Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 8r
PiscocuK
21-10-2022, 11:55
Selamlar
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Senin ben beynini seveyim diyerek kendi kendime girdim.Siz devamını tamamlarsınız :)
Hiç uzatmayacağım 7,5Rı sattığıma pişman olmuştum.8r ın bu kadar kısa sürede geleceğini bilsem i20n almazdım ama onunlada 3500 km kadar güzel bir deneyim yaşamış olduk.
Araba çok güzel çok beğendim.Dün akşam üzeri 15:00 gibi teslim aldım.Rodaj süreci radar vs derken otobana çıkana kadar ortalama bir sürüş deneyimi gerçekleştirdim.
Normal modlarda 7,5R dan daha yumuşak bir araç olduğunu söyleyebilirim.7,5 da stoktu paralı yola çıkınca aralarındaki fark bariz belli oldu.3 kişi 270 kmh nasıl çıktığını anlamıyorsun aracın.İşin daha kötüsü 200/220 hiç anlaşılmıyor.Hissettirmiyor. İbreye bakmadan kaptırıp gitsen flaşlar çatır çatır patlar buna eminim.Bu arabayla işin zor kısmı 80/100 kmh bandında gitmekmiş.Rodaj kısmında işin zorluğunu ben çekmişim :)
Araba bence iki kişilik yapılmış, tek kişinin becerebilecek bir araba değil.Tepe lambasını yakarken sunroof açılabilir yasa sıcaklığı arttıralım derken müziğin sesini kısabilirsiniz.Gece karanlığında oradaki tuşların ışıksız olması da ayrı bela.Tabi belki ben kurcalamadığım için bilmiyor olabilirim belki ayarlardan gerekli düzeltmeler yapılıyordur ama genel olarak baktığımda sonuç değişmiyor.Her şey dokunmatik.Direksiyon üzerindeki tuşlarla menüler arası geçiş yaparken aa budamı varmış diyorsunuz çünkü şurada hız şurada devir göstergesi olsun dur öyle ayarlim derken bir bakmışsınız bambaşka ekranlardasınız
Neden böyle tercihler yapıldı bilmiyorum ama hiç beğenmedim.Belki zamanla alışırım.Elimizde beynimizde yer eder ama ilk deneyimlerim olumsuz yönde.
Bunun dışında nesi kötü? Bence kötü bir yanı yok çiçek gibi de bir araba yapmışlar.Gerçekten ufak tefek eklemelerle çok kolay beygirler toplanabilir çünkü arabanın gidişi 320 hp gibi değil.En azından g.t dynomun verileri bunu söylüyor :)
Günlük kullacağım için şehiriçi-şehirdışı tüm deneyimlerimi açık açık yazarım.Mal boksa boktur güzelse güzel.Ben aldım en iyisi bu ötekisi tü kaka diyemem.7,5 dada söylemiştim bunda da çok net anladım.Keşke uzakdoğulularla fransızlarla bu kadar zaman harcamasaymışım
Bir kaç kare fotoğrafla şimdilik konuyu sonlandırıyorm.
https://i.hizliresim.com/3d2aufu.JPG (https://www.hizliresim.com/3d2aufu)
https://i.hizliresim.com/8sxzcxw.JPG (https://www.hizliresim.com/8sxzcxw)
https://i.hizliresim.com/j6oygsw.JPG (https://www.hizliresim.com/j6oygsw)
https://i.hizliresim.com/nmhgqrm.JPG (https://www.hizliresim.com/nmhgqrm)
Hayırlı olsun
Kazasız belasız güle güle kullanın.
Maaşallah nokta atış olmuş. Kazasız belasız. Şu azcık dursun bari satılmasın da 3-5 eklemesini görelim :D
ghibli06
21-10-2022, 12:05
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel araç...
CüneytIşıkkent
21-10-2022, 12:10
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz.
_driver_
21-10-2022, 12:10
Maşallah kazasız belasız
PiscocuK
21-10-2022, 12:30
Hayırlı olsun
Kazasız belasız güle güle kullanın.
Çok teşekkürler
Maaşallah nokta atış olmuş. Kazasız belasız. Şu azcık dursun bari satılmasın da 3-5 eklemesini görelim :D
Amin Allah razı olsun.İlk değişim kesinlikle jantlara gelecek.Hiç beğenmedim.Kaç kg bilmiyorum ama görüntü beni cezbetmiyor.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel araç...
Amin abi cümlemize kazasız belasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz.
Çok teşekkürler.Kullandıkça +/- yönlerini yazacağım (Kendimce)
Maşallah kazasız belasız
Çok teşekkürler
eminkilic61
21-10-2022, 12:58
abi senin adına çok sevindim, hayırlı olsun.
8R almayı düşünmediğim ama çok beğendiğim bir araba. 7.5 ve 8 farklarını kullandıkça detaylı anlatırsanız sevinirim.
RSA motorsports'ta arge amaçlı aldı, yazılımın çıkması çok yakındır.
PiscocuK
21-10-2022, 13:08
abi senin adına çok sevindim, hayırlı olsun.
8R almayı düşünmediğim ama çok beğendiğim bir araba. 7.5 ve 8 farklarını kullandıkça detaylı anlatırsanız sevinirim.
RSA motorsports'ta arge amaçlı aldı, yazılımın çıkması çok yakındır.
Teşekkürler kardeşim.İkisininde stok olması kıyaslama yapabilmek adına çok iyi oldu.
Hayırlı olsun kazasız belasız, almana dönüş can getirmiştir tekrar :D güle güle kullanın
Özelden darlarken konuyu fark ettim :)
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah. Toplamda 80 küsür adet girdi ülkeye. Kıymetini bilelim :D
Selamlar
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Senin ben beynini seveyim diyerek kendi kendime girdim.Siz devamını tamamlarsınız :)
Hiç uzatmayacağım 7,5Rı sattığıma pişman olmuştum.8r ın bu kadar kısa sürede geleceğini bilsem i20n almazdım ama onunlada 3500 km kadar güzel bir deneyim yaşamış olduk.
Araba çok güzel çok beğendim.Dün akşam üzeri 15:00 gibi teslim aldım.Rodaj süreci radar vs derken otobana çıkana kadar ortalama bir sürüş deneyimi gerçekleştirdim.
Normal modlarda 7,5R dan daha yumuşak bir araç olduğunu söyleyebilirim.7,5 da stoktu paralı yola çıkınca aralarındaki fark bariz belli oldu.3 kişi 270 kmh nasıl çıktığını anlamıyorsun aracın.İşin daha kötüsü 200/220 hiç anlaşılmıyor.Hissettirmiyor. İbreye bakmadan kaptırıp gitsen flaşlar çatır çatır patlar buna eminim.Bu arabayla işin zor kısmı 80/100 kmh bandında gitmekmiş.Rodaj kısmında işin zorluğunu ben çekmişim :)
Araba bence iki kişilik yapılmış, tek kişinin becerebilecek bir araba değil.Tepe lambasını yakarken sunroof açılabilir yasa sıcaklığı arttıralım derken müziğin sesini kısabilirsiniz.Gece karanlığında oradaki tuşların ışıksız olması da ayrı bela.Tabi belki ben kurcalamadığım için bilmiyor olabilirim belki ayarlardan gerekli düzeltmeler yapılıyordur ama genel olarak baktığımda sonuç değişmiyor.Her şey dokunmatik.Direksiyon üzerindeki tuşlarla menüler arası geçiş yaparken aa budamı varmış diyorsunuz çünkü şurada hız şurada devir göstergesi olsun dur öyle ayarlim derken bir bakmışsınız bambaşka ekranlardasınız
Neden böyle tercihler yapıldı bilmiyorum ama hiç beğenmedim.Belki zamanla alışırım.Elimizde beynimizde yer eder ama ilk deneyimlerim olumsuz yönde.
Bunun dışında nesi kötü? Bence kötü bir yanı yok çiçek gibi de bir araba yapmışlar.Gerçekten ufak tefek eklemelerle çok kolay beygirler toplanabilir çünkü arabanın gidişi 320 hp gibi değil.En azından g.t dynomun verileri bunu söylüyor :)
Günlük kullacağım için şehiriçi-şehirdışı tüm deneyimlerimi açık açık yazarım.Mal boksa boktur güzelse güzel.Ben aldım en iyisi bu ötekisi tü kaka diyemem.7,5 dada söylemiştim bunda da çok net anladım.Keşke uzakdoğulularla fransızlarla bu kadar zaman harcamasaymışım
Bir kaç kare fotoğrafla şimdilik konuyu sonlandırıyorm.
https://i.hizliresim.com/3d2aufu.JPG (https://www.hizliresim.com/3d2aufu)
https://i.hizliresim.com/8sxzcxw.JPG (https://www.hizliresim.com/8sxzcxw)
https://i.hizliresim.com/j6oygsw.JPG (https://www.hizliresim.com/j6oygsw)
https://i.hizliresim.com/nmhgqrm.JPG (https://www.hizliresim.com/nmhgqrm)
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşaallah.
Dipnot: Plakanı seveyim piscocuk :D
8.000rpm
21-10-2022, 13:57
harika
allah nazarlardan saklasın güzel günlerde keyifle g..t dynonun limitlerini tadasın inşallah :):):)
standardında herşeyi zaten var arabanın
hatta ihtiyaçtan fazlası bile var ona bakarsan :)
vw yine çok güzel bişey çıkarmış
7,5 olsun 8 olsun , bunlar bambaşka bir lig oluşturdular bana göre
tıpkı yıllaaaaar önce golf gti'ın ilk piyasaya çıktığında kendi ligini oluşturduğu gibi
:):):)
tekrardan hayırlı olsun
eminkilic61
21-10-2022, 14:17
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah. Toplamda 80 küsür adet girdi ülkeye. Kıymetini bilelim :D
80 adet oldu mu ya?
çok ciddi rakam
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Aliburakb
21-10-2022, 14:22
bu sana kaçıncı hayırlı olsunum hatırlamıyorum abi :) ama kazasız belasız cezasız sürüşler hayırlı olsun :)
PiscocuK
21-10-2022, 14:37
Hayırlı olsun kazasız belasız, almana dönüş can getirmiştir tekrar :D güle güle kullanın
Amin Allah razı olsun
Çok teşekkürler.Kıymetini bilelim kesinlikle.
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşaallah.
Dipnot: Plakanı seveyim piscocuk :D
Amin kardeşim :)
harika
allah nazarlardan saklasın güzel günlerde keyifle g..t dynonun limitlerini tadasın inşallah :):):)
standardında herşeyi zaten var arabanın
hatta ihtiyaçtan fazlası bile var ona bakarsan :)
vw yine çok güzel bişey çıkarmış
7,5 olsun 8 olsun , bunlar bambaşka bir lig oluşturdular bana göre
tıpkı yıllaaaaar önce golf gti'ın ilk piyasaya çıktığında kendi ligini oluşturduğu gibi
:):):)
tekrardan hayırlı olsun
Çok teşekkürler.Bu hali çok çok yeterli ama bir tık düzeltmeler gerekebilir :)
80 adet oldu mu ya?
çok ciddi rakam
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Amin çok teşekkürler
bu sana kaçıncı hayırlı olsunum hatırlamıyorum abi :) ama kazasız belasız cezasız sürüşler hayırlı olsun :)
Söz bu son! demiyorum diyemem..ama uzun bir süre hayırlı olsun demezsin :)
maşallah maşallaaah hayırlı olsun:)
phoenixs
21-10-2022, 14:46
Hocam maşallah iyi günler de kullanın hayalleri süsleyen çok güzel bir araç
burcinkarabacak
21-10-2022, 15:11
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Tekerine taş değmesin :D
Saygılar
Çok güzel duruyor maşallah çok beğendim kazasız belasız kullanın.
