Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona Grey A3 Sline
driver_can
30-12-2023, 11:21
a3 sedan ilk çıktığından beridir beğendiğim istediğim bir araçtı.Önceki kasasına çok niyetlenmiştim yine Daytona yada scuba renk sline donanım fakat golf 7-7.5 lardan hep dolu donanımlı retrofitli araçlara binince o kasanın donanımları aklımda hep soru işaretiydi.Yıllar geçti biz golf 8 le golf defterini kapatıp sıfır araç arayışlarına başladım.Bu sefer niyetim de son kasa 8y sedan almak vardı.Ama zaten araç kıtlığı olan bir dönemdi Mayıs ayı A3 hiç yoktu.Olanlar el altından yüksek hava paralarıyla satılıyordu.İkinci el 1-2 yaşındaki araçlarda sıfırından pahalıydı.Bir gün telefon çaldı formentor boşa çıktı ister misiniz diye.Niyet ya formentor ya a3 sedandı.Bütçeme de uydu hava parası ek paket vs ödemeden aracı liste fiyatından aldım.Ama alırken de Eşime ben a3 sedan bulduğum anda satarım haberin olsun dedim.Formentor güzel araçtı kaputun uzun olması kullanırken önünüzde görüyor olmanız güzel kaslı bir his veriyor sürüş zevki olarak.Araç suv araçlar gibi virajda yatma eğilimi göstermiyor.Açıkcası eşim ve bizim ufaklık halinden memnundu.Ama ben o ilk görüşte elektrik alma mevzusunu bir türlü hissedemedim.Mantık evliliği yapmıştım.Sürekli ilanlara bakıyorum ne kadar nasıl yaparız diye.Formentor sürekli kampanya yapıyor ama a3 maşallah ilanlar 2 ye dayanmıştı.Geçen ay formentor için doğuş maslakta çiftli korna takmak için ayak almaya uğradım.Audi içinden yedek parçaya geçtim.Yanımda kızımda var 3.5 yaşında a3 hb gördük içine bakıyorum falan baba bu bizim arabamız mı olacak dedi yok kızım inşallah sedanı dedim:)Danışman arkadaş hanımefendiye 2 senedir ismim yazıyor bi türlü araç yok bulamaz mıyız diye dialog geçti aramızda.Kartını verdi ayın 3 ünde kotolar belli olur arayın bi bakalım diye konuştuk.Ben o arada kornayı çiftli taktım formentora o iğrenç kangoo gibi kornası düzeldi sonunda.Bu sefer kaşıntı bastı eibach yay takıp evdeki hr spacerları takayım dedim.Yavuz abiyi aradım elimde var maslağa uğrayınca veririm dedi konuyu kapadık.3 aralık pazar akşamı babamlara akşam oturmaya gittik.Her zamanki klasik muhabbetimiz baba oğul araba piyasalar falan.Eibach takacağımı söyledim.Yapma etme bunu basma diyor :) Dedim yok takacağım.A3 alırsın onu basarsın diyor o da :)Sabah oldu aklıma danışman hanımefendiyi aramak geldi diyorum ikinci eller 1850-1900 bakayım araba var mı?Aradım tam zamanında aradınız az önce kotalar belli oldu ne istiyorsunuz sedan a3 sline daytona ikinci bir alternatif yok...Tamam var öyle bir aracımız.İç sline mı yok siyah var iç sline.Yok daytona olsun.Direksiyon takarım.En büyük farkı o koltukta da s logosu olmayı versin ona da bakarız ilerde sıcak baskı yapıyorlar birde koltuklar beyaz dikişli başka da bir farkı yok zaten.110 bin fark istiyorlar bunun için.Kapora vermeniz lazım diyor danışman hanımefendi.Dedim benim aracım var bi sesi düştü yaa öle mi falan 20 gün zamanınız var satamazsanız iade ederiz kaporasını.Eşimi aradım dedim böyle böyle.Ne renkmiş diye sordu füme deyince o da bi duraksadı.Almayalım desem ömrümü yiyeceksin sen aldırmadın diye.