Orijinalini görmek için tıklayınız : Giulietta 1.6 jtdm Stage 3 videosunu CV films Cevat'la çektik :)
Verimli bir pazar geçirelim diyerek Cevat'la sözleşip arabamın videosunu çektik,
Giulietta 1.6 jtdm 2011, 2.0 jtdm 170 hp turbosu ile takribi 200hp bandındayız, bol 100-200+ lı oldu, beğeneceğinizi umarız :)
https://www.youtube.com/watch?v=agrAEfSQbUQ&t
200 HP Big Turbo Giulietta 1.6 JTDM Stage 3 / Alfa Romeo & Fiat Modifiye Rehberi / Kronik Sorunlar - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=agrAEfSQbUQ&t)
Shadow_Dancer
23-05-2022, 20:10
Maşallah fişek.. 2020 model sprint paket almamak için gidip geliyorum Leventcim.. Ne diyosun ?
Maşallah fişek.. 2020 model sprint paket almamak için gidip geliyorum Leventcim.. Ne diyosun ?
Yapıştır gelsin Soner abi, ben 2. ye Giulietta aldım işte en basitinden :) Hele ki baktığın model son Giulietta lardan, akmaz kokmaz bakımı yapar yakıt koyar binersin. Bir de yazarız denkleşince :)
Shadow_Dancer
23-05-2022, 20:31
Yapıştır gelsin Soner abi, ben 2. ye Giulietta aldım işte en basitinden :) Hele ki baktığın model son Giulietta lardan, akmaz kokmaz bakımı yapar yakıt koyar binersin. Bir de yazarız denkleşince :)
Şanzımana ne diyosun ?
Şanzımana ne diyosun ?
Abi tct düzgün bakıldığı müddetçe üzmez, gayet sağlam.
Yürü be Levent hem yazmışsın hem oynamışsın. :D
Maşallah aracınız çok güzel ve harika hızlanıyor gerçekten
mikelazi
24-05-2022, 10:42
bazı videolar hiç bitmesin istenir.buda onlardan.ne yapalım seviyoruz bu hayatı.
dizelcilere ders niteliğinde video
keyifle izledim, güzel video olmuş. Araca da maşallah.
Yürü be Levent hem yazmışsın hem oynamışsın. :D
Berkayın laflarıyla gelme bana :p Görüşelim çay çorba :)
Maşallah aracınız çok güzel ve harika hızlanıyor gerçekten
bazı videolar hiç bitmesin istenir.buda onlardan.ne yapalım seviyoruz bu hayatı.
dizelcilere ders niteliğinde video
keyifle izledim, güzel video olmuş. Araca da maşallah.
Teşekkür ederim, dil döndüğünce anlatmaya çalıştım :)
levent hocam short shift üretirseniz giu modelleri için çok iyi olur,tecrubenizden faydalanırız
levent hocam short shift üretirseniz giu modelleri için çok iyi olur,tecrubenizden faydalanırız
Hali hazırda 10 takım kadar mevcutta var stok olarak. ilk versiyonun rod boyunu uzatıp yeniledim, isterseniz özelden yazın yardımcı olurum
leventcim maşallah :bravo:
leventcim maşallah :bravo:
yapalım mı sana da abi :)
Gıyaben tanımış olduk,güle güle kullanın aracınızı. :)
İzzet Göçmen
05-06-2022, 21:03
Hep böyle hızlı giden dizel arabam olsun istemişimdir :) Maşallah abi gui gayet iyi ee doktoru sen olunca kaçınılmaz son mümkün olmuyor daha hızlı daha iyi sekilde olmaması içten bile degil maşallah :)
Gıyaben tanımış olduk,güle güle kullanın aracınızı. :)
teşekkür ederim :) memnun oldum diyelim
Hep böyle hızlı giden dizel arabam olsun istemişimdir :) Maşallah abi gui gayet iyi ee doktoru sen olunca kaçınılmaz son mümkün olmuyor daha hızlı daha iyi sekilde olmaması içten bile degil maşallah :)
daha hızlıları senin olsun kardeşim :)
Jr. Aras :D
o da yorumladı :D