Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : gürcistan hk.

GÖKTÜRK
20-05-2023, 00:16
e90 aracımız var , araçla beraber gidip mercek far, koltuk nbt vb gibi parçalar alıp orada montaj yaptırmayı düşünüyoruz bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı , parça fiyatlarının türkiyeden ucuz olacağını düşünüyoruz ancak montaj vb konularını nasıl halledebiliriz

gokhan g.
20-05-2023, 06:30
Eskiden beri w124 leri orada dolduruyorlar filan derlerdi. Bu sene gezmek için iki defa gittim gördüğüm manzara farklıydı. Arabaların bir çoğunun tamponları yoktu. Nedenini sorduğumda sigorta sisteminddn kaynaklı insanların yaptiramadigini söylediler. Turkiyede yaptırıyormuş onlar da. Lari de 8 lira olunca...

mehmet6r
20-05-2023, 09:27
kısa ve net bu işi bilen yapan orada bir tanıdığın yoksa hiçbir şey halledemezsin.

GÖKTÜRK
20-05-2023, 11:33
Eskiden beri w124 leri orada dolduruyorlar filan derlerdi. Bu sene gezmek için iki defa gittim gördüğüm manzara farklıydı. Arabaların bir çoğunun tamponları yoktu. Nedenini sorduğumda sigorta sisteminddn kaynaklı insanların yaptiramadigini söylediler. Turkiyede yaptırıyormuş onlar da. Lari de 8 lira olunca...

daha önce hiç gitmedik ilk kez gideceğiz bakalım umarım halledebiliriz

kısa ve net bu işi bilen yapan orada bir tanıdığın yoksa hiçbir şey halledemezsin.

aslında konuyu açma amacım buradan yardımcı olabilecek birilerinin olup olmadığıydı, sağ olsun özelden bir abimiz yazmış, hiç tanıdığımız yok orada

ertantamer
20-05-2023, 13:19
Bende düşünüyorum F30 a koltuk nbt direksiyon hayalet jant almayı hemde tatil yaparım diye ama önceden mantıklıydı şimdi fiyat ne çıkar bilmiyorum kafadan 2000 km ankara batum kaldın ettin hepsini hesabını yapmak lazım

GÖKTÜRK
20-05-2023, 14:13
Bende düşünüyorum F30 a koltuk nbt direksiyon hayalet jant almayı hemde tatil yaparım diye ama önceden mantıklıydı şimdi fiyat ne çıkar bilmiyorum kafadan 2000 km ankara batum kaldın ettin hepsini hesabını yapmak lazım

sizinde bir çalışmanız varsa haberleşelim belki beraber gider daha ucuza hallederiz

nyz_61
20-05-2023, 17:15
Eğer orda tanıdık yoksa bu dedikleriniz yaptırmanız sizi çok yorar keşke gelmeseydik dersiniz. Ayrıca batumdan ziyade Tiflis daha uygun parça konusunda. Ama tilfiste baya uzak 4 5 saat batumdan sonra.. Bence gitmeden önce orda size yardımcı olacak bu işlerden anlayan birisini bulun sonra gidin.

mustafa53
20-05-2023, 18:33
Orada tanıdığın yoksa zor

gokhan g.
20-05-2023, 22:06
Hem uzak hem de yolu kötü dedikleri için tiflise gitmedim ama batumda ne e90 ne de f30 gördüm. Parçaları var mıdır emin değilim. Arabaların çok büyük bir kısmı hybrid dolayısıyla japon grubu ağırlıktaydı. Bizdeki pasaat yoğunluğu kadar orada mondeo hybrid vardı. Almn grubundan bmw ve mercedes vardı ama 7 serisi s serisi ya da suv modelleri çoğunluktaydı.

Yigit-Y
22-05-2023, 03:37
Sakın tanıdık birisi yoksa bulaşmayın.
Gürcistan güvenliği yüksek bir ülke değil aracınızı bile sağlam yere park edin.

16EC813
22-05-2023, 08:03
Sakın tanıdık birisi yoksa bulaşmayın.
Gürcistan güvenliği yüksek bir ülke değil aracınızı bile sağlam yere park edin.

midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma diyosun yani :D

berkaym
22-05-2023, 08:15
batumda hiç birşey halledemezsiniz. tiflis tarafına gitmek lazım onun içinde yol var 4-5 saat denilen gibi. orayı bilen tanıyan iş yapan biri lazım yoksa gidip gezin dolaşın gelin en azından iyi hatıralar birikmiş olur :D

Yigit-Y
22-05-2023, 09:06

Ava giden avlanır hikayeside olur.

Radisson Blu da kalıyorum şehir resmen türkleri becermek üzerine kurulmuş

Genelde de her taşın altından da türkler çıkıyor.

Mekanların çoğu türk illegallerin sahipliğinde

livaneli
22-05-2023, 20:30

Dimyat'a ... :)