İstiyorsan dene şansını belki satarsın arabayı satamazsan üzülmek yok ama diye pazarlık yaptı baştan.Arabayı nasibimizde varsa olsun diye içimden geçirerek 1 saat sonra ilana koydum.1 saat içinde kapora aldım.Arayan soran fiyat arttıran 2-3 kişi daha oldu sırada bekleyen.Herkes rengine tav oldu özellikle bu renk istiyoruz diye.Ertesi sabah noterde satışı verdim.Tabi ben 1 gün önce de a3 e kapora vermiştim.20 gün bekledim.Araç gemiye binecekti ben kapora verdiğimde.Gemiye bindi gemiyi takip ettim:) Koper limanından Yunan'a oradan Mısır'a oradan bize geldi.2 gün içinde gümrüğü bitti.Proforma ile plakayı ayırttım.Eşimle baş harflerimiz ve evlendiğimiz yıl olarak bizim için anlamlı bir plaka denk gelmiş oldu.Yoğunluk vardı danışmana bastıra bastıra arabayı geçen cumartesi sonunda teslim aldık:)Tabi ben beklerken parça siparişleri verdim.Direksiyon iç sline da olduğu gibi kesik olanı aldım.Hatta teslimata app plakalarım ve direksiyon ile gittim.O akşam hemen direksiyonu değiştik.Pedal takımı taktım.Ertesi sabah forumuzu da üye Special Works Bayram arkadaşımıza kaput,çamurluklar,farlar, piano black direkler eşikler vs için ppf'e bıraktım.Pazartesi akşamı teslim aldım.Çarşamba sabahı da Tanzer abide ön cam atr50 diğer tüm camlar atr15 cam filmi yapıldı.Şimdi ppf harici kalan parçalar gtecnıq seramik yapılacak.Aracımın donanımları,
-Sline dış paket
_konfor paketi
-Prestij paketi
-Daytona gri
-Bang oflusen ses sitemi(ayarlarını yaptım bana kalırsa güzel çalıyor özellikle youtube music ve apple music kayıpsız ayar ile.
-Ayakla bagaj açma vs.
Yapacaklarım,
Kör nokta sistemi
Eibach yay gelmesini bekliyoruz Yavuz abiden
Hr spacerlar 12/15 hazır
Goodyear asymetric 6 lastikler
360 kamera
İç ambians plus paketi(Bunu çok sordum bayilere 360 kamera ile hiçbirinde bulamadım.Zaten kotalar çıktığı anda 2 saat içinde araçlar tükenmişti.
Bundan sonra da kazasız belasız bineriz keyifle umarım.İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun.Onca araç kullandım aldım sattım.Ama bunun için ayrı bir heyecanla istedim,bekledim.İsteyen herkese daha iyilerini nasip etsin Allah.
https://i.hizliresim.com/6ckuinb.jpeg (https://hizliresim.com/6ckuinb)
https://i.hizliresim.com/h3w2o9k.jpeg (https://hizliresim.com/h3w2o9k)
https://i.hizliresim.com/8wjzluj.jpeg (https://hizliresim.com/8wjzluj)
https://i.hizliresim.com/ens9w07.jpeg (https://hizliresim.com/ens9w07)
https://i.hizliresim.com/rimr035.jpeg (https://hizliresim.com/rimr035)
https://i.hizliresim.com/sm1igpo.jpeg (https://hizliresim.com/sm1igpo)
maşallah hocam,allah kaza beladan korusun
tuner faruk
30-12-2023, 12:27
Hayırlı olsun Maşallah, kombinasyon güzelmiş güle güle kullan daha Golf 8 zamanından aklında olan araçtı diye hatırlıyorum Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
_driver_
30-12-2023, 12:32
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
driver_can
30-12-2023, 12:46
maşallah hocam,allah kaza beladan korusun
Hayırlı olsun Maşallah, kombinasyon güzelmiş güle güle kullan daha Golf 8 zamanından aklında olan araçtı diye hatırlıyorum Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Teşekkür ederim Allah Razı olsun.Evet a3 sedan düşüncesi hep vardı eski kasası içinde bu yeni kasası içinde.Kullandığım golfler çok doluydu eski kasa o dolulukta değil diye değişmemiştim.Bu da biraz bütçemizi aşıyordu.Birkaç araba döndürünce şükür nasip oldu.Kombinasyonu bende severek aldım.İçi ortası alcantra rs3 koltuklu olanı baktım ama yine herzamanki gibi yokları oynuyor bayiler.Birde özellikle dış trimleri mat satin istedim ben daha çok yakıştırıyorum bu çıtaları bu renge.Ayna kapakları kör nokta takacağım için değişiyor onları da mat satin aldım s3lerdeki gibi.
Hayırlı olsun aklındakini almak insanı başka tatmin ediyor.
Resimler birtel bendemi gözükmüyor
driver_can
01-01-2024, 00:08
Resimler birtel bendemi gözükmüyor
Bende gözüküyor ama bir sorun varsa bakabilirim.
Resimler bendede gözükmüyor
Dogukankyn
01-01-2024, 01:40
malesef bende de gözükmüyor.
Hikayesi güzel, böyle beklenmedik anlarda çıkan arabalar hep mutlu eder insanı.
Ama arabayı de bi göreydik :) Fotolar yok. Google hesabı varsa oradan bir blogger açın, yükleyin buraya linkleyin. Hem fotolar hep sizde kalır.
Not. Telefondan göründü. Renk müthiş.
Maşallah. Allah kaza bela vermesin çok güzel araç
BarışSever
01-01-2024, 14:45
Maşallah,Kazasız belasız kullanın
Renk efsane güzel duruyor maşallahhhh
kalipson
01-01-2024, 19:40
Renk çok klas. Maşallah, güle güle kullanın
8.000rpm
01-01-2024, 20:07
araç muazzam
maaşallah
güle güle kullanın
driver_can
01-01-2024, 21:40
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Renk zaten istediğim tek seçenekti diyebilirim.Bir ikincisi navarra blue rengiydi ama onu seçsem yine daytona geçtiğinde kafamı çevirip bakardım.
https://i.hizliresim.com/tqvmupo.jpeg
Yavuz abi yaylar nerede :)
kocamanadam
01-01-2024, 22:10
Masallah yeni a3 eskisinden cok daha premium ve zarif duruyor guzel tercih
derviscapaci
01-01-2024, 23:04
Harika görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
Dogukankyn
02-01-2024, 07:53
MAŞALLAH Fotoğraflar görünür olduktan sonra beynimden ( kalbimden :D ) vurulmuşa döndüm o kadar optimum düzeyde zarif ve spor ve şık ve güzel bir araba olmuş ki renk kombinasyonuyla idrak etmek biraz süre aldı desem yeridir :D
güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
CüneytIşıkkent
02-01-2024, 08:10
Maşallah renk çok güzel kasa olarak da bence eskisinden çok çok daha iyi duruyo a4 havası var aşırı derecede kazasız belasız kullanın.
eminkilic61
02-01-2024, 08:24
tekrardan hayırlı olsun abi, biliyorsun ki daytona gri audi'de favorim :D a3'e de çok yakıştırıyorum.
şahsi görüşüm bir jant operasyonu lazım gibi :D :D
Bu arabanın arka kapı şişkinliğini çok seviyorum. Kazasız belasız maşallah.
-Murat Özcan-
02-01-2024, 08:31
Maşallah tek kelime ile kitap gibi..
driver_can
02-01-2024, 08:51
tekrardan hayırlı olsun abi, biliyorsun ki daytona gri audi'de favorim :D a3'e de çok yakıştırıyorum.
şahsi görüşüm bir jant operasyonu lazım gibi :D :D
kombinasyon tercihimin beğenilmesine ayrıca sevindim teşekkür ederim.İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun.Emin jantları şimdilik kullanacağım,ama bu kasanın s3 jantı denk gelirse 19 bütçeye de uyarsa değişebilirim.Bu ara sparco bronz takan çok bunlara ama ben oemden devam ederim gibi.
wolkanku
02-01-2024, 09:29
.Bu sefer kaşıntı bastı eibach yay takıp evdeki hr spacerları takayım dedim.Yavuz abiyi aradım elimde var maslağa uğrayınca veririm dedi konuyu kapadık.
Can hayırlı olsun güle güle kullan , çok şık duruyor. Eibach yay sonrası spacerlar ile bir süre bu jantlarla idare edersin sonra da O.z. takarsın gibi geliyor bana :)
Bu cupralarda bir şey var abi, ne zaman cupraya yay takmak için Dragger ile iletişime geçilse araba satılıyor :) Cupra'ya yay siparişi vermek için Yavuz'a yazdım whatsapptan, şans ya o ara toplantıdaymış, 2 saat sonra dönüş yaptı, o esnada arabaya birisi ciddi niyetle aradığı için dedim dur yaylar beklemede kalsın, akşamına alıcı ruhsatımı istedi, ertesi gün kredi başvurusu yaptı ve araba satıldı.
