiş durumda.2 gün önce 5.000 tl'lik ön takım amortisör vs bakımını yapınca dedim ki yeter.Artık sana yüksek bir araç alalım böyle olmayacak.
Yüksek araçtan hiç ama hiç anlamam. Max bütçe 150.000₺
Beğendiği ve baktığımız araçlar;
Terrano 2.7 td
Land Rover Freelander 1.8-2.0
Mitsubishi Outlander 4g63 motorlu.
veya siz ne önerirseniz.
Şimdiden teşekkür ederim fikirleriniz için.
En mantıklısı sorento olur aslında o fiyatlara. Motor belki potansiyel problem olabilir ama terrano'dan iyidir diye düşünüyorum.
Şunu gördüm diğer konularda, keşke kenarda araç için verebileceğim 150.000 TL olsa dedim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-ful-yapili-cadirli_kumandali-vinc_led-far_emsalsiz_tek-983990148/detay
Saygıdeğer Techturkey ahalisi.
Dardayım.
Babam 70 yaşında her gün işe gidip geliyor ve gittiği yollar berbat.Birde üzerine babamın kasiste,çukurda frene basmadığını katarsak şuan sahibi olduğu c3'ü haşat etmiş durumda.2 gün önce 5.000 tl'lik ön takım amortisör vs bakımını yapınca dedim ki yeter.Artık sana yüksek bir araç alalım böyle olmayacak.
Yüksek araçtan hiç ama hiç anlamam. Max bütçe 150.000₺
Beğendiği ve baktığımız araçlar;
Terrano 2.7 td
Land Rover Freelander 1.8-2.0
Mitsubishi Outlander 4g63 motorlu.
veya siz ne önerirseniz.
Şimdiden teşekkür ederim fikirleriniz için.
Bu arada maşallah, baba 70 yaşında ne işle uğraşıyor.
Her yıl muayene ve hız limitleri sorun değilse, ben olsa güzel bir çift kabin bakardım
Ya da Niva
Listedeki araçların yürütmeleri biraz maliyetli
emrecanklc
02-01-2022, 15:39
Benim babamda aynı şekilde araç kullandığı için 2015 de Sorentoya geçiş yaptık ve çok memnunuz tavsiye ederim.
ahmetbaha-drs
02-01-2022, 19:06
Toyota RAV4 bulun bitane bence.
mirafiori
02-01-2022, 19:53
Sandero Stepway faz1, hem yüksek hem bakımı parçası ucuz, o fiyatlarada bulunabilir.
MertSerhanÖ.
02-01-2022, 23:05
En mantıklısı sorento olur aslında o fiyatlara. Motor belki potansiyel problem olabilir ama terrano'dan iyidir diye düşünüyorum.
Bizim bütçeyi geçmiyorlarsa bakacağım.Teşekkürler.
Bu arada maşallah, baba 70 yaşında ne işle uğraşıyor.
Öncelikle teşekkürler.Baba doktor,emekli oldu fakat çalışmadan duramıyor.Fabrikada iş yeri hekimliği yapıyor.Bu arada pajero çok güzel fakat hem araziyle hiç işimiz yok birde çok eski maalesef.O lastikler çadır vs hepsi gereksiz bizim için.
Her yıl muayene ve hız limitleri sorun değilse, ben olsa güzel bir çift kabin bakardım
Ya da Niva
Listedeki araçların yürütmeleri biraz maliyetli
Çift kabin dediğiniz hangisi oluyor acaba?
MertSerhanÖ.
02-01-2022, 23:07
Benim babamda aynı şekilde araç kullandığı için 2015 de Sorentoya geçiş yaptık ve çok memnunuz tavsiye ederim.
Bakacağım sorentoyada.Çok teşekkürler.
Toyota RAV4 bulun bitane bence.
Rav4 ün eski kasalarına yetiyor paramız.Onlar nasıldır bir bilginiz var mı acaba?
Sandero Stepway faz1, hem yüksek hem bakımı parçası ucuz, o fiyatlarada bulunabilir.
