Orijinalini görmek için tıklayınız : Selsil Lastik parlatma spreyi
mirafiori
22-08-2022, 12:49
Ürün basınçlı sprey kutuda geliyor, bu tarz ürünlerde bu tip şişelemeri pek sevemedim, ürün plastikte kullanılıyor, özellikle el girmeyen dış plastikler için güzel, kalıcılığı güzel, ürün akıp gitmiyor suyu görünce, güzel bir hidrofobisi var, sarfiyat biraz yüksek geldi bana. Son olarak ürünün bitişi parlak sayılır, doğal görünüm sevenler için pek ideal sayılmaz.
İyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=sUu_TA2CrUw
Birkan61
22-08-2022, 15:13
Bilgilendirme, denemeniz için teşekkürler
Bu tarz püskürtmeli olanların tüketimini bende çok fazla buluyorum
Jel veya cam sil tarzı püskürtme minimum tüketim ile maximum parlaklığı sağladığını düşünüyorum.
Benim gibi yanak ile taban birleşiminin yerinide parlatmayı sevenler için ciddi tüketim oluşturur.
Bu ürünü cam sil şişesi ile satışa sunarlarsa tercih edilir fiyatı itibari ile :)
imprezaWRC
24-08-2022, 15:18
Emeğine sağlık Arda :)
mirafiori
24-08-2022, 15:28
Bilgilendirme, denemeniz için teşekkürler
Bu tarz püskürtmeli olanların tüketimini bende çok fazla buluyorum
Jel veya cam sil tarzı püskürtme minimum tüketim ile maximum parlaklığı sağladığını düşünüyorum.
Benim gibi yanak ile tavan birleşiminin yerinide parlatmayı sevenler için ciddi tüketim oluşturur.
Bu ürünü cam sil şişesi ile satışa sunarlarsa tercih edilir fiyatı itibari ile :)
Kesinlikle katılıyorum, davlumbaz ve ön ızgara v.b yerler için kullanışlı bir alternatif :)
Emeğine sağlık Arda :)
Teşekkür ederim Hakan abi :)
sprey ürünler etrafa çok sıçradığı için sevmiyorum aslında janta geliyor sonra üzerini toz kaplıyor. Pratik kullanım için tercih edilebilir.
Ömrü ne kadar test edebildin mi? Lastiği parlattıktan sonra ne kadar süre hidrofobi ve parlaklık kalıyor? mirafiori
mirafiori
29-08-2022, 14:30
sprey ürünler etrafa çok sıçradığı için sevmiyorum aslında janta geliyor sonra üzerini toz kaplıyor. Pratik kullanım için tercih edilebilir.
Ömrü ne kadar test edebildin mi? Lastiği parlattıktan sonra ne kadar süre hidrofobi ve parlaklık kalıyor? mirafiori
1 hafta kadar bir kalıcılığı var su teması biraz azaltıyor, lastikte pek tatminkar değil ürün. K2 Pro Sigma tavsiye ederim.
Merhaba bu ürün davlumbaz içlerinde işe yarar mı?
mirafiori
29-08-2022, 15:12
Merhaba bu ürün davlumbaz içlerinde işe yarar mı?
Evet işe yarıyor, uygulama sonrası yıkamamda bu ürünü kullandım davlumbazlarda, iş gördü, keşke kayda alsaymışım :)