Orijinalini görmek için tıklayınız : Sword AB VTEC & Passat 1.8T 1.1 bar
Dün akşam 3 arabalık bir rolling yaptık. Gelen herkese teşekkür ederiz. Eğlenceli ve çok rahat bir akşamdı. 3 araba olduğumuz için canımız sıkılana kadar denedik. Streetfire'a yeni üyelik açtım videolar kabul edildikçe ekleyeceğim. öncelikle AB vtec ile Passat 1.8 T aracın denemesini koyuyorum. Cam car MOR Vtec.
AB vtec & Passat 1.8 T
http://videos.streetfire.net/video/AB-Vtec-CFG-Passat-18-T_380988.htm?ref=9a1817b2-b2b4-4a45-8bd3-9b9700e2b63a
Mor Vtec & Passat 1.8 T
http://upload.streetfire.net/video/Mor-vtec-CFG-passat-18T_380998.htm
MOR Vtec & CFG Passat Karışık (Cam car AB Vtec)
http://videos.streetfire.net/video/MOR-Vtec-CFG-Passat-18-T_386070.htm?ref=9a1817b2-b2b4-4a45-8bd3-9b9700e2b63a
bu passat artık hayal kurmaz inşaLLah...
eeee noldu hanı selellektor bagaj ıcınden gecme vs?
arada 1.5 tır boyu var bence
http://i41.tinypic.com/14ty4aa.jpg
müzik yakışmış videoya.....:icon_tup:
Araçlara Maşallah
şarkı güzelmiş yanlış anlaşılma olmasın rolling videosu için güzel bi seçim olmuş ;)
bu passat geçen videoda mor vti'a selektör yapan değilmiydi:beuj:
murat yine bu makinada fenalarda olmuş kazasız belasız renk zaten 10 üzerinden 10
murat yine bu makinada fenalarda olmuş kazasız belasız renk zaten 10 üzerinden 10
eyvallah saolasın:)
yalnız görkem neler yapmışın olm ne ara cektin bunu:)
Vtec-SEDAN
20-01-2009, 21:13
tahmin edilen bir sonuç olmuş, şarkıda yakışmış :)
bu passat geçen videoda mor vti'a selektör yapan değilmiydi:beuj:
:icon_tup: bagajdan giripp kaputtan cıkan :D
Yaw abi çektik bi sürü bi bu yayınlanıyo evdeki makinemde dökülüyo zaten. Yawaş yawaş upload edip akşamın videolarını koyacağım.
SULTANOGLU
20-01-2009, 21:15
şarkı cuk oturmuş
tahmin edilen bir sonuç olmuş, şarkıda yakışmış :)
Bu şarkı arabamda zaten sürekli repeat şeklinde çalıyor. hoşuma gitti ekledim öle fona. herhangi bir yanlış anlaşılacak durum yok :)
akucukdogan
20-01-2009, 21:15
Vtec'e maaşallah :)
puhahahaha şarkı on numara olmuş mustafa kankim 1 de 1 boy 2de memleket olmuş aynada nokta hesabı :D
2. videoyuda ekledim. elimde 4 tane daha varda çok güzel kalietede değiller artık seçip koyacağım iyisini olmazsa şirkette olanlarda var zaten.
http://upload.streetfire.net/video/Mor-vtec-CFG-passat-18T_380998.htm
vay be şu kısayı niye takmadıkki zamanında :)
nitrO_Oxide
20-01-2009, 21:23
Masallah :)
usta bu ne kısaymış yawww maşallah :) güsel video lar ama mustafa alınır şimdi yorum yapmıyayım ben :)
arkadan selamün aleyküm diye son ses bağırsa duyulmaz
gitmein üstüne passatın:D
Vtecler güzel sarkı güzel cekim güzel daha ne olsun masallah :D
usta bu ne kısaymış yawww maşallah :) güsel video lar ama mustafa alınır şimdi yorum yapmıyayım ben :)
Hacı niye alınsın yaw. denemeye çıkmışız çokta güzel zaman geçirdik. Eray sağolsun, mustafa sağolsun kırmadı bizi geldiler. FTH vtec te gelecekti talihsizce bağlatmış aracını. kazasız belasız atlattık dün geceide. Darısı diğer rollere.
Başta diyordum neden müzik koyarlar ki roll videosuna diye, sonra sözler gelince hak verdim, harika olmuş eline sağlık :)
AB'ye maşallah, özellikle 2. videoda fark baya baya belli.. ;)
Yaw AB vtec murat abiye zaten saat 6 dan itibaren gel gel die yalvardım. uyuyacam gelmem falan dedide ısrar ettim Cam car faan olursun zaman geçiririz die zorla çağırdımda geldi.
benim video koymasaydın keşke abi ama neyse dün çok güzeldi passatla ben aynı gibiyiz hemen hemen.
kısalı vtec in farkı böyleymiş dün bunu iyice anladım :)
i love 4.785 :D
Evet senin araba passatla tam denk gidiyor. Vtec altı basarsan passat biraz kafa çıkarıyo vtec üstü basarsan sen biraz kafa çıkarıyorsun gerçekten denkler ve eğlenceliydi denemeler.
tuner faruk
20-01-2009, 21:38
güzel video olmuş özellikle şarkı cuk olmuş:)maşallah murat abi kısa baya fark ediyo demekki
passat morla güzel gitmiş.uzundada geçmiş galiba.
umu_vtec
20-01-2009, 21:45
murat dereceli egzantrikli supercahergerlı vs olsa naapar bilemiorum o gecede passatlı arkadaşın ağzından üstüne basa basa sölendi beni dereceli sc li vs olmayan vtec geçemez die ve soora benm ve görkemin yoğun ısrarlarından soora sword denedi ve sonuç görüldü artık bişey sölemeye gerek yok heralde :) :) :)
230 a kadar falan beraber snra passat azar azar açılıyor da hep önümüze araba çıktı ta dip gaz gidemedik
kesiciye girmek nasip olmadı
dinden imandan çıkacaktım Swordu ikna edene kadar zaten adam pijama uyku mode gelmiş Cam car olacağım die:D:D:D
maşallah ab vtec'e nazar değmesin . şimdi merak ettim bagajdan girip kaputtan çıkma meselesini neyse çenemi tutim mazallah
şimdi passatlı arkadaş satar gider eg nin her renginden alır eglerin bagajından girip çıkar :rolleyes:
herşey biryana passata maşallah allah kaza bela vermesin ama byük konuşmamak lazım demek
maxpower
20-01-2009, 21:49
ab ne gidiyor ya, maşallah:)
masalalh masalalh.... hıc bır zaman buyuk konusmucakmısının bunu gorduk vıdeoda aslında benım yorum yapmamm gerekıyor ama neyse ....