eminkilic61
02-01-2024, 09:36
kombinasyon tercihimin beğenilmesine ayrıca sevindim teşekkür ederim.İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun.Emin jantları şimdilik kullanacağım,ama bu kasanın s3 jantı denk gelirse 19 bütçeye de uyarsa değişebilirim.Bu ara sparco bronz takan çok bunlara ama ben oemden devam ederim gibi.
kesinlikle oem olmalı, güzel bir S3 jantı lazım :cool:
driver_can
02-01-2024, 09:46
Can hayırlı olsun güle güle kullan , çok şık duruyor. Eibach yay sonrası spacerlar ile bir süre bu jantlarla idare edersin sonra da O.z. takarsın gibi geliyor bana :)
Bu cupralarda bir şey var abi, ne zaman cupraya yay takmak için Dragger ile iletişime geçilse araba satılıyor :) Cupra'ya yay siparişi vermek için Yavuz'a yazdım whatsapptan, şans ya o ara toplantıdaymış, 2 saat sonra dönüş yaptı, o esnada arabaya birisi ciddi niyetle aradığı için dedim dur yaylar beklemede kalsın, akşamına alıcı ruhsatımı istedi, ertesi gün kredi başvurusu yaptı ve araba satıldı.
benimde biraz öyle oldu Volkan eibach ve spacer ile formentor cidden güzel oturaklı duracaktı ama benim aklımda hep a3 vardı nasip yay sipariş ettikten sonrasınaymış.Bunun da pro kit olanı yokmuş sipariş verdi Yavuz abi gelir bu aralar kısmetse.
kesinlikle oem olmalı, güzel bir S3 jantı lazım :cool:
ilan var sarı sitede ama kaynaklıymış o yüzden bekliyorum denk gelirse bakalım ciddi paralar istiyorlar o yüzden denk gelmesi lazım.Şimdilik asymetric 6 takıp bu jantlarla devam yay spacer sonrası kendini daha gösterir.
Çocuk olduktan sonra A3'ü satmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm. Sen çocuklu olarak Formentor satıp A3 aldın :hehe:
A3 aşkına hayran kaldım çok güzel olacağını düşünüyorum retrofitlerle.
driver_can
02-01-2024, 12:02
Baran ben haftasonu dahil haftanın 6 günü çalışıyorum.Arabayla haftaiçi bir gün İstanbul içinde bi yerden bir yere ancak gidiyoruz.Yazında 1 hafta bir otele tatil.Golfe de sığıyorduk a3 e de sığarız.Çocukluğumuzda bir tipoya 7/8 kişi binip çocuklar kucaklarda adapazarına gider gelirdik.Çocuk 4 yaşına geliyor araba mevzusu falan kalmadı.Ben,hanım,ufaklık yeter bize :)
Renk benimde favorimdi. Emin'in dediği gibi araba ben jant istiyorum diye bağırıyor ama zamanla hepsi tamamlanır. Bir anda olunca hevesi kaçıyor :D
Hayırlı uğurlu olsun. Bu arada çocuk büyüdükçe yükleri uzay roketi gibi modül modül ayrılıyor/küçülüyor :D Tek çocuk için sorunsuz bir hacim.
Maşallah kazasız belasız kullan hayalinin gerçekleşmesi ne güzel. Detaylarla daha da güzel görüneceğinden şüphe yok.
allah kaza bela vermesin senle konuşurken aniden benide a3'e sardırdın sen aldın sıra bende teslimatı bekliyorum :D
teslim aldıktan sonra beraber bir foto günü yapalım ayak üstü çay kahve eşliğinde :D
Maşallah kazasız belasız rengide çok güzel
tequila818
03-01-2024, 10:34
Renk tercihi çok güzel olmuş. Ben de eski aracımı alırken navarra mavi ve daytona gri arasında kalmıştım. Sonrasında hardcore cem ile görüştüm ve daytonayı aldım. Navarra metalik renk olarak geçiyor ve çabuk çiziliyor. Daytona ise sedefli renk olarak geçiyor ve daha dayanıklı ve güneşe göre renk değiştiriyor.
Bir sorum olacak. B&O subwoofer'ı stepnenin orada mı yoksa sol arka çamurluk içinde mi? Benim araçta bagajda değil ve bass sesinden memnun kalmadım. Belki sedanda farklıdır.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, donanım renk hepsi keyifli gelmeden heyecanını yaşadık :D değişiklikleri bekliyoruz
Maşallah kardeşim, güle güle keyifle kullan.
