Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Airbag Tamiri Hk.
Selamlar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama İzmir'de güvenilir Airbag tamiri yapan tanıdığınız birileri var mıdır? Aracın şoför tarafı koltuk Airbag'leri patlak vizeden de kaldı maalesef. Cevaplar için teşekkürler, saygılarımla.
serkan_2120
30-01-2023, 14:27
çok geçmiş olsun araç nedir? çıkma airbag bulma şansı varmıdır onun için sordum
Patlak airbag muayeneye engel mi?
çok geçmiş olsun araç nedir? çıkma airbag bulma şansı varmıdır onun için sordum
Çok teşekkürler fakat kaza çok öncesine ait, araç Renault Kangoo 2011. Çıkma da bulunabilir büyük ihtimalle ama usta olarak da iyi birisi olmalı ki yarın satılırsa arkasından düşünmeyelim. Fatura bile kesmeli açıkçası işçilik+airbag gibi...
Patlak airbag muayeneye engel mi?
Selamlar, kaza olalı yaklaşık 7 sene oldu. Bu süreçte hiçbir sorunla karşılaşmadık çünkü farketmedik. Babam aracı vizeye götürünce öğrenmiş, senelerdir yan kapak kapalı olduğu için tabi şok olmuş. Aslında olay biraz yılan hikayesi... 7 sene önce abim kontrolü kaybediyor araç yan bir şekilde kalıyor dağ yamacında ufakta sürükleniyor, vinç geliyor çıkartılıyor araç. Sigorta zaten karşılamaz diyerekten babamda o zamanlar müşterimiz olan bir ustaya teslim ediyor aracı. Müşterimiz olan şahıs airbagleri yaptım diyerek teslim ediyor düzeltmeler + boya ile tamamen hatasız şekilde yani. Bu sene şoför koltuğundaki kapak tamamen yerinden çıkmış hafif aşağı doğru asılı kalmış (zamanla salmış kendini sanırım), tabi vizedeki arkadaşta geçmez bu diyerek göndermiş babamı. Biz aracı 7 sene önce tamamen hazır şekilde teslim aldıgımızı sandıgımız için içimize kurt düştü tabii. Şu an şoför Airbag'leri vs ne durumda bilmiyoruz, tüm airbagleri kontrol ettikten sonra duruma göre bakacağız...
bahadı-R
31-01-2023, 07:23
airbagçi oğuz var 2. sanayide işini çözer
Selamlar, kaza olalı yaklaşık 7 sene oldu. Bu süreçte hiçbir sorunla karşılaşmadık çünkü farketmedik. Babam aracı vizeye götürünce öğrenmiş, senelerdir yan kapak kapalı olduğu için tabi şok olmuş. Aslında olay biraz yılan hikayesi... 7 sene önce abim kontrolü kaybediyor araç yan bir şekilde kalıyor dağ yamacında ufakta sürükleniyor, vinç geliyor çıkartılıyor araç. Sigorta zaten karşılamaz diyerekten babamda o zamanlar müşterimiz olan bir ustaya teslim ediyor aracı. Müşterimiz olan şahıs airbagleri yaptım diyerek teslim ediyor düzeltmeler + boya ile tamamen hatasız şekilde yani. Bu sene şoför koltuğundaki kapak tamamen yerinden çıkmış hafif aşağı doğru asılı kalmış (zamanla salmış kendini sanırım), tabi vizedeki arkadaşta geçmez bu diyerek göndermiş babamı. Biz aracı 7 sene önce tamamen hazır şekilde teslim aldıgımızı sandıgımız için içimize kurt düştü tabii. Şu an şoför Airbag'leri vs ne durumda bilmiyoruz, tüm airbagleri kontrol ettikten sonra duruma göre bakacağız...
OK, muayeneden kalması ayrı, sizin airbagi nizami şekilde onarma isteğiniz ayrı bir konu gibi duruyor.
airbagçi oğuz var 2. sanayide işini çözer
Cevap için teşekkürler, bir arkadaşım daha önerdi orayı, buldum numarasını yarın görüşeceğiz bakalım...