Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 7.5 Rline Aracımdan A3 sedana geçme düşüncem
driver_can
22-03-2022, 14:56
Selamlar,Forumda beni ve aracımı tanıyan arkadaşlar illaki olacaktır.Tanımayanlar için 33 yaşımdayım evli,ellerinizden öper 1 kızımız var 2 yaşında.Haftada 2 gün aracı ancak kullanıyorum.O da 1 günü sabah 20 dakika akşam 20 dakika diğer gün İstanbul için izin günüm 1-2 saat.Yazları da standart 1-2 kez şehir dışı oluyor olursa.2018 Golf 7.5 Rline sahibiyim.Bu 8.Golf 7-7.5 kasa aracım.1.5 senedir bende.Fabrikasyon opsiyon listesindeki anahtarsız giriş ve çalıştırma hariç neredeyse tüm opsiyonlar aracımda mevcut.
Adaptif hız sabitleyici
Kör nokta
Otomatik park sistemi
Ses sistemi
Şerit takip asistanı
Kadranda ve media da dahili navigasyon vs vs.
Merak edenler için aracım.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/240945-yaris_mavisi_golf_rline_.html
Zaman zaman oluşan bagaj ihtiyacı 2016 dan beri değişik araçlar olmasına rağmen aynı kasa aracı kullanmam.Yapılacak retrofitlerin sonuna gelmiş olmam gibi değişik düşüncelerden ötürü 2020 A3 sedan muson gri sport paket 1.5 turbo benzinli araca geçme düşüncem zaman zaman ağır basıyor.Beni düşündüren aracımdan donanım olarak çok daha boş olması.Audi de retrofit işlemlerinin çok pahalı oluşu(bu yüzden bundan uzak durup) güzel bir 18 jant st coilover cam filmi ve hız sabitleyici ile kendi ses sistemimi araca monte ettirip bir süre kullanmayı düşünüyorum.Kalite olarak aracımdan kaliteli olacağını pek düşünmüyorum.Bagaj hacmi de bana fazla birşey kazandırmayacak.Donanım üzecek.Araca biner binmez koltuk ısıtmamı çalıştırıyorum.Performans aracım 22 binde 1.4 tsi stage 1 yazılımlı ona da yazılım yaptırırım diye düşünüyorum.Araba camiasından arkadaşlarımıza sormak istedim fikirlerinizi :)
not:A3 sevdamız önce Rıza arkadaşımızın sıfır aldığı sline aracıyla başladı
http://www.techturkey.com/forum/archive/index.php/t-206702.html
Baran arkadaşımızın scuba mavisi ile pekişti :)
İki kasayıda R ve S3 olarak kullandım. Methanol kit ve tuning işleri yaptığım için bir kaç yerini sökme takma işim olmuştu.
Audide camlar çok küçük olduğu için biraz bunalmıştı. Parkederken zorlanmıştım. Sedan bir araca göre bagaj büyük diye sevinemiyor insan.
Son olarak sizin kadar golfe binmiş olsam değişiklik ve Audi prestiji için denerdim :D
Yeni kasa a3 olsa mantıklı diyeceğim ama sizin aracınız söz konusu olduğunda ben geçiş yapmazdım.
Bir de a3ün arka yaşam alanı golf 7-7.5 a göre daha klostrofobik, bagaj artışı da değmeyecek oranda
Bir eşini severek kullanıyoruz :)
Hız sabitleyici mutlaka adaptif olmalı bence. Ben muhtemelen taktırdığım hız sabitleyiciyi söküp adaptif taktıracağım.
1.5 Benzinli sinbir bozucu. Şehir içi 9 - 9.2 litre civarı.. Şehir dışı 130 sabit 6 litre
bi tık dar. ufaklığın çantası, montlar, hanımın çantası, bale eteği, oyuncak bebeğinin puseti, peluş fili vs derken geçen pazar sövdüm bu ne lan adım atacak yer yok arabada diye
bagaj küçük olsa da kâfi. puset, en büyük boy bavul, kabin bavul, çanta manta sığıyor yeterince.
