Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Seramik Kaplama Tavsiye
Merhaba arkadaşlar Antalya için aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum. İlk defa böyle işlem yaptıracağım bir yerden fiyat aldım tech marka ürün kullandığını belirtti fiyat olarak da 10k gibi bir rakam verdi. Aracım astra l model fiyat ve ürün kalitesi hakkında önerirmisiniz yada başka bir yer tavsiyesi olan var mı, teşekkürler.
Bir de arkadaşlar şimdi bir arkadaşımın tanıdığı vardı ona sordum. TT power marka kullanıyoruz 3k sana yaparım dedi :) kaputa da ppf yaparız 4k da o tutar dedi, kafam karıştı bu kadar fazla fiyat farkı oluyor mu.
eminkilic61
15-11-2023, 15:46
işin uzmanları daha detaylı yazar ama fiyat farkları normal.
Seramik kaplama için, detaylı dış temizlik ve yüzey hazırlama işlemlerinde işçilik çok. genelde para tutan işçilik ve malzeme oluyor. kar marjı da firmaya kamış tamamen.
ek olarak Detailbox garage Antalya iyidir diye düşünüyorum, ben İstanbul'daki marka sahibini tanıyorum, beyefendi biri. hiç yoktan arayıp fiyat sorabilirsiniz.
Tech Seramik F/P üründür. Kendi aracımda 1 yılı devirdim (2 Parçaya deneme uygulaması yaptım ) 2-3 yıl civarı ömür bekliyoruz. Zemin işçiliği doğru yapılacaksa 10 k dogru fiyat.
Kira, faturalar ,1 kişilik maaş, yemek, malzeme ve işletme karı gibi etmenler bir araya gelince ortalama o rakamlar çıkıyor.
3 k ya düzgün iş çıkacağını düşünmüyorum. İlk seçenekten ilerlemenizi tavsiye ederim.
Maaş 11400
sigorta 4000
yemek 2000-3000
Fatura 3000 (işletmeden işletmeye değişir. 1-2 araçlık garajın faturası bu rakamlar )
Minimumları alırsak 20400 / 26 gün dersek Günlük 800 TL
Kira yok, Kullanılanılan malzeme yok,işletme karı yok.
Buradan 3 000 e hakkı verilerek iş yapılmayacağı çıkar. (1 araç 2 günde çıkar (İbiza, mini,polo vb minnak araçlar boyası düzgün işe (bayı çıkışı araçlar girer genelde bu kategoriye ) 1 günde biter.
işin uzmanları daha detaylı yazar ama fiyat farkları normal.
Seramik kaplama için, detaylı dış temizlik ve yüzey hazırlama işlemlerinde işçilik çok. genelde para tutan işçilik ve malzeme oluyor. kar marjı da firmaya kamış tamamen.
ek olarak Detailbox garage Antalya iyidir diye düşünüyorum, ben İstanbul'daki marka sahibini tanıyorum, beyefendi biri. hiç yoktan arayıp fiyat sorabilirsiniz.
Dediğiniz yerin Antalya şubesini aradım 1.5-2 yıl dayanır tac system ürününü kullanıyoruz 6k ücret verdiler.
Merhaba tech seramik için 10k tac system için 6k fiyat aldım sizin tavsiyeniz ne yönde olurdu.
Merhaba tech seramik için 10k tac system için 6k fiyat aldım sizin tavsiyeniz ne yönde olurdu.
Ürün olarak Tac system derim Ancak en büyük etmen işçilik. İşçilik düzgün olmazsa ne sürdüğünün önemi yok.
6K seramik kaplama için düşük bir rakam. İnternetten seramiğin fiyatına bakarsanız demek istediğimi anlarsınız.
Jön Türk
16-11-2023, 08:02
Meguiars Antalya dan fiyat alabilirsiniz.
0538 500 00 38
jimikeys
17-11-2023, 08:17
Ben geçen sene ars garage da yaptırmıştım. Detaylı iç temizlikle beraber fiyatına ve yapılan işçiliğe göre memnun kalmıştım.
Konig marka seramik yapmışlardı.
Fotoğraf için link bırakıyorum.
Facebook'a Giriş Yap (https://www.facebook.com/photo?fbid=462548799226973&set=pcb.462548885893631)
Meguiars Antalya dan fiyat alabilirsiniz.
0538 500 00 38
Meguiars biraz pahalı olabilir. Birde mustafa abinin orada bir detaylı işlem sırasında gözüme hoş gelmeyen bir olayla karşılaştım.
Ondan sonra meguiars antalya şubesine bir daha gitmedim.
Detail Box marka sahibi olarak Antalya şubemize kefilim. Keza önerdikleri ürünlerin fiyatları Istanbul'un %50 aşağısında kaldığını bile söyleyebilirim.
Sorunuz olursa lütfen özel mesajla bana yazın memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım