PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön cam değişimi

Kadyr
01-06-2022, 21:34
Merhaba arkadaşlar. Kaskomda orijinal cam poliçesi var fakat yeni aldığım araçta ön cam yan sanayi olduğu için kasko karşılamıyor ve epey fiyat çıkıyor. Maalesef o farkı verecek durumda değilim.
Şu anki cam lamine glass diye bir marka. Araç kia ceed. Bu camda optik sorunu yok gözümü yormadı. Şu an kasko anlaşmalı yerlerde genelde olimpia marka var. Uğurlu glass ta bulunuyor. Gözümü yorma konusunda sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. İlk defa yan sanayi camlı araç denk geldi. Alırken gözümden kaçtı maalesef. Var ise pendik civarı montajda sorun çıkarmayacak cam tavsiyeside alırım

Ömer Musaoğlu
02-06-2022, 11:01
Aracımda orijinal camı çatlak olduğu için Olimpia marka ile değiştim. Aralarında bir fark göremedim. Ancak takılan camda fabrikasyon hologram şeklinde leke olduğu için Olimpia lojistik merkezi çok ilgilendi ve ücretsiz bir şekilde cam tekrar değişti. Kalitesi illa ki tartışılır ancak ürünleri ile ilgileri beni gayet memnun etti.

Kadyr
02-06-2022, 18:49
Olimpia yı aradım bugün. Gerçi sigorta işlemleri yapılan bölümü aramışım otomatik sekreter yoktu direkt bağlandı:). Ekstra olarak cam 1 yıl içinde kırılırsa değişim veriyormuş kaskodan hariç. Birde dediğin gibi sorun olursa inceleme sonrası değişim oluyormuş

Burak Mehmet
03-06-2022, 10:57
cam konusunda yerli cam firmalarımız orjinal cam seviyesinde iş yapıyorlar.. çekinmeyin boşuna da para ödemeyin.

safaks
03-06-2022, 16:01
Bazi yan sanayi camlar cok ses aliyor iceri. Mumkun mertebe orjinal, en kotu yerli, cinlerden uzak durun.