edo typer
20-01-2009, 22:02
butun araclara masallah....kazasız belasız...mustafa ıle 1 kere denk geldım,ııo nıyetlı guzel bı arkadasımız ama bıraz heyecanlı..ustune gıtmemek lazım..onunda aracına masallah,ben 1.8t passat bu kdr yurumesını beklemezdım:D verılen vıdeoda mor bıraz gec basmıs gıbı geldı..kısa sanzımanı olmayan vtecler 5.vıteste bıraz yawaslar,passatın uzunda gecmesı normal bence..ama ab vtec masallah cok ıı yurumus,vtıda kısa derecelıden fazla etkı yapıyo:D:D
butun araclara masallah....kazasız belasız...mustafa ıle 1 kere denk geldım,ııo nıyetlı guzel bı arkadasımız ama bıraz heyecanlı..ustune gıtmemek lazım..onunda aracına masallah,ben 1.8t passat bu kdr yurumesını beklemezdım:D verılen vıdeoda mor bıraz gec basmıs gıbı geldı..kısa sanzımanı olmayan vtecler 5.vıteste bıraz yawaslar,passatın uzunda gecmesı normal bence..ama ab vtec masallah cok ıı yurumus,vtıda kısa derecelıden fazla etkı yapıyo:D:D
kesinlikle iyi tespit on numaradır mustafa :D ama fazla heyecanlı üzüm üzüme baka baka karardı ama onada eray topiğinden bulaştı :D
Mustafama laf yok :) gerçekten 10 numara insan saolsun. Erayı unutmayın :)
Mustafa o lafi vteccilere soylemdi. O kisi kendini biliyor neyse mustafa gerekeni soyler. Butun araclara mas. Ama Ab ayri guzel yuruyor.
Adam 1350 kılo 1 bar basan passatla filitre egzoz headers 14 jantlı vtec i geçmiş işte.
vtec ilk başta öne çıksaymış uzunda bagajdan dalıp kaputtan çıkarmış işte:D
ama kısadada açamamıs arayı.passat iyi yürümüş ve ilk videodaki şarkıyı ikinci videoda da haketmiş;)
dragon07
20-01-2009, 22:25
güzel video güzel yarış güzel yorumlar :D
Adam 1350 kılo 1 bar basan passatla filitre egzoz headers 14 jantlı vtec i geçmiş işte.
vtec ilk başta öne çıksaymış uzunda bagajdan dalıp kaputtan çıkarmış işte:D
ama kısadada açamamıs arayı.passat iyi yürümüş ve ilk videodaki şarkıyı ikinci videoda da haketmiş;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
mustafa 10 numara saygılı efendı adam,sadece bu roll konularında bıraz fazla hırs yapıo okadar :)
Hirs degilde ayarci biraz oktani fazla:D
Hirs degilde ayarci biraz oktani fazla:D
puhahahahaha :D
mustafanın arabası harbiden güzel yürüyen araba bir aile arabasından beklenenin fazlası var zaten bu arabada ama yapılan muhabbetler yanlış illaki o sölediği sözlerin hep arkasında duran bi çocuk ama o bu formda olmadığından arkasından bukadar alaycı konuşmamak lazım yakışmıyor sonuçta hepimiz birbirimizin yüzüne bakıyoruz mustafanın hatası büyük konuşmak oda büyük konuşmanın cezasını çekmiş bu videolarla uzatmayada gerek yok murata maşallah harbi güzel yürüyen bir arabası var mustafayıda yabana atmayın arkadaşlar bence bir emek vermiş o arabaya geçsede geçilsede emeğine saygı duyun dalga geçmeyin bu video ona ders olmuştur zaten
kickboxer
20-01-2009, 22:43
masllh mustafa abının aıle arabası guzel gıtmıs:D zaten onun araba yuksek devırde atmosferık oluyo turbosu yuzunden:D:D:D
mustafanın arabası harbiden güzel yürüyen araba bir aile arabasından beklenenin fazlası var zaten bu arabada ama yapılan muhabbetler yanlış illaki o sölediği sözlerin hep arkasında duran bi çocuk ama o bu formda olmadığından arkasından bukadar alaycı konuşmamak lazım yakışmıyor sonuçta hepimiz birbirimizin yüzüne bakıyoruz mustafanın hatası büyük konuşmak oda büyük konuşmanın cezasını çekmiş bu videolarla uzatmayada gerek yok murata maşallah harbi güzel yürüyen bir arabası var mustafayıda yabana atmayın arkadaşlar bence bir emek vermiş o arabaya geçsede geçilsede emeğine saygı duyun dalga geçmeyin bu video ona ders olmuştur zaten
+6500
Tamam ağızdan bi söz çıkmış olabilir. Sonuçta farklı olmuş olabilir ama bu şekilde söylenmesi bencede pek hoş değil sonuçta şurda aynı ortamı paylaşıyoruz.güzel deneme olmuş videolar için teşekkürler.
Yok ibrahim herhangi bir durum yok gerçekten mustafa çok heyecanlı adam hırslı adam. hırslı olmakta etrafına zarar vermediğin sürece kötü birşey değil en nihayetinde başarıyıda getirir. dün akşam gezdik eğlendik. bir problem yok. Passat için mustafa elinden geleni yapmış. Basınc açmış, arabasını boşaltmış üstüne titremiş vs vs en nihayetinde hepimiz araçlarımız için neler yapıyoruz. o yüzden her zaman eğlencesine denemeler olacaktır. gayette güzel bir geceydi tekrar teşekkür ediyorum.
sonu beklenıldıgı gıbı olmus sarkıda 10 numara yalnızi passatın gıdısı eskıye gore bıraz kotulesmıs gibi geldı bana;) turbonun omurden gıdıyo olmasın yavas yavas::), 200 hpkusurluk araba 200den sora uzatması lazım dırek...
ben mevzunedir bilmiyorum ama okuduklarıma göre büyük konuşmuş konuşmanında cezasını çekmiş nebilim alaycı yorumlar olunca üzerine gitmemenizi istedim siz diyorsanız sorun yok ozaman bişidiemem
Yok dayı en azından dün akşam deneyen arkadaşlar adına diyeyim bizden yana bir sorun yok her zaman denemeye yemeye içmeye devam no problem :)
2 aile aracından bı maşallah da benden AB ye :)
CasabLanca
20-01-2009, 22:53
+6500
Tamam ağızdan bi söz çıkmış olabilir. Sonuçta farklı olmuş olabilir ama bu şekilde söylenmesi bencede pek hoş değil sonuçta şurda aynı ortamı paylaşıyoruz.güzel deneme olmuş videolar için teşekkürler.