Stepway evet yüksek ama ön takımları çok hassas onların.Yine aynı problemleri yaşarız gibi:/
http://www.techturkey.com/forum/arac_sorgulamalari/237708-1996_model_nissan_terrano_1_3_0_v6_vg30e.html?high light=
NİSSAN TERRANO 1 3.0 V6 VG30E
arkadaş 4-5 yıldır kullanıyo dag bayır ,hemde gtr kafası yaşıyo :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-infiniti-1999-model-infiniti-qx4-4x4-otomatik-vites-sunroof-deri-full-976956545/detay
buda terranonun daha konforlusu ve lüksü aynı platformda
ilanla bi alakam yok bu arada örnek olsun diye attım
L200 veya navara gibi araçlar demek istedim
MertSerhanÖ.
03-01-2022, 09:06
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-infiniti-1999-model-infiniti-qx4-4x4-otomatik-vites-sunroof-deri-full-976956545/detay
buda terranonun daha konforlusu ve lüksü aynı platformda
ilanla bi alakam yok bu arada örnek olsun diye attım
Abi bunu gördüm,aşırı beğendim ama aklımda ki tek soru yakıt yav:/Uzun yolda ne yakar acaba?
L200 veya navara gibi araçlar demek istedim
Abi çok yabancı olduğum için çözemedim:)Tamamdır çok teşekkürler
Birkan61
03-01-2022, 09:13
kanka babam geçen yılbaşında şimdilerde tofaş fiyatına köyde kullanmalık hyundai tucson aldı 387.000 km'de,
araba 1 yıldır köyden ilçe merkezine indi sadece full bozuk yolda mis gibi kullanıyor pandemiden dolayıda köyde hemen hemen hergünde kullanıyor yaylaya gider pikniğe o yana bu yana
tucson veya ikilisi sportage'da önerebilirim. Biraz daha kibar sorentoya göre hemde sunroof dijital klima falan var
Bende outlander var fakat babanız için önermem açıkçası, parça bulmada sorun yaşanabiliyor. En güzeli L200 olur bence
nissan için söliyim arkadaş ın kullandıgı manuel lpg li onun gibi fakir bi adam kullanıyosa bence çok yakmıyo :D
Abi bunu gördüm,aşırı beğendim ama aklımda ki tek soru yakıt yav:/Uzun yolda ne yakar acaba?
LPG bugünkü fiyatında kalırsa km'de 1 TL yakar kemiksiz. 1,5'u geçmez. günlük karışıkta 1,5 lira yakar net :) şehiriçi 2 liraya yaklaşır
E320'den yola çıktım. 3.5 V6 motorlu Nissan'ım vardı hiç tutumlu bir araba değildi, 330i'den fazla yakıyordu diyebilirim :) Bu Nissan'daki de müsrif bir motordu gelmiş 30 yaşına 300 bin km'ye bir de
biz de ikiside vardı zamanında, freelander hala var bitane, şöyle söyleyim, ikisi de servisle kanka :) hele terrano başlı başına bela bir araç hiç tavsiye etmem.
MertSerhanÖ.
03-01-2022, 19:18
Vallahi psikolojim bozuldu.Ne alacaz biz yav..:( Elimizde 150 bin birim para var ve biz araba alamıyoruz,hepsi 20 küsür yaşında problemli arabalar..Nasıl ama? :D
Fluence bak kanka jip gibi araba zaten :D
onn_dear
03-01-2022, 22:07
Eski kasa ies motorlu hrv bulunabilir mi ki o paralara
Honda crv lerde mantıklı olabilir bir bakın derim.
individual
04-01-2022, 18:32
bir arkadaşım zamanında daihatsu terios almıştı.
1.3 motor 2007 model.kendisi ava gidiyordu.3-4 sene kullandın bir kere ağrıza çıkarmamıştı.
ufak araç sorun olmaz derseniz çok mantıklı bir araç.
kaporta harici çoğu aksamı toyota ile aynıydı.
terios bi süre kullandım, otomatik. Arazi kabiliyeti ufaklığına rağmen gayet tatmin ediciydi
MertSerhanÖ.
