PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tofaş Şahin 1.6 i.e detay uygulamam

mirafiori
26-07-2022, 19:13
Sene 1999 aylardan Aralık 17. Hava soğuk 90 model Şahin satılalı bir kaç ay olmuş. Babam gel dedi araba bakalım. Gittik bayiye, meğersem arabayı almış. Hikayesi böyle başladı, 22 yıldır bizde. ***** sokakta duruyor olması, boyada hasarlara sebep oldu. Bagaj kapağı ve sağ arka kapıda boya var hafif sürtmelerden dolayı.
Çok uzun süredir ilgilenemiyordum Sanderodan vakit bulup. Geçen pazar günümü komple araca ayırdım.
Öncelikle içinden başladım, Valet pro citrus pre wash ile kumaş kısımları fısfısladım, buhar makinesi yumuşattım, Kärcher Kwd2 ile vakumladım. Tavanı ise sadece sildim. Plastik kısımları apc ile temizledim. K2 pro Satina ile korumaya aldım. Koltuklar vinleks olduğu için plastik gibi ilerledim.
2. Bölümde dış kısma giriştim oda haftaya yayında.
İyi seyirler.

https://youtu.be/8T8dp5M2aGQ

mirafiori
02-08-2022, 22:25
Geçen hafta ilk bölümünü paylaşmıştım, bu bölümde motor ve dış uygulama aşamaları mevcut. Motor konusunda linçlemeyin baştan söyleyeyim araçta elektronik yok pek, ecusunu güzelce izole ettim, motoru gizleyecek bir kapakta olmadığı için çok detaylı uğraşmak gerekiyordu, aynı güne iç dış motor sığdırınca bişeylerde kolaya kaçmak gerekti, bu sebeple motor ia bastım köpük ve su, bujidir vs yerlere suyı direkt basmadım bloktu, şaseydi v.s olarak ilerledim, ardından üfleyici ile geçtim. Dış kısma gelirsek araç beni boya diye bağırıyor maalesef yapılabilecek fazla birşey yoktu Refinish 2 ve Meg 105 ile geçmek mantıklı oldu, neyin çiziğini gidericeğim mantığı ile psrlasın yeter dedim. Biraz kendine geldi.. iyi seyirler

https://youtu.be/5L00KmyksVE

imprezaWRC
05-08-2022, 19:56
3.bölüm nasıl hızlı valiz toplanır, en uygun apart oteller nerelerde ve hanım beni evden neden kovdu :D :D

mirafiori
06-08-2022, 17:44
imprezaWRC Hakan Abi final yaptık reytingler düşük diye :D

imprezaWRC
06-08-2022, 17:49
imprezaWRC Hakan Abi final yaptık reytingler düşük diye :D

Bikini ile otomobil yıkasak böyle olmazdı :D

immortalboss
13-08-2022, 12:24
Konuyu yeni gördüm. :) Çok güzel uygulamalar yapmışsınız. Siz de sanırım benim gibi takım hastasısınız. :) Karcher k2 ölünce hem ıslak kuru süpürge hem de yıkama olarak 3 serisine geçtim. Aracınız gerçekten güzel. Sadece güzel bir boyaya ihtiyacı var. :) Bir takım da jant olabilir.

mirafiori
14-08-2022, 11:44
Konuyu yeni gördüm. :) Çok güzel uygulamalar yapmışsınız. Siz de sanırım benim gibi takım hastasısınız. :) Karcher k2 ölünce hem ıslak kuru süpürge hem de yıkama olarak 3 serisine geçtim. Aracınız gerçekten güzel. Sadece güzel bir boyaya ihtiyacı var. :) Bir takım da jant olabilir.

Çok teşekkür ederim, Kärcher seviyorum, uygun buldumu alıyorum, ufak çaplı bir garaj için malzeme birikti desem yeridir, zamanında bir çok kez jant taktım, artık tamamen orijinal olarak hayatına devam edecek. Boya şart, bakalım oda ilerde olur. Olabilecek en iyi duruma getirmeye çalışıyorum zaman imkan oldukça. Tekrardan teşekkürler:)

immortalboss
15-08-2022, 15:15
Çok teşekkür ederim, Kärcher seviyorum, uygun buldumu alıyorum, ufak çaplı bir garaj için malzeme birikti desem yeridir, zamanında bir çok kez jant taktım, artık tamamen orijinal olarak hayatına devam edecek. Boya şart, bakalım oda ilerde olur. Olabilecek en iyi duruma getirmeye çalışıyorum zaman imkan oldukça. Tekrardan teşekkürler:)

Bende de çok malzeme oldu. Müstakil ev inşaatına başlıyorum ama temel garajdan atılacak. :D