Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Yetkili Bayii ve Servis çalışan tanıdık arkadaşlar
CloudGrey
31-12-2022, 12:54
Selamlar herkese
Bir ilaç firmasına geçtim Filo Yöneticisi olarak.
Son kiraladığımız 48 adet megane araç en boşline ' mış.
Park sensörü dahi yok.
İstanbulda 18 araba var , geri kalan 30 arabada mutelif illerde.
Yetkili serviste orjinal park sensörü taktırıp kiralayan firmaya bunu kabul ettirme niyetim var.
Tanıdıklar varsa bu işi daha ucuza çözerim diye düşündüm.
Desteklerinizi bekliyorum :)
kalipson
31-12-2022, 15:26
Tekirdağ Merkez'deki Buhari Yetkili Servis tanıdık olur. Yardımcı olabilirim. İrtibat numarası verebilirim istersen. Siz kendiniz konuşursunuz
CloudGrey
31-12-2022, 16:17
Tekirdağ Merkez'deki Buhari Yetkili Servis tanıdık olur. Yardımcı olabilirim. İrtibat numarası verebilirim istersen. Siz kendiniz konuşursunuz
abi çok teşekkür ederim , seni msjla rahatsız ederim.
istanbul varmı millet ?
KoramiraL
31-12-2022, 16:48
Yaptırmak istediğiniz olayı önce kiralama firması ile konuşun, sonrasında onların yönlendireceği yere yaptırın. Bu şekilde ucuz yollu olup olmaması sizi ilgilendirmez, tanıdığa yaptırayım aradan 3 5 kendim kazanayım diyorsanız da o iş başka.
CloudGrey
31-12-2022, 18:41
Yaptırmak istediğiniz olayı önce kiralama firması ile konuşun, sonrasında onların yönlendireceği yere yaptırın. Bu şekilde ucuz yollu olup olmaması sizi ilgilendirmez, tanıdığa yaptırayım aradan 3 5 kendim kazanayım diyorsanız da o iş başka.
bu forumda aldığım en boş yorum...
1.) 10 yıldır bu işi yapıyorum sence önce kiralama firması ile görüşmedimmi ?
2.) filo yöneticisi olarak satın almanın bir parçasıyım , bu takılacak park sensörü bana fatura edilecek neden ne uygun yeri aramim ?
kiralama firması bana x lira dedi zaten ben neden acaba <x fiyat araştırması yapmım ?
3.) aradan para nasıl koyulur bu işte herşey teklifli faturalı milyon kişiden onaylı vs ... kaldıki aradan para koycam olsak public forumumı bunu yazarım ....
KoramiraL
31-12-2022, 19:54
bu forumda aldığım en boş yorum...
1.) 10 yıldır bu işi yapıyorum sence önce kiralama firması ile görüşmedimmi ?
2.) filo yöneticisi olarak satın almanın bir parçasıyım , bu takılacak park sensörü bana fatura edilecek neden ne uygun yeri aramim ?
kiralama firması bana x lira dedi zaten ben neden acaba <x fiyat araştırması yapmım ?
3.) aradan para nasıl koyulur bu işte herşey teklifli faturalı milyon kişiden onaylı vs ... kaldıki aradan para koycam olsak public forumumı bunu yazarım ....
10 Yıldan fazladır filo ile uğraşıyorum, satın almaya bağlı olup satın alma harici nerede yaptıra biliriz diye soran bir filo yöneticisi ilk defa görüyorum ?
Firma size bir teklif yapıldıysa o fiyattan gidilir, haricinde bir yerden fiyat alınacaksa zaten satın alma ihale açar firma bulur sorar en uygunu öğrenir sana bildirir sende kiralama firmasına uygun olan yeri söylersin orada yapılır.
Koymak isteyen özelden de koyar genelden de, yeter ki yapılacak yer bulunsun 2 telefona bakar. Kesilen fatura istenildiği kadar incelensin açıkta bulunmaz.