04-01-2022, 22:36
Fluence bak kanka jip gibi araba zaten :D
auhsdasuh kanka jip gibide ön takımıda çok hassas be onların :D
Eski kasa ies motorlu hrv bulunabilir mi ki o paralara
hrv lerin maalesef düzgünleri pahalı.
Honda crv lerde mantıklı olabilir bir bakın derim.
evet olabilir,bakacağım teşekkürler.
bir arkadaşım zamanında daihatsu terios almıştı.
1.3 motor 2007 model.kendisi ava gidiyordu.3-4 sene kullandın bir kere ağrıza çıkarmamıştı.
ufak araç sorun olmaz derseniz çok mantıklı bir araç.
kaporta harici çoğu aksamı toyota ile aynıydı.
terios bi süre kullandım, otomatik. Arazi kabiliyeti ufaklığına rağmen gayet tatmin ediciydi
Evet teriosta olabilir.Bakacağım ilanlara.Çok teşekkür ederim
hakan308
05-01-2022, 08:02
subaru forester bakın 2.0 xt
Grand vitara öneririm. 2007 sonrası. Dizelleri 1.9 renault motoru düzgünleri genel dizel sıkıntıları harici (turbo enjektör egr gibi ) sıkıntı çıkartmaz. yakıt sıkıntısı yoksa 2.0 benzinlisi çok sorunsuzdur.
Erdem K.
05-01-2022, 11:01
Vallahi psikolojim bozuldu.Ne alacaz biz yav..:( Elimizde 150 bin birim para var ve biz araba alamıyoruz,hepsi 20 küsür yaşında problemli arabalar..Nasıl ama? :D
2012 ve üstü, bakımlı, tata Xenon öneririm. Bütçenizin yaklaşık 2/3ü ile alabilirsiniz diye düşünüyorum...
AliGizda
05-01-2022, 12:52
Eğer kamyonet düşünürseniz DFM Rich modeli var, Nissan Skystar ile birebir aynı. Sabah ilk sahibinden bi ilan vardı, şimdi kalkmış. Eğer satmayı düşünmediğiniz bir araç ise kesinlikle tavsiye ederim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dfm-2011-modeltemiz-bakimli-orjinal-167-binde-nissan-skaystr-911268664/detay
Eğer kamyonet düşünürseniz DFM Rich modeli var, Nissan Skystar ile birebir aynı. Sabah ilk sahibinden bi ilan vardı, şimdi kalkmış. Eğer satmayı düşünmediğiniz bir araç ise kesinlikle tavsiye ederim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dfm-2011-modeltemiz-bakimli-orjinal-167-binde-nissan-skaystr-911268664/detay
Üstas yanlış anlamazsan, skystar da pahalı değil ki? :) DFM önermenizin özel bir nedeni var mı, ya da bu arabayı skystardan özel kılan?
AliGizda
06-01-2022, 08:59
Üstas yanlış anlamazsan, skystar da pahalı değil ki? :) DFM önermenizin özel bir nedeni var mı, ya da bu arabayı skystardan özel kılan?
DFM önermemin ne gibi bir özel nedeni olabilir üstas :)
2011 Skystar 97.000 birim paraya var mı? Atsana bi tane merak ettim.
Abi siz siz olun abuk subuk adı sanı bilinmeyen markalara pek bulaşmayın. Sizin de söylediğiniz üzere duster gibi bilinen bir arabada bile ön takım hassas iken bilinmeyen markalara hiç bulaşmayın en iyisi crv tarzı manuel bir kasa bulunup yola devam edilebilir.
DFM önermemin ne gibi bir özel nedeni olabilir üstas :)
2011 Skystar 97.000 birim paraya var mı? Atsana bi tane merak ettim.
Klavye azizliği :)
Yok olmayabilir tabi ki de, zaten limit 150k demiş ama ben hiç duymadığım için farkını merak ettiğim için sordum. Atıyorum donanım vs
MertSerhanÖ.
06-01-2022, 19:49
Herkese tek tek teşekkürler.
ben seçenekleri babaya sundum.Artık gerisi birazcık ona kalmış :)