PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : xbox series yada one için kol aranıyor.

Ranthor
25-04-2022, 11:37
Sıfırı 1000 TL olmuş, ikinci el arıyorum, tanıdıktan alalım

yigit06
26-04-2022, 09:32
Selamlar. Elimde kullanmadığım bir adet kol mevcut kırmızı renkli. İlgilenirseniz fotoğraflarını whatsapptan gönderebilirim.

Ranthor
26-04-2022, 13:56
selam ne kadar istiyorsun (tabutta fiyat ver üstüne kum atacağım)

Ranthor
27-04-2022, 11:45
ürün yigit arkadaşımızdan temin edilmiştir

Rockford
28-04-2022, 07:06
Fazladan baska varsa bende dusuneyim.

Bi tanesi takilip surekli asagi dogru ayni yone gidiyo tadimizi kaciriyo. Aliexpressde muadil bi kac tane gordum bluetooth bundle i ile gelen. Bunları kullanan varmi onerirmisiniz. Renkli falan en azindan kizimin kullandigi kolu ona çevirirsem dusme bozma isinden yırtarım dedim.

muratburunce
28-04-2022, 08:11
Fazladan baska varsa bende dusuneyim.

Bi tanesi takilip surekli asagi dogru ayni yone gidiyo tadimizi kaciriyo. Aliexpressde muadil bi kac tane gordum bluetooth bundle i ile gelen. Bunları kullanan varmi onerirmisiniz. Renkli falan en azindan kizimin kullandigi kolu ona çevirirsem dusme bozma isinden yırtarım dedim.

analog motoru bozulmuş büyük ihtimalle bence önce bir tamir deneyin ucuz yollu belki kolu kurtarabilirsiniz randuman alamazsanız bence yedek kol alın

Rockford
28-04-2022, 08:17
analog motoru bozulmuş büyük ihtimalle bence önce bir tamir deneyin ucuz yollu belki kolu kurtarabilirsiniz randuman alamazsanız bence yedek kol alın

Olabilir abi ufaklik bol bol dusuruyo vs. Tamir icin onereceginiz bi yer varmidir istanbulda goturup bi sansimi deneyeyim.

muratburunce
28-04-2022, 11:11
Olabilir abi ufaklik bol bol dusuruyo vs. Tamir icin onereceginiz bi yer varmidir istanbulda goturup bi sansimi deneyeyim.

Benide 2 kol'u sıplar düşürmekten mahvettiler aynı şekilde, birini tamirle kurtardım baya kullandım sonra tekrar düşünce artık tat vermedi değiştirdim mecburen :)
istanbulda tarafında formlarında adını çok duyduğum "konsol dünyası" var bir tek onun harici sarı siteye tamir için ilan veren mağazalarda oluyor onlarada bakabilirsin ekstradan.

yigit06
28-04-2022, 11:52
ürün yigit arkadaşımızdan temin edilmiştir

Güzel günlerde kullanın.