Audi sound takılırsa ses sistemi toparlıyor, kendi sistemini takarsan daha da toparlar mutlaka
jant takılacaksa spacer şart. en azından arkaya
deri döşeme yaptırırsan çok keyifli oluyor. 10k civarı maliyeti var. ısıtma yaptırırsan muhtemelen bi 10k daha... hanım geçen soğuklarda sövdü oturur oturmaz dondum diye.
yuvarlak havalandırmaların ayrı bir büyüsü var. baktıkça seviyorum sevdikçe bakıyorum. sırf o havalandırmalar yüzünden yeni kasanın içini beğenemiyorum.
hayalet gösterge bulursan yapış, çok güzel. sonradan taktırmak 20k.
kesik direksiyon bulursan ona da yapış. ben bulamadım, normali deri kaplattım.
driver_can
22-03-2022, 15:44
yeni a3 için benim kafamdaki donanımların neredeyse hepsine sahip sedan duruşu da gerçekten güzel olmuş.Her nekadar malzemeden bayağ kısmış olsalarda kalite anlamında.Kredi çekip bu ortamda o miktarlarda araç için borca girmek istemiyorum.o yüzden 8v kasa düşüncem.2008-2009 yılında 2006 a3 sline tek kapı hitler motor aracım vardı üniversite zamanlarında ray gibi gidiyordu 17 orjinal jantlarıyla virajda.Hr spacerlarım var onlarla st coillerde hazır mevcutta Golf'e henüz takmadım hep kafada bir araç değişikliği olur mu düşüncesiyle.Ama içindeki yaşam alanının bize golften sonra pek bir artısı olmayacak gibi araştırmalarım neticesinde.Ben sadece görüntüsünü 18 jantlarla ve birtek muson gri makyajsızda da daytona gri scuba mavi rengiyle seviyorum.Yoksa vag grubunun önü açık herşey eklenir dolu dolu bir a3 yaratılır ama hem kur hemde golfe göre birçok donanımda 2 katı fiyatlar a3e 60-70k gibi bir para yatırmak gerekir neredeyse.
driver_can
22-03-2022, 15:47
Abi a3te adaptif hız sabitleyici uyumlu panjur çok paraydı.Ayrıca sende s3 panjur var bildiğim kadarıyla onu da bulmak büyük mesele acc uyumlu.Kesiyorlar panjuru bazı yerler ama o da çok mantıklı gelmiyor bana.Yoksa acc bi şekilde halledilir o kısmı düşünmüyorum ben parça montaj kodlama imkanlarım var çevremde golften aşina olduğum için.
Abi a3te adaptif hız sabitleyici uyumlu panjur çok paraydı.Ayrıca sende s3 panjur var bildiğim kadarıyla onu da bulmak büyük mesele acc uyumlu.Kesiyorlar panjuru bazı yerler ama o da çok mantıklı gelmiyor bana.Yoksa acc bi şekilde halledilir o kısmı düşünmüyorum ben parça montaj kodlama imkanlarım var çevremde golften aşina olduğum için.
Hımm bu konuyu Ender elektronik ile konuşmak lazım. Nasıl yapılıyor nasıl ediliyor.
normal hız sabitleme 3, adaptif 10 civarı birşeydi yanlışım yoksa
driver_can
22-03-2022, 15:55
Hımm bu konuyu Ender elektronik ile konuşmak lazım. Nasıl yapılıyor nasıl ediliyor.
normal hız sabitleme 3, adaptif 10 civarı birşeydi yanlışım yoksa
o fiyatları bulur abi dediğin gibi ender Metin abilerde .Müsait zamanda denk gelirsek yakından görmek bi kahve içmek isterim abi yaz geliyor maslak tarafına yolun daha çok düşer bu gidişle :)
o fiyatları bulur abi dediğin gibi ender Metin abilerde .Müsait zamanda denk gelirsek yakından görmek bi kahve içmek isterim abi yaz geliyor maslak tarafına yolun daha çok düşer bu gidişle :)
Düşer düşer, çok sevinirim ben de
Audi sound ile gelen daha güçlü hoparlörleri arka kapıya, öne de yeni hoparlör
belki subwoofer değişimi
kapı yalıtımı niyetim var
speed sound tavsiye etti bütçe dostu modifiyeman Dragger
havalar biraz toparlasın geçicem karsıya
driver_can
22-03-2022, 16:03
Düşer düşer, çok sevinirim ben de
Audi sound ile gelen daha güçlü hoparlörleri arka kapıya, öne de yeni hoparlör
belki subwoofer değişimi
havalar biraz toparlasın geçicem karsıya
abi bende @ckaudiolab da yaptırdım.İnstagramdan incelebilirsin anadolu yakasında Yavuz abi illaki nokta atışı yer söylemiştir ama bu arkadaşlarla da bir görüşmeni tavsiye ederim.
abi bende @ckaudiolab da yaptırdım.İnstagramdan incelebilirsin anadolu yakasında Yavuz abi illaki nokta atışı yer söylemiştir ama bu arkadaşlarla da bir görüşmeni tavsiye ederim.
