PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai i20N

PiscocuK
24-08-2022, 16:21
Selamlar

Yeni bir araç macerası ile karşınızdayım :)
Bu seferki araç son dönemin popisi Hyundai i20n (güncel 106gti)
Araca yaklaşımım çok aşırı önyargılıydı.Bunun için kendisinden özürdilerim beni çok yanılttı çünkü.Kafamdaki hesap şimdi bunu alayım seneye yaz başı satarım param hiç olmasındı.Olsada olur olmasada diye çıktım yola.En kötü beetle alırım polo gti alırım 500/600 e ne denk gelirse onu alırım kafasındaydım
Araç donanım olarak çok yeterli ve üzerindeki donanımlar iş görüyor.Sanırım her yerinde sensör var utanmasa 180 le gidiyorsun gördüm burnunu karıştırma diye uyarı çıkaracak ekranda.Bu kadar sensör başa bela olmaz ileride umarım :)
Şerit takip özelliği güzel çalışıyor.Trim ve yol sesi beni çok korkutuyordu.Trim sesiyle karşılaşmadım yol sesi ise üzücü değil yeterli uzakdoğu markasına göre.Hatta FK serisinden iyi desem yalan söylemiş olmam sanırım.İyi kötü yanları kullanıcıya göre illa ki değişiklik gösterir.Misal kornası çok kötü, uzun farlar boşluk kalmasın diye konulmuş gibi önünü aydınlatıyor.Dışarıdan bakmadım ama ön taraftaki aracı çok etkileyeceğini düşünmüyorum.Otoyolda bir kaç sellektör denemesi yaptım geçemedim, kol bozuk bahanesini uyduralım :)
Rodaj aşamasında olduğu için çok zorlamadım ama yakıt olsun ara hızlanmalar ortalama hız vs gayet yeterli bir araba olmuş.Aftermark ürünler ile tertemiz 300 hp civarında dolaşılır gezilir tozulur.Viraj kabiliyetini çok beğendim kilit güzel iş yapıyor.Hadi hemen piste çıkalım modu var.Tabi 120/130 hızlarında viraj denemelerim oldu.Belki üzerine çıksak bu araba gitmiyor havası verebilir ama bahsettiğim hızlarda "getirin benim eldivenlerimi" dedim :)

Şimdilik Araca 7/10 verebilirim.2 puanı direk markadan kıstım vicdansızlık yaparak.Benden daha uzun süre geçirmiş arkadaşlar illaki vardır onlarında yorumları önemli ama ben pişman olmadım aldığıma.Henüz 750 km oldu.Şehiriçi zormu kolaymı bunuda önümüzdeki hafta yorumlarım.Manuel arabayı özlemişim :)

Cuma günü kısmet olursa aracı seramik ve ppf için ailemizin detailingcisi Multigarage Serkan kardeşime bırakacağım.

https://i.hizliresim.com/d9spm1f.jpeg (https://www.hizliresim.com/d9spm1f)
https://i.hizliresim.com/2ktjkmz.jpeg (https://www.hizliresim.com/2ktjkmz)
https://i.hizliresim.com/93wa2r2.jpeg (https://www.hizliresim.com/93wa2r2)
https://i.hizliresim.com/51fjw7y.jpeg (https://www.hizliresim.com/51fjw7y)
https://i.hizliresim.com/pacosro.jpeg (https://www.hizliresim.com/pacosro)
https://i.hizliresim.com/41pd9nf.jpeg (https://www.hizliresim.com/41pd9nf)
https://i.hizliresim.com/g4l6fn4.jpeg (https://www.hizliresim.com/g4l6fn4)

akko
24-08-2022, 16:27
Maşallah abi, kazasız belasız.
Plaka nokta atışı :)
Söylediğin gibi son dönemin popisi 106gti gibi olması bende de merak uyandırıyor. Bir gün denk gelebilirsek sağ koltukta oturmak isterim abi :)

SametYkn
24-08-2022, 16:34
İnanılmaz keyifli bir 10 dakika geçirdik kendisi ile. Daha nice nice 10 lara demekten başka bir şey gelmiyor elimden :) Hasta işi 106 cı olarak en çok ben keyif aldım galiba bu arabadan kesinlikle güncel bir 106 tadında olmuş. Kesinlikle şu zamanda bu fiyat bandında alınabilecek ilk değil tek araç. Uzun zaman sonra bir arabadan bu kadar keyif almamıştım :D

