Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Peugeot Servis Tavsiyesi
Elimde alt takım parçarları falan var araca ait bunları taktıracak fiyatta geçirmeyen servis öneriniz var mı?
Enjektörleri elden geçirttim tekleme yapıyordu araç. Ama devam ediyor sorun zaman zaman hala. Bunu da göstermek istiyorum. Hatta krank devir sensörü de aldım değiştirmek için. Servis tavsiyelerinize açığım
baskan96
10-09-2022, 07:17
Arabadan çok anlamayan bir arkadaşım bana danıştığında ben de araştıra araştıra Vatan Citroen’i bulmuştum. 3 sefer birlikte götürdük arabayı, 3’ünde de nokta atışı problemi çözüp hızlı bir şekilde yolladılar. Peugeot ve Citroen konusunda gerçekten işine hakim ve bizzat kendisi müşteri ile ilgilenmeye özen gösteriyor. Yalnız şöyle bir durum var, Ankara içinde birkaç tane Vatan isimli Peugeot servisi olduğu için ben size özelden direkt Cemal ustanın numarasını yollayayım kendisiyle görüşün çünkü ben de forumlardan okuduklarım vasıtasıyla burayı ararken bulana dek biraz uğraşmıştım.
Dörtnal, başka adres aramamak lazım...
Dörtnal, başka adres aramamak lazım...
toyota servisi değil mi dörtnal?
Elimde alt takım parçarları falan var araca ait bunları taktıracak fiyatta geçirmeyen servis öneriniz var mı?
Enjektörleri elden geçirttim tekleme yapıyordu araç. Ama devam ediyor sorun zaman zaman hala. Bunu da göstermek istiyorum. Hatta krank devir sensörü de aldım değiştirmek için. Servis tavsiyelerinize açığım
Altıntaş peugeot Hakan ve Orhan Altıntaş kardeşler
benim ismim Rıfat.Numarayı benden aldığınızı söylerseniz yardımcı olur.
Hakan gsm:05322017058
Orhan gsm:05532216493
toyota servisi değil mi dörtnal?
Normalde öyleler. Peugeot/Citroen'ler sürekli bozulduğu için karşısına Peugeot/Citroen servisi de açtılar. Eski karakterlerini koruyorlar, geçirmasyon yok neyse onu yapıyorlar ama marka sağolsun aç açıkta koymuyor :) O yüzden tavsiye olunur.
hakan308
12-09-2022, 15:26
Arabadan çok anlamayan bir arkadaşım bana danıştığında ben de araştıra araştıra Vatan Citroen’i bulmuştum. 3 sefer birlikte götürdük arabayı, 3’ünde de nokta atışı problemi çözüp hızlı bir şekilde yolladılar. Peugeot ve Citroen konusunda gerçekten işine hakim ve bizzat kendisi müşteri ile ilgilenmeye özen gösteriyor. Yalnız şöyle bir durum var, Ankara içinde birkaç tane Vatan isimli Peugeot servisi olduğu için ben size özelden direkt Cemal ustanın numarasını yollayayım kendisiyle görüşün çünkü ben de forumlardan okuduklarım vasıtasıyla burayı ararken bulana dek biraz uğraşmıştım.
Aynen Vatan Peugeot kesinlikle
ibrahm_38
11-01-2025, 21:20
Konuyu hortlatıyorum
2020 Opel Corsa 1.2 puretech için ankarada özel servis arıyorum. Araç 50 bini aştı ve yağ bakımı geldi. Özellikle kayış konusunda tecrübeli olan doğru servisi arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum