Orijinalini görmek için tıklayınız : "21 Ford EcoSport (çok çakma suv)
Aracın konusunu açmıştım, forumda yaşanan teknik sorunda konu uçmuş. Önceki uçan konuya yazıp, cevap veremediğim her kim varsa kusuruma bakmasın.
Kısacası uzun araçsız kaldığım dönem sonunda seçenekler arasından en mantıklı gelen aracı aldım. Umarım bundan sonraki durağım mx5 olacak.
Kendisi 2021 model, style donanım 1.0 ecoboost tork konvertörlü otomatik vitese ve 125hp güce sahip.
Şimdilik çok fazla foto çekme fırsatım olmadı. M a l u m akaryakıt fiyatları ve işimin yoğunluğundan sonra çok fazla kendisiyle zaman geçirecek fırsat da bulamadım da diyebiliriz.
Aklımda yapmak istediğim 4-5 şey var, zamanla onlarda gelişmeler oldukça burada paylaşacağım.
https://klasresim.com/resmim/wrdfCk.jpg (https://klasresim.com/i/wrdfCk)
Expertiz'e girerken. (plakamızı 34 yaptık bu arada)
https://klasresim.com/resmim/wrdhgT.jpg (https://klasresim.com/i/wrdhgT)
Şimdilik bu kadar.
Hayırlı olsun Murat kazasız belasız keyıflı gunlerde kullan
umarım bir sonraki konunda içini görürüz:D
Güle güle kullan Mutu reis, kazasız belasız :D
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Güzel araç güle güle kullan, yakıt fiyatları can yaksa da arada lazım olduğunda binmek iyi oluyor :)
Burak K.
08-03-2022, 11:20
Güle güle kullan Mutucum. Konu da çok bilgilendirici ve bol görselli bir konu olmuş, yormasaydın bu kadar kendini.
Güle güle kazasız belasız kullan :)
Kacirmisim ben bunu ho hosgeldin baby suv diyarina :D
Hayırlı olsun Murat kazasız belasız keyıflı gunlerde kullan
umarım bir sonraki konunda içini görürüz:D
Atacağım atacağım. Uçmaktan arabayı göremiyorum ki.
Güle güle kullan Mutu reis, kazasız belasız :D
Sağol amin kardeşim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ettim.
Güzel araç güle güle kullan, yakıt fiyatları can yaksa da arada lazım olduğunda binmek iyi oluyor :)
Senede 5 6 bin km biniyorum zaten max. Yakıt etkilemez diyordum da 12 13 üstü rakamlar geçici geliyordu bana. İçimizden geçti. :D
Güle güle kullan Mutucum. Konu da çok bilgilendirici ve bol görselli bir konu olmuş, yormasaydın bu kadar kendini.
Çimenlere çıkıp mı atalım? Fırsat olmadı brom. :(
Güle güle kazasız belasız kullan :)
Teşekkürler hepimize kazasız belasız.
Kacirmisim ben bunu ho hosgeldin baby suv diyarina :D
500x de içime sinmişti ama benim bütçeye 2018 2017 geliyordu. Yeni iyidir dedim. :)
Hayırlı olsun Mutu güzel günlerde kullan :)
Kankacım tekrardan hayırlı olsun,
çok mantıklı bir iş yaptın.
şuan Liste fiyatı 500k küsür
Yarım milyoner kardeşim, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin,
Kazasız belasız.
Maşallah..
onercetin
11-03-2022, 10:40
Hayırlı olsun.
Güzel tercih
Kazasız belasız güle güle kullanın
Hayırlı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama silinmiş sanırım.
2014 Juke var eşimde onu verip 2020 Ecosport almayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?
Hayırlı olsun Mutu güzel günlerde kullan :)
Teşekkürler brom sağolasın.
Kankacım tekrardan hayırlı olsun,
çok mantıklı bir iş yaptın.
şuan Liste fiyatı 500k küsür
Yarım milyoner kardeşim, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin,
Kazasız belasız.
Maşallah..
Amin kankacım teşekkür ederim. Milyon konusunda gelince bu piyasa ile aynı fikirde değilim biliyorsun. :D
Hayırlı olsun.
Güzel tercih
Kazasız belasız güle güle kullanın
Teşekkürler. :o
Hayırlı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama silinmiş sanırım.
2014 Juke var eşimde onu verip 2020 Ecosport almayı düşünüyorum.
Tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle ederim, aldığımdan beri çok fazla kullanma fırsatı bulamadım sıkışık trafikteki 9 - 10 lt arası yakıtı haricinde bir dezavantajını görmedim. ( bu arada 22 km hızla ortalaması bu, 40km hızla ortalama paylaşım aracım az yakıyor samimiyetsizliğinde olacak biri değilimdir belirtmek istedim) 1.4 ton ve tam otomatik şanzımandan kaynaklanyor olsa gerek o da. (yine sıkışık çok az akıcı e5'e çıkınca hemen 8.2 başlarına düştü, ama gerçekci yoğun trafik değeri 9-10 arası.) Bir de aracın henüz 900 km'de olduğu gerçeği var, rodaj bittikçe ben de araca alıştıkca düşecektir bir miktar daha diye düşünüyorum.
