PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jom blueline coilover

kelalper
25-07-2023, 13:37
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim. E39 525 e taktım dünyası değişti otomobilin. Aldığımda arkalarda farklı 2 yay vardı önlerde bilmediğimiz bir yay vardı. Uygun fiyatlı diye aldım yüksekliğini M5 orjinal yüksekliğine getirdik. Gerçekten çok çok iyi oldu. Ne çok sert ne çok yumuşak. Yol tutuşu katlanır derecede arttı. Tam bir fiyat performans ürünü.

wolkanku
25-07-2023, 14:10
yakın arkadaşım f20 116i aracına aldı, kullandım ve inanamadım konforuna. Ön taraf neredeyse en dipte, arka daha yüksekte, önün dipte olmasına rağmen konforu pamuk gibi, tutuş çok iyi, araç gergin ve dönmeye hazır hissettiriyor. fiyat performans olarak çok başarılı buldum ben de. A5 'de kullandığım KW v1 coiloverla aynı konfor hatta bir tık daha konforlu bile diyebilirim, tabi uzun ömürlülük konusunda KW kadar gitmeyebilir onu bilemeyiz.

Ultraleggera
25-07-2023, 14:25
Bende Golf 7.5 aracımda kullanıyorum 15 20 gün önce aldım konfor olarak benide çok şaşırttı daha önce Vogtland kullanıyordum başka aracımda konfor olarak hiç bir farkı yok yol tutuşunu çok fazla deneme fırsatım olmadı ama tepkiler baya değişti.

PiscocuK
25-07-2023, 14:33
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim. E39 525 e taktım dünyası değişti otomobilin. Aldığımda arkalarda farklı 2 yay vardı önlerde bilmediğimiz bir yay vardı. Uygun fiyatlı diye aldım yüksekliğini M5 orjinal yüksekliğine getirdik. Gerçekten çok çok iyi oldu. Ne çok sert ne çok yumuşak. Yol tutuşu katlanır derecede arttı. Tam bir fiyat performans ürünü.

Ah be abi neden o kadar para verdin ki..Şaşıran takardık!!! Orjinalinden daha konforlu ve güvenli olurdu

aykutsafakyaman
25-07-2023, 15:01
Jom ve TA Technix için genelde en son tercih edilecek marka coil olarak söylüyolardı, hoş ta technix'li araba sürdüm bence söylenildiği kadar abartılı bir sertliği yok.
Şaşırdım bu tür yorumlar görünce.

kelalper
25-07-2023, 17:04
Ah be abi neden o kadar para verdin ki..Şaşıran takardık!!! Orjinalinden daha konforlu ve güvenli olurdu

Şaşıranı takar aklımızı şaşırırdık. KW falan ne ki. Şaşırandan daha iyi bilecek hali yok BMW fabrikasının.

weST.27
27-07-2023, 14:30
İbiza cupra / polo gti da kullanan arkadaşların sert vs konforsuz yorumlarından ötürü ST V1 almıştım. Belki araçtan araca değişiyordur konfor kalitesi

Birkan61
27-07-2023, 14:37
F30um varken bende markasını bilmeden tavsiye üzerine takmıştım, gerçekten fevkalade bir ürün. Güzel aracınızla keyfiniz bol olsun

Silence45
27-07-2023, 18:12
Corsa C'de kullanmıştım, inanılmaz memnundum.

CüneytIşıkkent
28-07-2023, 14:03
39 525i için çok istemiştim Jom denk getirememiştim eibach yay ile kullanıyordum. Şimdi yorumlarınızı görünce keşke biraz daha şartları zorlasaymışım dedirtti :)

kelalper
28-07-2023, 21:12
Şöyle not geçiim virajlarda zorladım yeni aldığım premium contact 6 lastiklerle. Öncesinde petlasın ikinci kalitesi sportmaxx vardı o zaman biraz acaba dedirtiyordu ama lastiklerden sonra hiç bir soru işareti kalmadı. Kafası çok dirayetli oldu direksiyon tepkisi çok çok arttı. Viraj içerisinde gaz tepkilerine çok iyi yanıt veriyor her ne kadar rödajda olup 3000 rpm i geçmesemde. Tam fiyat performans ürünü. Rödaj sonrası istanbul park a çıkarıcam ne kadar pist için olmasada

driver_can
22-12-2023, 09:57
Jom coiloverla ilgili bende yorumu merak ediyorum.B sınıfı polo ibiza da hep çok sert deniliyordu.Araçlarımda defalarca eibach pro kit ve st coil kullandım.Eibach yay tercih edeceğim yine araç kısmetse 8y sedan sline ama coil aklımı karıştırdı jom iyi midir?Mevzu çok basık olması değil en fazla 4-4.5 cm basarım coil de olsa arabayı?Eibach ile uzun yolda o kesmelerdeki sekme durumu biraz rahatsız ediyor st coilden sonra bu olmamıştı dalgalı yollardaki sıkıntı.
Srk Shop on Instagram: "Audi A3 8Y 35 TFSI Eibach Prokit

#sporyay #sporyayizmir #eibach #sportsprings #eibachsprings #coilovers #coilover #sporhelezon #srkfaudisporyay #srkaudia3sporyay #srkaudi8ysporyay #srkaudia3" (https://www.instagram.com/p/CahQ6o0sdJx/) bu basıklık yeterli benim için.

Shadow_Dancer
22-12-2023, 10:11
Jom ve TA Technix için genelde en son tercih edilecek marka coil olarak söylüyolardı, hoş ta technix'li araba sürdüm bence söylenildiği kadar abartılı bir sertliği yok.
Şaşırdım bu tür yorumlar görünce.

Ta technics böbrek taşına birebir ��

16EC813
22-12-2023, 11:18
acaba honda civic 1997 hb kasa için varmıdır ki ?

16EC813
22-12-2023, 13:13

hangi firmadan aldın ,fiyat nedir acaba satıcının iletişim bilgileri var mı ?

huseyinturk
22-12-2023, 16:06
Şaşırana neden bu kadar yükleniyorsunuz ki? Daha önce yaptırdığım arabalarım oldu bir sorun yaşamadım, adamlar x bir sanayiden ülke çapında duyulan bir marka yarattı sayılır. İşi biraz kurumsal yapsalar aslında belki dünya markası bile olabilirler çok zor işler değil aslında.. Tarzları biraz soğuk geliyor olabilir o konuda bir şey diyemem ama aynı ürünü x firma üretse hatta daha kötü bile olsa gurur duyardık. Amaç sadece basıklık konfor, yol tutuşu vs gibi iddiaları yok sonuç olarak

CenKeR
22-12-2023, 23:09
seat leon sc aracımda kullandım komple basık halde orjinalden farkı yoktu ve çok konforluydu .
arkadaşımın golf 7 aracına taktık yine aynı şekilde konforlu
jom blue tamamen fiyat ve performans ürünüdür
alacağım araçta yine varsa jom blue tercih edeceğim
kesinlikle tavsiye ederim

OnurG
23-12-2023, 13:18
seat leon sc aracımda kullandım komple basık halde orjinalden farkı yoktu ve çok konforluydu .
arkadaşımın golf 7 aracına taktık yine aynı şekilde konforlu
jom blue tamamen fiyat ve performans ürünüdür
alacağım araçta yine varsa jom blue tercih edeceğim
kesinlikle tavsiye ederim

senin basıklığında konfor varsa sıkıntı yok demek ki abi harbiden ahahahah :D