Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Android Teyp Tamir
CüneytIşıkkent
12-12-2022, 10:18
Merhabalar, İstanbul özellikle Avrupa yakası olursa çok daha iyi olur Android Teyp tamiri için güvenilir esnaf bir yer arıyorum.
Çobançeşmede bir pasaj var tam bilmiyorum. Zamanında araştırdığımda ayyıldız sound diye bir yeri bulmuştum. Çok tavsiye eden vardı ama işlem yaptırmadım
CüneytIşıkkent
12-12-2022, 15:01
Çobançeşmede bir pasaj var tam bilmiyorum. Zamanında araştırdığımda ayyıldız sound diye bir yeri bulmuştum. Çok tavsiye eden vardı ama işlem yaptırmadım
internette biraz araştırınca orayı buldum bende sitelerine falan baktım bayağı iyiler gibi Eskidji Bazaar diye bir yerdi sanırım bulunduğu pasaj
darkmoon
12-12-2022, 19:40
O android teyplerin çoğunun içi normal tabletten farklı değil tablet tamiri yapan her yer istese onuda tamir edebilir
CüneytIşıkkent
13-12-2022, 08:00
O android teyplerin çoğunun içi normal tabletten farklı değil tablet tamiri yapan her yer istese onuda tamir edebilir
Küçükçekmece tarafında referans ile birini buldum oraya götüreceğim ama istediğim tarzda bir çözüm ya da cevap alamazsam söylediğiniz gibi değerlendireyim