Bizim şirketin ordaymış bunlar, uğrarım mutlaka
driver_can
22-03-2022, 16:13
Bizim şirketin ordaymış bunlar, uğrarım mutlaka
Kerim ve Canberk'e benden selam söyle abi gerekeni yaparlar.
Sti_Ozan
22-03-2022, 16:13
Zamanında A3 sedana niyetlenip bizim babanın bagaj takıntısı yüzünden octaviaya yönelmiştik.
1.5 Tsi sport olanların koltuk vs şık, anahtarsız giriş standart, hayalet ekranlıları da var. Zaten arka diz mesafesi ve bagaj ile alakalı bir şey söylemeye gerek yok sanırım :) doldurması maliyetli mi maliyetli ama nacizane tavsiyede bulunmak istedim.
driver_can
22-03-2022, 16:18
Zamanında A3 sedana niyetlenip bizim babanın bagaj takıntısı yüzünden octaviaya yönelmiştik.
1.5 Tsi sport olanların koltuk vs şık, anahtarsız giriş standart, hayalet ekranlıları da var. Zaten arka diz mesafesi ve bagaj ile alakalı bir şey söylemeye gerek yok sanırım :) doldurması maliyetli mi maliyetli ama nacizane tavsiyede bulunmak istedim.
Hayalet ekranlı yok malesef.Bir iki tane sportback gördüm onlarda hep sonradan koyulanlar.İlanlarda donanımlı a3 yok sedan benim gördüğüm denk geldiğim.Eklemeye kalksak 20 hayalet 20 civarı mmi jant lastik cam filmi birkaç donanıma girsek 100k oldu biranda hesap.O yüzden ancak jant lastik cam filmi süspansiyon bu şekilde mutlu mesut binmem gerekli.
Sti_Ozan
22-03-2022, 16:39
Hayalet ekranlı yok malesef.Bir iki tane sportback gördüm onlarda hep sonradan koyulanlar.İlanlarda donanımlı a3 yok sedan benim gördüğüm denk geldiğim.Eklemeye kalksak 20 hayalet 20 civarı mmi jant lastik cam filmi birkaç donanıma girsek 100k oldu biranda hesap.O yüzden ancak jant lastik cam filmi süspansiyon bu şekilde mutlu mesut binmem gerekli.
Yok octavianın 1.5Tsi sport paket olanından bahsetmiştim :)
driver_can
22-03-2022, 17:19
Yok octavianın 1.5Tsi sport paket olanından bahsetmiştim :)
pardon hatlar karışmış aynen bende :) 1.5 tsi sport deyince direk aklım a3 e gitti.Yeni octavialar cidden çok şık özellikle vrs body kit ile çok başka seviyeye çıkıyor nette füme uygulanan bir aracı çok beğeniyordum.
mehmet6r
22-03-2022, 21:28
Abi siyah polo 6r’dan beri takibindeyim. Bence bu aracın işin sonu. Mis gibi tadını çıkarmalısın. Geçen ay bir abimize aldık sportline 2015 evet audi ama koltuklar hariç beni mutlu etmedi. Tabi görüntü olarak bahsettiğin konular insanı cezbediyor ama audiden sonra kendi konuna dönüp bakacağını düşünüyorum. Tabi karar senin.
