PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sapanca Etrafı Villa, Bungalov vs.

melihyilmaz
10-03-2023, 14:24
Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu 2 gün kafa dinlemek için bir yer arıyorum instegram da bol bol karşıma çıkıyor bu tarz yerler fakat güvenemedim. Giden arkadaslar tecrübelerini paylaşırsa ok iyi olur ona göre rezervasyon yaptırırım. Isıtmalı havuz olmazsa olmaz. 2 tane çocuk var başka türlü onlar için çok keyifsiz olur.

huseyinturk
10-03-2023, 14:38
orida sapanca var tavsiye ederim

PuT
10-03-2023, 15:12
babil var şuan havuzda eklemişler çok memnun kalmıştık geçen sene gittiğimizde.

C!N
10-03-2023, 18:30
Sapanca'da bungalov konaklamalarında, özellikle sosyal medya aracılığıyla yapılan rezervasyonlarda çokça dolandırıcılık durumu mevcut benim araştırdığım kadarıyla. Sapanca Villa ve Bunlgalov İşletmecileri Derneği adında bir kuruluş var, buranın Instagram'dan takip ettiği kuruluşlar bu konuda güvenli diye biliyorum, aklınızdan olsun.

CenkB
13-03-2023, 07:53
Bir tanıdığım evlilik teklif etmek için bungalow kiralamış ve dolandırıldığını iddia etmişti. Belki de masraflı geldi öyle söyledi nişanlısına bilemiyorum. :D
Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Ben şile tarafından villa tuttuğumda, öncelikle gidip bakmıştım böyle bir villa var mı diye.

TarikS
13-03-2023, 11:36
airbnb'de o bölgelerde acayip güzel evler var biz oradan seçip ilerliyoruz. kartepe, kerpe, iznik bölgelerine doğru da aramayı genişletebilirsiniz

onurcii
17-03-2023, 08:56
airbnb'de o bölgelerde acayip güzel evler var biz oradan seçip ilerliyoruz. kartepe, kerpe, iznik bölgelerine doğru da aramayı genişletebilirsiniz

Düzcede de varmış güzel evler doğru mudur Tarık bey :D

TarikS
17-03-2023, 09:00
Düzcede de varmış güzel evler doğru mudur Tarık bey :D

olacak inşaaalllah yeni yüzyılda memleketin parlayan yıldızı Düzce olacak

Bugraaa
17-03-2023, 09:18
geçen ay ordaydım sapanca etrafında da çok var yakınsanız gidip görmeniz daha iyi olur dışı genelde aynı olup içi çok farklı olanlar var

|KaAn|
17-03-2023, 10:01
Sapanca Kurtköy'de Gönül sofram var.Yan tarafında evimiz var, beklentiniz çok yüksek değilse bakabilirsiniz. Önceden restorandı çevrede bungalov tarzı yerlerin çoğalması ile bu işe de girdiler bir kaç sene öncesinde. Sahibi hanımefendi oldukça cana yakın biridir biz yokken sağolsun köpeklerle de ilgileniyor, gidip konaklamadım ama arkadaşların tercrübeleri olan yerler dışında maalesef dolandırıcıları bol olan bir sektör..

_driver_
17-03-2023, 19:07
Biraz önce instagramda lucea bungalov diye bir site denk geldi. Isıtmalı havuz vs yazıyordu bir bakin isterseniz

EREN34
18-03-2023, 10:47
Panda Bungalov
Isıtmalı havuzlu

Kuzenim olur.

https://instagram.com/pandabungalov?igshid=YmMyMTA2M2Y=

melihyilmaz
18-03-2023, 10:51
Tekradan merhaba,

Öncelikle herkese teşekkür ederim. Lakin özelden de yazanlar oldu firmaları arıyorum 3000 lira diyorlar. Böyle bir paraya münkünatı yok. Param olmadıgımdan değil ama bana kalırsa etmediğinden. Çok lüx otellere bakıyorum kış dönemi bu fiyatlarzaten. Benim verebilceğim max 1500 o fiyata var fakat güvenemiyorum.

melihyilmaz
18-03-2023, 10:52
Panda Bungalov
Isıtmalı havuzlu

Kuzenim olur.

https://instagram.com/pandabungalov?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Yazdım bakalım instegramdan cevap bekliyorum.

EREN34
18-03-2023, 11:23
Tekradan merhaba,

Öncelikle herkese teşekkür ederim. Lakin özelden de yazanlar oldu firmaları arıyorum 3000 lira diyorlar. Böyle bir paraya münkünatı yok. Param olmadıgımdan değil ama bana kalırsa etmediğinden. Çok lüx otellere bakıyorum kış dönemi bu fiyatlarzaten. Benim verebilceğim max 1500 o fiyata var fakat güvenemiyorum.

Sana kötü bir haberim var :)

Piyasası bu :(

KÖROĞLU
19-03-2023, 12:38
Sana kötü bir haberim var :)

Piyasası bu :(

Hiçbir numarası da yok. Gidin o paralarla a daha ekleyin adam gibi havuzu olan otel de konaklayın. Çok şişirdiler bu bungalov tiny house işini. Bursa dan arkadaşlarım geldi kaldı onlara da aynı uyarıyı yaptım dinlemediler. Çok memnun da kalmadılar.

Bugraaa
20-03-2023, 07:44
göründüğü gibi değil birkaç fenomen paylaşınca rağbet gördü :) fiyatlar çok yüksek bence de gerek yok

melihyilmaz
23-03-2023, 12:44
Çok güzel yapılar var fakat fiyatlar çok pahalı. Gidip görmeden almak istemiyorum. Bir tarafımda gözü karart dolandırılmak pahasına git diyor. Sürekli instadan reklam çıkıyor acaip hoşuma gidiyor. Çok karmaşık durumdayım.

Yiğit G.
26-03-2023, 12:53
Bende çok istiyordum da şu olaydan sonra soğudum açıkçası.

Sapanca'da bungalov yangını: 2 olu - Son Dakika Turkiye Haberleri | NTV Haber (https://www.ntv.com.tr/turkiye/sapancada-bungalov-yangini-2-olu,mOY7vupE6USUkpMM8BMRjQ)

TarikS
26-03-2023, 16:43
Çok güzel yapılar var fakat fiyatlar çok pahalı. Gidip görmeden almak istemiyorum. Bir tarafımda gözü karart dolandırılmak pahasına git diyor. Sürekli instadan reklam çıkıyor acaip hoşuma gidiyor. Çok karmaşık durumdayım.

Acayip dolandırıcı var, hesapları çok iyi inceleyin, ayrıca iletişime geçip telefondan videolu arama ile sizi gezdirmelerini isteyin. Ancak ondan sonra kapora gönderilebilir