Orijinalini görmek için týklayýnýz : Bmw e 92 335i mi? subaru impreza 2005 sti mi?
Herkeze selamlar yıllardır subaru impreza turbo seven ve kullanan biri olarak bi değişiklik yapmak istedim araçımıda sattım bmw 335 almayı planladım ya sti alıcam 2005 model yada 2008 bmw 335i otomatik forumlarda araştırdıgım kadarıyla çok proplemi olmayan subaruya göre konforlu daha yumuşak ve güçlü stage 1 yada stage 2 yapmayı planlıyorum yinede kararsiz kaldım.
335 kullanan ve tecrübereli paylaşicak arkadaşlar varsa sevinirim.
izmirdeyim bu bölgede 335 sahibi arkadaslar varsa görüşmek isterim.
not: alıcağım araç yine ikinci aracım olacak sürekli binmiyeceğim değerlendiriken bunuda dikkate alırsanız sevinirim.
Herkeze selamlar yıllardır subaru impreza turbo seven ve kullanan biri olarak bi değişiklik yapmak istedim araçımıda sattım bmw 335 almayı planladım ya sti alıcam 2005 model yada 2008 bmw 335i otomatik forumlarda araştırdıgım kadarıyla çok proplemi olmayan subaruya göre konforlu daha yumuşak ve güçlü stage 1 yada stage 2 yapmayı planlıyorum yinede kararsiz kaldım.
not: alıcağım araç yine ikinci aracım olacak sürekli binmiyeceğim değerlendiriken bunuda dikkate alırsanız sevinirim.
Herkeze selamlar yýllardýr subaru impreza turbo seven ve kullanan biri olarak bi deðiþiklik yapmak istedim araçýmýda sattým bmw 335 almayý planladým ya sti alýcam 2005 model yada 2008 bmw 335i otomatik forumlarda araþtýrdýgým kadarýyla çok proplemi olmayan subaruya göre konforlu daha yumuþak ve güçlü stage 1 yada stage 2 yapmayý planlýyorum yinede kararsiz kaldým.
335 kullanan ve tecrübereli paylaþicak arkadaþlar varsa sevinirim.
izmirdeyim bu bölgede 335 sahibi arkadaslar varsa görüþmek isterim.
not: alýcaðým araç yine ikinci aracým olacak sürekli binmiyeceðim deðerlendiriken bunuda dikkate alýrsanýz sevinirim.
335 enteresan bir araba, yükleyip pek sorun yaþamadan binen de var, aðýz tadýyla binemeyen de.
doðru düzgün yapýlmýþ bildiðim bir subaru'yu haftasonu arabasý olarak tercih ederdim diye düþünüyorum. günlük karýþýk kullanacak olsanýz 335i daha doðru olabilir
8.000rpm
22-02-2023, 14:12
bana göre tamamen stock kalacaksa 335 yerine zýr stock sti tercih ederdim
stage'ler atlanacaksa da yine sti derim
ha derseniz ki subaru'dan baþka bir þeye binmek güzel olur... ona sözüm yok..
335d bakardým ben mesela stage'ler atlatýp daha hayvansý tork almak için :D
bu iþ þeye benzemiþ sarýþýnýn adý var esmerin tadý :D yani hafta sonu için sýrf o turbo sürge sesi için subi diyom ben,hayvan gibi otobanda gazlar gelirdim en azýndan stock polislede ugraþma derdi yok
8.000rpm
22-02-2023, 14:56
polislerle diyalog ;
kaput niye delik? baðaçdaki kanat standart dýþý?
:D:D:D:D
AhmetKadir
22-02-2023, 16:19
Cevabi olmayan bir soru:)
Zamaninda bir arkadasim 2005 sti varken polislerle sikinti yasayinca satip 335 cabrio almisti. Tadini cok ozledigini ama kafasinin cok rahat ettigini soylemisti
bu iþ þeye benzemiþ sarýþýnýn adý var esmerin tadý :D yani hafta sonu için sýrf o turbo sürge sesi için subi diyom ben,hayvan gibi otobanda gazlar gelirdim en azýndan stock polislede ugraþma derdi yok
:) aynen öyle zamanda subaruyu satýp e 36 m3 almiþtim atmosferik hiç mutlu etmedi tekrar subaruya döndüm geri:)
335 turbo oynama imkanýn var tatile git istediðin zaman rahat rahat gez subarudan çok daha konforlu
Cimmeria
01-03-2023, 18:19
n54 pek de sorunsuz risksiz motor degildir bu arada
darkmoon
06-03-2023, 18:55
N54 ej20 bilemedim ..
Konfor rahatlýk baþým aðrýmasýn dersen bmw tabiki .. ama alýcaðýn araçda özellikle bodykitli jantlý warex li bir þey se Subaru ile canýn sýkýldýðý kadar bmw de sýkýlýr onu bil ..