Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangisini almak mantıklı...
S.a. arkadaşlar hayırlı akşamlar 850 bin lira bütçem var bütçem dahilinde Clio 5 2020 model üstü 50 bin km altı 1.3 yada 1.0 otomatik Clio almakmi yoksa. 2016 model 1.4 tsi 150 bg Fr paket 134bin km'de station wagon leon almakmi mantıklı. Araclar hatasız ve boyasız. Leon hep yetkili servis bakımlı kmsi uzun yolda yapılmış.
Hiçbiri..
1 tık daha zorlayıp sıfır almak
derviscapaci
15-10-2023, 22:56
sıfır otomatik clio orta paket otomatik vites 960 bin lira . Bütçeyi zorlamanın sınırı yok ama bir dip not daha, 1050 civarına sıfır otomatik vites cam tavanlı pololar var ilanlarda .
S.a. arkadaşlar hayırlı akşamlar 850 bin lira bütçem var bütçem dahilinde Clio 5 2020 model üstü 50 bin km altı 1.3 yada 1.0 otomatik Clio almakmi yoksa. 2016 model 1.4 tsi 150 bg Fr paket 134bin km'de station wagon leon almakmi mantıklı. Araclar hatasız ve boyasız. Leon hep yetkili servis bakımlı kmsi uzun yolda yapılmış.
olay "mantık"sa clio öne geçer :)
Olay mantıksa 250.000 TL 12 ay %0 faizle 1.050 civarına Corolla veriyorlardı sıfır bakılabilir.
Jön Türk
16-10-2023, 11:44
4 yaşına girecek clio yerine sıfır birşey almak daha mantıklı
Butcemin en üst limiti 850 bin maalesef. Ve bütçe dahilinde bu araçlardan biri yada sizin önerebilceginiz başka araç varsa fikirlere açığım.
Butcemin en üst limiti 850 bin maalesef. Ve bütçe dahilinde bu araçlardan biri yada sizin önerebilceginiz başka araç varsa fikirlere açığım.
olay saf mantikli olan ise eger bir sekilde sifir. Bindigim arabaya kapilari kilitledikten sonra donup bir daha bakmak istiyorum diyorsaniz en begendiginiz. Teorik olarak butceniz dahilinde sifir arac bulabiliyor olmalisiniz, ama isin pratik kismini bilemiyorum tabi.
olay saf mantikli olan ise eger bir sekilde sifir. Bindigim arabaya kapilari kilitledikten sonra donup bir daha bakmak istiyorum diyorsaniz en begendiginiz. Teorik olarak butceniz dahilinde sifir arac bulabiliyor olmalisiniz, ama isin pratik kismini bilemiyorum tabi.
Yani aslında içimde hep hayalimde olan sw almak var. Ama clioda daha yeni ve sıfıra yakin aklımı kurcalamiyor değil. Büyük ihtimalle hayallerimin peşinden gidecem.
darkmoon
23-10-2023, 12:10
Bildğim kadarı ile vw Seat’ı kapatıyor yerine cupra ile yola devam edecekler bu ilerde sıkıntı olabilir en azından piyasa algısı olarak sıkıntı olabilir ..
darkmoon
23-10-2023, 12:12
Sw düşünüyorsan o işi almandan bile bence Fransızlar çok daha güzel yapıyor çok ince ayrıntılara detaylandırmalara önem veriyorlar ..
Ben zaten Fransız alıcak olsam ya sw ya cabrio sunu alırdım bence ikisin dede gayet başarılılar .. ama diğer modellerine şahsen girmem ..
Seyfettin777
25-10-2023, 03:21
Leon 2 yıldan birkaç ay fazlası bir zaman sonra 10 yaşına girmiş olacak, şanzıman ne bilmiyorum ancak Dsg ise olası problemlerini de düşünmekte fayda var. Ek olarak şahsi görüşüm tabi ama Leon gibi bir aracın Hatchback modellerinin daha kolay ve hızlı el değiştireceğini düşünüyorum, vagon gövdelere genel olarak hitap ettiği sürücü kitlesi nedeniyle çok talep olduğunu sanmam.