Kazasız cezasız belasız güle güle kullan abi :D

muratburunce
24-08-2022, 16:53
hayırlı olsun maşalah kazasız belasız plaka detayına daha çok bayıldım :)

PiscocuK
24-08-2022, 16:59
Maşallah abi, kazasız belasız.
Plaka nokta atışı :)
Söylediğin gibi son dönemin popisi 106gti gibi olması bende de merak uyandırıyor. Bir gün denk gelebilirsek sağ koltukta oturmak isterim abi :)
Olur tabi kardeşim ne demek.Sağ sol farketmez

İnanılmaz keyifli bir 10 dakika geçirdik kendisi ile. Daha nice nice 10 lara demekten başka bir şey gelmiyor elimden :) Hasta işi 106 cı olarak en çok ben keyif aldım galiba bu arabadan kesinlikle güncel bir 106 tadında olmuş. Kesinlikle şu zamanda bu fiyat bandında alınabilecek ilk değil tek araç. Uzun zaman sonra bir arabadan bu kadar keyif almamıştım :D

Kazasız cezasız belasız güle güle kullan abi :D
Türkiye'nin altını üstüne getirdiniz arabayı bulmak için 1000 dk her yöne tarife açtım sana :)

hayırlı olsun maşalah kazasız belasız plaka detayına daha çok bayıldım :)
Çok teşekkürler.Evet EGM PIS plakayı yasaklı harf statüsüne sokunca mecbur buna döndüm :)

makif84
24-08-2022, 17:22
Yapıyorsun bu sporu :) Bu sefer İstanbul yaptığımda rahatsız edeceğim bunu görmek için Maşallah Kazasız Belasız....

Sti_Ozan
25-08-2022, 07:51
Abi hayırlı olsun, detaylı uzun uzun yazılarını ve son halini merakla bekliyorum. Kazasız Belasız :) Maşallah.

BARR
25-08-2022, 07:52
Hayırlı olsun yetişemiyoruz hızına vallahi. Kazasız belasız güle güle kullan.

Jön Türk
25-08-2022, 07:57
Hayırlarla gelsin güle güle kullan abi

CüneytIşıkkent
25-08-2022, 08:05
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın

PiscocuK
25-08-2022, 08:15
Yapıyorsun bu sporu :) Bu sefer İstanbul yaptığımda rahatsız edeceğim bunu görmek için Maşallah Kazasız Belasız....
Her zaman beklerim abi mutlaka ara.

Abi hayırlı olsun, detaylı uzun uzun yazılarını ve son halini merakla bekliyorum. Kazasız Belasız :) Maşallah.
Teşekkürler kardeşim.Eğer benimle 1 sene yaşarsa aklımdaki liste ile güzel bir hal alır :)

Hayırlı olsun yetişemiyoruz hızına vallahi. Kazasız belasız güle güle kullan.
Çok teşekkürler.Hiç hesapta olmayan bir arabaydı yalan yok.Akıldakilerde hesaba uymadı :)

Hayırlarla gelsin güle güle kullan abi
Çok teşekkürler

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Çok teşekkürler

FaikYILMAZSOY
25-08-2022, 08:22
Son zamanlarin popi araçlarından birisi çok güzel görünüyor güle güle kullanin. İçi dışından daha hoş gibi

SkY
25-08-2022, 08:36
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

PiscocuK
25-08-2022, 08:49
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Teşekkürler

Son zamanlarin popi araçlarından birisi çok güzel görünüyor güle güle kullanin. İçi dışından daha hoş gibi
Çok teşekkürler.Evet içide ayrı güzel.Beni mutlu etmeye yetti

DERAN_TUYNER
25-08-2022, 09:28
Hayırlı olsun kardeşim

şimdi baktım son 4 mesajım sadece sana hayırlı olsun yazmak olmuş :)

PiscocuK
25-08-2022, 09:42
Hayırlı olsun kardeşim

şimdi baktım son 4 mesajım sadece sana hayırlı olsun yazmak olmuş :)

Eski 106cılardan kim kaldı abi :) hani hep diyoruz ya sıfır 106gti çıksa ne olur.Tam olarak bu olur abi
Ben 4 yılda bir araba değiştiriyorum foruma çok girmiyorsun demek ki Deran abi :)

gökan
25-08-2022, 09:58
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

individual
25-08-2022, 10:04
maşallah abi nazar değmesin.türkiye sadece sanırım bu renk satılıyor ilanlarda ve sokakda gördüklerimin hepsi bu maviden siyah da var yurt dışında ama sanırım burda ya alan olmadı yada tek bu renk satılıyordu türkiyede.

kalipson
25-08-2022, 10:05
Hayırlı uğurlu olsun. Ben burdayım diyor resmen

|KaAn|
25-08-2022, 10:07
Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.

mervan
25-08-2022, 10:12
Keyifli sürüşler nazar değmesin çok güzel araç

fthdrn
25-08-2022, 10:15
Maşallah abi tekrardan. Kazasız belasız..