Tedarik süreci nasıl oldu herkese yok çekiyorlar neredeyse özel değilse merak ettim:)
Ula abi r line yazıp paylaşınca, dedim r alacağım diyordu r line nereden aklına geldi demiştim. Beni de tufaya düşürdün haha.
Güzel günlerde kullan abi, bir yerden 2 milyon para(gökten yağması lazım) bekliyorum, gelirse bunu senden alacağım. :D
PiscocuK
21-10-2022, 16:15
maşallah maşallaaah hayırlı olsun:)
Çok teşekkürler
Hocam maşallah iyi günler de kullanın hayalleri süsleyen çok güzel bir araç
Çok teşekkürler.Darısı isteyen herkese nasip olsun
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Tekerine taş değmesin :D
Saygılar
Çok teşekkürler
Çok güzel duruyor maşallah çok beğendim kazasız belasız kullanın.
Tedarik süreci nasıl oldu herkese yok çekiyorlar neredeyse özel değilse merak ettim:)
Çok teşekkürler.Ben kafamda acabalar yaşarken Doğukan kardeşim geldi.Hatta bu süreçte forumdan Tuğbay ile dirsek temasındaydık.
Doğukan olacaksa mavi olsun dedi.Araba yok dedim.Türkiye'nin altını üstüne getirdi 2 saatte arabayı buldu kaporayı yolladık aldık :)
Ula abi r line yazıp paylaşınca, dedim r alacağım diyordu r line nereden aklına geldi demiştim. Beni de tufaya düşürdün haha.
Güzel günlerde kullan abi, bir yerden 2 milyon para(gökten yağması lazım) bekliyorum, gelirse bunu senden alacağım. :D
Rline bu 1,0 Tsi :)
Ben bekliyordum işte biryerden o parayı.Geç geldi.Zamanında gelse 7,5 kalırdı.Zamansız geldi 8 oldu :)
tabi 7,5 big turbo yolundaydı oda ayrı konu :)
GökhanÖzkan
21-10-2022, 16:45
Maşallah.. salyalarımı siliyorum :) Kazasız belasız keyifle kullan abi. Çok sevindim, kendim almış gibi sevindim. :bravo::bravo::bravo:
Maşallah abi hayırlı olsun. Hothatch konusunda gerçekten hepsinin keyfini sürüyorsun imrenmemek elde değil. Allah kaza bela vermesin.
Abi özendiğim hayatı yaşıyorsun vallahi masallah rabbim kaza bela göstermesin.
Shadow_Dancer
21-10-2022, 20:50
Mal lamba maşallah.
abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Hadi hayırlı olsun, çok sevindim.
Hayırlı olsun abi :) çok sevindim, umarım keyifle binersin.
İçerideki tüm herşeyin tuşsuz olması can sıkıcı ama araba R abi :D isterse ekran vs olmasın benim için problem yok :D
Kazasız belasız inşallah abi
asmisinsan
21-10-2022, 22:12
Hayirli ugurlu olsun cumartesi gelekte binek bide tatlısını yiyelim:D
Hayırlı olsun abi, arabaya göz alıştıkça çok güzel gelmeye başladı. Ekstra bir kaç dokunuşunla daha da can yakar. kazasız belasız kullanman dileğiyle
Hayırlı olsun abi, 7.5 gittiğinde golf8r bekliyordum şahsen, i20n görünce birşeyler ters gitti gibi düşündüm :) şimdi beklediğim olmuş, kazasız belasız kullan inşallah
320hp gibi gitmediği hep bahsedildi,var bi fırıldak belli:):)
Ekran boyutları style paketteki gibiyse bana küçük geliyor,karmaşıklık konusuna da katılıyorum.
Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. Bende 2018 S3 kullanıyorum,hatta ınstagramdan sızı takıp edıyorum. Yabancı test ve ızlenim vıdeolardan gordugum kadarıyla stock halıyle stage 1 s3 8v Fl veya stg1 golf 7.5r kadar yuruyor. Sızınde belırttıgınız gıbı 320 hp 'den beklenılenın fazlasını verıyor. Gundelık kullanımda yakıt, vergı, hacim avantajıyla vag grubu ülkemiz şartlarında alınabıcek en mantıklı f/p araçlarından. Evde Golf 8'de kullanan bırı olarak menu konusunda haklısınız, alışılması biraz zaman alıyor ama konu 8r olunca bu gıbı eksıler önemsızleşıyor otoyol kullanımda sıze hepsını unutturcaktır :)
*** Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. Bende 2018 S3 kullanıyorum,hatta ınstagramdan sızı takıp edıyorum. Yabancı test ve ızlenim vıdeolardan gordugum kadarıyla stock halıyle stage 1 s3 8v Fl veya stg1 golf 7.5r kadar yuruyor. Sızınde belırttıgınız gıbı 320 hp 'den beklenılenın fazlasını verıyor. Gundelık kullanımda yakıt, vergı, hacim avantajıyla vag grubu ülkemiz şartlarında alınabıcek en mantıklı f/p araçlarından. Evde Golf 8'de kullanan bırı olarak menu konusunda haklısınız, alışılması biraz zaman alıyor ama konu 8r olunca bu gıbı eksıler önemsızleşıyor otoyol kullanımda sıze hepsını unutturcaktır :)
Hayırlı olsun. Maviden kesinlikle vazgeçmiyoruz :)
maşallah abi iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
Bunda soluklan artık biraz tadını çıkar. Eibach yayların da hazır :p
Bu klima niye çalışmıyor abiii niyeee
Güzel günlerde kullan abi.. Kendim almış gibi seviniyorum valla..
Test edildi onaylandı önyargılı yaklaştık ama ters tepti :D güle güle eskit abi
CabrioMan
23-10-2022, 23:08
İnanılmaz güzel duruyor, sağlıkla binin :)
Maşallah, kazasız belasız sürüşler
Drift modunu kullandığın videolar bekliyoruz :)
Hayırlı olsun Emre ,bu işin vakkosu oldun he :)
tequila818
24-10-2022, 10:11
hayırlı olsun 40 lı yaşlarım için golf r ya da s3 hedeflediğim otomobiller. Satın alma süreci normal vatandaş gibi mi yürütüldü? İsim yazdırıldığında er ya da geç otomobili satın alma imkanı oluyor mu?
PiscocuK
24-10-2022, 10:15
Maşallah.. salyalarımı siliyorum :) Kazasız belasız keyifle kullan abi. Çok sevindim, kendim almış gibi sevindim. :bravo::bravo::bravo:
Sağol kardeşim.Bu belaya sen bulaştırdın beni.O yüzden inşallah sende en kısa zamanda sahip olursun.
Maşallah abi hayırlı olsun. Hothatch konusunda gerçekten hepsinin keyfini sürüyorsun imrenmemek elde değil. Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkürler kardeşim.Ne zaman öleceğimiz belli değil imkan varken yapalım derdindeyim :)
Abi özendiğim hayatı yaşıyorsun vallahi masallah rabbim kaza bela göstermesin.
Amin kardeşim cümlemize.
Mal lamba maşallah.
Teşekkürler :)
abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Çok teşekkürler
Hadi hayırlı olsun, çok sevindim.
Çok teşekkürler.Az kalsın sendeki beyaza da talip olacaktık arkadaşım mavi bulmuş oda onu aldı.
Hayırlı olsun abi :) çok sevindim, umarım keyifle binersin.
İçerideki tüm herşeyin tuşsuz olması can sıkıcı ama araba R abi :D isterse ekran vs olmasın benim için problem yok :D
Kazasız belasız inşallah abi
Ekren olmasın zaten tuş olsun.Gerçekten alışana kadar çok sinir bozacak.
Hayirli ugurlu olsun cumartesi gelekte binek bide tatlısını yiyelim:D
Canım ciğerim bunu yazana kadar söylesene 1 tepsi kapıp gelseydim.Haftaya artık :)
Hayırlı olsun abi, arabaya göz alıştıkça çok güzel gelmeye başladı. Ekstra bir kaç dokunuşunla daha da can yakar. kazasız belasız kullanman dileğiyle
Çok teşekkürler.Kısmet olursa aklımda jantları değiştirmek var
Hayırlı olsun abi, 7.5 gittiğinde golf8r bekliyordum şahsen, i20n görünce birşeyler ters gitti gibi düşündüm :) şimdi beklediğim olmuş, kazasız belasız kullan inşallah
Çok teşekkürler.Orda bir amatorlük yaptık haklısın :)
Ekran boyutları style paketteki gibiyse bana küçük geliyor,karmaşıklık konusuna da katılıyorum.
Ekran boyutlarını bilmiyorum bana yeterli geldi ama dokunmatik olması can sıkıcı şimdilik
*** Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. Bende 2018 S3 kullanıyorum,hatta ınstagramdan sızı takıp edıyorum. Yabancı test ve ızlenim vıdeolardan gordugum kadarıyla stock halıyle stage 1 s3 8v Fl veya stg1 golf 7.5r kadar yuruyor. Sızınde belırttıgınız gıbı 320 hp 'den beklenılenın fazlasını verıyor. Gundelık kullanımda yakıt, vergı, hacim avantajıyla vag grubu ülkemiz şartlarında alınabıcek en mantıklı f/p araçlarından. Evde Golf 8'de kullanan bırı olarak menu konusunda haklısınız, alışılması biraz zaman alıyor ama konu 8r olunca bu gıbı eksıler önemsızleşıyor otoyol kullanımda sıze hepsını unutturcaktır :)
Çok teşekkürler.Youtube da bir video izledim.Aslında işin sırrını orada açığa çıkarmışlar :) 7/8 karşılaştırması yapmışlar ve tüm detayları belirtmişler
Golf 7R vs Golf 8R : Quelles differences en stage 1 ? - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XGGeryt9kEI)
Hayırlı olsun. Maviden kesinlikle vazgeçmiyoruz :)
Teşekkürler.Sarının yanın lacivert koyduk :)
maşallah abi iyi günlerde kullan
Teşekkürler
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
Bunda soluklan artık biraz tadını çıkar. Eibach yayların da hazır :p
Sağol abi.Yay değilde jant şart :)
Bu klima niye çalışmıyor abiii niyeee ��
Güzel günlerde kullan abi.. Kendim almış gibi seviniyorum valla..
Allah kahretsin onu.Rezillik kardeşim başka bişi değil.Çok cahiliz keşke ölsem dedim :) ekranı kıracaktık az kalsın :)
Test edildi onaylandı önyargılı yaklaştık ama ters tepti :D güle güle eskit abi
Sağol kardeşim.Ama senden bir haydaaa bekledim :)
İnanılmaz güzel duruyor, sağlıkla binin :)
Çok teşekkürler
Maşallah, kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler
Drift modunu kullandığın videolar bekliyoruz :)
Valla hiç bekleme benden öyle şeyler.Becerebilen yapsın ben beceremem.Daha önce drift yapmaya çalıştım arkadan itiş arabalarla ama yok olmadı.Arabanın g.tü geldikçe benim nefesim kesiliyor :)
inşallah Ömer hocam eğitim ayarlayacak belki sonrasında ona uygun bir araba alırız
Hayırlı olsun Emre ,bu işin vakkosu oldun he :)
Teşekkürler abi , ben pazarcıyım vakko abilerimiz var ama.Çok teşekkürler :)
Jön Türk
24-10-2022, 10:25
Güzel günlerde kullanılsın abi hayırlı olsun
kalipson
24-10-2022, 10:34
Güle güle kullanın. Popo dyno.su gerçekten mühim husus; hissiyat denen şey, kasadan da motordan da önemli bişey bence. Mutluluğu yakaladıysanız ne ala.
