Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj terleme yapar mı?
Selamlar,
Bagaj pandizotum son günlerde aşırı ıslak oluyor. Camdan terleyip damlasa bu kadar yapar mı bilemiyorum ama arka cam veya bagajtan pandizotu ıslatacak kadar (elle pandizota dokunulduğunda şişeden dökmüş gibi ıslak oluyor) nem normal midir?
Selamlar,
Bagaj pandizotum son günlerde aşırı ıslak oluyor. Camdan terleyip damlasa bu kadar yapar mı bilemiyorum ama arka cam veya bagajtan pandizotu ıslatacak kadar (elle pandizota dokunulduğunda şişeden dökmüş gibi ıslak oluyor) nem normal midir?
Merhaba, araç nedir ?
Sunroof var mı ?
muhtemelen sunroof kanallarıdır
CüneytIşıkkent
20-10-2022, 11:39
Sunroof kanalları veya hb ise araç bagaj kapağı arkasındaki su giderleri tıkanabiliyor.
Merhaba, araç nedir ?
Sunroof var mı ?
Merhaba hocam, araç megane 2 1.5dci sedan 2006 model.
Sunroof yok.
Sunroof kanalları veya hb ise araç bagaj kapağı arkasındaki su giderleri tıkanabiliyor.
Merhaba hocam, sunroof yok, araç sedan. Sedanlarda da su giderlerinde tıkanma olur mu?
muhtemelen sunroof kanallarıdır
merhaba hocam, sunroof yok aracımda.
CüneytIşıkkent
20-10-2022, 12:16
Merhaba hocam, sunroof yok, araç sedan. Sedanlarda da su giderlerinde tıkanma olur mu?
Şöyle bir şey olabilir daha önce başıma geldi Mk3 Mondeo'da sol arka çamurluk değişimi olmuştu aracımda çamurluk ve cam arasında çok ince bir çatlak oluşmuş ve bagajın sol tarafı göl oluyordu resmen belki cam fitili ya da o tarz bir problem de olabilir su tutup denemek en mantıklısı olur gibi
merhaba hocam, sunroof yok aracımda.
Arka camın yanında iç direkleri inceleyin, kolaysa onları söküp arkasından bakın, olmadı tavan döşemesini arka taraftan bir yoklayın. Oralardan bir yerlerden su gelip akıyordur oraya
Pandizotun sadece ortasında su var, sağa veya sola uzanan bir ıslaklık yoksa direkt tavan döşemesine bakardım ben olsam. Haricinde nemlenme ile o kadar ıslaklık çok mümkün değil gibi geliyor.
Cam fitilleri gevremiş olabilir.
8.000rpm
20-10-2022, 13:45
arka cam değişimi olmuş da camı takarken fitillerde bir sıkıntı olmuş gibi bir hissiyatım var
turboman
20-10-2022, 14:36
Aracın arka koltukları yatırıp bir kişi içerde kalıp kontrol edecek şekilde kalın bi hortumla arabaya tavandan aşağı cama ve bağaja gelecek şekilde su tutarak giren yeri bulabilirsiniz. C180 aracımda daha önce böyle bulmuştuk.
darkmoon
20-10-2022, 17:49
Sunroof yapar su kanalları tıkalıysa yapar test yapması kolaydır kapalı alanda biri aracın içine girsin tabii kurutun mevcut terlemeyi hortumla ağır ağır tepeden suyu vurun hafif hafif nerden terleme yapıyorsa belli eder kendini sunroof da tepe ıslanır zaten su kanalları ise her aracın geçtiği yer farklıdır oralardan terleme yapar kapı dış çıta ve fitilleri de olabilir esner terleme yaptırır..