+57 arkadaşın dediği gibi hepimiz aynı ortamı paylaşıyoruz. her ne kadar yanlış birşeyler söylenmiş olsada devamlı bir muhabbet halindeyiz. boy gösteren tüm arabalara harbiden helal olsun. o arabaları o şekilde yürütmek her yiğidin harcı değildir :D
VteC_MaNiaC
21-01-2009, 00:06
VTECKing ünvan müsabakasına çıkmış :) bu arada burda mechanix e ve emreekin e sesleniorum 1000 Lira verseler gene denemem :D
bende bu passatla denemek istiyorum :D
VTECKing ünvan müsabakasına çıkmış :) bu arada burda mechanix e ve emreekin e sesleniorum 1000 Lira verseler gene denemem :D
Miktarı yükseltsek???
orhan_guney
21-01-2009, 08:20
ikisinin arasına ucak ınebılır:)
Ohaa Harbıden Şarkı cuk oturmuş :D
Eray Yümsel
21-01-2009, 09:36
evet gece geçildik nema problema. bu videoyu koyarak bizi değil kendinizi rezil ediyosunuz bunuda bilin :) stock 1.8t passat yanlızca 1.0 basarak headers filtre egzos 14" li bir vtec i geçiyor 5. viteste 5+ boy olur. görkem vtec 4. viteste 230mu görüyo bu arada :D çünkü 4 biter bitmez passat açmaya başlıyo (vtecin devrine uyulursa ) altta basılırsa 2. viteste kafadan 2 boy oluyo 4 bitene kadar sabit kalıyo 5 te gene açılmaya başlar. bu açıklamayı yapmak istemiyodum aslına bakılırsa ama madem söz hakkı verdiniz yazalım dedim :)
şu egz. kısalı vtec vs vs beni geçemez konusuna gelelim. iddiam devam ediyo ben AB yi hafife almısım bu halde geçebilirim diye düşünüyodum ama yanılmısım olabilir. gidiyo arabası geçildim bişi diyemem. yanlızca egzostumu takıp 1.5 basıp yeni denemede neler olcağını görcem ozaman da videonun arka fonunda baska bi şarkı calıyor olabilir. :)
apaçi lafları edilcekse ben sizden önce yazayım vtecte turbo taksın gelsin ozaman diyenlere vtecin taktığı turbonun 2 katını takarım bende gene geçerim bu iş maddiyata bakar ;)
görkem specleri ekle kardeşim bak şöyle
AB Vtec
4.785 4-1 headers cat back egzost, filtre, hafif volan (bildiklerimiz)
passat 1.8t
1.0 bar :) çip
saygılarımızla tebrik ederiz ;)
TAM35GNY
21-01-2009, 09:47
Bilinmeyen ne var yaw saibe birakmayin sonra elalemin yuzune nasil bakacaksiniz?? Her iki tarafta boklamasa kendini ii olur sonu ii olmaz..
passat olmus sana sutten cikmis ak kasik;
standart standart diye keklemeye calisti olmadi. vteclere gider yapti; fark ortada..
ibrahim kardes;
emek var demissin, son birkac yilda bu laf anlamini yitirdi.. chipli passat'ta nasil bir emek var anlamiyorum :)
Eray Yümsel
21-01-2009, 09:58
Bilinmeyen ne var yaw saibe birakmayin sonra elalemin yuzune nasil bakacaksiniz?? Her iki tarafta boklamasa kendini ii olur sonu ii olmaz..
şaibe karıştıran olmadı günay ne alaka bildiğim specleri yazdım + - bişi yazmadım varsa + sı -si düzeltirler manasında bildiklerimiz yazdım. sonu ii olmazdan kastın ne ben şerefsiz değilim *** atmam bilmeden anladınmı günaycım
Eray Yümsel
21-01-2009, 10:01
passat olmus sana sutten cikmis ak kasik;
standart standart diye keklemeye calisti olmadi. vteclere gider yapti; fark ortada..
ibrahim kardes;
emek var demissin, son birkac yilda bu laf anlamini yitirdi.. chipli passat'ta nasil bir emek var anlamiyorum :)
aynen emek falan yalan anca alırsın arabanı filtre kitini kendin yaparsın egzostunu kendın takarsın laptopunu açarsın yazılımınıda kendın yaparsın ozaman arabana emek harcamıs olursun. yoksa veriyosun parasını çip alıyosun :) bitti bukadar.
mustafa hatalı laflar konusmus olabilir yapıyo bazen ancak hatasını düzeltmesinide bilir. aynı o aksam tolgayla ortak noktayı bulmamız gibi arkadan girerim önden cıkarım nası şakaya dönüştüyse hep espirisini yaptıysak bu onla bizim aramızdadır. her insan hata yapar yeterki .okunu cıkartmayalım. yargısız infaz olmasın yani ;)
TAM35GNY
21-01-2009, 10:05
AB Vtec
4.785 4-1 headers cat back egzost, filtre, hafif volan (bildiklerimiz)
passat 1.8t
1.0 bar :) çip
saygılarımızla tebrik ederiz ;)
Bildiklerini kimden ogrendin Eray gorunce mi anladin?? Arac sahibi soylediyse yalan soyluyor zanni olusuyor yanlis miyim??Ha yok baskasi soylediyse de yazmanin ne anlami var sizde yazin aracinizdakileri dersin olur biter ;)
Erayım 4. vites 230 diye birşey geçmedi benim yazdıklarımda ama yada hatırlamıyorum. Ben çok eğlendiğimizi gayette güzel sohbet ettiğimizi düşünüyorum. birkaç tane daha video var uygun olunca onlarıda ekleyeceğim ki ordada dediğin gibi passatın önde olduğu videolarda mevcut. herhangi bir saklama falan durumu yok aklında soru işareti kalmasın. :)
AB nin specler doğru yazmışsın extra birşey yok zaten, MOR aynı speclerde ama volanla kısa yok fark olarak.