Siz de İstanbuldaymışsınız isterseniz gelip inceleyebilirsiniz, aklınızdaki soru işaretlerinizi kurcalayarak giderebilirsiniz. :icon_tup:
Hayırlı olsun kazasız sürüşler,
bu yakıt olayı kaç km sonra normale döner ? yani bi standarda oturur ?
Hayırlı olsun kazasız sürüşler,
bu yakıt olayı kaç km sonra normale döner ? yani bi standarda oturur ?
Öncelikle teşekkür ederim. Aracın içindeki parçaların birbirine alışmasının dışında ben de henüz araca alışamadım, çünkü 1 haftadır kullanma fırsatı da bulamıyorum. Ama motorlarda 1000 kmde bir bakım yapılır kalın yağ süzülüp, daha ince olan yağ koyulurdu, otomobillerde o yok. Bilemiyorum, ama benim araca tepkilerine alışmamdan sonra ve arac ideal rakamına ulaşacaktır diye düşünüyorum. :o
hayırlı olsun mutu, güle güle güzel günlerde kullan
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
GökhanÖzkan
15-03-2022, 16:12
Maşallah hemşerim. kazasız belasız kullan.. konunun detaylarına bende bayıldım..:cokgreen::hoo::hoo::hoo: Ford görse marketing işlerine para harcamaz direk senin konunun linki verip bilgilendirme yapar :)
Hayırlı olsun mutu kazasız belasız kullan
Çimenlere çıkıp mı atalım? Fırsat olmadı brom
Hahahahahaaha yok canım çimene de araba çıkartıp çeken yoktur bu toplulukta , o kadar da değil.
Araç hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
Burak K.
18-03-2022, 15:31
Hahahahahaaha yok canım çimene de araba çıkartıp çeken yoktur bu toplulukta , o kadar da değil.
Saçmalamayın, tabi ki çimene araba çıkartılmaz :D
hayırlı olsun mutu, güle güle güzel günlerde kullan
Sağolasın :icon_tup:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler. :icon_tup:
Maşallah hemşerim. kazasız belasız kullan.. konunun detaylarına bende bayıldım..:cokgreen::hoo::hoo::hoo: Ford görse marketing işlerine para harcamaz direk senin konunun linki verip bilgilendirme yapar :)
haha ya ilk konuda detaylı yazmıştım, uçunca buna ne yazacağımı bilemedim aslında haha Sağolasın brom. :D
Hayırlı olsun mutu �� kazasız belasız kullan
Teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler
Saçmalamayın, tabi ki çimene araba çıkartılmaz :D
Üstüne ben bir şey yazmıyorum. :hahaha:
Öncelikle teşekkür ederim. Aracın içindeki parçaların birbirine alışmasının dışında ben de henüz araca alışamadım, çünkü 1 haftadır kullanma fırsatı da bulamıyorum. Ama motorlarda 1000 kmde bir bakım yapılır kalın yağ süzülüp, daha ince olan yağ koyulurdu, otomobillerde o yok. Bilemiyorum, ama benim araca tepkilerine alışmamdan sonra ve arac ideal rakamına ulaşacaktır diye düşünüyorum. :o
ilk bin km sonunda yağ değişip devam edelim dedik gerek yok dendi, bayii arabayı verdi 30bin de görüşürüz dedi :)
ben çok bir şey beklemiyorum ve de kasmadan rahat kullanarak hala fabrika verisine inemedim (inmekte zor aslında )
onun için sordum ne kadar sürer diye 😊
gerçi bende Puma st var, pek rahat duramıyor insan.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
ilk bin km sonunda yağ değişip devam edelim dedik gerek yok dendi, bayii arabayı verdi 30bin de görüşürüz dedi :)
ben çok bir şey beklemiyorum ve de kasmadan rahat kullanarak hala fabrika verisine inemedim (inmekte zor aslında )
onun için sordum ne kadar sürer diye
gerçi bende Puma st var, pek rahat duramıyor insan.
haha o da mı 1.0 125? Sanırım onlar 1.0 140. 30binde bir bakım iyiymiş. Burada 15binde bir. Benim hiçbir arabamda kmden bakıma girmedi, hep seneden girer. :)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler.
1.6 200 st :)
Bosver onu gel biz arcelık te bulusalım hahaha
Masallah kardesım benım
SinanAdalı
21-03-2022, 21:38
Sen kalk mis gibi CİTİAY'ı sat sonra FORD'lara kadar gel... hahaah şaka
Hayırlı olsun yavrum.. Kazasız belasız :)
haha o da mı 1.0 125? Sanırım onlar 1.0 140. 30binde bir bakım iyiymiş. Burada 15binde bir. Benim hiçbir arabamda kmden bakıma girmedi, hep seneden girer. :)
yok bende ki line olmayan st :)
1.5 200 ps ford performance paket.
1.6 200 st :)
Bosver onu gel biz arcelık te bulusalım hahaha
Masallah kardesım benım
Spotçu gibi olur biz bir araya gelirse o otopark abi. :D
Sen kalk mis gibi CİTİAY'ı sat sonra FORD'lara kadar gel... hahaah şaka
Hayırlı olsun yavrum.. Kazasız belasız :)
Arada 1.0 polo alıp spoiler vermiştim oysaki hahahahah Sağoalsın.
yok bende ki line olmayan st :)
1.5 200 ps ford performance paket.
Oh oh maşallah. Trde yok o kadar güçlüsü *****, o yüzden yabancıyız. :)