Kazasız, belasız, cezasız..
Maşallah kazasız belasız sürüşler.. Çok güzel bir araç almışsınız..
Hayırlı olsun üstad canlı hali harikaydı :)
Bir EP3 değil ama :D
Şaka bir yana bir otomobille herşey yapılacaksa, tatile gideyim, işe gideyim, güvenli olsun, hanım binsin vs. kesinlikle bu bakış açısıyla en doğru otomobil Golf-R
7.5 ile 8 kıyaslamasında malzeme kalitesi konusuna değinmedin. Bu konuda 7.5 çok başarılı gelmişti bana. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın inşallah :)
Sti_Ozan
25-10-2022, 09:03
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsın umarım. Kargolar ne zaman geliyor sen listeyi sipariş etmişsindir :D Jantlar bence 19 OZ Superturismo çok şık durur.
maşallah çok güzel araç, güle güle kullanın
PiscocuK
26-10-2022, 08:19
hayırlı olsun 40 lı yaşlarım için golf r ya da s3 hedeflediğim otomobiller. Satın alma süreci normal vatandaş gibi mi yürütüldü? İsim yazdırıldığında er ya da geç otomobili satın alma imkanı oluyor mu?
Teşekkürler.Maalesef öyle bir durum söz konusu değil.ilk gelen partide xxx kişilerini araya sokarak isim yazdırdık tamam dedik mal bizde.Neden? Araya hatırlı adamlar soktuk sözde.Çok uzatmayacağım şans eseri arkadaşım buldu ve aldık.
Güzel günlerde kullanılsın abi hayırlı olsun
Teşekkürler
Güle güle kullanın. Popo dyno.su gerçekten mühim husus; hissiyat denen şey, kasadan da motordan da önemli bişey bence. Mutluluğu yakaladıysanız ne ala.
Kazasız, belasız, cezasız..
Teşekkürler.Tabi şuan çok mutluyum.Bu ayarda bunun üzerine çıkacak bir bütçem yok.Bu hissiyatı veren markalar 8/10m dan başlıyor.
Maşallah kazasız belasız sürüşler.. Çok güzel bir araç almışsınız..
Çok teşekkürler
Hayırlı olsun üstad canlı hali harikaydı :)
Bir EP3 değil ama :D
Şaka bir yana bir otomobille herşey yapılacaksa, tatile gideyim, işe gideyim, güvenli olsun, hanım binsin vs. kesinlikle bu bakış açısıyla en doğru otomobil Golf-R
7.5 ile 8 kıyaslamasında malzeme kalitesi konusuna değinmedin. Bu konuda 7.5 çok başarılı gelmişti bana. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın inşallah :)
Teşekkürler.Hiç biri bir EP3 değil bence :)
Malzeme kalitesine yorum yapmak için çok erken.Ben şimdilik deli farklar hissetmedim.Ama bu sinir bozucu dokunmatikler gerçekten yorucu.8,5 çıkacaksa en azından klimayı tuşlu yapmalarını öneririm.Direksiyon kalınlığını çok sevdim dolu dolu ele oturuyor.İlerleyen zamanlarda yazarım ama kalem kalem :)
Abi hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsın umarım. Kargolar ne zaman geliyor sen listeyi sipariş etmişsindir :D Jantlar bence 19 OZ Superturismo çok şık durur.
Sağol kardeşim.Alman arabasına hard modifiye çok yakışmıyor bence.Japon olsa kaputlar bagajlar gümrüğe inmişti dediğin gibi :) Buna bir jant devam
maşallah çok güzel araç, güle güle kullanın
Çok teşekkürler
Ekran R-line dahil tüm donanım seviyelerinden büyük. Discovery Pro std. geliyor 8R da.
onursumer
26-10-2022, 12:01
hayırlı olsun emre, bence sonunda arabanı buldun :)
DERAN_TUYNER
26-10-2022, 12:34
Tekrar :) Hayırlı olsun kardeşim.
PiscocuK
26-10-2022, 12:38
hayırlı olsun emre, bence sonunda arabanı buldun :)
Sağolasın Onur.Bu sefer tamam sanırım :)
Tekrar :) Hayırlı olsun kardeşim.
Şöyle düşün abi.Ben olmasam foruma yazı yazmayacaksın :) Çok teşekkürler :)
Erdem K.
26-10-2022, 13:18
hayırlı olsun, güzel tercih, keyifli sürüşler, ben de niyetliyim bakalım sotedeyim :D
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 7.5 r kullandım bir kere kendi aracımı duvara vurasım gelmişti
PiscocuK
27-10-2022, 08:10
hayırlı olsun, güzel tercih, keyifli sürüşler, ben de niyetliyim bakalım sotedeyim :D
Çok teşekkürler.Bayide bir araç boşa düşmüş. Açıktan parasız.Şuan 4/5 kişi tarafından konuşuluyor 3 vakte kadar gider.Eğer niyet varsa haberin olsun
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 7.5 r kullandım bir kere kendi aracımı duvara vurasım gelmişti
Çok teşekkürler.
O değil de bu arabanın km si nerede yazıyor ? :D
Sağol abi.Yay değilde jant şart :)
Ne veriyim abime :)
18 istersen ultraleggera matt graphite ve superturismo evo hazır var.
19 istersen de ultraleggera matt black, hypergt, leggera hlt, superturismo evo falan var stokta :)
PiscocuK
27-10-2022, 11:56
O değil de bu arabanın km si nerede yazıyor ? :D
Dur biz daha o konuya gelemedik :)
Ne veriyim abime :)
18 istersen ultraleggera matt graphite ve superturismo evo hazır var.
19 istersen de ultraleggera matt black, hypergt, leggera hlt, superturismo evo falan var stokta :)
Abi aklımda 19 ultraleggera mat bronz var. Sarı lacivert sevgimizi kimse sorgulamasın :)
Dur biz daha o konuya gelemedik :)
Abi aklımda 19 ultraleggera mat bronz var. Sarı lacivert sevgimizi kimse sorgulamasın :)
Diğer araçtan işletim sistemine aşina olarak gelince hızlı ilerledim tabi :D
Dragger dan iki takım alalım bari, belki iskonto alırız :)
Al da kıçımız araba görsün.
eminkilic61
27-10-2022, 12:55
Abi aklımda 19 ultraleggera mat bronz var.
Estoril modeli jantlar kaç kilo acaba?
eminkilic61
27-10-2022, 13:03
Audi VW Original Felge 5H0 601 025 S - VW Alufelge ESTORIL schwarz glanzgedreht (https://www.original-felgen.com/5h0601025sfzz.html)
12.3 kiloymuş
kesinlikle ultraleggera yapılıp, araba rahatlatılır.
7 ve 7.5R'lardan sonra buna ağır jant koymaları şaşırttı
Audi VW Original Felge 5H0 601 025 S - VW Alufelge ESTORIL schwarz glanzgedreht (https://www.original-felgen.com/5h0601025sfzz.html)
12.3 kiloymuş
kesinlikle ultraleggera yapılıp, araba rahatlatılır.
7 ve 7.5R'lardan sonra buna ağır jant koymaları şaşırttı
7-7.5 jant ağırlıkları ile % kaç fark var ?
eminkilic61
27-10-2022, 13:47
7-7.5 jant ağırlıkları ile % kaç fark var ?
yabancı forumlarda 10 kilo ölçmüşler
%23 fark var yani o kaynaklara göre
Doğru kabul edersek 9kg + dönen ağırlık atmak demek. Kışlık dönüşünde bir kontrol edeyim.
19 bronz bakarız fabrikadan, genelde siyah hep hazırda oluyor ama arabayı satmayacaksan beklersin :)
Dragger dan iki takım alalım bari, belki iskonto alırız :)
İskonto her zaman dibin dibi var, yardımcı oluruz :)
PiscocuK
27-10-2022, 15:17
19 bronz bakarız fabrikadan, genelde siyah hep hazırda oluyor ama arabayı satmayacaksan beklersin :)
O sihirli kelimeyi kullanmıyoruz :)
burak_2885
27-10-2022, 15:37
Youtube'da hatrı sayılır bi kaç sayfanın incelemesi var 8R'ın. Kullanırken ki surat ifadelerine baktığımda "2 milyonu bir golfe vermek" mantıklı galiba diyorum :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
8.000rpm
27-10-2022, 15:53
karoserden eksiltilen kilolara kıyasla , döner aksamdan , özellikle jantlardan-lastiklerden eksiltilen kiloların kazancı çok çok daha fazla
bunu da unutmayalım yeniden hatırlayalım :)
eminkilic61
27-10-2022, 16:26
karoserden eksiltilen kilolara kıyasla , döner aksamdan , özellikle jantlardan-lastiklerden eksiltilen kiloların kazancı çok çok daha fazla
bunu da unutmayalım yeniden hatırlayalım :)
evet, önceki kasaya göre güzel hafifletme var kesinlikle
eminkilic61
03-11-2022, 10:13
Emre abi, günceller misin burayı?
heyecanla bekliyoruz :D
PiscocuK
04-11-2022, 11:20
Henüz güncellenecek bir durum olmadı kardeşim.Aracı bi aldığım gün kullandım sonrasında servis ve ppf işleri için ayrı kaldık
Yurtdışındaydım gece döndüm, aracıda perşembe alacağım gibi duruyor
Seramik ve ppf kaplanıyor bir kaç foto atayım
https://i.hizliresim.com/jiea3h4.jpeg (https://www.hizliresim.com/jiea3h4)
https://i.hizliresim.com/oe8ldv8.jpeg (https://www.hizliresim.com/oe8ldv8)
https://i.hizliresim.com/4e1qu3k.jpeg (https://www.hizliresim.com/4e1qu3k)
PiscocuK
08-11-2022, 09:15
Selamlar
Aracın seramik ve ppf işlemleri bitti ve teslim aldım.Kısmet olursa kışı böyle geçirip yaz başı jant değişimiyle güncellemeyi düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/fnxs3ir.JPG (https://www.hizliresim.com/fnxs3ir)
https://i.hizliresim.com/f7ctl38.JPG (https://www.hizliresim.com/f7ctl38)
https://i.hizliresim.com/hpll3ff.JPG (https://www.hizliresim.com/hpll3ff)
https://i.hizliresim.com/t0d65gh.JPG (https://www.hizliresim.com/t0d65gh)
https://i.hizliresim.com/6hhk4p1.JPG (https://www.hizliresim.com/6hhk4p1)
https://i.hizliresim.com/evf548b.JPG (https://www.hizliresim.com/evf548b)
burcinkarabacak
08-11-2022, 09:41
Maşallah kazasız belasız keyifle kullanın. 3-5 tane nazarlık asın arabaya anca paklar :D
saygılar
eminkilic61
08-11-2022, 11:18
çiçek gibi ya
maşallah
-Murat Özcan-
08-11-2022, 12:50
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bu renk ciddi anlamda çok dikkat çekiyor..
PiscocuK
08-11-2022, 13:03
Maşallah kazasız belasız keyifle kullanın. 3-5 tane nazarlık asın arabaya anca paklar :D
saygılar
Amin Allah razı olsun.
çiçek gibi ya
maşallah
Darısı başına kardeşim.Tam senlik
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bu renk ciddi anlamda çok dikkat çekiyor..
