Orijinalini görmek için tıklayınız : Toki Arsa Hk.
Backstage
20-04-2023, 03:13
Merhabalar Toki İlk Evim Arsa projesi için sonuçlar birçok ilde açıklandı. Aramızdan arda için hak kazanan var mıdır?
Bursa Merkez için asil hak kazandım. Ancak şuan için detaylar belli değil. Süreç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Şuanki durumda araştırmalarına göre tek katlı, brüt 150 m2 yi geçmeyecek şekilde toki projesi yada kendi projemiz ile ev yapılabilecek. Varsa süreç hakkında bilgisi olan paylaşım için iyi olabilir konu.
ErkanCanS
20-04-2023, 06:28
Neye hak kazandığınızı siz bile tam olarak bilmiyorsunuz sanırım :)
SerkanYazgan.
23-04-2023, 22:43
Bende başvurmuştum hakkı kazandık, bundan sonraki süreçte ise imar planlarını belirlenecek, alt yapı sağlanacak daha sonra yer kurası çekilecek yani kime nereyi verelim kurası. Sonrası işte noterde sözleşme vs. Gibi işlemler.
Antalya müşterek arsa için yedek talihliyim. Sonuçlar e devletten yeni açıklandı. Çekim canlı yayınlandı ama izleme fırsatım olmadı.
Şimdi bankadan 500 tl başvuru ücretini iade aldım. Yedek hakkım düşer mi. Bilen var mı?
Kendimi memurlar.net'te gibi hissettim :D
Ula büyük turbo projeleri havada uçuşurdu memleketin ilerleyişinin direkt yansıması resmen
sonuçlara nerden bakıyosunuz benim e devlette süreç devam ediyor yazıyo?
sonuçlara nerden bakıyosunuz benim e devlette süreç devam ediyor yazıyo?
e devlette 1 ay sonra çıktı benim sonuç. Youtube de toki nin ilgili videosunu bulup baştan sona kadar bakmak lazım. Başka yerde bulamazsınız.
başvuru yapamıyorum, şartlara uygun olmadığım için mi acaba bende çıkmıyor