Sıfırın tadı başka, bir de hep gönlünden geçen olunca :)
A3 son kasası cidden bodysiyle farlarıyla hep kendine baktırıyor. Yayları da gelsin güzel olacak.
Benim F10u nasıl satsam kendime bir takım daha yay siparişi mi vermem lazım :p
driver_can
03-01-2024, 18:34
Renk tercihi çok güzel olmuş. Ben de eski aracımı alırken navarra mavi ve daytona gri arasında kalmıştım. Sonrasında hardcore cem ile görüştüm ve daytonayı aldım. Navarra metalik renk olarak geçiyor ve çabuk çiziliyor. Daytona ise sedefli renk olarak geçiyor ve daha dayanıklı ve güneşe göre renk değiştiriyor.
Bir sorum olacak. B&O subwoofer'ı stepnenin orada mı yoksa sol arka çamurluk içinde mi? Benim araçta bagajda değil ve bass sesinden memnun kalmadım. Belki sedanda farklıdır.
Teşekkür ederim tekrardan hepinize.Sol arka çamurluk içinde ön kapılar 20 cm bagajdan sub gümbür gümbür gelmiyor ama kapıları ortaya getirince kaliteli kayıt ile bayağ iyi çalıyor 3 yollu 16/17hoparlörlü sistem.Bugün sanayideydim sabahtan sipariş geçtiğim asymetric 6 ları taktırdım takan usta niye değiştin ki seninkiler güzel lastik içeri gir iptal et falan dese de ben taktırdım inat edip.Evet benim p7c2 lere göre bir tık yumuşak ve yuvarlanma sesi kulak kesilince daha az olmuş oldu.
Maşallah Can, her araban gibi bu da fazlasıyla göz alıcı :)
Kazasız, belasız
driver_can
03-01-2024, 22:04
Maşallah Can, her araban gibi bu da fazlasıyla göz alıcı :)
Kazasız, belasız
Teşekkür ederim Hakan Allah Razı olsun.Sevgimizi katıyoruz arabalara hepimizin yaptığı gibi:)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Bende 21 model navara blue Sportback sahibiyim 1 sene 10 bin km dir kullanıyorum ve memnunum diyebilirim.Ben bu model jantları herkesin aksine çok beğeniyorum aracım s Line değil keşke s Line olsa da bu jantlarla alabilseydim :D
Aliburakb
04-01-2024, 09:09
maşALLAH dostum kazasız belasız sürüşler
driver_can
12-01-2024, 14:28
Formentor’a niyet a3 e kısmetmiş diyelim Yavuz abiye teşekkür ederim.Yayları temin etti.Montajı bir süre sonra yaptıracağım.Benimle araba araba gezen cefakar hr spacerlarımda 12/15mm yerini alacak.
https://i.hizliresim.com/kqkf0fs.jpeg (https://hizliresim.com/kqkf0fs)
https://i.hizliresim.com/6by74h0.jpeg (https://hizliresim.com/6by74h0)
https://i.hizliresim.com/dewue25.jpeg (https://hizliresim.com/dewue25)
Güle güle kullan kardeşim, güzel fotoğraflar bekliyorum :)
driver_can
12-01-2024, 17:59
Güle güle kullan kardeşim, güzel fotoğraflar bekliyorum :)
Teşekkür ederim abi,bana kalsa hemen haftaya taktırırım ama konuştuğumuz gibi tpms 2 sibopları ve alıcı modülü aldım,basınçları ve lastik sıcaklığını gösteren arkadaşın almanya adresine gönderdim.Onların gelmesini bekleyip öyle taktırırım sanırım.Her lastik söktüklerinde bijon deliklerinin etrafını yaralıyorlar elimde bez bantla gideceğim artık başında da dursan değişmiyor durum.
Valla dün ilk defa farklı bir lastikçiye gittim kışlıklar için, bijonları tabancayla çıkarırken janta falan düşürdüler katil oluyordum nerdeyse, kovdum elemanı usta başını çağırdım ona taktırdım.
Kasaplar jantları çizmişler ve bbs göbeklerden birine zarar vermişler sonradan farkettim. Neyse dedim jantları boyatacağım zaten, göbek de alırız Almanya'ya gittiğimizde vs Allaha havale ettim.