Siz passatı aşağı yukarı 190-200 hp civarındadır dediniz.
bizde kendi açımızdan atmosferik 1.6 araba için iyi bir sonuç elde ettik (MOR adına) diye düşünüyoruz. AB vtec ayrı bir durum tabi. Gerçekten iyi gidiyor. ki o akşamda denemek istemedi mustafa olsun sen olsun ne kadar ısrar ettikte denettik araçlarıki. AB de yakıt sorunum var demişti denemek istemiyorum demesine rağmen denemişti. Zevk olsun diye deneme yaptık her denemeden sonra video konulduğu gibi eklemeler yaptık.
Mesela sen 14 lere takmış durumdasın ben fark ettimde :D sizin passatın ön koltuk kafalıkları bile yoktu :D:D:D Arkası bomboştu MOR'da stepne dışında herşey arabanın üzerindeydi :D gerçi senle ben o hafiflik farkını kapattık ama 2 arabadada. :D hacı zaten diyoruz ya rolling için her yol mübah o yüzden eldeki imkanları kullanmak farz. Yanlışsam düzelt.
Bir daha deneriz seninde dediğin gbi egzos yada uygulacaklarını halledersin denenir problem değil.
En önemlisi diğer arkadaşların değilde sırf benim yazdıklarımı okursan bu topicte benim sana ve mustafaya hiç ters bir lafım yada yanlışım olmadığını düşünüyorum. Sence???
aynen emek falan yalan anca alırsın arabanı filtre kitini kendin yaparsın egzostunu kendın takarsın laptopunu açarsın yazılımınıda kendın yaparsın ozaman arabana emek harcamıs olursun. yoksa veriyosun parasını çip alıyosun :) bitti bukadar.
mustafa hatalı laflar konusmus olabilir yapıyo bazen ancak hatasını düzeltmesinide bilir. aynı o aksam tolgayla ortak noktayı bulmamız gibi arkadan girerim önden cıkarım nası şakaya dönüştüyse hep espirisini yaptıysak bu onla bizim aramızdadır. her insan hata yapar yeterki .okunu cıkartmayalım. yargısız infaz olmasın yani ;)
Mustafa daha önceki mesajda yazdığım gibi çok hırslı ve bazende çilesini çekiyor. Olur herkesin huyu farklı. O akşam zaten gayet güzeldi muhabbet. Gerçekten sorun yok yani.
tabiki o akşam gerçekten çok zevkliydi kimseyi küçük düşürmüyoruz yanlış anlamayın birbirimizin yüzüne bakıyoruz hiç bir skıntımız yok zaten olsaydı o gün öyle bir görüşme olmazdı.bu arada eray börek için teşkkurler :)
Eray Yümsel
21-01-2009, 10:15
dostum ters bi durum yokki zaten denedik geçildik demişim uzatmıyorumki :) olabilir. ancak ben zaten malımı biliyorum size camdan bişi dedim hatırladınmı olcakları yazıcam msn den diye a-z ye bütün mustafaya sölediklerim oldu. piyon şah ve mat :) tatlı rekabet iyidir bidahaki rollinge illaki herkez bişeyler yapıp gelir gene denenir. sonra bidaha yapılır bidaha denenir böle gider inşşş. hafiflik konusunda lpg tankını unutma :) 230 'a kadar beraberiz demişsin ya onu diyom passat 5 te yürüyo vtec üstünde denediğimizde :D spec konusuna bildiklerimiz yazmamın nedeni +- bişiler varsa ekler yada cıkarırsınız manasındaydı... cin olmadanda adam çarpmamak lazım buda günün anlam ve önemini belirten söz olsun :)
B.Aktepe
21-01-2009, 10:20
vtec iyidir:D
Mustafa Birsesli
21-01-2009, 10:21
şimdi ilk olarak arabaların ve yapılan modların gelip geçici oldugunu düşünün biri geçer diğeri geçilir geçilen hırs yapar birazdaha yükler bidaha denenir aynı ortamda yüzyüze bakıyorsunuz kırgınlıga gerek yok herkes birbirine kırılırsa deniyecek araba kalmaz
Yok yok lpg tankini gördük merak etme.:D:D:D
Sen zaten teklif ettin top speed basalım diyordunki tam basamadık hep araç çıktı önümüze. Tabiki passat 5 te yürüyecek yürümezse sıkıntı var demektir. Hem chip diyorsun hem 1.0 bar gerçi ben 1.1 biliyordum ama hemde tork farkıyla tabiki 5 te yürüyecek. o akşam 2-3 kere o şekilde 220-230 lara kadar çıkabildik o durumdada aramızda boy yoktu benim gördüğüm. Bu arada biz kadranda 220-230 görüyoruzda ne kadar doğru ölçüm bilemiyorum. ama 4 190-192 de bitiyor kadranda göründüğü kadarıyla.
Herneyse cin olmadan adam çarpmamak gerekir sevdiğim ve çevremdekilere söylediğim bir laftır. Merak etme Bizde bu işin önce tarlasında ürün yetiştirdik, mutfağında pişirdik, tezgahında sattık.
şimdi ilk olarak arabaların ve yapılan modların gelip geçici oldugunu düşünün biri geçer diğeri geçilir geçilen hırs yapar birazdaha yükler bidaha denenir aynı ortamda yüzyüze bakıyorsunuz kırgınlıga gerek yok herkes birbirine kırılırsa deniyecek araba kalmaz
Kırgınlık yok yaw herkes aynı şeyleri yazıyor. halen muhabbet ediyoruz. bence problemde yok yani :):icon_tup:
VteC_MaNiaC
21-01-2009, 10:41
Miktarı yükseltsek???