driver_can
22-03-2022, 22:10
mehmet6r teşekkür ederim.En çok bu ve önceki füme aracıma zaman emek ve maddiyat harcadım ikisinin de bende yeri ayrı olacak bu aracımı alana kadar pişman oldum kurşun gri rline aracımı sattığıma.Bu gelince unutturdu ki ona rağmen arada bi açıp bakarım konusuna yaptıklarıma o yönden haklısın tabi.Bizimki kaşıntıdan yapacak şeyler kısıtlı kalmasından sanırım.Şuanki kurlarla hayatta bu eklediklerimi yapamazdım.Zaten ufaklık büyüyor artık öyle bi zaman ayırma durumumda olmuyor maddiyatı geçtim.Aracı bile iki arada bir derede sabah ile gitmeden yıkayıp cilalıyorum otoparkta resmen:)
Aynı duyguları bende yaşıyorum.18 aylık bir oğlum var ve bebek arabası valiz derken uzun yol biraz zorluyor.Araç içinde eşya görmek beni gerdiği için bende yakınımızın 2018 model 318i ile takas etmeyi düşündüm.Sonrasında tecrübe eden arkadaşlarım 3 silindir olmasından dolayı kafamı karıştırdılar ve şimdilik askıya aldım.Mevcut ekonomik koşullarda kımıldamadan eldekini muhafaza etmek en iyi seçenek gibi duruyor.Kaldı ki yakın zamanda yazılım için seninde fikrini sormuştum:)Yavuzdan K&N filtremi aldım.Yazılım yaptırıp bir süre daha devam edicem.
Abi selam, A3 8v sportback kullanıcısıyım. Araçtan çok memnunum, güzelde para harcadım çok keyifli oldu ama bende sığmıyorum… 8v konusunda sedanın arkası sportbackten daha dar ve bagajda açıkcası çok ferah değil. Senin de söylediğin gibi retrofit çok pahallı. Ben olsam 8y kasaya bakardım en azından araçlar daha dolu ve arka taraf daha ferah.
1.5 tsi kullanıyorum bende yazılım ve filtre var, performans çok iyi yakıtta bence uygun. Acc ve pla mevcut bende ama çok uğraştırdı. Sene sonu sedan yada c suv lara yol alıcam bende. Ama fiyatlara baktıkça sıpmaya çalışıyoruz arabaya
Cahilliğime verin, retrofit nedir?
emrhn28 ne yakıyorsun 100 km'de
Abi bir VAG grubunda bir otomobile OEM parçalarla donanım eklemek.
Koltuk ısıtma, hız sabitleme vs..
Abi bir VAG grubunda bir otomobile OEM parçalarla donanım eklemek.
Koltuk ısıtma, hız sabitleme vs..
Ooo I see
evet çok pahalı o zımbırtılar :)
kalipson
23-03-2022, 13:52
Boyu 1.75-80'i geçmeyen 3-4 kişilik bi aile için güzel bi seçenek ama çocuklu ve hele ki bebek arabasının elzem olduğu aileler için sıkıntı yaratma ihtimali bi hayli yüksek. Onun haricinde çok class araba ne yalan söyliim..
Bu arada bebek arabasından da bahsetmekte fayda var.
Bizde 2 bebek arabası var.
ilki inglesina trilogy. sınıfındaki en hafif, en verimli katlananlardan.
Diğeri Mclaren Baston. bu alet öyle bir hafiflikte ve verimli katlanmada ki yukarıdaki inglesina bunun yanında hayvan gibi kalıyor. Hal bu olunca biz de inglesina'yı depoya kaldırdık, kullanmıyoruz.
Mclaren varken 1 samsonite en büyük boy hayvani bavul, 2 kabin, çanta manta rahat sığıyor. yer de kalıyor.
Ama inglesina olsaydı bu kadar rahat sığamazdı.
Bu sebeple planlama yaparken bebek arabasının ne olduğuna da bakmak lazım.
2 çocuk varsa veya olma niyeti varsa zaten külliyen yanlış bir tercih olur bu araç.
kalipson
23-03-2022, 14:14
Bu arada bebek arabasından da bahsetmekte fayda var.
Bizde 2 bebek arabası var.
ilki inglesina trilogy. sınıfındaki en hafif, en verimli katlananlardan.
Diğeri Mclaren Baston. bu alet öyle bir hafiflikte ve verimli katlanmada ki yukarıdaki inglesina bunun yanında hayvan gibi kalıyor. Hal bu olunca biz de inglesina'yı depoya kaldırdık, kullanmıyoruz.
Mclaren varken 1 samsonite en büyük boy hayvani bavul, 2 kabin, çanta manta rahat sığıyor. yer de kalıyor.
Ama inglesina olsaydı bu kadar rahat sığamazdı.