Lan hem profile uyanamadım hem konuyu kaçırmışım :)
KAzasız belasız maşallah
19" hemen
coilover hemen
seramik daha acilen
yoksa bi şeye benzemez söylim :)
19'dan sonra da büyük disk kaliper
driver_can
15-01-2024, 22:22
Lan hem profile uyanamadım hem konuyu kaçırmışım :)
KAzasız belasız maşallah
19" hemen
coilover hemen
seramik daha acilen
yoksa bi şeye benzemez söylim :)
19'dan sonra da büyük disk kaliper
Teşekkür ederim abi evet farketmedin sen arabayı değiştirdiğimi:)
Üstünde gelen pirelli lastikleri asymetric 6 ile değiştirdim bir süre bu jant lastiklerimle takılırım.Yavuz abiden eibach yay aldım coil işi askıda kalır basıklığı tatmin edecektir.Kaliper işini düşünebilirim ama ileri zamanda şuan önceliğim iç ambianslar s3lerde gelen orjinal şekilde.Kör nokta ve 360 kamera retrofiti olacak.Kafa 3 parça kapı eşikleri farlar direkler ppf kaplandı.Haftabaşı da seramik yapılacak geri kalan yerler.
eminkilic61
16-01-2024, 08:35
tpms 2 sibopları ve alıcı modülü aldım,basınçları ve lastik sıcaklığını gösteren arkadaşın almanya adresine gönderdim.Onların gelmesini bekleyip öyle taktırırım
lastik sıcaklıklarını görmek ve Almanya arasındaki bağlantıyı anlamadım abi. retrofit olarak aklımızda dursun :D
driver_can
16-01-2024, 10:36
lastik sıcaklıklarını görmek ve Almanya arasındaki bağlantıyı anlamadım abi. retrofit olarak aklımızda dursun :D
Emincim Almanya'ya taşındı arkadaşım ona yük olmayacak retrofit parçalarını ebayden alıp adresine yolluyorum.O da gelirken Tr'ye getiriyor.Bizim araçlarda dijital sibop yok.Golf 7.5 aracıma takmıştım basınçları ekrandan görebiliyordum sibop değişimi ve alıcı anteni ile retrofit yaparak.Bu aracıma da aldım audiler sıcaklığı da gösteriyor lastikteki.Onun adresine yolladım Tr'ye birinin ya da kendisinin getirmesini bekliyorum.Yayları ozaman taktırayım lastikler sürekli sökülüp takılmasın diye düşündüm.Buzzer sıreni,tpms,360 kamera beyni,360 kameralar gibi retrofit parçaları şuan onun adresinde.
eminkilic61
16-01-2024, 11:59
Emincim Almanya'ya taşındı arkadaşım ona yük olmayacak retrofit parçalarını ebayden alıp adresine yolluyorum.O da gelirken Tr'ye getiriyor.Bizim araçlarda dijital sibop yok.Golf 7.5 aracıma takmıştım basınçları ekrandan görebiliyordum sibop değişimi ve alıcı anteni ile retrofit yaparak.Bu aracıma da aldım audiler sıcaklığı da gösteriyor lastikteki.Onun adresine yolladım Tr'ye birinin ya da kendisinin getirmesini bekliyorum.Yayları ozaman taktırayım lastikler sürekli sökülüp takılmasın diye düşündüm.Buzzer sıreni,tpms,360 kamera beyni,360 kameralar gibi retrofit parçaları şuan onun adresinde.
tamamdır abi, ben özel bir kodlama için Almanya'ya mı gitmeli acaba diye anlamıştım. Audi'de basınç ve sıcaklık özelliği çok hoş.
driver_can
19-01-2024, 12:26
Eibach yaylar geldikten sonra niyetim bir süre sonra takmaktı ama dayanamadım aradan çıksın istedim.Birde s3 spoiler almıştım hazır sanayiye gitmişken onu da taktırdım.12/15 mm spacerları da koydum.
https://i.hizliresim.com/qtdia6u.jpeg (https://hizliresim.com/qtdia6u)
https://i.hizliresim.com/ctzjb9l.jpeg (https://hizliresim.com/ctzjb9l)
https://i.hizliresim.com/rm4zl6k.jpeg (https://hizliresim.com/rm4zl6k)
https://i.hizliresim.com/8ay8t0k.jpeg (https://hizliresim.com/8ay8t0k)
https://i.hizliresim.com/7z7cq5b.jpeg (https://hizliresim.com/7z7cq5b)
https://i.hizliresim.com/4nco3h2.jpeg (https://hizliresim.com/4nco3h2)
wolkanku
19-01-2024, 14:15
Hahahahaha ben sana ne dedim:)
O yaylar max 1-2 haftaya takarsın o arada spacerlar da girer işin içine dedim
O “nasıl duracak acaba” hissi durdurulamaz bir şey çünkü :)
Maşallah yaylar ve spoilerden sonra çok güzel durmuş.