AByle asla :D
ya mustafaya laf eden taş olur şimdi yanımdaydı öldüm gülmekten :D
Yok yaw ne lafı:D kardeşimiz o bizim:)
selamlar ben mustafa öncelikle deneme için mor vtec ve ab vtec e teşekkürler güzel yorumlarınıza ayrıca teşekkürler dalgalı yorumlara da teşekkürler bir laf ettik halada arkasındayız geçildik helal olsun ab de düşük oktan benzin varmış benimde basınç sorunum vardı bunuda tolgaya söledim lpg aracımı mahvetti 1.5 bardan 1.1 peak 1.0 cont a düştü çoğu zaman 1.1 i basamıyor bile öncelikle lpg yi siz arkadaşlarıma asla önermiyorum benim aracımı mahvetti ama bunlar mor için bahane değil ama ab için bahane ab vtec e helal olsun denedik geçildik fakat 20 küsür denemede çekilen 15 e aşkın videodan bunların konulması ve alaycı yazılar beni derinden etkiledi forumda olmamamın etkisi buna büyük malesef ben ben desteklemenizi beklerdim sorun yok aracımın basınç sorununu bugun yarın çözücem inş ve ab ile rövanş istiyorum ben ölesine denedim aracımı sadece mor la deneyeceğimi biliodum banada forumda arkamdan konuşulanlar sölenmedi sadece mor denemek istio dendi bu kadar dalga geçen laf eden arkadaşları birdahaki rolling e bekliyorum canlı canlı seyretsinler videolar kaybolmasın iddiam devam ediyor sağlıklı şartlarda iddiam dewam ediyor.....saygılar....passaturbo mustafa
mustafa arkandayız :D
birdahakine orjin bi kamera bulup gelicem ;)
tekrardan sölüyorum ab için lazım olursa elimde 10 galon hks ca16 116 octane benzin var ben bi garip 97 shell le gelicem:) boost mu octan mı die karşılaştırma açmak isterdim banlanmış olmasam:)passaturbo mustafa
10 varil = 53 galon desen daha dogru :)
Mustafam daralma problem yok videolar benim suçum zaten yazdımde evde 2 makinem var 1 tanesi kardeşimin problemsiz olan diğeri kendimin sıkıntılı olan dün akşam kardeş katili olacaktım 2 video ekleyeceğim die. 6-7 tane daha güzel çekilmiş videolar var bu akşam söz ekleyeceğim. Zaten erayada yazmıştım aklınızda soru işareti kalmasın diğer videolar bende yayınlayacağım die passatında önde olduğu denediğimizdeki videolar var.
Zaten senlede konuştuk gece arabadan her türlü denedik sen boost basarken biz vtec devrinde denediklerimiz gördüklerimiz ortada. Her zaman deneyelim mustafam hiç bir problem sıkıntımız yok yiyelim içelim yeterki kırılmaca gücenmece kaza bela olmasın :)
Edit: Mustafa zaten AB yi zorla denetmedikmi. durduğumuz yerde sende dedin ya kısa varsa daha iyi adil olur vtec erken açılıyor bende boost basıyorum daha haklıca bir deneme olur die:) hatta sen bi denedinde dedin ya vites kaçırdım. Dedik kanka olur normaldir bir daha deneyin die :) bir dahada denenir ömrümüz yettiğince
BMK TypeR
21-01-2009, 16:56
butun arabalara maşallah, ab vtec ayrı maşallah, stok typerla merak ettım ab vtec neler olur acaba:)
butun arabalara maşallah, ab vtec ayrı maşallah, stok typerla merak ettım ab vtec neler olur acaba:)
varsa öle typer bende gelirim :)
BMK TypeR
21-01-2009, 17:13
varsa öle typer bende gelirim :)
stok typer vardır ıllakı:)
stok typer vardır ıllakı:)
cai side benden olsun :) öleside olur
ab ye ve mor a maşallah üsküdar farkı :D
BMK TypeR
21-01-2009, 17:18
cai side benden olsun :) öleside olur
mugen beyınle toda haeders katsan bana uyuyo:)
Almanci Tane-R
21-01-2009, 18:11
denizlide bir tane stok ep3 ümüz var. bekleriz :)
reşit artık senden bir video bekliyoruz bmkyı yatırdın yıllarca bari bunu yatırma :)
mugen beyınle toda haeders katsan bana uyuyo:)
beyindi filandı kulağa hoş gelmeyen hareketler bunlar :D
mustafa; arkadaslarinin kullanici adiyla lutfen mesaj atma;
diger arkadaslar sorun yasamasin senin yuzunden lutfen...
mustafa; arkadaslarinin kullanici adiyla lutfen mesaj atma;
diger arkadaslar sorun yasamasin senin yuzunden lutfen...
DALLAS gibi valla bizim site amma hırs yapmışsınız..:)
güzel denemeler olmuş araçlara maşallah çzellikle AB te tabi bide mustafanın passata dev gibi arabayı iyi yürütüyo:icon_tup:
valla garipine giden nokta mustafa 4 veya 5 ay önceleri arabası daha iyi gidiyodu sanırım baya bi sorun var?? eski videoları izledim ve yürüdüyü araçları gördüm ve şimdi bakarsak önceden önünde yürüdüğü araçlara denedide arkada kalıyo inşh en kısa zamanda tekrar aynı performansını döner.
sorun çözülse bile bence arada çok ciddi fark var kapanıcak gibi durmuyo ekleme yapmadan :)
sorun çözülse bile bence arada çok ciddi fark var kapanıcak gibi durmuyo ekleme yapmadan :)
ben önceki izlediğin videolardan baz alarak söyledimm
Yeni videoları ekliyorum arkadaşlar söz verdiğim gibi
MOR Vtec & CFG Passat (Cam car AB Vtec)
http://videos.streetfire.net/video/MOR-Vtec-CFG-Passat-18-T_384710.htm?ref=9a1817b2-b2b4-4a45-8bd3-9b9700e2b63a
murat, AB ye egzantrik takmadan önce piston, conta ve ecu yapacak mısın?
hayır yoktu ilk sayfayada ekleme yapıyorum.
1.8t 150 hp passat sadece chıple 200 hp oluyor zaten artı fazla basınc var nasıl 190 200 hp oldugu soylenıyor? mustafada zaten egzoz olması lazım stocka mı dondu?
kanka mustafada akşam egzos yoktu. kendi dediğine göre 1.1 bar civarı basınç ve chip varmış gerisi stock dedi.
bi video daha ekliyorum. yine ilk sayfayada ekledim
http://videos.streetfire.net/video/MOR-Vtec-CFG-Passat-18-T_386070.htm?ref=9a1817b2-b2b4-4a45-8bd3-9b9700e2b63a
hayır yoktu ilk sayfayada ekleme yapıyorum.
valla ilk sayfadaki 2. ve 3. video aynı bi kontrol et istersen :icon_tup:
1.8t 150 hp passat sadece chıple 200 hp oluyor zaten artı fazla basınc var nasıl 190 200 hp oldugu soylenıyor? mustafada zaten egzoz olması lazım stocka mı dondu?
selçuk mustafada şuan orjinal egzost var basınçta hks boosta göre 1 swosh a göre 1.1 :D 200 den fazlası yoktur :icon13:
stock basınc sadece chıp ıle hıc bırseye ellemeden fıltrre yada egzoz tamamen stock 200 hp nettır 1.8t lerde...
stock basınc sadece chıp ıle hıc bırseye ellemeden fıltrre yada egzoz tamamen stock 200 hp nettır 1.8t lerde...