Clio için konuşmak gerekirse Leon 10 yaşına girdiğinde henüz 5-6 yaşlarında olacağı için neredeyse yarı yarıya daha genç olacak. Ek olarak 1.3 Tce modeli arkadaşımda da var, gerçekten gidişi gayet güzel, ufak tefek basit modlarla keyifli bir araç haline getirilebilir. Cidden büyük bir bagaja ihtiyaç yoksa "mantık" Clio diyor, ancak 1.3 Tce harici bence tercih etmeyin derim. İki seçenek arasından en yenisi bence en makul seçenek. Bütçe nedeniyle bu şekilde yorum yapıyorum ancak yukarıdaki fikre ben de katılıyorum zorlanabilecek bir bütçe olsa idi sıfır Corolla'dan yana tercih yapardım.
MURAT_HLX
25-10-2023, 07:45
Bütçe çıksa Corolla sıfır alırım derdim ama,madem bütçemiz bu kadar Clio 5 ama 1.3 tce alırım en azından leona göre daha yeni
Herkeze cavapları için teşekkürler.
zOnstyLe
08-11-2023, 23:30
Herkeze cavapları için teşekkürler.
Aldınızmı bilmiyorum ama şuanda bu butceyle araba alacak olsam buna kesinlikle bakardım. Hayırlısı olsun.
Aldınızmı bilmiyorum ama şuanda bu butceyle araba alacak olsam buna kesinlikle bakardım. Hayırlısı olsun.
neye bakacam reis :)
zOnstyLe
09-11-2023, 19:23
neye bakacam reis :)
Kusura bakma dun mesajı yazarken eklememişim bugun satılmış sanırım ilanda yok, 870000'e 2017 3008 vardı bi tane tek değişenli cok mantıklıydı ama gitmiş :)
Kusura bakma dun mesajı yazarken eklememişim bugun satılmış sanırım ilanda yok, 870000'e 2017 3008 vardı bi tane tek değişenli cok mantıklıydı ama gitmiş :)
Nasip degilmis reis yapacak birşey yok.
jimikeys
10-11-2023, 11:33
Leon yüzü eskimeyen bir araç.
Yaklaşık 8.5 sene kullandım.
Wagonları çok güzel ama alıcısını bulmak çok zor.
Burada yaş konusunu söyleyen arkadaşlar olmuş ama leon ile clio yu kıyas bile etmem.
Zaten birisi b segment diğeri c segment.
Ben 2015 model aracımı 4 ay önce 105 bin km de hatasız boyasız olarak sattım. Alan kişi arkamdan dua ediyor hala.
Ama mantık ağır basıyorsa yeni yenidir mantığı ile yeniye yönelebilirsiniz.
İhtiyaçlar dahilinde wagon araç çok keyifli olur. nyz_61
Leon yüzü eskimeyen bir araç.
Yaklaşık 8.5 sene kullandım.
Wagonları çok güzel ama alıcısını bulmak çok zor.
Burada yaş konusunu söyleyen arkadaşlar olmuş ama leon ile clio yu kıyas bile etmem.
Zaten birisi b segment diğeri c segment.
Ben 2015 model aracımı 4 ay önce 105 bin km de hatasız boyasız olarak sattım. Alan kişi arkamdan dua ediyor hala.
Ama mantık ağır basıyorsa yeni yenidir mantığı ile yeniye yönelebilirsiniz.
İhtiyaçlar dahilinde wagon araç çok keyifli olur. nyz_61
Vallah benimde ihtiyac dahilinde vagon gibi duruyor ama yeni yenidir deyip sıfıra yakın birşey alacaz sanırım.
huseyinturk
17-11-2023, 18:47
Scalalara baktınız mı? 2020 model 60-70 bin kmde bir iki parça boyalı hatta boyasızı bile bulunuyor 800 bin civarlarına. Led far car play felan baya güncel araçlar. Annem için baya o mu bu mu diye baktım scala aldık en son kapora verdim bu gün