Orijinalini görmek için tıklayınız : SOL resim göstermeme
Merhaba,
Evde kullandığım SOL (Superonline fiber) internette 7-10 gündür mesajlardaki resimler görünmüyor.
Şirket VPN'i ile girince herşey görünüyor, SOL'a dönünce yine resimler yok.
Modemi kapatıp açınca da durum aynı.
Ben IP havuzunun cortlamasından şüpheleniyorum ama bunu yaşayan yada çözüm önerebilecek var mı?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Turknet kullanıyorum. Wifi ile bağlandığımda resimler gözükmüyor, turkcell hattım ile telefondan bağlanınca görebiliyorum.
.::EmrE::.
12-03-2023, 22:03
Bende de ayni sorun var, çözüm bulan olursa cennetlik olur :D
Hangi sitelerden gözükmüyor fotoğraflar ? hizliresim vs.vs.vs?
Hangi sitelerden gözükmüyor fotoğraflar ? hizliresim vs.vs.vs?
Bu sitede resimlerini göremediğim konulara hızlıca baktım, hepsi Hızlıresim sitesi çıktı gibi.
imagevisit, blogger googleuser, flic.kr sitelerinden paylaşılan resimler sorunsuz görünüyor.
SOL dan hizliresim e bir blok olabilir. Yada bazı SOL ipleri hizliresim tarafından engellenmiş olabilir. Önce SOL ile görüşün bu konuyu. Hizliresim.com web sitesi açılıyor mu peki ?
SOL dan hizliresim e bir blok olabilir. Yada bazı SOL ipleri hizliresim tarafından engellenmiş olabilir. Önce SOL ile görüşün bu konuyu. Hizliresim.com web sitesi açılıyor mu peki ?
Abow, açılmıyor. Uyarı geliyor.
Yani hızlı resim SOL ip'lerini mi bloklamış bu durumda?
Access denied
Error code 1020
You do not have access to hizliresim.com.
The site owner may have set restrictions that prevent you from accessing the site.
Hizliresim.com'un iletişim bilgilerine bakıp onla yazışmayı dene derim. Belki çok kısıtlı bir IP aralığı engellidir.
Hizliresim niyeyse bizim işyerinin ağ filtresine de takılıyor. Bu sitedeki resimlerin hiçbiri gösterilmiyor.
Hizliresim.com'un iletişim bilgilerine bakıp onla yazışmayı dene derim. Belki çok kısıtlı bir IP aralığı engellidir.
Mail attım, bakalım dönecekler mi