PiscocuK
25-08-2022, 10:22
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Çok teşekkürler

maşallah abi nazar değmesin.türkiye sadece sanırım bu renk satılıyor ilanlarda ve sokakda gördüklerimin hepsi bu maviden siyah da var yurt dışında ama sanırım burda ya alan olmadı yada tek bu renk satılıyordu türkiyede.
Sanırım sadece bu var.Videolarda tanıtıldığı gibide öyle önünde ayrı arkasında ayrı koltuk ısıtma yok bunların.Belki 1/2 tane ilk gelenlerde vardır ama son gelenlerde yok.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben burdayım diyor resmen
Teşekkürler

Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.
Teşekkürler

Keyifli sürüşler nazar değmesin çok güzel araç
Çok teşekkürler

Maşallah abi tekrardan. Kazasız belasız..
Amin kardeşim cümlemize

Erdem K.
25-08-2022, 10:26
hayırlı olsun, hızlısınız : )
keyifli sürüşler ...

individual
25-08-2022, 10:36
Çok teşekkürler

Sanırım sadece bu var.Videolarda tanıtıldığı gibide öyle önünde ayrı arkasında ayrı koltuk ısıtma yok bunların.Belki 1/2 tane ilk gelenlerde vardır ama son gelenlerde yok.

Teşekkürler

Teşekkürler

Çok teşekkürler

Amin kardeşim cümlemize

abi bu donanım azaltma olayını seat çok yapar.ilk gelen serilerde araçlar full+full olur sonra yavaş yavaş koltuk altı gözleri gelmez far yıkama gelmez elektirikli katlanan aynalar gelmez.

yalan yok ilk alanlar en donanımlı araca sahip oluyor ama araçlardaki ilk kronik sorunlarıda onlar yaşıyor.

tekrar'dan maşallah nazar değmesin türkiye'de şuan bu sınıf'da bu araç tek başka yok.

oKsEAt
25-08-2022, 10:41
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah :o

PiscocuK
25-08-2022, 10:50
hayırlı olsun, hızlısınız : )
keyifli sürüşler ...
Çok teşekkürler

abi bu donanım azaltma olayını seat çok yapar.ilk gelen serilerde araçlar full+full olur sonra yavaş yavaş koltuk altı gözleri gelmez far yıkama gelmez elektirikli katlanan aynalar gelmez.

yalan yok ilk alanlar en donanımlı araca sahip oluyor ama araçlardaki ilk kronik sorunlarıda onlar yaşıyor.

tekrar'dan maşallah nazar değmesin türkiye'de şuan bu sınıf'da bu araç tek başka yok.
Amin kardeşim Allah razı olsun.

Hayırlı olsun abi iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah :o
Amin..Herkes gönlündeki aslana sahip olur bir gün inşallah

c.sar
25-08-2022, 11:00
Maşallah çok güzel gözüküyor. Bende yanda oturup gidişini canlı olarak merak edenlerdenim :)

131mirafiori
25-08-2022, 11:21
Abi kazasız belasız, keyifli ve kaliteli vakit geçirtecek bir araç maşallah...

PiscocuK
25-08-2022, 11:51
Maşallah çok güzel gözüküyor. Bende yanda oturup gidişini canlı olarak merak edenlerdenim :)
250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.
sen pleskavitsa olmadan gelme ama :)

Abi kazasız belasız, keyifli ve kaliteli vakit geçirtecek bir araç maşallah...
Allah razı olsun teşekkürler

burcinkarabacak
25-08-2022, 12:32
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın üstat

saygılar

c.sar
25-08-2022, 12:40
[QUOTE=PiscocuK;8744845]250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.

hahah bende uzun zamandır yemedim o zaman abi akko ile seni bayrampaşaya bekliyoruz :)

PiscocuK
25-08-2022, 12:44
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın üstat

saygılar
Çok teşekkürler.Cümlemize kazasız belasız

[QUOTE=PiscocuK;8744845]250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.

hahah bende uzun zamandır yemedim o zaman abi akko ile seni bayrampaşaya bekliyoruz :)

Haftaya Prizren'e gitme durumum var..Hepiniz adına gömerim :)

Mutu
25-08-2022, 14:05
Güzel günlerde kullan abi.