Bu sebeple planlama yaparken bebek arabasının ne olduğuna da bakmak lazım.
2 çocuk varsa veya olma niyeti varsa zaten külliyen yanlış bir tercih olur bu araç.
Abi inan tam da bunun arayışındayız son birkaç gündür. Envai çeşit var... En katlananından cebe sığanından falan bulur bulmaz alıcaz inşallah. Bebek arabası kadar bagaj düşmanı bişey olamaz sanırım. Memleketten çuvalla ayva getirecek olsam bu kadar strese girmem herhalde :/
Abi selamlar
Aracım 20.xxx kilometre oldu, dr.ecu yazılım ve kn filtre var. Genel ortalamam 7.3 litre. Halkalı havalimanı gidiyorum onun dışında E5 trafiğim var bol bol. En ağır trafikte maksimum 9 gördüm ben.
18 oz jant var birde ben komple ses yalıtımı ve 3 yollu sistem yaptırdım o yüzden biraz ağırımdır.
Abi inan tam da bunun arayışındayız son birkaç gündür. Envai çeşit var... En katlananından cebe sığanından falan bulur bulmaz alıcaz inşallah. Bebek arabası kadar bagaj düşmanı bişey olamaz sanırım. Memleketten çuvalla ayva getirecek olsam bu kadar strese girmem herhalde :/
Hiç arama..
Çocuğun ik 1 yılı için uygun fiyatlı kalıplı, ana kucağının içine girebileceği, destekli bir puset.
1 yaşından sonra en iyi maclaren baston
Abi selamlar
Aracım 20.xxx kilometre oldu, dr.ecu yazılım ve kn filtre var. Genel ortalamam 7.3 litre. Halkalı havalimanı gidiyorum onun dışında E5 trafiğim var bol bol. En ağır trafikte maksimum 9 gördüm ben.
18 oz jant var birde ben komple ses yalıtımı ve 3 yollu sistem yaptırdım o yüzden biraz ağırımdır.
Ula ben nasıl uzun dönem ortalama 9 - 9.2 altına düşemiyorum.
28k km benimki de. KN var, 18 oz jant var.
motorlarımız aynı di mi? 35 tfsi?
speed sound nedir? bilgi verirsen sevinirim...
speed sound nedir? bilgi verirsen sevinirim...
şurasıymış
Login • Instagram (https://www.instagram.com/speedsound_erdogan/)
GB pockit alıyorsunuz sonra smart fortwo bile büyük geliyor bagaj olarak.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPj3C9N3piT52SPHIU4dLQjchy8zZFy oSTsA&usqp=CAU
şurasıymış
Login • Instagram (https://www.instagram.com/speedsound_erdogan/)
Okçu'dan ayrılan Erdoğan herhalde burası.
motorlarımız aynı di mi? 35 tfsi?[/QUOTE]
Bende de 2020 35 TFSİ var. 24k km oldu, uzun dönem (24k km) tüketim ortalaması 8.5 falan. Full stock araba.
Günlük ortalama tüketim gidilen yer, trafik durumu vs değişkenlik gösteriyor.
Aynen abi 35tfsi, sen direk trafiğe giriyorsan normal abi. Araba az yürüdükçe iniyor aşağıya, benim çok trafikle işim yok ve sakin kullanıyorum. Ama ben beğendim motoru tork alttan geliyor zevkli baya. Yazılımda canlandırıyor tavsiye ederim.
Bebek arabası konusunda cybex easytwist aldım, çok iyi katlanıyor bagaj bize kaldı.
motorlarımız aynı di mi? 35 tfsi?
Senin iş içerenköy civarında dedin, ev de cadde tarafındaydı galiba, senin az yakamaman normal :)
Yazılım yapsan %10'a yakın düşebilir. açık yolda kullanıyor olsan %15'i bulur
Senin iş içerenköy civarında dedin, ev de cadde tarafındaydı galiba, senin az yakamaman normal :)
Yazılım yapsan %10'a yakın düşebilir. açık yolda kullanıyor olsan %15'i bulur
bitsin şu garanti de yaptırayım yazılımı
driver_can
24-03-2022, 09:48
bu gidişle arabadan öte baston bebek arabasıyla çözeceğim bu işi kıyamayıp satmaya.Zaten bütün kış kullanmadık travel sistem bebek arabasını.Bizde joie chrome mevcut.Kızım 2 yaşına geldi yürümeyi seviyor yine de uygun yollu bir baston alıp her ihtimale karşı yorulduğunda onunla destek olacağız gibi.Yeni kasaya bütçe çıkabilse ona lafım yok donanım olarak alınıp geçilir.Yada mk7-7.5 standart golf highline kullansam yine düşünmem.Sadece sonradan yapılacakların 100k üstü tutacağı donanım mevcut arabada.
