PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W205 için yardım.

AşkınS.
04-09-2022, 21:31
Selamlar. ***** w205 c200d estate araç aldım, araçta burmaster opsiyonu yok.

Yapmak istediğim şey, burmaster tweeter, kapılara da burmaster hoparlörler ve ışıklı menfezler.

Bir de ekran dokunmatik değil, bu ekranda video oynatmak mümkün müdür ? Bir parça olduğu söyleniyor, adını bulamadım. Telefon ekranını yansıtıp video izleyebiliyor muşuz.

Bunların hepsi için tavsiye ettiğiniz yer ve kişiler var mıdır ? Uçuk rakamlarda olmamak kaydıyla tavsiyelere açığım

Ahmet.S
05-09-2022, 07:35
Jb iphone ile bir program sayesinde video izleniyordu yada andorid telefonla program sayesinde. Bir seneden fazla kullanıyorum bulamadım ekranda video izlemeyi. Auto park kapalı birde navigasyon yok yardımcı olucak varsa güzel olur.
Sadece sağ kapı için anahtarsız giriş olsa oda güzel olur.

207_TR
05-09-2022, 10:49
JailBreak olayına girme telefona zarar kesinlikle.

Apple Tv tarzı bir box satıyorlar. İnstagramda takip ettiğim bir sayfa var sound35_

Onlar bu söylediğim box işini yapıyorlar.

3d Tweter, ışıklı vs de yapıyorlar.

Bir incele derim.

Bu arada dokunmatik ekran Android tabanlı birşey takıyorlar galiba

207_TR
05-09-2022, 11:01
Sound 35 on Instagram: "W205 kasa Mercedes
C serisi araca,
4 kapı vakum
Otomatik bagaj
Keyles ( anahtarız giriş)
On arka klima peteği 3 renk Ambiyanslı
3D Tweter Ambiyans aydınlatmalı
4 kapı Burmester kapak
GTR panjur Monatlı yaptık …" (https://www.instagram.com/tv/CWDyt1kA6Jv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=)

AşkınS.
05-09-2022, 12:45
Sound 35 on Instagram: "W205 kasa Mercedes
C serisi araca,
4 kapı vakum
Otomatik bagaj
Keyles ( anahtarız giriş)
On arka klima peteği 3 renk Ambiyanslı
3D Tweter Ambiyans aydınlatmalı
4 kapı Burmester kapak
GTR panjur Monatlı yaptık …" (https://www.instagram.com/tv/CWDyt1kA6Jv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=)

Teşekkür ederim. Bir araçta gördüm, yurtdışından 450$ a bir ürün getirttiğini ve taktırdığını söyledi. O da adını bilmiyor maalesef. Bu instagram sayfasındaki numarayı arıyorum fakat açan yok :) mesaj attım dönüş bekliyorum

207_TR
05-09-2022, 12:50
Teşekkür ederim. Bir araçta gördüm, yurtdışından 450$ a bir ürün getirttiğini ve taktırdığını söyledi. O da adını bilmiyor maalesef. Bu instagram sayfasındaki numarayı arıyorum fakat açan yok :) mesaj attım dönüş bekliyorum

Dediğin ürünü bu firmada takıyordu, bulursam paylaşırım