Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Restomod

gokangokan
10-01-2023, 15:02
Merhabalar,
İstanbul'da klasik otomobilleri RestoMod yapan var mı? Motor, mekanik, koltuk dışında, kablosuz telefon desteği gibi şeyleri de içeren ciddi bir yer var mı? Sanki birara Kartal'da yer vardı diye hatırlıyorum.Forumda arattım ama bulamadım.
Tşkler

aslan
10-01-2023, 15:13
Merhaba araç nedir?

gokangokan
10-01-2023, 15:20
Merhaba araç nedir?

Tabi bu konuya da açıklık getirmek gerekiyor. Hangi araçlar RestoMod'a uygun diye. 1965-1970 Mustang, 1967-1969 Camaro populer olanlar, en azından Amerika'da. Bunun dışında Dodge Chargers, Chevelles ve Truck'lar da uygun.
Türkiye'de bu işi yapan firma veya ustalar hangi arabaları yapmaya niyetli? Bu da ayrı soru olacak gibi

eminkilic61
10-01-2023, 15:25
Türkiye'de bu işi yapan firma veya ustalar hangi arabaları yapmaya niyetli? Bu da ayrı soru olacak gibi

ne kadar paraya? diye eklemek isterim :D

loiz
11-01-2023, 12:02
cevapları görünce tam bu geldi aklıma

https://www.youtube.com/watch?v=Kf09Xr6WtXY

TarikS
11-01-2023, 12:23
Merhabalar,
İstanbul'da klasik otomobilleri RestoMod yapan var mı? Motor, mekanik, koltuk dışında, kablosuz telefon desteği gibi şeyleri de içeren ciddi bir yer var mı? Sanki birara Kartal'da yer vardı diye hatırlıyorum.Forumda arattım ama bulamadım.
Tşkler

Tabi bu konuya da açıklık getirmek gerekiyor. Hangi araçlar RestoMod'a uygun diye. 1965-1970 Mustang, 1967-1969 Camaro populer olanlar, en azından Amerika'da. Bunun dışında Dodge Chargers, Chevelles ve Truck'lar da uygun.

Türkiye'de her şey var da ben sizin sorunuzu tam olarak anlayamadım. :) Bir şeye ihtiyacınız yok da meraktan mı soruyorsunuz? Ona göre yönlendirelim sizi

gokangokan
11-01-2023, 13:48
Türkiye'de her şey var da ben sizin sorunuzu tam olarak anlayamadım. :) Bir şeye ihtiyacınız yok da meraktan mı soruyorsunuz? Ona göre yönlendirelim sizi

Yapan firma kimdir, irtibat numarası var ise alabilirim.

darkmoon
11-01-2023, 13:56
Yıllarca bütün araçlarıma yaptığım şeyler bunlar için özel bir yer aramadım parçayı aldım yurtdışından getirttim burda taktırdım explorerım vardı orjinal teybe arkadan Bluetooth çıkışı yaptırdım aux dan teyp Bluetooth lu oldu ..

Blind spot sistemi taktırdım gören orjinal sanıyordu fabrikasyon ön arka ısıtmalı koltuklar yaptırdım dvr kamera taktım kamera da ayrıca adas sistemi vardı adas sistemi sürücü asistanı diyebiliriz ldws fcw fvsrs gibi şerit takip sistemi , öndeki araçla mesafeyi koruma çarpışma algılama sistemi tabela algılama sistemi hani 50km hız tabelası gibi ama o doğru düzgün çalışmıyordu falan filan .. ön arka park sensörü , far sensörü , follow me , kısalara dual led çift renk farı açıyorsun normalde beyaz yanıyor kapa aç 5 saniye içinde sarı yanıyordu falan filan aklıma gelmeyen bir sürü şeyler hem eski hem yeni hem şimdiki araçlarıma hep yapıyorum bunun için hiç özel bir yere ihtiyaç duymadım..

aslan
11-01-2023, 15:19
Yapan firma kimdir, irtibat numarası var ise alabilirim.

İletişim – Vettess Classic Cars (https://www.vettess.com/iletisim/)

atmv8
12-01-2023, 10:22
Geçen gün restore edilmiş bir 67 Mustang videosu izlerken garajın ismini duydum. Yaptıkları iş çok güzel gözüküyordu. Firma ismi, Garaj Art. Herhangi bir bağım bulunmamaktadır, herhangi bir işim de olmadı kendileriyle.