Çok teşekkürler.Beyaz mı lacivert mi çok arada kaldım.İkisi de ayrı güzel
eminkilic61
09-11-2022, 08:26
Darısı başına kardeşim.Tam senlik
Çok teşekkürler.Beyaz mı lacivert mi çok arada kaldım.İkisi de ayrı güzel
amin abi inşallah
renk konusunda da, R dediğin Lapiz Blue olur ama bu kasada beyaz renkte siyah detaylar deli dikkat çekiyor bence de,
siyah olanı ise tam sleeper; ruhu genç ve bedeni genç olanlara siyahgelmez :D
Abi oz için yaz başı demişsin o zamana kadar sen bunu satıp beyazını bile alırsın çok bekletme bizi lütfen :)
PiscocuK
10-11-2022, 07:43
Abi oz için yaz başı demişsin o zamana kadar sen bunu satıp beyazını bile alırsın çok bekletme bizi lütfen :)
Aslında beklemeyip alacaktım ama şuan ekonomik kriz olsun işsizlik olsun extra birşeyler yapmak pek içimden gelmiyor.Kensi sektörümde şubat ayına kadar önümü göremiyorum ve yapacak iş yok.Bu sebeple herşeyi rolantiye aldım takip ediyorum
Cimmeria
10-11-2022, 11:56
bence bu arabaya en yakışan renk mavi, kesinlikle doğru tercih olmuş, güle güle kullanın. burda genelde bbs çok takiyorlar, çok da güzel duruyor, bence bbs de düşünebilirsiniz.
8.000rpm
10-11-2022, 12:59
yeşilköy sahil güzergahında farklı zamanlarda 3 farklı R'a denk geldim hepsi de maviydi
beyaz da cinayet olur bence
OMTechJr.
20-12-2022, 07:32
Konuyu gördükten sonra aracı ve yurtdışında neler yapılmış diye bir incelemeye başladım. Acaba yazılsa ne çıkar, remap..vs yapan var mı acaba derken acayip bir sonuç vermiş. Sonuçların gerçekliği konusunda yorumum yok ama Unitronic hep VW ile uğraşıyordu 8R'a da yazmışlar. Veriler çok şaşırttı;
Stock : 315hp
Stage 1 : 386hp
Stage 1 Plus : 411hp
Stage 1 Plus + Intercooler + TCU Remap: 466hp.
ve bütün değerler 91octane/95ron. E şimdi bu araç komple egsoz, filtre ve yakıtla stage 2'de 3'te ne verecek 600 mü :)
Bence 8R alanlar ve siz dahil çok güzel bir tercih yaptınız. Tasarım çizgisi tercih meselesi tabi ama donanım güzel, performans güzel, günümüz şartlarında fiyatı da fena sayılmaz. Sorunsuzca böyle de bir performans sunabiliyorsa gerçekten çok iyi bir tercih. Drift Mode'da o güçte neler olur kim bilir.
eminkilic61
20-12-2022, 08:32
Konuyu gördükten sonra aracı ve yurtdışında neler yapılmış diye bir incelemeye başladım. Acaba yazılsa ne çıkar, remap..vs yapan var mı acaba derken acayip bir sonuç vermiş. Sonuçların gerçekliği konusunda yorumum yok ama Unitronic hep VW ile uğraşıyordu 8R'a da yazmışlar. Veriler çok şaşırttı;
Stock : 315hp
Stage 1 : 386hp
Stage 1 Plus : 411hp
Stage 1 Plus + Intercooler + TCU Remap: 466hp.
ve bütün değerler 91octane/95ron. E şimdi bu araç komple egsoz, filtre ve yakıtla stage 2'de 3'te ne verecek 600 mü :)
Bence 8R alanlar ve siz dahil çok güzel bir tercih yaptınız. Tasarım çizgisi tercih meselesi tabi ama donanım güzel, performans güzel, günümüz şartlarında fiyatı da fena sayılmaz. Sorunsuzca böyle de bir performans sunabiliyorsa gerçekten çok iyi bir tercih. Drift Mode'da o güçte neler olur kim bilir.
TR'de de benzer sonuç alan birkaç firma var, yeni nesil turboyla saçma sapan bir güç grafiği olacak belli ki :D
eski kasaları cidden 'budget rs6' iken bu kasada daha da sapıkça bir şey oldu :D
ve emin olmamakla beraber yurtdışında opf(gpf)'yi sökmeden stage 1 güç almaya çalışıyor olabilirler
kat ve opf iptaliyle en az 10 beygir daha yazmak lazım üst devirler için :p
dipnot: bu arada konuya yeni mesaj gelince Emre abi Akrapoviç taktı umuduyla açmıştım :D
OMTechJr.
20-12-2022, 08:55
TR'de de benzer sonuç alan birkaç firma var, yeni nesil turboyla saçma sapan bir güç grafiği olacak belli ki :D
eski kasaları cidden 'budget rs6' iken bu kasada daha da sapıkça bir şey oldu :D
ve emin olmamakla beraber yurtdışında opf(gpf)'yi sökmeden stage 1 güç almaya çalışıyor olabilirler
kat ve opf iptaliyle en az 10 beygir daha yazmak lazım üst devirler için :p
dipnot: bu arada konuya yeni mesaj gelince Emre abi Akrapoviç taktı umuduyla açmıştım :D
Türkiye'de internet siteleri pek güncellenmediğinden gözüme çarpmadı. Unitronic stock, 1 ve 1+ olarak birleştirip grafiği paylaşmış. Bu şekilde bir grafikte karakter olarak oldukça stock'a yakın davranış sergiliyor gibi görünüyor. Kabaca 2400 devire kadar aynı tepkide, sonra balkon konuşması ve kutlamalar başlıyor :D
https://i.ibb.co/1TcSGqB/Dynos-Mk8-Golf-R-and-8-Y-S3-All-Stages1-web.jpg (https://ibb.co/pdqmjzN)
opf ile ilgili bir bilgi paylaşılmamış ancak inlet pipe'ın değişmesi recommended. Buna ek olarak stock güç sözel kısımda 315 gösterilmiş fakat dyno eğrisinde 337hp. Ya fabrika çıkışı, VW'de yeni modaya uyup bi 15-20 hp fazla çıkarıyor yada dyno'da bi yüzde 7'lik bir sapma var.
Kazasız belasız kullanın . Maşallah
Şöyle birşey izledim
My VW MK8 GOLF R goes STAGE 3! (Hybrid Turbo) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=HUtYmATA3Xk&t)
https://www.youtube.com/watch?v=HUtYmATA3Xk&t
eminkilic61
20-12-2022, 09:02
Türkiye'de internet siteleri pek güncellenmediğinden gözüme çarpmadı. Unitronic stock, 1 ve 1+ olarak birleştirip grafiği paylaşmış. Bu şekilde bir grafikte karakter olarak oldukça stock'a yakın davranış sergiliyor gibi görünüyor. Kabaca 2400 devire kadar aynı tepkide, sonra balkon konuşması ve kutlamalar başlıyor :D
opf ile ilgili bir bilgi paylaşılmamış ancak inlet pipe'ın değişmesi recommended. Buna ek olarak stock güç sözel kısımda 315 gösterilmiş fakat dyno eğrisinde 337hp. Ya fabrika çıkışı, VW'de yeni modaya uyup bi 15-20 hp fazla çıkarıyor yada dyno'da bi yüzde 7'lik bir sapma var.
tr'deki firmalar sasdece sosyal medya üzerinden gidiyor maalesef.
eski kasadaki 3500 devire kadar olan cansızlık, bunda 2700 civarına cekilmiş, gidiş hissiyatını en iyileşiren bu herhalde.
turboyu büyütüp beslemeyi arttırmamışlar, o yüzden hava filtresi ve inlet pipe bu motorda önemli kesinlikle (hava alan bilimum parçalar)
8R'ı kim dyno'ya çıkarsa en az 10 hp fazla veriyor :D :D
biraz acı sos biraz sihir eklemişler yani
OMTechJr.
20-12-2022, 09:26
Hibritle 635hp diyor adamlar :evild: Bu seferde G30-770 takılsa ortaya ne çıkacak merak konusu.
PiscocuK
20-12-2022, 14:29
Beyler durun tane tane adim adim gidelim. Gelismeleri yakindan takip ediyorum bende gercekten guzel sonuclar cikiyor. Bir kac yazilim firmasida 8r aldi ve uzerinde calisiyor bildiginiz gibi. Bu yaz 8r lar cok can yakar gibi
eminkilic61 ufak bir siparisim var ocak basi gelir sanirim :)
eminkilic61
20-12-2022, 14:38
Beyler durun tane tane adim adim gidelim. Gelismeleri yakindan takip ediyorum bende gercekten guzel sonuclar cikiyor. Bir kac yazilim firmasida 8r aldi ve uzerinde calisiyor bildiginiz gibi. Bu yaz 8r lar cok can yakar gibi
eminkilic61 ufak bir siparisim var ocak basi gelir sanirim :)
hadi bismillah
PiscocuK
20-12-2022, 18:39
reiss yapma yanarızz :D
hadi bismillah
Yakışan yapılsın :D
Bu kurla anca teker döner..Ogün jant konusu olunca sağolsun Alper yardımcı oldu işi bitirdik hemen
PiscocuK
17-01-2023, 15:29
SelamlaRRR
Konuya ufaktan bir güncel çekelim.Bugün Jantlarımız geldi.Sağolsun Alper herşeyi güzel organize etti ve jantları taktık.Evet araba biraz yüksek yay takmak istemiyorum ama kendime ve baskılara ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Güzel fotolar çekemedim arabayı yıkattım hava kapattı ve yağmur yağdı.Şimdilik böyle dursun Daha güzel güncellemelerle konuya devam ederiz
işlerimden dolayı aracı kuzenim götürdü.Alper sağolsun bir teaser attı aman dedik bu ne? Bu renkmi sipariş verdik.Mat brozndu mat sıva gelmiş :) Neyse ki fotodan dolayı öyle çıkmış görüntü
https://i.hizliresim.com/j4v42gv.jpeg (https://www.hizliresim.com/j4v42gv)
Yüreklere su serpen fotolar daha sonra geldi :) Et sini çok beğendim bence cuk oldu
https://i.hizliresim.com/4xwq11i.jpeg (https://www.hizliresim.com/4xwq11i)
https://i.hizliresim.com/94a8kcg.jpeg (https://www.hizliresim.com/94a8kcg)
https://i.hizliresim.com/io1lgwh.jpeg (https://www.hizliresim.com/io1lgwh)
https://i.hizliresim.com/h1txsf4.jpeg (https://www.hizliresim.com/h1txsf4)
https://i.hizliresim.com/rvyqgti.jpeg (https://www.hizliresim.com/rvyqgti)
eminkilic61
17-01-2023, 15:37
abi hayırlı olsun, çok yakışmış.
ilk fotoyu görünce bu ne renk dedim bende bi :D
ama araba YAY diye bağırıyor
kalipson
17-01-2023, 15:38
Maşallah çooookk güzel olmuş. Ama apaçilikten uzak yay isterim diyo resmen. Golf.ün aftermarket.ından anlamam ama şöyle helalinden maks. 2cm yay dehşet edition olur gibi sanki.
eibach prokit ile sanki cuk olur gibi :)
Ben çok beğendim sparco ları, güzel günlerde kullanın.
Orjinalden kg olarak çok fark var mı bu jantların ? gidişine duruşunda ne kadar pozitif etki yarattı acaba ?