kalipson
24-03-2022, 10:37
GB pockit alıyorsunuz sonra smart fortwo bile büyük geliyor bagaj olarak.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPj3C9N3piT52SPHIU4dLQjchy8zZFy oSTsA&usqp=CAU
Tam ya da tama yakın yatıyo mu bu peki? Bebek yatabiliyo mu içinde yani? Kazık gibi dimdik devamsa onu istemiyoz açıkçası.. Ha bi e iyi paraymış haa
Tam ya da tama yakın yatıyo mu bu peki? Bebek yatabiliyo mu içinde yani? Kazık gibi dimdik devamsa onu istemiyoz açıkçası.. Ha bi e iyi paraymış haa
Maclaren'lara bak
tam yatıyor, üstü kapanıyor, baston
kalipson
24-03-2022, 11:23
Maclaren'lara bak
tam yatıyor, üstü kapanıyor, baston
Bi gıdıkliim bakiim abi. Sağolasın
Tam a yakın yatıyor , bebek rahatlıkla uyur 5 6 yaşa kadar. Para kısmında ne yazık ki herşey o hale geldi
individual
25-03-2022, 10:52
konu arabadan bebek arabasına dönmüş.chicco goody aldık.biz aldığımızda markanın bebek puseti yoktu.
açıkcası çok memnunuz.tek hareket ile katlanıp tek hareketle açılıyor.aracım seat ibiza bagaj sol tarafına tam sığıyor ve bagajda yer kalıyor.
şuan fiyatı çok artmış olabilir.
Chicco Goody Plus Bebek Arabası - ebebek (https://www.e-bebek.com/chicco-goody-plus-bebek-arabasi-p-chi-6079001/)
https://www.youtube.com/watch?v=bmgGH2WyClQ
bu arada sedan ve hatchback kıyaslaması yaparsak.sedanda evet 50 75 litre fazla bir bagaj alanı sunuyor ama sedan araca birşeyler yükleme çoğu zaman sorun oluyor.
tequila818
25-03-2022, 11:40
sedan bagaj konusunda hemfikirim. Özellikle bebek koltuğu, katlanır bisiklet gibi eşyalar için sedan hacim olarak daha yüksek olsa da yükleme alanı daha dar oluyor ve kullanışsız oluyor. 1.5 tfsi a3 8y kullanıyorum, arabanın her şeyinden çok memnunum. Özellikle yol tutuşu ve görüntüsü gerçekten çok güzel ancak bulabilseydim sportback alırdım. HB ya da SW bagajı çok daha kullanışlı oluyor.
driver_can
25-03-2022, 12:36
Konu biraz bebek arabasına döndü aynen:) sedan 8v konusunu kapatıyorum bu tarz bir değişikliği kullanım amaçlı golf satıp yapmayacağım büyük ihtimal.Aracımla bir süre daha devam ederim gibi gözüküyor en azından yıl sonuna kadar.Hem bagajın bana çok birşey katmayacak oluşu hemde sportback 35 kullanan yakın arkadaşımın yorumları arabayı ağzına kadar doldurdu hayalet kör nokta pla acc şerit takip mmı 2 tpms lastik basınç vs vs donanım olarak zayıf olduğunu bir süre sonra doldurmaya başlayıp çok para harcayacağımı onun yerine 8y bakmanın daha mantıklı olacağı fikrini empoze etti.Zaten aklımda 8y var fakat bir süre daha sonra nasipse.
A3 Sedan severim açıkçası ama Golf 7.5 varken geçer miydim bilmiyorum. Yani boyut büyütmek için doğru bir tercih olmaz çünkü içi bence daha dar golfe göre en azından hissiyat olarak.
Premium sınıf giriş seviyesi de olsa o açıdan iyi ama bence az daha zorlayıp 8Y kasa tercih edilmeli, özellikle body olarak çok çok yakışıklı.