Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet Sürücüsünün Kafası Koptu
orhan_guney
22-01-2009, 14:19
:(http://haber.mynet.com/videosayfali/yasam/Motosiklet-surucusunun-kafasi-koptu/22Ocak2009/A2201053/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv %252Fmotor%252Dkaza265%252Ewmv/1
onursumer
22-01-2009, 14:25
bu haberi sabah okudum kameralar birde çekmiş kask kafayla beraber ilerde :( çok kotu oldum
yazık çok yazık bilinçsiz bi minibus surucusu yüzünden :(
motorsiklet tehlikeli.... hiç sevmem
berbat bir ölüm şekli.. allah düşmanıma bile böyle ölüm vermesin..
motorsiklet tabi tehlikeli ama dier kullandiklariz araçlarda herzmn riskli.Bugun havayai gordugumde keşke motor olsada arabayi deil motor kullansak demiştm.trafikte bilinciz insanlarin motoru bi ulaşim araci olarak gormemesi yol vermemesi umursamamasi motoru cok daha fazla tehlikeli hale getirio maalesf.
Vtec-SEDAN
22-01-2009, 14:43
çok kötü bişi ya :( kaskın içinde kalmış resmen kafası, Allah rahmet eylesin..
8.000rpm
22-01-2009, 14:45
cinayet...
Ferhat_V
22-01-2009, 14:55
videosunu görünce çok kötü oldum bende allah rahmet eylesin..
Gerçekten çok korkunç Allah rahmet eylesin..büyük motorun bir avantajıda trafikte daha rahat fark edilmesi küçük cc motorlara hiç saygı yok büyüklere de yok ama en azından daha çok yer kaplıyor..çok üzücü çok :( İnsanı motordan soğutuyor resmen..
B.Battal
22-01-2009, 15:17
allah rahmet eylesin :( motorsiklet kullanan arkadaşlar abiler çok dikkat edin :(:(
F.A.T.İ.H
22-01-2009, 15:19
Çok korkunç bir durum Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin...
ulasstoprak
22-01-2009, 15:21
Allah rahmet eylesin ama Dikkatli kullanıldıktan sonra hiçbir araç tehlikeli deildir karşı taraftan gelmiş olabilir ama dikkatli davranırsan karşı tarafın yaratacagı tehlikeyide sezersin bende sürekli motora biniyorum ama kuryelerde çok sakat motor kullanıolar ...
Juggernaut
22-01-2009, 15:22
Allah rahmet eylesin.Kan niye yok yerde acaba.
trafik kurallarıını ihlal edenlere binlerce kez lanet olsun
Absinthé
22-01-2009, 15:25
Çok kötü Allah rahmet eylesin Allah kimseye göstermesın böyle bişeyi...
Allah rahmet eylesin.Kan niye yok yerde acaba.
Güzel bi soru.
Haberlerde çocuğun kafasının fotoğraflarını yayınlamışlar. Ailesi nasıl üzülmüştür şimdi fotoları görünce... Ne gerek var yayınlıyorsunuz detaylı fotoları, haberi yazın yeter..
kim ne derse desin 2 teker herzaman daha riskli... iki araba aynı kazayı yapmış olsa hiç birşey olmazdı büyük ihtimalle içindekilere ama şans tabi.
allah düşmanımın başına vermesin derler ya, buda o tarz ölümlerden biri olmuş yazık
Allah rahmet eylesin.
İstanbulda en çok dikkatimi çeken olay motosikler sürücüleri omuştur.
İnternette de istanbuldaki motosiklet kullanıcılarının bir sürü videos var trafikle resmen dalga geçiyorlar.Tabi onların çoğu kurye ve mecburen hızlı olmaları gerekiyoki oda başka bi sorun.
bu motosiklet konusunda istanbula güzel bir düzenleme şart.motosiklet şeridi gibi.
orhan_guney
22-01-2009, 16:30
benımde dıkkatımı cekdı kan hıc yok yerde tekrar allaah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versın.
Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin Allah rahmet eylesin :(
coolvtec
22-01-2009, 16:54
Türkiye gibi öküzün bol olduğu bir ülkede motosiklete binilmez.
(Allah rahmet eylesin çocuğa.)