8.000rpm
17-01-2023, 15:52
çok güzel olmuş
sanki fabrikasyon tasarımı bu jantla yapılmış gibi bütün görünüyor
kalipson
17-01-2023, 15:55
çok güzel olmuş
Harbi güzel tespit
PiscocuK
17-01-2023, 16:08
abi hayırlı olsun, çok yakışmış.
ilk fotoyu görünce bu ne renk dedim bende bi :D
ama araba YAY diye bağırıyor
Sağol kardeşimi.Dediğim gibi yaydan kurtuluş yok sanırım :) ben tek başıma 1 cm etkisi yaratırım binince :)
Maşallah çooookk güzel olmuş. Ama apaçilikten uzak yay isterim diyo resmen. Golf.ün aftermarket.ından anlamam ama şöyle helalinden maks. 2cm yay dehşet edition olur gibi sanki.
Çok teşekkürler benimde çok içime sindi.Farklı olsun istedim. Aklımdaki jant olsaydı keşke ama bunada şükür :)
eibach yükleniyor sanki :)
eibach prokit ile sanki cuk olur gibi :)
Ben çok beğendim sparco ları, güzel günlerde kullanın.
Orjinalden kg olarak çok fark var mı bu jantların ? gidişine duruşunda ne kadar pozitif etki yarattı acaba ?
Çok teşekkürler.Kg olarak aralarında 100/200 gr max fark var.Keşke 1/2 kg hafif olsaydı dedim bende ama olmadı
çok güzel olmuş
Çok teşekkürler gerçekten çok içime sindi.Neydi o üzerindeki jantlar öyle
.::EmrE::.
17-01-2023, 16:17
Maşallah jantlar çok yakışmış. Sparco - OZ - MSW cidden bu işi biliyor, her araca yakışan jantlar yapıyorlar :)
alper_pug
17-01-2023, 20:31
Abi güzel günlerde kazasız belasız kullan. Ne demek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. 8R a maşallah gerçekten yakışıklı.
Jantın rengi canlıda çok daha güzel , benim içime sindi fazlasıyla :D Bir sonraki postta Eibach update i bekliyoruz :)
jantlarınız çok yakışmış. aracın güzelliğine güzellik katmış. yay ile harika olur güle güle kullanın. ben de dün aynı janttan aldım bronz diye ama kutuyu bir açtık ki harbiden bronz değilmiş :D neyse taktık artık
https://i.hizliresim.com/hhnb16m.jpg
https://i.hizliresim.com/fnwj9l9.jpg
reis cicilerin çok cicişş :D bana tam olarak jant ve lastik marka ve ebatlarını yazarmısın
asmisinsan
18-01-2023, 08:45
maşallah çok yakışmış emre yay da taktımı mermi olur
Maşallah hayırlı olsun çok beğendim, frenlerde ön plana çıkmış :)
Sti_Ozan
18-01-2023, 09:01
Alper abi candır :D Abi ***** al-sat ticaret durumlarından Sparcoya hiç girmedim ama modelleri çok şık. Arabaya da çok yakışmış, herkes gibi bende lastik-çamurluk hizasına indiği fotoyu bekliyorum :D
PiscocuK
18-01-2023, 09:04
Maşallah jantlar çok yakışmış. Sparco - OZ - MSW cidden bu işi biliyor, her araca yakışan jantlar yapıyorlar :)
Teşekkürler adaş bende çok beğendim
Abi güzel günlerde kazasız belasız kullan. Ne demek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. 8R a maşallah gerçekten yakışıklı.
Jantın rengi canlıda çok daha güzel , benim içime sindi fazlasıyla :D Bir sonraki postta Eibach update i bekliyoruz :)
Teşekkürler kardeşim.Direniyorum yay takmayacağız :)
jantlarınız çok yakışmış. aracın güzelliğine güzellik katmış. yay ile harika olur güle güle kullanın. ben de dün aynı janttan aldım bronz diye ama kutuyu bir açtık ki harbiden bronz değilmiş :D neyse taktık artık
Maşallah seninkilerde çok iyi duruyor.Kazasız belasız
reis cicilerin çok cicişş :D bana tam olarak jant ve lastik marka ve ebatlarını yazarmısın
Tabi abi.Sparco assetto gara / 235-35-19
maşallah çok yakışmış emre yay da taktımı mermi olur
Cano otoparka girmez araba diye korkuyorum
Maşallah hayırlı olsun çok beğendim, frenlerde ön plana çıkmış :)
İlk benimde o dikkatimi çekti arabanın fren diskleri ne kadar büyükmüş dedi :)
Alper abi candır :D Abi ***** al-sat ticaret durumlarından Sparcoya hiç girmedim ama modelleri çok şık. Arabaya da çok yakışmış, herkes gibi bende lastik-çamurluk hizasına indiği fotoyu bekliyorum :D
Teşekkürler kardeşim.Henüz çekmedim ama çeker atarım
jantlar nokta atış olmuş ama kesinlikle yay vacip değil farz olmuş :)
bir de bu aracın eksoz uçları bana çok cakma aksesuar gibi geliyor güzel bir uç yada güzel bir son susturucu ile hakkı verilir gibi.
Misal:
https://cdn11.bigcommerce.com/s-6y7pa5d/images/stencil/1280x1280/products/41971/67817/173273764_3887474511333731_1064443866410759438_n__ 19177.1618577681.jpg?c=2
PiscocuK
18-01-2023, 11:32
bir de bu aracın eksoz uçları bana çok cakma aksesuar gibi geliyor güzel bir uç yada güzel bir son susturucu ile hakkı verilir gibi.
Misal:
https://cdn11.bigcommerce.com/s-6y7pa5d/images/stencil/1280x1280/products/41971/67817/173273764_3887474511333731_1064443866410759438_n__ 19177.1618577681.jpg?c=2
Kesinlikle çok haklısın.İğrenç jantlardan kurtulduk.Aksaray işi egzoz uçlarından da kurtulunca çok iyi olacak..
Bakalım belki biri Akrep hediye eder ucuyla uğraşmayız :)
kalipson
18-01-2023, 12:01
Egzoz ucu da harbi gıdıklanması gereken bi kıvamdaymış :D
eminkilic61
18-01-2023, 12:52
Kesinlikle çok haklısın.İğrenç jantlardan kurtulduk.Aksaray işi egzoz uçlarından da kurtulunca çok iyi olacak..
Bakalım belki biri Akrep hediye eder ucuyla uğraşmayız :)
egzoz ucu konusunda katılıyorum. 7.5'taki uçları hiç etmek nedir, anlam veremedim zaten :D
akrep hediye gelse tadından yenmez :D
PiscocuK
18-01-2023, 13:29
egzoz ucu konusunda katılıyorum. 7.5'taki uçları hiç etmek nedir, anlam veremedim zaten :D
akrep hediye gelse tadından yenmez :D
Hayır Emir hayır yapma bunu kabul edemem hayır :)
Cimmeria
18-01-2023, 13:44
Kimse yazmamış o yüzden ben yazayım, jantlar harika olmuş ama bir yay lazım :)
gule gule kullanin, harika araba kesinlikle.
kalipson
18-01-2023, 13:49
Megane.da mesela HR harikaydı. 2cm ve harbi 2 cm.di. Zamanla yükseklik anlamında salma da yapmazdı ve konfor da tam kararındaydı. Böyle kararında çözümler memnuniyet sağlayacaktır.
PiscocuK
18-01-2023, 13:54
Kimse yazmamış o yüzden ben yazayım, jantlar harika olmuş ama bir yay lazım :)
gule gule kullanin, harika araba kesinlikle.
Kimse yamamışı okuyunca ulan ne unuttuk yada ne kötü oldu acaba diyordum devamı güldürdü :)
Teşekkürler
Megane.da mesela HR harikaydı. 2cm ve harbi 2 cm.di. Zamanla yükseklik anlamında salma da yapmazdı ve konfor da tam kararındaydı. Böyle kararında çözümler memnuniyet sağlayacaktır.
Tamam eibach sip verildi.Takarmıyım takmazmıyım bilmiyorum ama aklımda kalacağına garajda kalsın dedim :)
kalipson
18-01-2023, 14:01
Hayırlı olsun. Golf.te durum nedir ne değildir bilmiyorum ama mesela Megane.da Eibach.tan hiç memnun kalmamıştım. OEM.den bile daha yumuşaktı ve geri söküp HR almıştım. Haa bu arada sert arabayı da asla sevmem ve beni acayip memnun etmişti HR. OEM.nin salak saçma, bi hothatch.e yakışmayan salınımını minimize edebilmekti derdim; ve bu konuda ve Megane özelinde HR in, Eibach out.
Tabii şu an mevzu Golf. O kısım sizde. :)
Aklınızda bulunsun diye naçizane yazayım dedim.
PiscocuK
18-01-2023, 14:05
Hayırlı olsun. Golf.te durum nedir ne değildir bilmiyorum ama mesela Megane.da Eibach.tan hiç memnun kalmamıştım. OEM.den bile daha yumuşaktı ve geri söküp HR almıştım. Haa bu arada sert arabayı da asla sevmem ve beni acayip memnun etmişti HR. OEM.nin salak saçma, bi hothatch.e yakışmayan salınımını minimize edebilmekti derdim; ve bu konuda ve Megane özelinde HR in, Eibach out.
Tabii şu an mevzu Golf. O kısım sizde. :)
Aklınızda bulunsun diye naçizane yazayım dedim.
Bende bir hondamda HR kullanıp aynı saçma salınım şikayetinden eibach a geçiş yapmıştım.HR dorseli tır kullanıyorum hissiyatı vermişti.
bir çok aracımda eibach kullandım hiç üzmedi.bakalım bu nasıl olacak.
Teşekkürler bilgi için
kalipson
18-01-2023, 14:07
Bende bir hondamda HR kullanıp aynı saçma salınım şikayetinden eibach a geçiş yapmıştım.HR dorseli tır kullanıyorum hissiyatı vermişti.
Teşekkürler bilgi için
Anladım. Demek ki araca göre değişen durumlar söz konusu. Yabancı forumlara da bakıp noktayı koyabilirsiniz ya da koyduysanız da hayırlı olsun. Herhalükarda mal ceviz.
eminkilic61
18-01-2023, 14:16
Teşekkürler bilgi için
benim arabada H&R'lar baya sıkıydı abi, muhtemelende 8'de aynısını kullanmışlardır
Misal:
Milltek de fena duruyormus, hatta Akrapovic'ten daha guzel, bence. Bu arada arabanin bu halini begenen, ve yaya gerek yok diye dusunen sadece ve sadece benim galiba :D
Yalniz jantlar fena olmus, cuk begendim, kazasiz belasiz :)
8.000rpm
18-01-2023, 14:30
bence isimsiz logosuz , bacağımdan hallice bir kalınlıkta paslanmaz uç takmak lazım 4'lü
ya da rs6'lar gibi geniş soba borusu benzeri :D:D:D:D
yay istemez bence de :heyoo:
Yeni arabam güzel olmuş diyeceğim de, kiraya çıkamam bu yaştan sonra. :D :D :D
Abim güzel günlerde sağa sola sürtmeden kullan jantlarını. :)
antuarri
18-01-2023, 16:34
Bugün pendik sahilde gördüm lastikçide maşallah canlıda daha güzel duruyor.