Mx5'i almadan önce eğer listeden verselerdi kredi oranları iyi olduğu için ben de düşünüyordum ama malesef ülkede tüm kurumlar gibi firmalar da karaborsacı olunca hayalden öteye gidemedi bendeki. İlerleyen yıllara bıraktım bu binilecekler listemize giren tazen i20n'i.

Nedense hothatch ve sahibi sen olunca kendime yakın hissediyorum aracı da hahaha

GökhanÖzkan
25-08-2022, 14:41
otm mesaj: hayırlı olsun abi :)

Burak-Akın
26-08-2022, 02:45
Hayırlı uğurlu olsun abi, çok ufak kullanma fırsatı buldum ben de çok beğendim. İmkan olsa kesinlikle alınmalı. Kazasız belasız İnşallah

Deniz.
26-08-2022, 07:03
iyi günlerde kullanın kazasız sürüşler.

PiscocuK
26-08-2022, 08:03
Güzel günlerde kullan abi.

Mx5'i almadan önce eğer listeden verselerdi kredi oranları iyi olduğu için ben de düşünüyordum ama malesef ülkede tüm kurumlar gibi firmalar da karaborsacı olunca hayalden öteye gidemedi bendeki. İlerleyen yıllara bıraktım bu binilecekler listemize giren tazen i20n'i.

Nedense hothatch ve sahibi sen olunca kendime yakın hissediyorum aracı da hahaha
Sağol kardeşim.Her şey kısmet.Bahsettiğin araçlar bayide olsa bugün mx5 konusu açılmış olacaktı.Kısmet i20 ye oldu :)
hothatc extra yakınlaştırıyor bizi :)

otm mesaj: hayırlı olsun abi :)

Hahaaa çok iyiydi bu :)

Hayırlı uğurlu olsun abi, çok ufak kullanma fırsatı buldum ben de çok beğendim. İmkan olsa kesinlikle alınmalı. Kazasız belasız İnşallah
Teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler

iyi günlerde kullanın kazasız sürüşler.

Çok teşekkürler

Aliburakb
26-08-2022, 08:28
abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız denk gelirsek bi yerlerde merak edenlerden biride benim :)

sky clio
26-08-2022, 09:13
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler abi.

Bende düşünüyorum. Ama kafamı kurcalayan bir kaç sorum var özelden atıyorum abi :)

BARR
26-08-2022, 09:22

Bende düşünüyorum. Ama kafamı kurcalayan bir kaç sorum var özelden atıyorum abi :)

Yapma nolur sen de :(

PiscocuK
26-08-2022, 09:48
abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız denk gelirsek bi yerlerde merak edenlerden biride benim :)
Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez mekanıııı..1 erkeğe 5 erkeğin düştüğü tek yer olan Ataşehirde görüşürüz kardeşim :)

Teşekkürler kardeşim cevapladım.

sky clio
26-08-2022, 09:54
Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez mekanıııı..1 erkeğe 5 erkeğin düştüğü tek yer olan Ataşehirde görüşürüz kardeşim :)

Teşekkürler kardeşim cevapladım.

Teşekkürler abi.

Yapma nolur sen de :(
Popüler kültür beni de ele geçirdi :)

EmreBC
27-08-2022, 12:33
maşallah çok agresif duruyor

MertSerhanÖ.
28-08-2022, 08:28
Hayırlısı olsun abi,kazasız belasız günlerde kullan inşallah :)

asmisinsan
28-08-2022, 11:35
Maşallah maşallah caliştirdik sesini duyduk gayet guzel kazasiz belasiz

Diyadin
29-08-2022, 07:52
Hayırlı olsun sürüş dinamiklerini merak ettiğim bir otomobil :D

PiscocuK
29-08-2022, 08:15
maşallah çok agresif duruyor
Teşekkürler

Hayırlısı olsun abi,kazasız belasız günlerde kullan inşallah :)
Amin Allah razı olsun

Maşallah maşallah caliştirdik sesini duyduk gayet guzel kazasiz belasiz
Çalıştırmışken iki gazlasaydın ya mubarek

Hayırlı olsun sürüş dinamiklerini merak ettiğim bir otomobil :D
1000 km kadar bir mesaimiz oldu.Keyifli bir araç

