Orijinalini görmek için tıklayınız : volvo c30 vs s40
Selamlar,
Volvo c30 ve s40 dizel modelleri arasında kaldım. Birisi 2 kapılı birisi 4 kapılı sedan. Siz olsanız hangisini alırsınız? Fiyatları aşağı yukarı aynı gibi duruyor.
c30 1.6d premium vs s40 1.6d dynamic
Selamlar,
Volvo c30 ve s40 dizel modelleri arasında kaldım. Birisi 2 kapılı birisi 4 kapılı sedan. Siz olsanız hangisini alırsınız? Fiyatları aşağı yukarı aynı gibi duruyor.
c30 1.6d premium vs s40 1.6d dynamic
Nerede kullanılacak, kaç kişi kullanacak, ihtiyaçlar ne araçtan beklenti ne ?
Nerede kullanılacak, kaç kişi kullanacak, ihtiyaçlar ne araçtan beklenti ne ?
Büyükşehirde genelde şehir içi, hafta sonları görev için 20 git 20 gel yapılacak. onun dışında 400 km git 400 km gel şehir dışı olur ara sıra. yani genel olarak şehir içi işe git gel ve çarşıya git gel diyebilirim.
Yazmayı unutmuşum tek ben süreceğim.
Ahmet Saraçoğlu
09-01-2022, 21:50
eosu almadan önce benzer arayışa girmiştim.Bende tek kişilik kullanım işçin araştırıyordum.Bütçe yeterli ise c30un makyajlı hali çok şık.Ama benim baktığım dönem c30lar sanki daha yorgundu aynı fiyatlardaki s40lara nazaran.Onun haricinde hangisini temiz denk getirirseniz ona yönelmenizi tavsiye ederim.
yasinakcay
10-01-2022, 08:17
ben 4 sene c30 kullandım özellikle r-design alırsanız daha iyi olur görüntü olarak ciddi fark ediyor s40 da kullandım motor vs herşey aynı fakat c30 un sürüş zevki çok fazla tek kapı olmasında dolayı kapıların büyüklüğü oturma pozisyonu vs ve küçük araba değil içerisi baya geniş arka koltuk diz mesafesi gayet yeterli.