PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Boya ve Monataj ustası

ertantamer
03-07-2023, 10:01
17 haziran tarihinde ufak bir kaza yaptım.
Ön tampon çamurluk 0 aldım bir boyacı tamponu da çamurluğu da mahvetti. Çamurluğu oturtturamadı boya akmaları var ton bile tutmuyor neredeyse 2 hafta sonra düğünüm var araç yarım yamalak duruyor şuan sanayide vurduğum araç airbag açtı o bile tamir edildi bizim tampon çamurluk hala bekliyor. Bu işi hakkıyla yapacak boya montajcı tanıdık var mı önerebileceğiniz

weST.27
03-07-2023, 13:20
Geçmiş olsun,

Ben de marşpiyel aldım onları boyatacaktım boyanmışken ön tamponu da boyasın dedim yarın bırakacağım dörtnal toyotanın yanında bi boyacıymış. Bakalım inşallah güzel boyar, bir arkadaş orayla çalışıyor hep memnun o nedenle oraya gidiyorum EJDER oto boya kaporta sanırım mapsten baktım şimdi

ertantamer
03-07-2023, 14:57
Geçmiş olsun,

Ben de marşpiyel aldım onları boyatacaktım boyanmışken ön tamponu da boyasın dedim yarın bırakacağım dörtnal toyotanın yanında bi boyacıymış. Bakalım inşallah güzel boyar, bir arkadaş orayla çalışıyor hep memnun o nedenle oraya gidiyorum EJDER oto boya kaporta sanırım mapsten baktım şimdi

Ben tatlıçeşmeye bıraktım cumartesi ya da pazartesi çıkar acelesi yoksa bekleyin isterseniz

S-works
03-07-2023, 14:58
DBY Detailing ile görüşebilirsiniz. Kendileri boya hizmeti sunuyor.

derviscapaci
04-07-2023, 00:41
Kardeşim Ertan geçmiş olsun, düğünde bu talihsizliğin acısını çıkartırız canın sağolsun.