Orijinalini görmek için tıklayınız : Rav 4 Hakkında ?
AcA_1988
23-01-2009, 11:25
2003 model 2.0cc benzinli sunrooflu otomatik rav 4 ne kadar eder ve tavsiye edermisiniz ?
valla 2007 model onlanini kullaniyorum otomatik benzinli. Otomatik vitesinden pek memnunum diyemem cok gec reaksiyon gosteriyor ozellikle denedigim diger araclarin otomatik vitesleri ile karsilastirdigimda sebebi belki kilosundan belkide 4 tekerlekten cekis sistemi yuzundendir cunku ayni sinifta baska bir otomatik aracla karsilastirma firsatim olmadi. Genel olarak basarili diyebilirim simdiye kadar pek bir sorun gormedim acikcasi sehir ici kullanimi rahat kayaga giderken yeterli ic mekani sunuyor (kayaklar ve diger esyalar icin). Cekis sistemi kar ve buzda gayet yeterli (cok buyuk bir offroad beklentiniz yoksa tabi)
07 model otomatik benzinli rav4 kullanıyoruz işyerinde, şirket arabası genelde çok özenli kullanılmaz ama periyodik bakımlarından başka servise gitmedi gayet iyi kmde ne kadar yaktığını tam bilmiyorum ama biraz fazla yakıyo
ahmetbaha-drs
23-01-2009, 13:09
08 benzinli rav4 Extra var bizdede Ryhn'nin dedigi gibi biraz vites gecisleri gec ve yavas ama sonucta bu araba performans aracı degil,max.hız denemesinde 192kmh civarına gelmistm yazın,konfor,donanım olarak gayet yeterlidir..+Karda,buzda zorlanmadan rahatca ilerleyebiliyor.Yol tutusuda yeterli hatta keyifli,bagajı ve ic mekanı genis.2.el degeri yuksek bi Compact Suv,Ayrıca servis zamanları dısında fazlasıyla sorunsuz..Biraz fazla yaktıklarına katılıyorum bende,Gerci 2003'ler bi eski kasa ama sonucta hemen hemen aynı seyler onlar icinde gecerli.Sonuc 30-34.000tl civarı alınır,sorunsuzca binilir:)
Amaç dağ taş gezmekse yarı yolda bırakabilir. Karda, buzda iyi bir lastik tercih edilirse iyi performans alınabilir...
alternativ olarak daha iyi bir offroad sistemi olan Vitaraya bakabilirsin fakat bildigim kadari ile piyasasi RAV4e gore daha dusuk. Bunun disinda cok fazla yogun trafikte kullanmadigimi belirterek ortalama 12 yakiyor. (kendi kullandigim arac icin gecerlidir)
AcA_1988
24-01-2009, 12:43
yardımlarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler komşumuz almayı düşünüyorda bana danıştı bende size :D sonuç olarak fiyat olarakda cezbedici buldugu araç 25 bin ytl
CasabLanca
24-01-2009, 12:48
rav4le otobanda 150yle felan 2 kez döndük her dönüşte bariyerlere girdi araba ön tampon parçalandı sadece araba hala o şekilde sorunsuz yürüdü. yazında erzurumda ne kadar dağ taş yayla varsa katır gibi sorunsuz gitti :D