16EC813
29-08-2022, 09:04
mermiler seksin alemde teksin iğrenç ama yine de yaptım :D başka türlü seni anlatmak mümkün degil kral :D
kazasız belasız

PiscocuK
29-08-2022, 09:49
mermiler seksin alemde teksin iğrenç ama yine de yaptım :D başka türlü seni anlatmak mümkün degil kral :D
kazasız belasız

Hahahah çok yaşa Gürsel abi

DOHC
29-08-2022, 11:13
Bugün Fındıklı bölgesinde 34 PSC 18 gördüm, Ya Golf R idi veya R paket idi, lacivert :)

PiscocuK
29-08-2022, 11:40
Bugün Fındıklı bölgesinde 34 PSC 18 gördüm, Ya Golf R idi veya R paket idi, lacivert :)

Doğru arkadaşlar arada fotosunu çekip atıyorlar :)

fatihob
29-08-2022, 16:03
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Sti_Ozan
29-09-2022, 09:26
Abi 1 aydır ses yok konudan, sende gelişmeler hızlı olur. Var mı yeni bir şeyler arabada :D

8.000rpm
29-09-2022, 10:01
sessizlik hayra alamet değil :):):)

hayırlı olsun bu arada , atlamışım konuyu :)

PiscocuK
29-09-2022, 10:19
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler

Abi 1 aydır ses yok konudan, sende gelişmeler hızlı olur. Var mı yeni bir şeyler arabada :D

sessizlik hayra alamet değil :):):)

hayırlı olsun bu arada , atlamışım konuyu :)

ikinize aynı anda cevap vereyim :)
kafamda karbon kaput oz jant ne hayaller vardı.Arkadaşlarım eklemeler yaptık süre alacağız sende gel diyene kadar
Büyük talihsizlik şu ki adamların en kötüsü stage2+ dı.Diğerleri big turbo hybrid falan :) yanımdan öyle geçiyorlar ki aracın kapısını açıp inecektim duruyormuyum acaba diye
sanırım golfü sattığıma çok pişmanım.i20yi satıp golfR a geri dönüş yapacağım.Hatta arkadaşımın aracını almak için i20yi ilana koydum sonrasında fiyatta anlaşamayınca ilanı kaldırdım

i20 kendi başına kendi çapında inanılmaz güzel bir araba.Gerçekten donanımsal olsun sürüş keyfi olsun beni çok şaşırttı ben bu kadarını beklemiyordum
ama maalesef öyle abartıldığı kadar uçan kaçan bir araba değil 200 sonrası çok isteksiz.Bence adamlar herşeyi çok kararında yapmışlar.Kilit olayına alışmak gerek çok saçma sapan girip çıkıyor virajlara.E5 te makas atanı alıp götürür patlatır :) herşeyi kararında yapmışlar dememdeki sebep şu.Arabaya yazılım egzoz vs tarzında eklemeler yapılsı bu dengesini kaybedebilir o yüzden herşey çok kararında diyorum.Beni sinir eden tek şey deposu..Evet benzincide mutlu ediyor 600-700 e depo dolduruyorsun ama çabuk bitiyor.
Hatta uzun yolda Bursa-İzmir otobanında 170/200 arası git 200-250 km sonra benzinin biter.
Ben 3000 km yol yaptım.şehiriçi ve otoban süratleri dahil şuan 7,9 ortalamam var (klima hep açık)

Uzun lafın kısası hot hach severler için çok güzel bir araba.Benim gibi golfR dan inip i20 ye binenler için üzücü durum.Tabi kişinin ne istediği de önemli.Ülkü yada körfezde golfR dan daha çok keyif vereceği kesin.

8.000rpm
29-09-2022, 10:20
hmmm
kaçak bulundu
aşağıdan sessiz sessiz takılıyo , gördük seni piscocuk :):):)

edit : ben bunu yazrken meğer post hazırlıyormuş :):):)
özür :):):)

eminkilic61
29-09-2022, 13:21
Uzun lafın kısası hot hach severler için çok güzel bir araba.Benim gibi golfR dan inip i20 ye binenler için üzücü durum.Tabi kişinin ne istediği de önemli.Ülkü yada körfezde golfR dan daha çok keyif vereceği kesin.

abi sorun i20N'de değil, sorun R'dan sonra RS3-4-5-6 alamamız da :D

8.000rpm
29-09-2022, 17:07
evet tespit doğru
siz çıtayı fazla yukarı koymuşsunuz ağalar :):):)