Kanka ama 200 üstüde olsa ben senin tahminini az çok anladım 220-230 ları diyeceksin. o zamanda dynoda 166 hp vermiş vtec ide 5. vites olmadan geçerdi bencede 200 civarıdır arabası
5 e atana kadar vtec üstü basarsak denk gidiyoruz aşağı yukarı 210 a kadar falan
Kanka ama 200 üstüde olsa ben senin tahminini az çok anladım 220-230 ları diyeceksin. o zamanda dynoda 166 hp vermiş vtec ide 5. vites olmadan geçerdi bencede 200 civarıdır arabası
valla ağzımdan aldın eyvallah 200 bg den fazla olsun mutlu oluruk ama sence 220 bg gibimi gidiyor passat eğer öyleyse mor fena gidiyo :D ab fitengse uçuyo :D
Hepsi iyi gidiyor maaşallah :)
kılo farkını goz ardı etmeyın derım sıze
kanka bişi sorayım 4 kapı bir fiteng kaç kilo çekiyo :D
passat 1350 desen mustafa koltuklara kadar sökmüştür ben biliyosam :D yine bi 100 kilo var :D e erayda varsa arabada olsu 240 kilo baya varmış :D
maasallah mor... :icon_tup:
teşekkurler ares :)
passat 1350 desen mustafa koltuklara kadar sökmüştür ben biliyosam :D yine bi 100 kilo var :D e erayda varsa arabada olsu 240 kilo baya varmış :D
benim yanımda da görkem abi vardı 120 kilo da görkem abi :D:D
aaa zayıfladımmı lan ben :D 125 hatta 126 kg yimdir. bu aralar aldım başımı gidiyorum zaten
aaa zayıfladımmı lan ben :D 125 hatta 126 kg yimdir. bu aralar aldım başımı gidiyorum zaten
klio ver abi yoksa rolling te almıcam yanıma seni artk yeter :D :D
rolling diyetini öneririm :D:D:D
umu_vtec
21-01-2009, 22:10
klio ver abi yoksa rolling te almıcam yanıma seni artk yeter :D :D
rolling diyetini öneririm :D:D:D
özelden şu diyeti at bana :D
özelden şu diyeti at bana :D
özel bşey yok knka rolling te kilodan dolayı geçildiğini düşün bak bakalım kaç kilo olusun 1 haftada :D:D:D 40 kilo falan olursun :D:D
kickboxer
21-01-2009, 22:18
benım babam cok meraklı her rolle bnde gelcem dıyo ben 100 kgyım babama 110 fln atımmı babamı sımdı yanımdan:D :D
umu_vtec
21-01-2009, 22:19
özel bşey yok knka rolling te kilodan dolayı geçildiğini düşün bak bakalım kaç kilo olusun 1 haftada :D:D:D 40 kilo falan olursun :D:Dkanka çok düşündüm ama olmuo :D benm bunu uygulamaya sokmam için üsküdardaki patso şubelerinin kapanması lazım :D
umu_vtec
21-01-2009, 22:21
benım babam cok meraklı her rolle bnde gelcem dıyo ben 100 kgyım babama 110 fln atımmı babamı sımdı yanımdan:D :D
olum senin boost un yeter :D o diilde özledim makineyi bee gel beni al bi arada biraz blow off dinleyelim :cool: ama senin arabayada benzin alsak yağ alamayız kanka :D
kickboxer
21-01-2009, 22:23
yağı en sonunda ala bıldım:D:D ama smdı degısemıyok vakıt yok ama halledım gelcem takılırık:D
edo typer
22-01-2009, 02:38
koltuklar 100 kg gelmez kı..ctrnın on koltukları 18 kg tanesi..arka koltuk ust alt 14kg eder 50kg;) kı ctrnın on koltukları bıraz dolgundur:D
40-50 kg kar diyoruz her arabaya 120-130 kg ek adam bindiriyoruz :D
flexamin
24-01-2009, 18:30
ahaha :) ya ben napayım :) bagaj full :D stepne , lpg tankı :) alet çantası mangal , kirko :) aklına ne geliorsa ... ::) koltuklarda sökük deil :) acaba bende söküp passatlamı denesem :) şaka maka ama tüm araçlara helal olsun iyi yürümüşler :) Kopar Bizi AB Fitec :D
yokmu clioculardan filan yollara dökülenler bu akşam :)
yokmu clioculardan filan yollara dökülenler bu akşam :)
haha kisayollu:D ;
kasintim var yok mu roll yapmak isteyen diyor cem kardesimiz :D hahahaha
Cem hava iyi olursa kısa bir roll yaparız. Gerçi ben tekim. Barış da istanbul dışında.
haha kisayollu:D ;
kasintim var yok mu roll yapmak isteyen diyor cem kardesimiz :D hahahaha
yok kanka ya baş cliocuya msnde rastlayamadım burdan bi alevlendiriyim dedim :D
Cem hava iyi olursa kısa bir roll yaparız.
barışta buralardamı ?
Barış gelecekti ama sanırım işi çıktı istanbul dışında.
yok kanka ya baş cliocuya msnde rastlayamadım burdan bi alevlendiriyim dedim :D
:D:D:D neyse ben cikiyorum gorusuruk :D haha biseyler yapmak istersen
yekta
sefa
tolga
ben
ara konusalim:D
Barış gelecekti ama sanırım işi çıktı istanbul dışında.
hımm o zmn hep beraberken yaparız ben avrupa tarafındayım çünkü
Barış zaten gelse de roll yapamaz arabasında ufak bir sorun var sanırım. Gelsin benim ustama götüreceğiz arabasını.
Barış zaten gelse de roll yapamaz arabasında ufak bir sorun var sanırım. Gelsin benim ustama götüreceğiz arabasını.
peki abi beklyelim o zmn bi süre napalım:)sen karşıda olmasan denerdikte ben bikaç clio olursa geçerim diodum lkaırşıya 2-3 tane olsa ii olurdu
Toplu temizlik diyorsun yani :)
Toplu temizlik diyorsun yani :)
hehe yok yaw denemeden belli olurmu o işler
Şaka yapıyorum :)
Bu arada hiç RS ile denedin mi?
son zmanlarda çiplisini kısalısını filan 2 ye tek 4 sonu yakalayıp geçiodum önüne
Hmm. Gayet iyi o zaman. Modlar neler?
Hmm. Gayet iyi o zaman. Modlar neler?
cai-egzost
Özberkin RS ile denedin mi hiç? Herkes onun RS i standard alıyor :)
bnm arabada sadece son susturucu varken geçiodu özberk en son sora bende güzel gelişmler olduda deneyemedik tekrar
Anladım. Benim arabada da cai ve egzoz var. Müsait bir zamanında deneriz.