Edit; kompleksli motor-bisiklet sürücüleri konusuna da katılıyorum. Kelle kollukta gittikleri gibi taşıtların da başını belaya sokuyorlar. Özellikle bir anda sağda biten ve sağdan geçmeye çalışanları. :icon13:
trafikte motorlulara her zaman yol veririm ama çoğunluk öle diyil malesef sonuçta iki teker kaportası vucudu en ufak yanlışı kaldırmıyor. Allah rahmet eylesin..
olcay_bora
22-01-2009, 19:54
o ticarinin taa..... hıyar heriflere veriolar araç basıolar sanki altında spor oto var gibi kesin farketmedi vurdu yazık herife yaa allah belasını versin o şöförün kafası kopmuş yazık yaa allah onun sevdiklerine göstersinde anlasın o zmn durumun acısını
yusufcan_k
22-01-2009, 20:16
TUM AILESINE BAS SAGLIGI DILIYORUM.ALLAH SABILAR VERSIN.BEN DE MOTORLU KURYEYIM.NE YAZIKKI BU TUR KAZLAR COK SIKLIKLA OLUYOR.BIZ EKMEK PARASINI ZOR SARTLARDA KAZANAN INSANLARIZ.BIZ KURYELERIN DE AILESI VAR YUKUMLULUK VE SORUMLULUK TASIYAN INSANLARIZ.BIZI NE ZANNEDIYORLAR KI BU TOPLUM.INSANLARIN AKLINDA SU VAR KURYE PARCASI GOZU ILE GORUYORLAR.TRFIKTE O KADAR COK CANI VAR KI CANAVAR DEMEGE DILIM VARMIYOR.DENETLEME YOK.KURALLARA UYAN YOK.NE YAYA YA NEDE MOTORCUYA,ALMISLAR EHLIYETINI,ARABALARINI KENDILERINI BASKA DUNYADA ZANNEDIYORLAR.BENIMDE BASIMDAN COK OLAYLAR GECTI.ARABADA DIREKSIYON BASINDA YEMEK YEMEK,KOLASINI ICMEK,TLFN DAN MESAJ CEKMEK,KITAP OKUMAK,ICKI ICMEK,DIKKATIN DE SI YOK.4 TEKER UZERINDE GITMEK O DIREKSIYON DENEN SIMIDI ELIYLE KULLANMIYORLAR.BIZLER KENDIMIZDEN VE BIR BASKASINA YASAMIN DAN SORUMLU OLMALIYIZ.SAYGI VE SEVGI CERCEVESI ICERSINDE YASAMAMIZ GEREKIRKEN.HER SEYIN BIR KURALI VAR,BU KURALLARA KIMSE UYMASSA BAZI SORUNLAR DOGURUR VE BU SORUNLAR HEPIMIZI ETKILER.YETER!!
alıntıdır... yorumu okuyunca aslında bütün sucun motokuryelerde olmadıgı biraz da olsa anlaşılıyor gibi her ne kadar laf etsekte bizimde suclarımız cok büyükler..
Valla moto kurye denince benim ilk anda gözüme gelenler : çıstak çıstak son ses açık bir müzik, motorun her yerinde mavi ve kırmızı ledler , ebübeee diye bağıran bir korna , bir sağından , bir solundan geçmeye çalışması.
Ha tüm kuryeler aynı mı? Hayır, bizim ofisin motokuryesi aklı başında, günlük hayatında racing motora binen, iş günleri cbf-150 ile ofisin işlerini yapan bir insan. Genellemeye dahil değil.
Gelelim rahmetliye, Allah gani gani rahmet eylesin, çok kötü bir ölüm. Yalnız haberlerde kuryenin arkadan çaptığını söylediler, bilmiyorum doğru mu? Eğer arkadan çarptıysa minibüs sürücüsü ne yapabilir? Rahmetli düzgün fren mesafesi bırakmalıydı.
bugunde konya yolunda kaza olmuştu motorlu kuryeydi hrlde .Allah rahmet eylesin kötü ölüm!
belki kimse yapmaz kendim eski motorcu olduğum için hep motorculara kenara çekilip yol veririm hep kollarım ama bazı motorcular varki kardeşim kamikaze gibi ..allah rahmet eylesin demekten başka bir şey yok ailesine allah sabır versin...
crazydog
22-01-2009, 23:00
bugun gorduk bız kazayı demekkı buymus ben ılk etapta ust gecıtten flan atlıyan bırı dıye dusundum ama demekkı buymus kaza allah rahmet eylesın
MR.TurboALİ
22-01-2009, 23:13
cok kötü bi ölüm kimseye vermesin allah.. yakınlarına sabır zor valla
Allah Rahmet eğlesin, Yakınlarınada sabır versin.
