Orijinalini görmek için tıklayınız : Maymun
olcay_bora
19-12-2023, 00:19
Arkadaşlar herkese s.a
Maymun almaya karar verdik bu ufak boylu evcil maymunlar var. İçinizde bakan besleyen huyunu suyunu bilen var mı? Nereden temin edebiliriz?
Yani genel kapsamlı bana kim yardımcı olabilir?
kelalper
19-12-2023, 09:15
Bildiğim kadarıyla bu tür vahşi hayvanların satışı ve evde beslenmesi yasak. Araştırın bence
8.000rpm
19-12-2023, 09:16
ben yasak diye biliyorum ama emin değilim
bir de kedi-köpeğe nazaran kıskançlıkları ve haylazlıkları çok farklı bir ligde oluyor
duygu durumları da aynı şekilde çok farklı oluyor
ayrıca şartlandırma-koşullandırma gibi standart eğitim teknikleri pek işe yaramayabilir bunlarda
psikolojileri ve zeka seviyeleri farklı
ben yasak diye biliyorum ama emin değilim
bir de kedi-köpeğe nazaran kıskançlıkları ve haylazlıkları çok farklı bir ligde oluyor
duygu durumları da aynı şekilde çok farklı oluyor
ayrıca şartlandırma-koşullandırma gibi standart eğitim teknikleri pek işe yaramayabilir bunlarda
psikolojileri ve zeka seviyeleri farklı
Bide gözünü açtımı yandın :)
yıllar önce kafeste resmini çekerken elimden telefonu kapıp köşesini ısırmıştı... zor kurtardım iz kaldı ama :)
8.000rpm
19-12-2023, 11:32
Bide gözünü açtımı yandın :)
yıllar önce kafeste resmini çekerken elimden telefonu kapıp köşesini ısırmıştı... zor kurtardım iz kaldı ama :)
gözünü açmazsa zaten ona maymun dememek lazım :D
abi kafeste tutsan agresyon yapar
dışarı salsan gider evdekilerden birini seçer onu çok sever ona yaklaşana fena dalar
ilgiyi azaltsan sana daha fazla dalar
yerde de gezmiyo ki bu arkadaş , yakalaması da ayrı dert :D:D:D:D
bi salın hayvanları ne işi var maymunun balıkesir'de normal mi şimdi aklıselim mi bu talep ? Yazık günah vebaline girmeyin canlıların.
Bildiğim kadarıyla bu tür vahşi hayvanların satışı ve evde beslenmesi yasak. Araştırın bence
evet yasak , ülkeye getirilmesi , satılması vs. hepsi kanuna aykırı.
Beslenmesi satışı alışı yasak :)
Techturkey kanunlara saygılı bir forumdur bu nedenle yasak ırk hayvanlar ile ilgili konulara müsade edilmemektedir.