Anladım. Benim arabada da cai ve egzoz var. Müsait bir zamanında deneriz.
ok bende isterim
Cem bu kısalı çipli RS dediğin UR mi? Hani şu satılan?
Cem bu kısalı çipli RS dediğin UR mi? Hani şu satılan?
evet o olması lzm
Sen çip düşünmüyor musun? ***** turbo olunca kazanımlar çok farklı oluyor çipte.
yok abi ben turbo deilimki 206 rc bnmkisi
çip yapılcak tabide yapcak kişilerden haber beklemekteyim hala yakında olur oda
Pardon 207 lerde vardı turbo değil mi. Karıştırdım. Ben de bekliyorum çipi. Gelsin bakalım farklar ne olacak. Gerçi bahsedilen hp kazanımı 5 ila 8hp arası max. diyorlar. Bakalım.
Varmı bu akşam bi hareketlilik ataşehirde?
dR.selim
25-01-2009, 10:25
AB lerinde hepsi ayrı bi guzel yuruyo bee:D
VteC_MaNiaC
25-01-2009, 10:57
AB lerinde hepsi ayrı bi guzel yuruyo bee:D
ahahahah insan kendini bu kadar sevmez mütevazi olur :D:D
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:22
bu gece saat 23.59 da aynı noktada herkezi tekrardan bekliyorum. umarım R olmaz :) zevkli eğlenceli dostça denemeler yaparız :):):)
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:24
typerlar ve s2000lerde dahil :)
chiefkadir
31-01-2009, 21:27
Yapıştırrrr Erayyy :D
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:28
tamamen iyi niyetle :evil:
Low-Rider
31-01-2009, 21:33
bakalım bu gecenin sürprizi süpriz yapabilcek mi
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:33
aradaki farkı bu sefer full hd camerayla anliycaz. :)
la topic işyerin ataşehirde atıp tutuyon tabe :D
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:35
napalım moruk işten rollinge rollingten işe :D
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:47
sen gel sen 2 boyun hesabını 12 boyla alacam cem :D basıncı açtım 1.7 1.8 lere ona göre :D
albea turboyla gelicem ben çok yakıda :D:D
sen gel sen 2 boyun hesabını 12 boyla alacam cem :D basıncı açtım 1.7 1.8 lere ona göre :D
neyin basıncı kardeşim anlamadımki:)
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:49
passatın :) passaatıınnnnn
üşeniyorum ala ala ya. bugün işe gittim ondanmı
heee yok geçen swordun vti ile izledim kardeşim o basınç masınç o işi kurtarmaz :)
canımda sıkılıyo izlemeye gelsemmi değer mi :D özgür kankam nerde ya 2 bira alıp izlerdik sizi :D
şaka bi yana debriyajım gidik yaa kimseyi geçemem sanırım şu halde
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:50
heee yok geçen swordun vti ile izledim kardeşim o basınç masınç o işi kurtarmaz :)
hele bi gel sen :)
cem cim o zaman gel deneyek hahaha
Eray Yümsel
31-01-2009, 21:57
canımda sıkılıyo izlemeye gelsemmi değer mi :D özgür kankam nerde ya 2 bira alıp izlerdik sizi :D
apaçileri almıyoruz :) ne o öle 2 bira içip makas atmalar el freni çekmeler :rolleyes:
apaçileri almıyoruz :) ne o öle 2 bira içip makas atmalar el freni çekmeler :rolleyes:
o senin işin olum 2 bira değil 2 kasa bira olsa vız gelir tırıs gider kısmet olursa sana apaçilik neymiş gösterecem haftaya :D
Haftaya bende gosterebilirim biseyler:D
Eray Yümsel
01-02-2009, 07:40
nazar değdirdiniz be :D 406yla şamaroğlana döndüm anasını satayım :D gelen vurdugiden vurdu. ama sayın imhotep sen haftaya gel senin si a bi saplicam hehe :D
Eray ne oldu yaw konu hortlamış :D ekleyin bari videoda kim kime ne olmuş görelim yaw :)
Low-Rider
01-02-2009, 10:11
eraya french kiss olmuş:D
Benimlede denemek istiyormus iddaliymis..ben fransizindan vericem:D
eraya french kiss olmuş:D
French kismi ahahahha. Ona S40 T4 KİSS OLDU.Dedim beni getirtme oraya diye. Evet videoları bekliyoruz aloooooo
Eray Yümsel
01-02-2009, 19:23
aksam sen gittikten sonra videoları izlerken elim yanlıslıkla deleteye çarptı :D zuahaha
neeeeee olm şaka yapma buğra o hd makinayı kurcalatmaz sana. yükle şu hd videoları şaka yapma
Eray Yümsel
01-02-2009, 19:32
kanki yüklerz bu gece ya tmm saldırma :D iyki geçtin ag :D
kanki yüklerz bu gece ya tmm saldırma :D iyki geçtin ag :D
len ben hep geçiyorum alıştım artık Ben videoları merak ediyorum buğra ataşehirdede bi dünya görüntü aldı. Sadece roll videoları değil
Mesela benim süt reklamım vardı.
Yanlız dün gece sword yardı ersin sordu abi süt içermisin muzlu süt paketini uzattı murat böyle ne var onda nie içiriyorsunuzki bana muhahahahahhaha iğrenç zword.
bu passat peak 1.1 mi yoksa devamlımı 1.1 basıyor?
Eray Yümsel
01-02-2009, 20:16
artık 1.7 1.8 peak 1.3 1.4 cont basıyorummmm
mustafa cumartesi saat 2,5-3 gibi maslakta ne yapıyosun sen bakim :D
artık 1.7 1.8 peak 1.3 1.4 cont basıyorummmm
k03 le
hey maşALLAH diyelim nazar değmesin:)
adamın arabası limitleri belirliyor da ondan:D
k03 le
hey maşALLAH diyelim nazar değmesin:)
walla biz 0.8 lerle çekinirken :) maşallah diyelim :)
biz diye genelleme yapma can:)
ben 1 hafta 1.1 bar 1.5 cont olarak gezdim
şimdi basınc kıstım süperchips stage 1 olarak duruyorum:):):)
neyse konuyu bölmeyeyim fazlasıyla:)
cfg hakikaten cok güzel yürüyor
passatda basınç artdıktan sonra fark gözlemleri nasıl oldu . bide zararlı olmaz mı allah korusun . ama maşallah kazasız belasız bol boostlu günler
Sword burda biraz erken oturmus gaza. Sayilmaz bu rolling.