131mirafiori
19-01-2023, 08:03
Abi hayırlı olsun jantlar, jant konusunda seninki gibi zevkli araçları gördükçe keyfim yerine geliyor :)
GökhanÖzkan
19-01-2023, 11:51
maşallah çok iyi duruyor be :) mezar vade emekli maaşı gibi gel yapalım bu işi :D
PiscocuK
19-01-2023, 12:02
Abi hayırlı olsun jantlar, jant konusunda seninki gibi zevkli araçları gördükçe keyfim yerine geliyor :)
Çok teşekkürler.Orj jantları aracın fotolarını ilk gördüğüm andan itibaren sevememiştim.İyi oldu böyle.
maşallah çok iyi duruyor be :) mezar vade emekli maaşı gibi gel yapalım bu işi :D
Biraz pis cano.Yaylar da daha gelmedi :) balans ayarını da yaptıramadım.Çok sorunlu bu şekilde teslim edemem :)
Jantlar güzel durmuş.Eski jantları bana hediye edebilirsin :)
PiscocuK
19-01-2023, 12:17
Jantlar güzel durmuş.Eski jantları bana hediye edebilirsin :)
Sağol abi hediye kabul edilir-hediye edilir hiç sorun değil :)
CüneytIşıkkent
19-01-2023, 16:59
Maşallah çok yakışmış ama tek kelime var söylenmesi gereken YAY :D
kalipson
19-01-2023, 17:02
YAY or NAY diyosun yani :D
CüneytIşıkkent
19-01-2023, 17:07
YAY or NAY diyosun yani :D
Aynen öyle abi :D
PiscocuK
19-01-2023, 17:31
Benim burcum YAY ben arabaya binince 1 cm otomatik olar basıyor sağ önden :)
kalipson
19-01-2023, 18:39
%100 olmasa da kabul edilebilir bi yaklaşım :D
CüneytIşıkkent
20-01-2023, 07:52
Evet, Şuan banada mantıklı geldi abi bu kabul edilebilir :D
Ya biri vardı kimdi o? Bu ekonomide jant mı alınır falan diyordu...
Maşallah jantı alırken yayı bile arasına sıkıştırmış :D
Hayırlı uğurlu olsun, bence bu yolun sonu bir gece ansızın arabayı yazdırdık diye bir yere çıkar :D
PiscocuK
23-01-2023, 10:54
Ya biri vardı kimdi o? Bu ekonomide jant mı alınır falan diyordu...
Maşallah jantı alırken yayı bile arasına sıkıştırmış :D
Hayırlı uğurlu olsun, bence bu yolun sonu bir gece ansızın arabayı yazdırdık diye bir yere çıkar :D
işler biraz hareketlenince yürüyüşümüz değişti tabi :)
Jant yay kombininde ufak çaplı değişiklikler olabilir tabi.KG/PERF orantılı ama yazılım için FK2 de olduğu gibi 1 sene beklemeyi düşünüyorum.
PiscocuK
17-02-2023, 09:56
Selamlar
Yeni bir güncelleme ile yola devam ediyoruz.Aslında bu ortamda hiç uğraşılacak durum değildi ama kuzen yurtdışına çıkmadan ne iş kitlesem kardır diyerek ona yaptırdım sağolsun
Aracın jantlarını daha hafif olan OZ LEGGERA HLT ile değiştirdim.Şimdi tam fabrikasyon oldu :) Yaylar hala masamın yanında kısmet olursa filtre ile birlikte aynı gün halledeceğim ikisini ama hala takıp takmama konusunda çok kararsızım
Konuyu çok uzatmadan bir iki foto bırakıp kaçıyorum :)
https://i.hizliresim.com/9uo12xb.jpg (https://www.hizliresim.com/9uo12xb)
https://i.hizliresim.com/px09kcl.jpg (https://www.hizliresim.com/px09kcl)
https://i.hizliresim.com/eola9xy.jpg (https://www.hizliresim.com/eola9xy)
https://i.hizliresim.com/8i5u4hx.jpg (https://www.hizliresim.com/8i5u4hx)
https://i.hizliresim.com/6nibzjt.jpg (https://www.hizliresim.com/6nibzjt)
Gelecek bölümde Yaylar ve bir süpriz ile devam inşallah
https://i.hizliresim.com/oz0xull.jpeg (https://www.hizliresim.com/oz0xull)
https://i.hizliresim.com/1lcigy1.jpeg (https://www.hizliresim.com/1lcigy1)
Kazasız belasız kullanmak nasib olsun.
Son fotoğraf beni benden aldı, çok seviyorum şu lanet markanın ürettiği ürünleri.
PiscocuK
17-02-2023, 10:03
Kazasız belasız kullanmak nasib olsun.
Son fotoğraf beni benden aldı, çok seviyorum şu lanet markanın ürettiği ürünleri.
Amin abi cümlemize inşallah.Açtığım gibi köpüklerine sarıp geri kapattım.Kıyıpta takılırmı bu arabaya diyorum :)
Amin abi cümlemize inşallah.Açtığım gibi köpüklerine sarıp geri kapattım.Kıyıpta takılırmı bu arabaya diyorum :)
Duvara bile asılabilir, o derece sanat eseri :)
eminkilic61
17-02-2023, 10:14
hayırlı olsun abi
yeni jantlarla tam oem plus olmuş
eventuri tercihinizin sebebi nedir acaba?
PiscocuK
17-02-2023, 10:23
hayırlı olsun abi
yeni jantlarla tam oem plus olmuş
eventuri tercihinizin sebebi nedir acaba?
Sağol kardeşim.
Eventuriyi çok seviyorum tamamen tercih sebebim bu.10 hp katmış 5 hp geri düşürmüş değil :)
Isin konfor kismini bilemem, belki yaylar takildiktan sonra daha konforlu olacak arac. Ancak ben yukseklik olarak bu haliyle binerdim. Jantlara yorum yapamadim, digerlerini de cok begenmistim. Ancak donen parcalardan atilan 1 kg agirligin kasadan 10 kg hafifletmekle esdeger oldugunu dusunursek hafif jant iyidir :)
Eventuri yorumsuz. Evren abinin dedigi gibi duvara bile asilabilir. Herifler araba parcasi degil sanat eseri urettikleri icin...
Peki, geldik zurnanin zirt dedigi yere. Jantlar OK, Eventuri OK, yaylar cepte, istenirse takilir. Su cakma gorunumlu OEM egzoz uclarindan ne zaman kurtuluyoruz :D
kalipson
17-02-2023, 10:31
Selamlar
Yeni bir güncelleme ile yola devam ediyoruz.Aslında bu ortamda hiç uğraşılacak durum değildi ama kuzen yurtdışına çıkmadan ne iş kitlesem kardır diyerek ona yaptırdım sağolsun
Aracın jantlarını daha hafif olan OZ LEGGERA HLT ile değiştirdim.Şimdi tam fabrikasyon oldu :) Yaylar hala masamın yanında kısmet olursa filtre ile birlikte aynı gün halledeceğim ikisini ama hala takıp takmama konusunda çok kararsızım
Konuyu çok uzatmadan bir iki foto bırakıp kaçıyorum :)
https://i.hizliresim.com/9uo12xb.jpg (https://www.hizliresim.com/9uo12xb)
https://i.hizliresim.com/px09kcl.jpg (https://www.hizliresim.com/px09kcl)
https://i.hizliresim.com/eola9xy.jpg (https://www.hizliresim.com/eola9xy)
https://i.hizliresim.com/8i5u4hx.jpg (https://www.hizliresim.com/8i5u4hx)
https://i.hizliresim.com/6nibzjt.jpg (https://www.hizliresim.com/6nibzjt)
Gelecek bölümde Yaylar ve bir süpriz ile devam inşallah
https://i.hizliresim.com/oz0xull.jpeg (https://www.hizliresim.com/oz0xull)
https://i.hizliresim.com/1lcigy1.jpeg (https://www.hizliresim.com/1lcigy1)
Bence sürpriz olan şey kesin egzoz :D
PiscocuK
17-02-2023, 10:42
Isin konfor kismini bilemem, belki yaylar takildiktan sonra daha konforlu olacak arac. Ancak ben yukseklik olarak bu haliyle binerdim. Jantlara yorum yapamadim, digerlerini de cok begenmistim. Ancak donen parcalardan atilan 1 kg agirligin kasadan 10 kg hafifletmekle esdeger oldugunu dusunursek hafif jant iyidir :)
Eventuri yorumsuz. Evren abinin dedigi gibi duvara bile asilabilir. Herifler araba parcasi degil sanat eseri urettikleri icin...
Peki, geldik zurnanin zirt dedigi yere. Jantlar OK, Eventuri OK, yaylar cepte, istenirse takilir. Su cakma gorunumlu OEM egzoz uclarindan ne zaman kurtuluyoruz :D
Aksaraya inip yeni neler gelmiş bakmak gerek :)
İnşallah BTG güzel bir kit getirir ona geçiş yaparız akrepler çok pahallı
Bence sürpriz olan şey kesin egzoz :D
Yok abi şimdilik bukadar :)
Yöneticiler bu konuyu bana kapatabilir mi? :D Bana masraf açma potansiyeli çok çok yüksek.
Hayırlı olsun jant & filtre kiti. Kiti kimden temin ediyoruz ? :evil:
kalipson
20-02-2023, 15:29
Gelecek bölümde sürpriz var deniyodu. Gelmedi mi gelecek bölüm? :D
Maşallah harika eklemekler milltek ve yazılım ile harika olur tam potansiyel güç çıkar :) 8R egzoz sistemi çok tutuyor motoru..
PiscocuK
21-02-2023, 07:45
Yöneticiler bu konuyu bana kapatabilir mi? :D Bana masraf açma potansiyeli çok çok yüksek.
Hayırlı olsun jant & filtre kiti. Kiti kimden temin ediyoruz ? :evil:
Hehehe.4000 km oldu bence hakediyor bunları :) bilgileri atıyorum wp dan
Gelecek bölümde sürpriz var deniyodu. Gelmedi mi gelecek bölüm? :D
O eventuriydi, hiç hesapta yokken çıktı ortaya.Montaj öncesi foto atayım dedim
Maşallah harika eklemekler milltek ve yazılım ile harika olur tam potansiyel güç çıkar :) 8R egzoz sistemi çok tutuyor motoru..
Teşekkürler Samet.Şimdilik yazılım düşünmüyorum.Biraz daha kullansınlar bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.Egzoz için bir kaç planım var ama araba parası olması durduruyor beni
Teşekkürler Samet.Şimdilik yazılım düşünmüyorum.Biraz daha kullansınlar bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.Egzoz için bir kaç planım var ama araba parası olması durduruyor beni
sonunu düşünen kahraman olamaz part2 bölüm 105 :D
kalipson
21-02-2023, 10:04
Maşallah, kesenize bereket. Mükemmel ve tam kararında ilerliyor herşey..
Forumdan kötü örnek olduğu yetmiyormuş gibi bir de özelden dürtüp heves ettiriyor. Tüm forum şahit yaşananlara :D
Benimki 6000km oldu ama sendikalı olmadığı için haklarını yiyorum şimdilik :hihih:
PiscocuK
23-02-2023, 08:56
Forumdan kötü örnek olduğu yetmiyormuş gibi bir de özelden dürtüp heves ettiriyor. Tüm forum şahit yaşananlara :D
Benimki 6000km oldu ama sendikalı olmadığı için haklarını yiyorum şimdilik :hihih:
Can güvenliğim yok aranızdan ayrılıyorum.Bundan sonrası yeni sahibine hayırlı olsun olur :)
Can güvenliğim yok aranızdan ayrılıyorum.Bundan sonrası yeni sahibine hayırlı olsun olur :)
ehhh seni be :D yine mi hızına yetişene aşk olsun :D sırada ne var
PiscocuK
23-02-2023, 09:03
ehhh seni be :D yine mi hızına yetişene aşk olsun :D sırada ne var
Yok abi yok.Bundan sonrası o olur dedim :) daha birşey yok ama benimle de ölmez ya
Yeni makina geldi bu sabah.Yoğun mesai harcayacağımız bir araba
8.000rpm
23-02-2023, 09:07
yeni makina???
hadi hayırlısı..
eg+k20 mi? (olsa keşke)
Yok abi yok.Bundan sonrası o olur dedim :) daha birşey yok ama benimle de ölmez ya
Yeni makina geldi bu sabah.Yoğun mesai harcayacağımız bir araba
senden hızlısı mezarda :D
PiscocuK
23-02-2023, 09:21
yeni makina???
hadi hayırlısı..
eg+k20 mi? (olsa keşke)
Yok abi 1,8T A4B5 4çeker çok şeker :)
güncel fotolarını çekeyim çünkü gerçekten kaderi değişecek arabanın.Fazlasıyla ilgi ve sevgiye ihtiyacı var
inşallah parça tedariğini sağlayabiliriz
Sti_Ozan
23-02-2023, 13:58
Abi hayırlı olsun, OZ larla cidden orijinal durmuş. Sparcolarla biraz daha gergin duruyordu. Filtre çok çok şık maşallah. Egzoz ve yazılım değilse sürpriz karbon kaput mu acaba :D
Sanırım az evvel bostancı’da karşı karşıya geldik, shell’in arkasında
PiscocuK
24-02-2023, 08:43
Abi hayırlı olsun, OZ larla cidden orijinal durmuş. Sparcolarla biraz daha gergin duruyordu. Filtre çok çok şık maşallah. Egzoz ve yazılım değilse sürpriz karbon kaput mu acaba :D
Sağol kardeşim.OZlarla Emirin dediği gibi oem+ oldu
Sanırım az evvel bostancı’da karşı karşıya geldik, shell’in arkasında
Abi o ben değilim.PSC 18 sanırım plakası.Mavi golf8 herkes ben sanıyor :)
Abi o ben değilim.PSC 18 sanırım plakası.Mavi golf8 herkes ben sanıyor :)
PSC’yi gördüm, maviyi gördüm, 8’i gördüm başka bir şeye bakmadım valla :))
8.000rpm
24-02-2023, 12:36
güncel fotolarını çekeyim çünkü gerçekten kaderi değişecek arabanın.Fazlasıyla ilgi ve sevgiye ihtiyacı var
yolun açık olsun 1,8t sevmeyen insan olamaz zaten :D:D:D:D
Ooo hayirlara vesile olsun :) vaktiyle muhabbetini yaptigimiz kayserideki galerideki arac mi? Oyleyse ulasabildin mi eski sahiplerine, veya en kotusu aracin spec'lerine? O degilse de bi iki foto isteruk :)
PiscocuK
02-03-2023, 11:49
Selamlar
Finale geldik :) yayları değiştirdik filtremizide taktık..Ayağının tozuyla 1/2 kare fotoyla konuyu sonlandırıyorum :)
https://i.hizliresim.com/be4aw59.JPG (https://www.hizliresim.com/be4aw59)
https://i.hizliresim.com/j43dt8d.JPG (https://www.hizliresim.com/j43dt8d)
https://i.hizliresim.com/22hpkb9.JPG (https://www.hizliresim.com/22hpkb9)
https://i.hizliresim.com/cq5d2nd.JPG (https://www.hizliresim.com/cq5d2nd)
https://i.hizliresim.com/m6drtvq.JPG (https://www.hizliresim.com/m6drtvq)
https://i.hizliresim.com/1i1fnva.JPG (https://www.hizliresim.com/1i1fnva)
131mirafiori
02-03-2023, 11:58
Abi muazzam dokunuşlar... Çok iyi oldu maşallah :)
eminkilic61
02-03-2023, 12:56
maşallah, inşallah motor kapağı sorununu çözerler.
yaylarda ideal olmuş bence
Maşallah . Kazasız belasız sürün
PiscocuK
02-03-2023, 13:13
Abi muazzam dokunuşlar... Çok iyi oldu maşallah :)
Çok teşekkürler, benden bu kadar :)
maşallah, inşallah motor kapağı sorununu çözerler.
yaylarda ideal olmuş bence
Çözmüşler kardeşim 700 EUR :)
EVENTURI Carbon Engine Cover for VW Golf 8 R (https://www.evox-performance.com/en/golf-r-mk8/2032-eventuri-carbon-engine-cover-for-vw-golf-8-r.html)
Maşallah . Kazasız belasız sürün
Teşekkürler
çok iyi olmuş görüntü maşallah, kapak için aynı karbondan şöyle bi kapak yapılsaymış dicektimde linki gördüm vazgeçtim :D güle güle kullan abi
Çok teşekkürler, benden bu kadar :)
Çözmüşler kardeşim 700 EUR :)
EVENTURI Carbon Engine Cover for VW Golf 8 R (https://www.evox-performance.com/en/golf-r-mk8/2032-eventuri-carbon-engine-cover-for-vw-golf-8-r.html)
Teşekkürler
Bence kapak OEM kalmali, su fotodaki goruntu bence muazzam:
https://www.eventuri.net/wp-content/uploads/MK8R3.jpg
edit: soyle kapak (https://www.autoevolution.com/news/vw-recalls-golf-gti-and-golf-r-because-the-engine-cover-may-come-loose-and-melt-184792.html) bir geri cagirma haberine denk geldim fotolara dalmisken, kulaga kupe olmasi acisindan dursun burada.
Yaylar cuk olmuş, görüntü muazzam. eminim sürüş dinamiğini de arttırmıştır.
Eventuri zaten sanat eseri mükemmel duruyor.
motor içi görüntüyü tamamlardı bi kapak olsa :) oem kapak olmuyor mu eventuri ile birlikte ?
PiscocuK
02-03-2023, 14:15
Tek bir cevap vereyim ortak konuya
sonra gelen parti arabalar (ekim kasım) kapaksız geldi :) ben sökmedim yani
Neden kapaksız geldi peki size bilgi verdiler mi ? Üretim hatası veya bir sorun mu var acaba ?
Tek bir cevap vereyim ortak konuya
sonra gelen parti arabalar (ekim kasım) kapaksız geldi :) ben sökmedim yani
Muhtemelen paylastigim haberdeki sebepten mutevellit. Sorun yaratan parcayi eskiden iyilestirirlerdi, daha onceki varyantlari da servise cagirip degistirirlerdi, simdi sorun cikartan parcayi arabadan sokuyorlar, o da guzel :D
Neden kapaksız geldi peki size bilgi verdiler mi ? Üretim hatası veya bir sorun mu var acaba ?
Bir onceki postumda bir haber paylasmistim, kapaklarin eridigi sebebiyle ABD'de GTI ve R modellerini geri cagirmis VW, kuvvetle muhtemel baglantili.
Muhtemelen paylastigim haberdeki sebepten mutevellit. Sorun yaratan parcayi eskiden iyilestirirlerdi, daha onceki varyantlari da servise cagirip degistirirlerdi, simdi sorun cikartan parcayi arabadan sokuyorlar, o da guzel :D
Bir onceki postumda bir haber paylasmistim, kapaklarin eridigi sebebiyle ABD'de GTI ve R modellerini geri cagirmis VW, kuvvetle muhtemel baglantili.
Tamam belki sorunlu parçayı üretimi durdurmamak adına çıkarmak ve öyle göndermek makul ama sonradan güçlendirilmiş veya sorunun giderilmiş haliyle bi recall yapıp takmaları gerekir diye düşünüyorum. Hayati bir parça da değil kabul ama kapak olsa daha şık ve güzel duracak :)
Tamam belki sorunlu parçayı üretimi durdurmamak adına çıkarmak ve öyle göndermek makul ama sonradan güçlendirilmiş veya sorunun giderilmiş haliyle bi recall yapıp takmaları gerekir diye düşünüyorum. Hayati bir parça da değil kabul ama kapak olsa daha şık ve güzel duracak :)
Ekleyebilecegim tek kelime yok. Umarim dediginiz sekilde bir aksiyon alirlar :)
eminkilic61
02-03-2023, 14:54
recall yapılacak, kapak takılacak ama benim şaşırdığım, S3'te başka kapak var. yenisiyle uğraşma. R'lara tak S3 kapağı geç
not: kapaklı gelen arabalarında kapağını bakıma gelince çıkardılar diye biliyorum :D
PiscocuK
02-03-2023, 14:54
kapak erimiş ve bir kaç aracın turbo manifold üzerine akmış.Yandığını söyleyenler var.
Bunları duyduktan sonra, kendimi ve geçmişimi bilerek bana altın kaplamasını verseler takmam :)
APR Engine Cover for MK8 GTI / Golf R and other 2.0T EA888.4 Engines - YouTube (https://youtu.be/6XK53n3P86A)
https://youtu.be/6XK53n3P86A
Müthiş oldu müthiş abi. Şimdi tadını çıkarma zamanı. Maşallah..
kalipson
02-03-2023, 17:52
Maşallah, kesenize bereket. Özellikle şu Eventuri tam bi sanat eseri. Güle güle kullanın
Kaputu yanan araç bile oldu. Google da görselini bulabilirsiniz. Ancak recall yapıp kapak verecek olsalar şimdiye kadar 20 kere çağırılmış olurduk.
Tedarikçi kaynaklı bir sorun ise ocak söndürecek bir hata yapmış imalatçı 😂
Filtreye ise kıskanç kıskanç bakıp konudan çıkıyordum ki her mesajında arabayı satmak üzereyim hissi aldığımı da ayrıca belirteyim dedim. 😞
Yaylardan sonra sürtme vs durumları var mı?
2,5 milyon veripte böle şeyler yaşamak bilemedim ?
Memleketimde 2.5 milyon. Ederi 700k tl
PiscocuK
03-03-2023, 08:52
Memleketimde 2.5 milyon. Ederi 700k tl
Battık :) bunu görenler abi 700 e mi satıyorsun diye darlamasınlar beni
PiscocuK
03-03-2023, 08:55
Maşallah, kesenize bereket. Özellikle şu Eventuri tam bi sanat eseri. Güle güle kullanın
Çok teşekkürler
Kaputu yanan araç bile oldu. Google da görselini bulabilirsiniz. Ancak recall yapıp kapak verecek olsalar şimdiye kadar 20 kere çağırılmış olurduk.
Tedarikçi kaynaklı bir sorun ise ocak söndürecek bir hata yapmış imalatçı
Filtreye ise kıskanç kıskanç bakıp konudan çıkıyordum ki her mesajında arabayı satmak üzereyim hissi aldığımı da ayrıca belirteyim dedim.
Yaylardan sonra sürtme vs durumları var mı?
Valla niyetim satmak yalan yok.Öyle yanıp tutuşmuyorum ama değerini görürse satarım.Nisan gibi ilan açmayı düşünüyorum zaten.Yaylar tam kıvamında oldu bence en ufak bir sürtme olmadı şimdilik.Garaja girermi diye çok endişeliydim.Her zaman ki gibi girmeyi denedim sorunsuz girdi
Yaşanmadan bilinmiyor bazı şeyler
Çok teşekkürler
Valla niyetim satmak yalan yok.Öyle yanıp tutuşmuyorum ama değerini görürse satarım.Nisan gibi ilan açmayı düşünüyorum zaten.Yaylar tam kıvamında oldu bence en ufak bir sürtme olmadı şimdilik.Garaja girermi diye çok endişeliydim.Her zaman ki gibi girmeyi denedim sorunsuz girdi
Yaşanmadan bilinmiyor bazı şeyler
yok agaa benim öle bi fantaziyi yaşamaya o kadar çok param yok :D
Battık :) bunu görenler abi 700 e mi satıyorsun diye darlamasınlar beni
VW sitesinde ederi 734k TL yazıyor ama :)
PiscocuK
03-03-2023, 10:20
VW sitesinde ederi 734k TL yazıyor ama :)
herşey eskiye dönecekse 600 e vermezsem ziksinler
Maşallah patron harika eklemeler, kapak için alüminyum levha çalışması yapıp karbon kaplama yaptırabilirsiniz.
Kartondan kalıp almak yağ kapağı ve yağ çubuğu için delik olsun.
Lazer kesim aluminyum levha (ısı sorunu için alüminyum dedim)
Sonrası gerçek yada sulu kaplama karbon folyo kaplama mat parlak siyah boyama olarak isteğe göre yapılabilir.
Süreç için gerçek karbon hariç 500 TL bütçe ön görüyorum :)
kalipson
03-03-2023, 12:00
Bi dk bi dkk!! Golf R.ı mı satabilirsiniz?? Yanlış mı okudum ya da yanlış mı anladım?
Bizimle mezara gitmeyecek de.. ne bileyim daha yeni aldınız :/
PiscocuK
03-03-2023, 12:29
Maşallah patron harika eklemeler, kapak için alüminyum levha çalışması yapıp karbon kaplama yaptırabilirsiniz.
Kartondan kalıp almak yağ kapağı ve yağ çubuğu için delik olsun.
Lazer kesim aluminyum levha (ısı sorunu için alüminyum dedim)
Sonrası gerçek yada sulu kaplama karbon folyo kaplama mat parlak siyah boyama olarak isteğe göre yapılabilir.
Süreç için gerçek karbon hariç 500 TL bütçe ön görüyorum :)
Valla şimdilik öyle bişey yapmaktansa yapmamayı tercih ederim.Ulu orta birşey değil kaputumun altınada bakmasınlar
Bi dk bi dkk!! Golf R.ı mı satabilirsiniz?? Yanlış mı okudum ya da yanlış mı anladım?
Bizimle mezara gitmeyecek de.. ne bileyim daha yeni aldınız :/
Valla abi işler hiç olmadığı kadar kötü.Eskiden 3/4 ay önümü görerek gidiyordum ama şimdi Nisan ayı bile yok.Yani bu da son olur sanırım yüksek tutarlı araba macerası olarak.Böyle devam ederse farklı işler yatırımlar yada Londra'ya tek yön uçak bileti bakabiliriz :)
kalipson
03-03-2023, 12:40
Valla şimdilik öyle bişey yapmaktansa yapmamayı tercih ederim.Ulu orta birşey değil kaputumun altınada bakmasınlar
Valla abi işler hiç olmadığı kadar kötü.Eskiden 3/4 ay önümü görerek gidiyordum ama şimdi Nisan ayı bile yok.Yani bu da son olur sanırım yüksek tutarlı araba macerası olarak.Böyle devam ederse farklı işler yatırımlar yada Londra'ya tek yön uçak bileti bakabiliriz :)
Anladım, hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Umarım herşey arzu edildiği şekilde gelişir
tamam kızma :D
NOTRE GOLF 8 R PASSE EN STAGE 2 ! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kyfNpVa7Cwc)
Remap olmasa bile parçaları alsan olmaz mı ? :cool:
PiscocuK
08-03-2023, 09:54
NOTRE GOLF 8 R PASSE EN STAGE 2 ! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kyfNpVa7Cwc)
Remap olmasa bile parçaları alsan olmaz mı ? :cool:
stage 1 ile tertermiz 380/400 hp arası.Çok güzel değil mi :)
stage 1 ile tertermiz 380/400 hp arası.Çok güzel değil mi :)
Gündelik kullanımda sıfır sıkıntı ise ve ısınmıyorsa çok çok iyi değerler kendi adıma.
Ama sen parçaları al bence :D
PiscocuK
08-03-2023, 10:59
Gündelik kullanımda sıfır sıkıntı ise ve ısınmıyorsa çok çok iyi değerler kendi adıma.
Ama sen parçaları al bence :D
bir cooler bir egzoz filtremiz var :) ama şimdilik yeter bu kadar.Böyle devam etsin bakalım.Önümüzdeki görüntüye göre hareket ederiz :)
bir cooler bir egzoz filtremiz var :) ama şimdilik yeter bu kadar.Böyle devam etsin bakalım.Önümüzdeki görüntüye göre hareket ederiz :)
Yaklaşık 30 saat sonra yayınlayacakları stage 3 setup ı böyleymiş. Bakalım ne çıkartmışlar, merak ettim.
MODIFICATIONS :
- AIR INTAKE R600 - RACING LINE
- INLET - RACING LINE
- DECAT/SPORTSCAT - MILLTEK SPORT
- INTERCOOLER - WAGNER TUNING
- TTH 540 TURBO - TURBO-TECHNIK-HAMBURG
- INJECTEURS INDIRECT MPI
- CHARGE PIPE - APR
GOLF 8 R STAGE 3 - ON Y EST ! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4ugnfl6W7PI)
PiscocuK
14-04-2023, 14:18
Selamlar
Bir güncelleme daha olsun konuya :) maxtonlarımız geldi
Lip - diff ve spoiler cap
https://i.hizliresim.com/mertjak.jpeg (https://www.hizliresim.com/mertjak)
driver_can
14-04-2023, 14:45
Hayırlı olsun güzel parçalar.Spoiler senin aracın için uyacak mı acaba R spoiler büyük ve farklı normalde.
PiscocuK
14-04-2023, 14:51
Hayırlı olsun güzel parçalar.Spoiler senin aracın için uyacak mı acaba R spoiler büyük ve farklı normalde.
Valla diğer parçalar büyük diye öyle öksüz kalmış olabilir :) parçaya özel sipariş verildi.Dur bakalım montaj yapınca anlarız :)
Eksozları değişmeden diff takmayacaksın değil mi :)
PiscocuK
17-04-2023, 09:10
Eksozları değişmeden diff takmayacaksın değil mi :)
Egzoz şimdilik düşünmüyorum.Gerçekten çok para.Zamanında alamadık :)
Egzoz şimdilik düşünmüyorum.Gerçekten çok para.Zamanında alamadık :)
bari kafalar gitsin tam aksaray işi ya arabanın bütün büyüsünü bozuyor :)
PiscocuK
19-04-2023, 17:00
Selamlar
Son son diye diye sonunu bulamadık :)
Bugün maxtonları taktık.Bence çok güzel oldu.Kafa tam dolu durdu gibi
https://i.imgyukle.com/2023/04/19/QM8WGf.jpeg
https://i.ibb.co/Wc3Kg1N/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-40.jpg (https://ibb.co/p3PXJp6)
https://i.ibb.co/LtM8Jwx/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-39-1.jpg (https://ibb.co/QNZfCBP)
https://i.ibb.co/dQgRVwz/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-39.jpg (https://ibb.co/wKsfPFx)
https://i.ibb.co/0nSNnH6/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-37-1.jpg (https://ibb.co/VLZyLfz)
https://i.ibb.co/c3vcq6x/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-37.jpg (https://ibb.co/kBygZ4M)
https://i.ibb.co/mF9V4B0/Whats-App-Image-2023-04-19-at-17-50-36.jpg (https://ibb.co/Fq5LzWX)
driver_can
19-04-2023, 17:33
Güzel durmuş kazasız belasız abartıya kaçmadan şık olmuş.
Sti_Ozan
20-04-2023, 11:18
Abi maşallah, kafa özellikle çok güzel durmuş lipten sonra.
yıldız tilbenin ki kadar güzel olmuş kafa :D
Araç satlık ama yinede bir umut yok mu bir güncel abi
PiscocuK
16-06-2023, 20:06
Olmazmi :)
Onumuzdeki hafta yeni suprizler ile devam. Satilmaz o benden ayrilmak istemiyor :)
Uygun fiyatlı spoiler verilir
Güncelleme gelmeden öğrenmek isteyenlere dev hizmet…
PiscocuK
19-06-2023, 14:02
Selamlar
Sonunda beklenen kavuşma gerçekleşti :)
Sevenleri kavuşturduk herkes çok mutlu
https://i.hizliresim.com/9f837m3.jpeg (https://www.hizliresim.com/9f837m3)
https://i.hizliresim.com/kahv35v.jpeg (https://www.hizliresim.com/kahv35v)
https://i.hizliresim.com/eqyss70.jpeg (https://www.hizliresim.com/eqyss70)
muazzam oldu simdi. Hos, akrepten once de muazzamdi, level atladi. Tekerine tas degmesin abi :)
m.kaan46
19-06-2023, 14:45
neden bilmiyorum abi ben de çok mutlu oldum :slomo:
maşallah çok güzel oldu. kaliteli ve mükemmel dokunuşlar :cool: :Bravoo:
8.000rpm
19-06-2023, 15:33
harika olmuş
maaşallah
not : sende bir de suv mu var psc plaka? geçen denk geldim bizim oralarda , dedim kim alabilir ki bu plakayı başka? :D:D:D
Hayırlı olsun abi o başlıklardan kurtulmak iyi olmuş, bu egzoz serviste direkt takılabiliyor mu ? Kaynak vs gerekmiyor mu ?
PiscocuK
19-06-2023, 16:04
muazzam oldu simdi. Hos, akrepten once de muazzamdi, level atladi. Tekerine tas degmesin abi :)
Teşekkürler kardeşim çok istiyordum.Şuan kusursuz oldu benim gözümde
neden bilmiyorum abi ben de çok mutlu oldum :slomo:
maşallah çok güzel oldu. kaliteli ve mükemmel dokunuşlar :cool: :Bravoo:
Teşekkürler kardeşim.Bence de harika oldu.Artık eksiksiz diyebilirim
harika olmuş
maaşallah
not : sende bir de suv mu var psc plaka? geçen denk geldim bizim oralarda , dedim kim alabilir ki bu plakayı başka? :D:D:D
Yok abi o bende değil maalesef.Çok teşekkürler
Hayırlı olsun abi o başlıklardan kurtulmak iyi olmuş, bu egzoz serviste direkt takılabiliyor mu ? Kaynak vs gerekmiyor mu ?
Sağol kardeşim.Evet Doğuş kartalda taktırdım.Kaynak yok vidalı sökülüp takılıyor.Aracın orj ekipmanıdır diye yazıda aldım bakalım artık bundan sonrası polis abilerimin insafı
Dayanamayıp bitirmişsin :D
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başıma artık
Hayırlı olsun, bizde şirket sahibimiz için aldığımız Golf R a akrep taktık, ses tatlı ama yeterli değil. DP düşünüyor musun sende ?
Hayırlı olsun, bizde şirket sahibimiz için aldığımız Golf R a akrep taktık, ses tatlı ama yeterli değil. DP düşünüyor musun sende ?
Eğer gündelik kullanılan bir araç ise dp sonrasında rahatsız olunabilir. Ak47 gibi sürekli patlatmaya başlıyor. Yazılımdan kısıp devam ediyorlar genelde :D
PiscocuK
20-06-2023, 08:12
maşallah nokta olmus
Teşekkürler
Dayanamayıp bitirmişsin :D
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başıma artık
Valla darısı başına.Arkayı çok güzel topladı :)
Aksaray işi egzozlardan kurtulduk
Henüz deneme dinleme şansım olmadı.İlk roll gecesi ısındıktan sonra bir video çekmeyi düşünüyorum.
Dp için henüz erken.Aklımda güzel bir cooler var eğer bulursam.TCU yazılımını ne zaman çözerler o zaman yazılım işine girerim.Dp takınca mecbur yazılımda istiyor araba.
Eğer gündelik kullanılan bir araç ise dp sonrasında rahatsız olunabilir. Ak47 gibi sürekli patlatmaya başlıyor. Yazılımdan kısıp devam ediyorlar genelde :D
Yazılımdan kısmak yok.Bize ters :) bırakın açık kalsın kanallar
kalipson
20-06-2023, 09:13
Maşallah çok güzel. Sırf görüntüsü yeter bee