Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Ibiza Cupra arananlar
Coilover
Sessiz forge dv
Vites önü 4 lü tuş takımı (multimedya için)
AEM Wideband
Orj servis marşpiyel
Aranmaktadır
Bad-Fast
10-02-2022, 23:54
Vites önü 4 lü tuş takımı (multimedya için)
bulabildiğin bir yer olursa haber edersen sevinirim , aynı şekilde haber ederim :)
Emr garage var 80 dolara satıyor abi bilgin olsun
Patisever
13-02-2022, 21:36
afr war sifir gibi x series 5412038677
Aem afr
Forge sessiz dv
Coilover güncel
AFR ve 4 lü tuşu sıfır aldım. Geri kalan Forge sessiz dv ve coilover güncel
emreogut
10-03-2022, 21:30
coile sağlam paralar vermedikten sonra spor yay almanızı tavsiye ederim. araba zaten çok sert, coille beraber beton gibi oluyor :) (bende başaran var)
Bende oem amortisör+spor yaya dönmeyi düşünüyordum aslında ama kararsızım.
Bende araştırdığım kadarıyla sert olan orj sisteme yay takınca daha sert bi hale geldiğini falan okudum.
Aklımı karıştırdı şimdi bu yorumun :)
MertSerhanÖ.
12-03-2022, 01:45
orjinal amortisör+spor yay sakın yapmayın.Kullanamazsınız arabayı.Size o kadar net oğlu net söylüyorum.
Coilover bulun bir şekilde,ama oda kesinlikle jom blue falan olmasın.minimum st bakmalısınız.
emreogut
12-03-2022, 19:38
orjinal amortisör+spor yay sakın yapmayın.Kullanamazsınız arabayı.Size o kadar net oğlu net söylüyorum.
Coilover bulun bir şekilde,ama oda kesinlikle jom blue falan olmasın.minimum st bakmalısınız.
Neden acaba araba çok mu sert oluyor? Bende başaran var araç çok sert ve 180-200 üzerinde yolda en ufak dalgalanmaya girince çok sekiyor araba.
St ye baktım, fiyatı iyiymiş şu zamanda kim 20 lira bir coille verir bilemem. Başaran veya emsali bir coil almaktansa oem+yay daha iyidir diye tahmin ediyorum.
MertSerhanÖ.
12-03-2022, 20:17
Neden acaba araba çok mu sert oluyor? Bende başaran var araç çok sert ve 180-200 üzerinde yolda en ufak dalgalanmaya girince çok sekiyor araba.
St ye baktım, fiyatı iyiymiş şu zamanda kim 20 lira bir coille verir bilemem. Başaran veya emsali bir coil almaktansa oem+yay daha iyidir diye tahmin ediyorum.
ben ilk cupramda fk diğerinde hr yay kullandım.Hr olana net söylüyorum binmek dahi istemiyordum.Arabayla km yapmadan sattım.Böyle birşey olamaz.fk da sertti ama hr kadar.Eibach vogland kullananlarda çok sert olduğunu söylüyor.Tek çözüm coil.St en mantıklısı ama pahalı tabi.Custom coili başaran değilde başka bir yerde derdinizi anlatarak bir daha deneyebilirsiniz belki.
AP ye ne diyorsunuz. KW üretimi vs diyorlar, yok piyasada ST coil, olanda sıfır fiyatı istiyor.
AP nin tipi ST ye benziyon önler çift yaylı üst üste ilk darbe emen zamazingolu
Coil ST V1 aldım,
Diğer parçalar güncel
Sessiz tip temiz tam ekipman forge dumpvalve aranmaktadır.
harcıyorsun bu parayı be bro
coile sağlam paralar vermedikten sonra spor yay almanızı tavsiye ederim. araba zaten çok sert, coille beraber beton gibi oluyor :) (bende başaran var)
Bende oem amortisör+spor yaya dönmeyi düşünüyordum aslında ama kararsızım.
Başarana coilver diyorsanız bence bı hataa edıyorsunuz
o sistemin adı coilover olmaması gerek
st veya kw v li bi aracı kullanın cidden aşık olursunuz hem yol tutus hemde konfor olarak
emreogut
26-03-2022, 17:38
Başarana coilver diyorsanız bence bı hataa edıyorsunuz
o sistemin adı coilover olmaması gerek
st veya kw v li bi aracı kullanın cidden aşık olursunuz hem yol tutus hemde konfor olarak
Doğrudur Mertcan abi, ben daha önce kullanmamıştım aracı aldığımda üzerindeydi.
Konfor denilen şeyin zerresi benim arabada yok ve rahatsız edici seviyede..
Dumpvalve ve profec aranıyor
profec bulundu.
Dumpvalve ve meth aranıyor v2 tercih
Patisever
22-04-2022, 19:06
evc war isterseniz
Profec evc aldım, meth ve dv kaldı son
meth kit var arkadaşımda temiz düşünürseniz pmden ulaştırayım numarsını
meth kit var arkadaşımda temiz düşünürseniz pmden ulaştırayım numarsını
merhaba, aramadan önce marka model fiyat bilgisi alabilirsem size zahmet özelden.
aem v2 + tam takım nozzle set + selenoid checkvalve bosphorus komple set 6000
Arkadaşınıza teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
Orj 3 parça cupra lip var mi
Bilmiyem fati ben replika plastik aldım 3 parça n11 den mi ne
Patisever
15-05-2022, 15:54
hks evc war profecler yolda
Abi profec aldım
meth de alıyorum bugün, dv kaldı acelemiz yok :D
Tüm parçalar alınmıştır teşekkürler
2 adet dv geçti elimden. ikiside sıkıntı çıktı iadelerini ettim.
DUMP VALVE GÜNCELDİR (ürünü bilen kendi kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim)