Orijinalini görmek için tıklayınız : Köln Araç Kiralama
Arkadaşlar merhaba, haziran ayında köln’de araba kiralamam gerekiyor 1 günlük. Hangi firmayı tavsiye edersiniz? Araştırdığımda Sixt, Hertz, Europcar,Keddy gibi firmalar çıkıyor. Daha önce bunlardan tecrübe yaşamış arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim. Ayrıca şimdiden rezervasyon yaptırmak mantıklı mı ?
rahmitanir
05-02-2023, 19:01
İs icin almanya ve italya'da cok kez hertz ve sixt'den kiralama yaptim, hic bir sorun yasamadim.
Europcar'da bir keresinde Milano hava limaninda nedense kredi kartim calismamisti, rezervasyon olmasina ragmen kredi kartini mail order falan denemeye tenezzul etmeden beni oyle biraktilar. Saat gece 12 oldugundan tum kiralamacilar kapanmis ve mecbur sehir merkezine taksinile gitmistim, 100€ yu yakmistik yani. Olayin sabahinda sehir merkezindeki sixt'de kredi kartim sorunsuz calismis, arabayi kiralamistim.
Nacizane tavsiyem, limiti 1000€ dan daha fazla iki kredi karti yaninizda bulundurmakta fayda var.
Ben Sixth ve Hertz kullanıyorum.
Arabayı aldığın yere geri bırakmayacaksan bunu önceden konuş.
Bu kadar erkenden rezervasyon gerekmez bence.
orhansah
05-02-2023, 23:16
sixt iyidir. erkenden yaparsanız uygun fiyat yakalarsınız.
FatihDemirel
06-02-2023, 07:41
Ben hemen hemen her ay gidiyorum Almanya'ya sürekli Avis ten kiralıyorum, mil puanda veriyor, km sınırı yok ve ekstra bir şey çıkmadı şuana kadar.
Ben frankfurta gittiğimde rentalcars diye bir app ile araç kiralamıştım. Seyahatten 1 ay kadar önce ödemesini de yaptım app üzerinden. Havalimanından sorunsuz teslim aldım.
Ben 308 kiralamıştım bana 120 km de bir T-Cross vermişlerdi. Benzin olayı orada da var nasıl aldıysan öyle bırakıyorsun.
Birde aracı temiz teslim ediyorlar kirli götürürsen temizleme ücreti talep edebiliyorlar.
Firmayı şuan hatırlamıyorum.
Köln’de hiç araç kiralamadım çünkü gerçekten hiç ihtiyaç duydurmayan bir bölge.
Farklı ülkelerde greenmotion firmasından kiraladım. Araçları, fiyatları, provizyon iade hızları vs. Çok iyi. Aslen avisciydim ama artık greenmotion kullanıyorum
Köln’de hiç araç kiralamadım çünkü gerçekten hiç ihtiyaç duydurmayan bir bölge.
Farklı ülkelerde greenmotion firmasından kiraladım. Araçları, fiyatları, provizyon iade hızları vs. Çok iyi. Aslen avisciydim ama artık greenmotion kullanıyorum
Normalde araç kiralamam ama Nurburgring e toplu taşıma olmadığı için mecbur araç kiralamak zorundayım.
Ayrıca bilgi veren herkese teşekkürler Sixt,Hertz ve Avis firmalarından hangisi uygunsa ondan kiralayacağım tekrardan teşekkürler
Normalde araç kiralamam ama Nurburgring e toplu taşıma olmadığı için mecbur araç kiralamak zorundayım.
Ayrıca bilgi veren herkese teşekkürler Sixt,Hertz ve Avis firmalarından hangisi uygunsa ondan kiralayacağım tekrardan teşekkürler
Tur yazılarında bazı toplu taşımalardan bahsettiklerini hatırlıyorum.
Ben genelde europcardan alıyorum, italya ve Almanyada çok kez kullandım.
Hatta 2 ay önce Essen motorshowa gittiğimde rentalcars üzerinden yine düsseldorf havalimanındaki europcardan kiraladım.
Audi A3 seçmiştim, fark almadan sıfır A4 Avant 2.0 TDI Quattro verdiler. Çok memnun kaldım.
Car-sharing in Cologne from 0,09 €/min | SHARE NOW (https://www.share-now.com/de/en/cologne/)
su uygulamayi indirirsen Almayanin bir cok buyuk kentide aninda dakika bazli arac kirlayabilirsiniz, araca surekli ihtyaciniz yoksa kiralar bir yerde birakir sonra ihtiyaciniz olursa tekrar kiralayabilirsiniz. Bu arada CHECK24 | Das Vergleichsportal (https://www.check24.de/) bu siteye girin, translate ile ingilizce ya da turkceye cevirin buradan kiralik arac aratin, tum firmalari tariyor en uygun fiyatlari cikariyor, ben cogu zaman firmanin kendisinden daha uyguna buradan buldum.
Tur yazılarında bazı toplu taşımalardan bahsettiklerini hatırlıyorum.
çok araştırdım ama hiç toplu taşıma bulamadım. tekrar araştırayım teşekkürler
Ben genelde europcardan alıyorum, italya ve Almanyada çok kez kullandım.
Hatta 2 ay önce Essen motorshowa gittiğimde rentalcars üzerinden yine düsseldorf havalimanındaki europcardan kiraladım.
Audi A3 seçmiştim, fark almadan sıfır A4 Avant 2.0 TDI Quattro verdiler. Çok memnun kaldım.
bu aldıkları depozitoyu ne zaman iade ediyorlar Yavuz abi bir sorun oluyor mu ?
Car-sharing in Cologne from 0,09 €/min | SHARE NOW (https://www.share-now.com/de/en/cologne/)
su uygulamayi indirirsen Almayanin bir cok buyuk kentide aninda dakika bazli arac kirlayabilirsiniz, araca surekli ihtyaciniz yoksa kiralar bir yerde birakir sonra ihtiyaciniz olursa tekrar kiralayabilirsiniz. Bu arada CHECK24 | Das Vergleichsportal (https://www.check24.de/) bu siteye girin, translate ile ingilizce ya da turkceye cevirin buradan kiralik arac aratin, tum firmalari tariyor en uygun fiyatlari cikariyor, ben cogu zaman firmanin kendisinden daha uyguna buradan buldum.
pist dönüşü, pist etrafında araç bulmak kolay olur mu acaba ? bunu da bi araştırayım. teşekkürler
Bir haftaya geri yatmıştı benim, büyük firmalarda sorun yaşamazsın.