Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan Park HK.
aspensilber
06-07-2022, 19:01
Merhabalar 2017 Model Astra K Excellence paket aracım var. Aracımda pakete özel full led farlarım var ben bu farlara amerikan park yaptırmak istiyorum gerçekten çok güzel duruyor.
Ancak ciddi çekincelerim var bunlar;
Kasap olmayan usta nereden bulacağım gerçekten bilmiyorum. (Bursa-İzmir-Aydın illerinde yaptırabilirim)
Hangi ürünü tercih etmeliyim ki başım hiç ağrımasın.
Forumdaşlar önerilerinize açığım, bildiğim kadarıyla opelde VW grubunda olduğu gibi yazılımla yapılamıyor.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Merhabalar 2017 Model Astra K Excellence paket aracım var. Aracımda pakete özel full led farlarım var ben bu farlara amerikan park yaptırmak istiyorum gerçekten çok güzel duruyor.
Ancak ciddi çekincelerim var bunlar;
Kasap olmayan usta nereden bulacağım gerçekten bilmiyorum. (Bursa-İzmir-Aydın illerinde yaptırabilirim)
Hangi ürünü tercih etmeliyim ki başım hiç ağrımasın.
Forumdaşlar önerilerinize açığım, bildiğim kadarıyla opelde VW grubunda olduğu gibi yazılımla yapılamıyor.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Gizli özellik denilen yazılımla yapılabilir mi bunu bir araştır derim.
Diğer türlü önermem.
turboman
07-07-2022, 07:30
Amerikan park modülünü takmak için fara giren kablo kesiliyor 2 tanesi bunu göze alıyorsanız taktırın. Başka türlü araya bi harnes yapılması lazım buda imkansız yapacak uğraşacak birisini bulmanız zor.
GokhanRS
07-07-2022, 09:00
gel vazgeç, kıyma güzelim led farlara. sorun çıkarsa ilerde çok pişman olursun. yazılımla yapılabiliyorsa yap ama fiziki müdahale çok riskli. led farların fiyatları ortada. 5 aile doyurursun o masrafla.
Gizli özellik ile açılıyormu bir bakın açılmıyor ise aracınızı sanayi kasaplarına elletmeyin
aspensilber
07-07-2022, 21:47
Merhaba, bende sizin gibi dusunuyorum. Önce guvenilir parca bulmam lazim sonra da usta. Yazilimla yapilmiyor diye biliyorum tekrar sorusturacagim.
Gizli özellikle açılıyormu bir baktırın, olmuyorsa modül takılması gerekli İzmire iyi bir usta halleder ama modülü kaliteli almanızı öneririm birde ayarını çok açmayın
aspensilber
21-07-2022, 20:29
Gizli özellikle açılamıyormuş. Önerilerinize açığım, Aydın, Bursa, İzmir illerinden birinde yapabilecek usta ve modül önerisi lazım.