SULTANOGLU
22-01-2009, 23:45
off çok kötü ya :( allah rahmet eylesin
bugunde konya yolunda kaza olmuştu motorlu kuryeydi hrlde .Allah rahmet eylesin kötü ölüm!
evet konya yolu kopru altında oldu.bı audı vurmus gorebıldıgım kadarıyla.motorla araba arasında rahat 60-70m vardı.adam nerde nerde dıye bakınırken bı baktım orta refujde ustunu gazeteyle ortmusler.1m bıle yoktu aramızda bende sol serıtteydım trafıkte.cok kotu oldum bende :(
tuner faruk
23-01-2009, 00:09
çok kötü yaw Allah herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını nasip etsin ailesi kazayı gördükten sonra kim bilir ne hale gelmiştir:( Allah gani gani rahmet eylesin...
nicomedia
23-01-2009, 00:12
çok fena yaa allah korusun
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok acı olmuş ;
bu forumda aktif bir arkadaşmış Allah ailesine yakınlarına sabır versin;
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/55725-onur-sual-onr-sual-arkadasimizi-kaybettik-basimiz-sagolsun.html
çok üzüldüm keşke böyle bir olay olmasaydı allah ailesine sabırversin...fakat motor kullanan kişiler motor kullanıyoruz diye ayrıcalık yapmasalar bence böyle kazalar daha az görülebilir :(
gokhan07
23-01-2009, 02:04
çok kötü bir durum allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok acı olmuş ;
bu forumda aktif bir arkadaşmış Allah ailesine yakınlarına sabır versin;
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/55725-onur-sual-onr-sual-arkadasimizi-kaybettik-basimiz-sagolsun.html
saol cem üye olup arkadaşlarına baş sağlığında bulundum
ahmetuygur
23-01-2009, 08:46
tabiii ya istanbul buyyuk sehir calısıyor devam et
M U R A T
23-01-2009, 10:15
aynı mahallede oturduğumuz bi arkadaş Allah rahmet eylesin kalanlara da sabır..
tuner faruk
23-01-2009, 10:25
cenaze bizim burdan kalkacakmış cuma dan sonra herhalde gidebilirsem giderim inşallah...
Absinthé
23-01-2009, 10:31
Ya her okudugumda içim çok kötü oluyor ya.... Allah rahmet eylesn...
serkan ünlüü
23-01-2009, 10:32
allah rahmet eylesin
onurdemir
23-01-2009, 16:23
Adam düştüğü için değil gözüm gibi baktığım arabaya vurduğu için ceset olur :)
Böyle yorum yapanlarda var çevremizde. Bu görebildiğimiz bir kaza, görmediğimiz gün içinde kaç motorcu taciz ediliyor tahmin bile edemezsiniz. Cehaletin bir örneği de malesef bu motorcu arkadaşımız için yaşanmış. Saygı göster, saygı gör. Bu kadar basit. Bu konunun haricinde önemli ikinci bir konu da yollardaki bariyerler. Motosiklet kazalarının bir çoğunun ölümle sonuçlanması demir ve çelik ip bariyerler yüzünden oluyor. Defalarca bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesine başvuruldu motorcular tarafından ama cevap bile alınamadı. Umarım bu kaza sonuncu olur. Allah kimseye yakınlarının acısını göstermesin. Yere düşenleri ceset olarak görenlere bile...
Low-Rider
23-01-2009, 16:35
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir kaza..
Ama genel olarak trafikte gördüğüm motor sürücüleri pek düzgün gitmiyor.
Dün akşam gayrettepe de bir ara sokakta gidiyorum sağlı sollu arabaların parkettiği bir yol.
Normal bir şekilde giderken sağ tarafıma bir anda bi scooter girdi ve park halinde ki aracın sürücüsü de kapıyı açtığı anda scooter kapıya girdi.Burda tek suçlu o gerzek scooter sürücüsü..
Aynı şekilde 23.00 civarı e5 cevizlibağ güzergahında 3tane zibidi scooterlarla 3şeridide kapamış zig zag çizerek yolu iptal ettiler resmen.
Her zaman sağıma soluma motor geldimi bende çekinirim , yol veririm hep ama böyleleri yüzünden aklı başında düzgün giden sürücülerde zorluk yaşıyor..
Allah rahmet eylesin.
Metrobüs yolunun koruyucu bariyerlerinin (Halatlı Tip) kaza esnasında büyük çaplı hasarlara yaralanmala ve ölümlere sebebiyet vermektedir diye düsünüyorum.
cok kotu ya : ( posta gazetesınde gordum sabah tuglerım dıken dıken oldu : ( Allah rahmet eylesın : (
mechanıcer
23-01-2009, 19:16
allah rahmet eglesın. sanırım bı sure motor kullanmayacagım acayıp etkıledı benı cunku... :(