Orijinalini görmek için tıklayınız : Michelin Pilot Sport 5 Hk.
Herkese Merhaba,
MK6 Golf R otomobilim için lastik arayışındayım. Kullanım tarzım ağırlıklı olarak ailece otoban hız limitlerine uyarak sakin kullanım olsa da virajlarda limit zorlayarak kullanmayı seviyorum. Arada pistlere de giriyorum.
PS5 deneyimleyen arkadaşların kullanım yorumlarını paylaşmasını rica ederim. Daha önce PS4 kullandım. Başka f/p ürünü tavsiyelerinizi de değerlendirebilirim.
PiscocuK
16-05-2022, 09:06
Takip.......
Rockford
16-05-2022, 09:28
benzer profildeyiz. rs de goodyear eagle f1 asymmetric 5 kullaniyorum cok memnunum bunu da alternatif degerlendirebilirsin.
Bana göre 1. Michelin PS serisi 2. Pirelli Pzero serisi 3. Continental SC serisi
bu 3 marka ve model deneyimlediğim kadarıyla yol lastiği açısından en iyileriydi.
Bana göre 1. Michelin PS serisi 2. Pirelli Pzero serisi 3. Continental SC serisi
bu 3 marka ve model deneyimlediğim kadarıyla yol lastiği açısından en iyileriydi.
Mini Cooper S Countryman varken PS3 yada PS4 almıştım geçmiş gün hatırlamıyorum, ben memnun kalmıştım.
Herkese Merhaba,
MK6 Golf R otomobilim için lastik arayışındayım. Kullanım tarzım ağırlıklı olarak ailece otoban hız limitlerine uyarak sakin kullanım olsa da virajlarda limit zorlayarak kullanmayı seviyorum. Arada pistlere de giriyorum.
PS5 deneyimleyen arkadaşların kullanım yorumlarını paylaşmasını rica ederim. Daha önce PS4 kullandım. Başka f/p ürünü tavsiyelerinizi de değerlendirebilirim.
Akın taktı kanka Golf R a
menundu sanırım bı konus ıstersen
kalipson
17-05-2022, 14:56
Çok cahilce olacak belki ama PS4'ten inanılmaz memnunum ve PS5 de en az o kadar iyidir herhalde diye düşünüyorum
Akın taktı kanka Golf R a
menundu sanırım bı konus ıstersen
Konuştuk kanka ilk takanlardan ve piste girenlerden olabilir :D
kalipson
17-05-2022, 17:03
Konuştuk kanka ilk takanlardan ve piste girenlerden olabilir :D
Gizli ya da devlet sırrı değilse, biz de bileydik ne olduğunu şu lastiğin :D
Daha önce PS3 ve PS4 kullandım.
PS5 daha sağlam sessiz ve yol tutuşu daha iyi yorumları aldım. Toplamda 5-6 gerçek kullanıcı yorumu bu şekilde. Çoğu PS4'ten geçiş yapmış.
Ağır vasıtalarımızda yine Michelin kullanıyoruz. Bu seneki alımlarımızda kauçuk kalitesi düşük geldi.
Global anlamda bütün üreticilerde maliyet ve geri dönüşüm odaklı kalite düşmesi söz konusu, konuyu açma nedenim yeni modelde iyileştirme mi var yoksa maliyetleri aşağı çekmek adına kalitesi mi düşük merak ediyordum.
Şuan hiç bir soru işareti yok. İlk fırsatta satın alacağım. Yanak kadife görüntüsü PS4’e göre daha hoşuma gitti :)
Taktıran arkadaşların biriyle kısa bir tur attık bildiğim bir kavşakta, yol sesi çok azdı tutuş çok iyiydi. Kendim takınca tecrübelerimi tekrar yazarım.
onurgoyunc
19-05-2022, 06:51
Ps3’ten ps5’e geçtim. Ses ve yol tutuşta daha iyi geldi. Tasarım olarak kadife ayrıntısı hoş duruyor