Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobil ve Motor Sürerken kullandığınız APP ler

-ER-
18-02-2023, 08:47
Esenlikler,
Bir sürü uygulama var, en çok rabet gören hangisi yani arkadaşlarınla paylaş yada böyle bir sosyal ağı olan olsa hem insanların rotalarını görsek yada keyif aldıklarını.

Ayrıca bir kaç app var ünlü olan TRACKADDICT, TRACKMASTER, RACEBOX, LAPTIMER ve RACECHRONO tarzı.

Tabi pist dışında gazlayanlarınız vardır (BEN) başlattığım ve bitirdiğim noktaları baz alsa ve buna göre hız vs bilgisi verebilecek.

Yada motosikletle bir yol yaptım diyelim yine sektörleri belli olmayan bir yolda gidiyorum geziyorum vs. GPS ile çalışan bir haritalama şu Uygulama çok iyi diyebilecğeiniz tavsiye edebileceğiniz bir APP var mı arkadaşlar ?

İster on-road ister off-road cuların yeri gelir motorcuların kullanacağı bir app

Tavsiyeleriniz bekliyorum.

FaikYILMAZSOY
18-02-2023, 10:22
ıos ıcn racetimer uygulamasını kullanıyoruz süre almada %95 tutuyor dragy gear gibi prof cıhazlarla ara yuzu stabıllıgı konusunda memnunuz. 10 sn cıvarındakı araclar ıcın muhtemelen gps yenıleme hızı yetersız kalır.

207_TR
20-02-2023, 21:03
DM den yazmıştım burada da yazayım :)

YAMAHA MYRİDE
RELİVE

Yamaha Myride hem motosiklet yatış açılarına kadar kaydediyor. Rota kaydediyor. Max hız vs kaydediyor.

Relive ise benzer bir ssitem rota bazlı kayıt yapıyor.

Motor sürerken Yamaha myride
Araba sürerken Relive

207_TR
20-02-2023, 21:06
Ben GPS bazlı çalışan en iyi 0-100 100-200 ölçen APP soracağım.

-ER-
14-03-2023, 11:53
Trackaddict galiba ya o başarılı şöyle bir videom var.

https://youtu.be/cQA6AjtQxq0?t=2998

Alpii
26-03-2023, 14:40
Trackaddict galiba ya o başarılı şöyle bir videom var.

https://youtu.be/cQA6AjtQxq0?t=2998

süre tutma bazında değilde peugeot'un kendi bir bilgilendirme uygulaması var basitte olsa. My Peugeot adında, gidilen mesafe , süre, hız ortalamanız, yaktığınız yakıtı vs. yazıyor. Üsttekilerle alakası yok ama yardımcı uygulama olarak kullanabilirsiniz bunu da :)

Kahn23
26-03-2023, 15:09
DM den yazmıştım burada da yazayım :)

YAMAHA MYRİDE
RELİVE

Yamaha Myride hem motosiklet yatış açılarına kadar kaydediyor. Rota kaydediyor. Max hız vs kaydediyor.

Relive ise benzer bir ssitem rota bazlı kayıt yapıyor.

Motor sürerken Yamaha myride
Araba sürerken Relive

Xmax varken kullanıyordum baya da memnundum, yol sürüşü yapanlar için ücretsiz çok güzel bi uygulama