Orijinalini görmek için tıklayınız : E90 ses sistemi Hk.
ayarlipense
01-08-2022, 10:05
Selamlar herkese , 2010 E90 aracim için ses sistemi iyileştirmesi istiyorum araçta hifi vs yok. İki tk midrange ve sub bağlamayı düşünüyorum
1.sorum kendi hoparlörleri kaç cm
2. paket olarak Hertz veya başka ürünlerin paketleri var takmaliyim
3 her türlü tavsiyeye açığım f/p olarak
turboman
01-08-2022, 12:20
E90 için plug-play setler var takınca ses kalitesi değişir ama iyi olmaz. Ön kapılar ve arka cam altında 10cm hoparlörler var ön koltuk altında sağ sol 18 cm woofer var. Piyasada satılan çin mallarından oluşan sistem kurmanızı tavsiye etmem kesip biçmeden montaj yapılmıyor. Benim tavsiyem koltuk altlarına birebir uyan massive wooferler var fiyatına göre başarılı kapılar ve arka tarafa montaj yerleri birebir uyumlu hoparlörler takıp sisteme uyumlu birde anfi takarsanız gayet başarılı olur. Bu sistem en uygun fiyata çıkaracağınız sistem. Eğer parasını vereyim markalı olsun derseniz fiyat 3-4 katına çıkar tercih sizin.
tequila818
02-08-2022, 13:19
hocam çıkma logic7 bulunuyorsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
darkmoon
02-08-2022, 20:02
Hiç girme para israfı set tesisat yapılmayacak arabalardan biri yıllar önce bende vardı hatta bu forumda yorumlarım vardır adamlar öyle bir bagaj yapmışki bas ne koyarsan koy ses verimli alamıyorsun
Ben plug play set almıştım bir anfiyi değiştirmiş iki koltuk altı bas almıştım gene bir şeye benzememişti birde bir ton boşa param gitmişti şahsi fikrim çok uğraşma ..
ayarlipense
27-08-2022, 21:27
Bu tip yorumlar denk geliyor çoğunlukla cidden bi verim alınamıyor herhalde
ayarlipense
27-08-2022, 21:28
Son çare onu düşünüyorum, deneyiminiz varmıdır