10 yıllık filocu olsan zaten buraya sorma gereksinimin olmaz bu işi yaptıracak yer çoktan bulurdun. Bu arada senelik kaç araçla uğraşıyorsun bilmiyorum ama taktiklerini geliştirmen lazım, ***** filo yöneticisi bu tarz küçük işlerle uğraşmaz yardımcıları yada filoya yardım eden müdürümün gözüne gireyim diyenler yapar. Neyse ben boş yapıyorum zaten anlamam bu işlerden :D
CloudGrey
31-12-2022, 20:01
10 Yıldan fazladır filo ile uğraşıyorum, satın almaya bağlı olup satın alma harici nerede yaptıra biliriz diye soran bir filo yöneticisi ilk defa görüyorum ?
Firma size bir teklif yapıldıysa o fiyattan gidilir, haricinde bir yerden fiyat alınacaksa zaten satın alma ihale açar firma bulur sorar en uygunu öğrenir sana bildirir sende kiralama firmasına uygun olan yeri söylersin orada yapılır.
Koymak isteyen özelden de koyar genelden de, yeter ki yapılacak yer bulunsun 2 telefona bakar. Kesilen fatura istenildiği kadar incelensin açıkta bulunmaz.
10 yıllık filocu olsan zaten buraya sorma gereksinimin olmaz bu işi yaptıracak yer çoktan bulurdun. Bu arada senelik kaç araçla uğraşıyorsun bilmiyorum ama taktiklerini geliştirmen lazım, ***** filo yöneticisi bu tarz küçük işlerle uğraşmaz yardımcıları yada filoya yardım eden müdürümün gözüne gireyim diyenler yapar. Neyse ben boş yapıyorum zaten anlamam bu işlerden :D
haklısın abi ben böyleyim , görüşürüz kolay gelsin.
CloudGrey
31-12-2022, 20:03
yeterince akıl aldığıma göre konumuza dönebiliriz.
Renault serviste çalışan tanıdık vs arıyorum...
Bana totalda 48 araca park sensörü taktırmada yardımcı olacak...
SekoLive
31-12-2022, 21:18
yeterince akıl aldığıma göre konumuza dönebiliriz.
Renault serviste çalışan tanıdık vs arıyorum...
Bana totalda 48 araca park sensörü taktırmada yardımcı olacak...
S.Özcan vardi renault servisinde tanıdığı calisan enistesiydi sanirim B16 gorurse yazar
eski renault servis danışmanı olarak yardımcı olabilirm servislerle vs bağlantım hala var görüşüyoruz iletişim kopmadı
S.Özcan vardi renault servisinde tanıdığı calisan enistesiydi sanirim B16 gorurse yazar
Yanlış hatırladın, eniştemin yetkili servisi vardı, fransızlar o kadar sağlam araba yapmış ki bakımdan başka araba gelmediği için battı.
Yanlış hatırladın, eniştemin yetkili servisi vardı, fransızlar o kadar sağlam araba yapmış ki bakımdan başka araba gelmediği için battı.
Ben çok yakından servis müdürü tanıyorum o siz miydiniz
Ben çok yakından servis müdürü tanıyorum o siz miydiniz
Sizde alacaklıysanız şirketle alakam yoktu.
CloudGrey
31-12-2022, 21:39
VTEC® bey hala kemal tepretoğullarındamısın abi ??
1 aracın muayeneden geçti mi?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/244111-uzman_sorusu_.html?highlight=
2 aracına cam fimi yaptırdın mı?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/243975-dandik_cam_filmi-2.html?highlight=
3 bu sorunun çözüldü mü?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/244136-pc_harddisk_sorunu.html
Bunları açığa kavuşturduğumuzda neden sana yardımcı olmayalım ki?
CloudGrey
02-01-2023, 09:44
1 aracın muayeneden geçti mi?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/244111-uzman_sorusu_.html?highlight=
2 aracına cam fimi yaptırdın mı?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/243975-dandik_cam_filmi-2.html?highlight=
3 bu sorunun çözüldü mü?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/244136-pc_harddisk_sorunu.html
Bunları açığa kavuşturduğumuzda neden sana yardımcı olmayalım ki?
:)
1. tekte geçti muayaneden.
2. cam filmini hala yaptırmadım , şirket aracı verdiler tam onu yaptıracaktım :) dur dediler senin araç değişebilir oda kaldı öyle.
3. ssd yazdığım gibi pat diye ölürmüş , dandik ssdlerin belli bir bir okuma yazma ömrü olurmuş pc'ci dedi. gene dandik bi ssd alıp sistem kurdurdum içine :)