PiscocuK
30-09-2022, 07:52
abi sorun i20N'de değil, sorun R'dan sonra RS3-4-5-6 alamamız da :D

Haklısın kardeşim.Artık önümüzdeki sene başını bekleyeceğiz gibi duruyor.Bu sene kış çetin geçecek, eldekini avuçtakini yatırmayalım arabaya.Seneye yaz başı i20 yi satarsam o günün şartlarına göre birşeyler yapacağım

8.000rpm
30-09-2022, 10:24
sarı sitede seneye yaz başı 2 milyondan fazla isterler bu gidişle

PiscocuK
30-09-2022, 10:39
sarı sitede seneye yaz başı 2 milyondan fazla isterler bu gidişle

Hangisi için abi.8R mı.İ20 de açıktan liste fiyatı harici para verdim o zaten çok koydu yalan yok.Daha o topa girmem.

8.000rpm
30-09-2022, 11:07
i20 fiyatları için dedim 2 lirayı :) 8r tahmin bile edemiyorum nerelere gider :)
liste miste hak getire zaten
i20 liste fiyatı gayet makuldü de o listeye elleyebileni ben duymadım , duyamadım :):):):) tıpkı hyundai staria'daki gibi :):)

PiscocuK
30-09-2022, 11:17
i20 fiyatları için dedim 2 lirayı :) 8r tahmin bile edemiyorum nerelere gider :)
i20 liste fiyatı gayet makuldü de o listeye elleyebileni ben duymadım , duyamadım :):):):) tıpkı hyundai staria'daki gibi :):)

abi ne yaptın i20N 2m :) fıkra gibi. 1m max olacağı para mart nisan gibi

8.000rpm
30-09-2022, 11:41
fıkra mıkra :)
bu gidiş gidiş değil zaten :)

MCN21
30-09-2022, 12:55

Bu hafta bayiyle hiç bir bağı olmayan ve sipariş geçmemiş olan bir tanıdığım aldı. Bayiden içeri girip i20n var mı ile devam edip Liste fiyatı + aksesuar (25-30 bin) ekli şekilde verdiler.

kalipson
30-09-2022, 13:09
Bu hafta bayiyle hiç bir bağı olmayan ve sipariş geçmemiş olan bir tanıdığım aldı. Bayiden içeri girip i20n var mı ile devam edip Liste fiyatı + aksesuar (25-30 bin) ekli şekilde verdiler.

Yoksa yaklaşan bi ötv indiriminin ayak sesleri mi bu yaşananlar :D

8.000rpm
30-09-2022, 13:23

var bu işte bişey
hakikaten son aylarda yaşananlardan sonra... :):)
aslında normal olması gereken bu durum aşırı anormal geldi :):):):)

PiscocuK
30-09-2022, 14:10

direk dansı yetmemiş birde kucak dansı yapmışız desene :)

eminkilic61
30-09-2022, 14:10

hangi bayii?

makif84
03-10-2022, 17:06
Satmasaydın iyiydi :)

PiscocuK
03-10-2022, 17:19
Satmasaydın iyiydi :)

Benim arabam golfR mış.Bir hatadır oldu :)
Kısmet bakalım ne olacak bulabilecekmiyim güzel bir araba :)

makif84
03-10-2022, 17:24

Yerine gelecek olanı belirlemeden iş yapmazsın sen :)

PiscocuK
03-10-2022, 17:31
Yerine gelecek olanı belirlemeden iş yapmazsın sen :)

Tabi var bir hayalimi :)

MCN21
04-10-2022, 07:23
hangi bayii?

Ankaradakilerden biri ama ismini hatirlamiyorum :)

GökhanÖzkan
04-10-2022, 11:14

hahahahhaha :) ss aldım her yerde yayarım bak :)

8.000rpm
04-10-2022, 11:34
Tabi var bir hayalimi :)

satış hayırlı olsun
yenisi de şimdiden hayırlı olsun :)
bekliyoruz :):):)

PiscocuK
04-10-2022, 11:59
hahahahhaha :) ss aldım her yerde yayarım bak :)

Başımın etini yedin abi sat abi sat..Sattık bak ne oldu :)
Dedim o kadar yapma kardeşim bulamayız daha iyisini diye hahahaah
SS al beni tehdit et eğer yeni araba alabilirsem

satış hayırlı olsun
yenisi de şimdiden hayırlı olsun :)
bekliyoruz :):):)

Çok teşekkürler.Yeni araç konusunda biraz tedirginim.Beklemedeyim