PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dvx su ve kireç çıkarıcı jel

mirafiori
13-01-2022, 09:31
Benmi yanlış uyguladım bilmiyorum epey uğraştım, fakat yüzde yüz lekeri çıkartamadım. İş yapyormu etkisi varmı evet ama yorucu. Belki polisaj makinesi ile uygulasak başarılı oluruz. Fakat ürün üzerindeki talimatlara uymaya çalıştım.

Ayrıca görüntülerde kireç lekeleri bir türlü gösteremedim gözle görülmesine rağmen kayıtta gözükmemekte. Ayrıca bitiş kısmına doğru aldığım son kayıtta epeyce izler var, uygulama bezdirdi, bez ile birkere geçtim bıraktım onların izi bilginize :) Sonrası aracı yıkatım pakladım onlarda gitti :)

https://youtu.be/6MtcSqxRC7M

Bugraaa
13-01-2022, 10:53
bi yıkamacı cam için kolonya gibi bişey denedik anında çözmüştü adını sordum tabi öğrenemedim :) öyle etkili birşey varmı

mirafiori
13-01-2022, 11:12
bi yıkamacı cam için kolonya gibi bişey denedik anında çözmüştü adını sordum tabi öğrenemedim :) öyle etkili birşey varmı

Sıvı sıkıp sildimi, polisaj makinası kullandımı? Direk sıvı ise Sirke olabilir :) 3D Eraser bir çok kişi tavsiye ediyor. imprezaWRC Hakan abi Crystal concept desqale tavsiye ediyor.

Bugraaa
13-01-2022, 11:40
Sıvı sıkıp sildimi, polisaj makinası kullandımı? Direk sıvı ise Sirke olabilir :) 3D Eraser bir çok kişi tavsiye ediyor. imprezaWRC Hakan abi Crystal concept desqale tavsiye ediyor.

küçük şişeden beze döküp sildi sirke değildi yok :) diğer dediklerinize bakıyım