Tayfunla Erayin atismalari da efsane :)
Hey gidi gunler heyy :D
Anam hortun dibine çakmışız :) güzelde çekmişim :)
klibide güzel yapmışım emek var emek :D:D:D
Anam hortun dibine çakmışız :) güzelde çekmişim :)
klibide güzel yapmışım emek var emek :D:D:D
"bagajdan girer kaputtan çıkarım"
"aynada nokta ederim"
ulen mustafa ne günlerdi bee :D
"bagajdan girer kaputtan çıkarım"
"aynada nokta ederim"
ulen mustafa ne günlerdi bee :D
mustafa adamım ya görüşemedik kaç zamandır denk gelemedik :) bi 3 ten 4 çeksede arabanın tüm bakalitleri bi oynasa :D
mustafa adamım ya görüşemedik kaç zamandır denk gelemedik :) bi 3 ten 4 çeksede arabanın tüm bakalitleri bi oynasa :D
:hehe::hehe::hehe::hehe:
:hehe::hehe::hehe::hehe:
gülme kanka öyleydi valla zaten kendisi boyut olarak küçük (!) insan :D utanmadan oynatıyodu arabanın heryerini vites atınca :D
gülme kanka öyleydi valla zaten kendisi boyut olarak küçük (!) insan :D utanmadan oynatıyodu arabanın heryerini vites atınca :D
la biliyom yaaa o passatın dili olsada konuşaydı ne çektin be passat :D
Bigun hic unutmuyorum sanirim gecen kis aylariydi. Sapancadayim domuz avinda. Sabah 4 te kalkmisim aksam 5 e kadar av yapmisim gozlerim tavuk **** gibi olmus :D Avin ilk gunu bitti Sapancada evdeyim direk yattim uyuyorum cunku ertesi sabah 4 te tekrar kalkicam ava gecicem baktim telefon caliyor saat gece 12 civari ve uykumun en guzel en derin noktalarindan birindeyim :D ve Mustafa ariyor :) ve asagidaki konusma geciyor Mustafayla aramizda :)
Mustafa: Abi selamin aleykum.
Ben: (Gayet uykulu bir ses tonu ile ve gozlerim kapali sekilde) Aleykum Selam Mustafacim.
Mustafa: Nasilsin abi?
Ben: Iyiyim Mustafacim. Domuz avindayim arkadaslarla.
Mustafa: Hee anladim. Abi bi arkadasin FN2 si var seninle denetmek istiyoruz arabamizi gorucez falan filan.. gelir misin Atasehirdeyiz seni bekliyoruz.
Ben: Mustafacim Sapancadayim. Istanbulda degilim.
Mustafa: Haa tamam abi gelirsen haber ver.
Ben: Tamam veririm.
ve telefon kapanir. Aradan 10 dakka gecer telefon yeniden calar ve ekranda Mustafa yazar :D
Mustafa: Abi naber.
Ben: Iyiyim Mustafa.
Mustafa: Abi gelmiyomusun ya seni bekliyoruz!!
Ben: Mustafa az once dedim ya Sapancadayim diye. Nasil geleyim yorgunum uyuyorum!!??$$$++
Mustafa: Haa oyle mi abi. Tamam o zaman pardon sonra konusuruz.
Ben: Tamam bye.
Aradan 20 dakika gecer ve telefon yeniden calar! Bilin bakalim ekrandaki isim kim? Mistafa :D
Mustafa: Abi ya rahatsiz ediyorum kusura bakma Engin abinin cebi var mi sende bari ona saralim onunla deneyelim?
Ben: zzzZZZZZzzzzzzZZzzzzzz!!!???!!!!$$$+++_-----_=====
:D
Mustafa seviyorum seni biliyosun dimi :D
Bigun hic unutmuyorum sanirim gecen kis aylariydi. Sapancadayim domuz avinda. Sabah 4 te kalkmisim aksam 5 e kadar av yapmisim gozlerim tavuk **** gibi olmus :D Avin ilk gunu bitti Sapancada evdeyim direk yattim uyuyorum cunku ertesi sabah 4 te tekrar kalkicam ava gecicem baktim telefon caliyor saat gece 12 civari ve uykumun en guzel en derin noktalarindan birindeyim :D ve Mustafa ariyor :) ve asagidaki konusma geciyor Mustafayla aramizda :)
Mustafa: Abi selamin aleykum.
Ben: (Gayet uykulu bir ses tonu ile ve gozlerim kapali sekilde) Aleykum Selam Mustafacim.
Mustafa: Nasilsin abi?
Ben: Iyiyim Mustafacim. Domuz avindayim arkadaslarla.
Mustafa: Hee anladim. Abi bi arkadasin FN2 si var seninle denetmek istiyoruz arabamizi gorucez falan filan.. gelir misin Atasehirdeyiz seni bekliyoruz.
Ben: Mustafacim Sapancadayim. Istanbulda degilim.
Mustafa: Haa tamam abi gelirsen haber ver.
Ben: Tamam veririm.
ve telefon kapanir. Aradan 10 dakka gecer telefon yeniden calar ve ekranda Mustafa yazar :D
Mustafa: Abi naber.
Ben: Iyiyim Mustafa.
Mustafa: Abi gelmiyomusun ya seni bekliyoruz!!
Ben: Mustafa az once dedim ya Sapancadayim diye. Nasil geleyim yorgunum uyuyorum!!??$$$++
Mustafa: Haa oyle mi abi. Tamam o zaman pardon sonra konusuruz.
Ben: Tamam bye.
Aradan 20 dakika gecer ve telefon yeniden calar! Bilin bakalim ekrandaki isim kim? Mistafa :D
Mustafa: Abi ya rahatsiz ediyorum kusura bakma Engin abinin cebi var mi sende bari ona saralim onunla deneyelim?
Ben: zzzZZZZZzzzzzzZZzzzzzz!!!???!!!!$$$+++_-----_=====
:D
Mustafa seviyorum seni biliyosun dimi :D
Sonra gecenin bir yarısı benim telefon çalar arayan kim bilin bakalım Passat Mudtafa :):) Hahahahaaaa
organizatörlerin hası yaaa :D
H22Power
26-10-2013, 21:14
Kalabalık ortasında yapılan giderin,
Tenhada özrü kabul olmaz..
Herkese sevgiler saygılar :D
Hort mustafa hoşgeldin :)