Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Atmosferik VTEC Efsaneleri EP3 ve FN2'yi Kıyasladık
https://www.youtube.com/watch?v=tStYQh8QnhQ
Herkese merhabalar,
bu videoda arkadaşlarım Onur ve Kaan ile Ep3 Ve Fn2'yi kıyasaladık. Sizin tercihiniz hangisi ?
Araçlarımız yine her zamanki gibi stock değil tabiki :)
Ep3 -> K24 swap (Hondata Flashpro ecu)
Fn2 -> K20 (Hondata Flashpro ecu)
MertSerhanÖ.
06-03-2023, 11:43
Varsın olsun bi tık yavaş olsun.FN2 çok daha güzel bence.
turboman
06-03-2023, 13:02
V-tec açsında çamurdan olsun :)
Cimmeria
15-03-2023, 15:35
Fn2 hondanin yaptıgı en kotu Type-r bence :)
Fn2 hondanin yaptıgı en kotu Type-r bence :)
son tek kapı :)
fn2 çıktığı zamana göre çok ilerici bir tasarımdı.
aracın dizaynı, ön ve arka duruşu hiç bir araca benzemeyen bir çizim.
Kimisi sevdi kimisi sevmedi tabi :) ben beğenen taraftayım. hala yolda görünce eski gelmiyor 15 sene geçmiş olsa bile
EP3 Sahibiyim FN2 yakın bir arkadaşımda var sürekli kullanıyorum :)
EP3 kare bir kutuda sandalye üzerinde oturmak gibi sürüş pozisyonu vites konumu sürekli diken üzerinde gazlamaya hazır hissiyatı var. Tabi ki aynı güçlerde bariz daha hızlı.
FN2 sanki Honda çok eleştiri almışta EG EK EP sonrası donanım ve tasarım anlamında ters köşe yapmış :)
Sürüşü EP3'e göre daha hissiyatsız, yalıtım sizi dışarıdan egzoz sesinden uzaklaştırıyor. Cruise kontrol yol bilgisayarı daha konforlu koltuklar oturma pozisyonu kol dayama ile daha günlük bir otomobil.
Dar arka camı Mugen spoiler varsa geri görüş çok zor. Günlük kullanmak istediğinizde alternatifi olan küçük hacim turbo vag grubuna göre daha çok yakıt tüketiyor. Ağırlık ve 18 jantlarından dolayı..
zevkler ve renkler işte, bencede tam tersine EP3 gelmiş geçmiş en çirkin Civic Type R ve yine tam aksine benim içinde en yakışıklı Type R FN2 (tamamen dış görünümü ile konuşuyorum)
8.000rpm
21-03-2023, 10:38
fn2 hem iç hem de dış tasarım anlamında harikaydı
ep3 de çok daha saf sürüş zevki veren daha basit bir makinaydı
ben ikisini de çok beğenirim üsüne çıkan yeni kasalara rağmen
ha tabi fn2 her ne kadar kablosuz gaz kelebeği , ağırlığı , motor gücünde 1 hp fark olması gibi sebepler yüzünden eleştiri alsa da , son tek kapı olması sebebiyle yeri başka bir typeR
eskiden olsa çekirdeğimizi kolamızı alır gelirdik konuya, nerde eski kavgalar
8.000rpm
21-03-2023, 13:23
ep ile fn arasında yeteri kadar kıvılcım çıkmaz
ıı ıııh :D:D:D
araya bi fransız veya alman atmak lazım ki tutuşsun :D:D:D
eskiden olsa çekirdeğimizi kolamızı alır gelirdik konuya, nerde eski kavgalar
ep ile fn arasında yeteri kadar kıvılcım çıkmaz
ıı ıııh :D:D:D
araya bi fransız veya alman atmak lazım ki tutuşsun :D:D:D
Modifiye pazarına neredeyse orta gelir sınıfı için VAG hakim. Forum yerine sosyal medyada dönüyor bütün tartışmalar :)
Honda için parça ve iyileştirme parçası bulmak iyice zorlaştı :)