driver_can
19-01-2024, 14:28
Hahahahaha ben sana ne dedim:)
O yaylar max 1-2 haftaya takarsın o arada spacerlar da girer işin içine dedim
O “nasıl duracak acaba” hissi durdurulamaz bir şey çünkü :)
Ya siboplar dijital audi sibobu takılacak parça gelmedi henüz sök tak yapmak istemedim iki kez lastikleri ama elimde pansuman bandıyla gidince abi bizde kağıt bant var bijon lokmasını bantlarız sen uğraşma diyerek maksimum özeni gösterdiler :) sabah sabah deli geldi diyerek Allahtan tanıyorlar senelerdir de nazımız geçiyor.
driver_can
19-01-2024, 14:30
Maşallah yaylar ve spoilerden sonra çok güzel durmuş.
Teşekkürler.Bana kalırsa ya ön yarım cm daha düşsün ya arkayı 0.5-1 cm kaldırma çözümü bulmak isterim.Biraz kullanınca önün durumuna bakacağım.Araba orjinalde ön arkaya göre 1 cm yüksekti fabrikasyon.
Güzel güzel, insta'dan yazdığını yaptıysan cidden söverim ama
Plakalık acilen adadan ayrılmalı, yazılar da yallah tazzik.
sonra jant acil
Dragger gel buraya yerleşti... öhömm öhmm ver şu arkadaşa güzel bi oz :)
driver_can
20-01-2024, 10:05
Güzel güzel, insta'dan yazdığını yaptıysan cidden söverim ama
Plakalık acilen adadan ayrılmalı, yazılar da yallah tazzik.
sonra jant acil
Dragger gel buraya yerleşti... öhömm öhmm ver şu arkadaşa güzel bi oz :)
Abi sen cidden yaşlandın ya instagram da 1 pos önce eibach resmi var arabayla ne işim olur pres falan Yavuz abi gerekeni yaptı eibach verdi bizde nam da taktık.Nam'a her giden pres el yapımı coil yapmıyor montaja gidiyorum yıllardır oraya.Plakalık şuan böyle applere çökme durumları var ozaman normali takmak kolay olsun diye arkada plakalık bırakıyorum.Arka yazılar sağda 35tfsi yazıyordu çıkardım a3 kalır onu seviyorum.Oz işi de şuan böyle iyi daha yeni lastikleri asymetric 6 yaptım yayla spacerla güzel durdu jantlar.He vereyim dene hevesini al diyorsan abilik yap değiş dokuş yapalım bir süre :)
Can yeni aracın hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Hayalini kurduğun araca binmen ayrıca güzel olmuş.Yapılan ve yapılacaklarla bizi zehirlemeye devam edeceksin belli ki:)
driver_can
20-01-2024, 10:32
Can yeni aracın hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Hayalini kurduğun araca binmen ayrıca güzel olmuş.Yapılan ve yapılacaklarla bizi zehirlemeye devam edeceksin belli ki:)
Teşekkür ederim Özgür valla kandaki bu arabacılık sanırım mezara kadar devam edecek.Hoşuma gidiyor birşeyleri eklemeyi görünce o yeni yapılanların heyecanı.
Teşekkür ederim Özgür valla kandaki bu arabacılık sanırım mezara kadar devam edecek.Hoşuma gidiyor birşeyleri eklemeyi görünce o yeni yapılanların heyecanı.
Mezara kadar devam edecek konusunda sonuna kadar katılıyorum:)
Abi sen cidden yaşlandın ya instagram da 1 pos önce eibach resmi var arabayla ne işim olur pres falan Yavuz abi gerekeni yaptı eibach verdi bizde nam da taktık.Nam'a her giden pres el yapımı coil yapmıyor montaja gidiyorum yıllardır oraya.Plakalık şuan böyle applere çökme durumları var ozaman normali takmak kolay olsun diye arkada plakalık bırakıyorum.Arka yazılar sağda 35tfsi yazıyordu çıkardım a3 kalır onu seviyorum.Oz işi de şuan böyle iyi daha yeni lastikleri asymetric 6 yaptım yayla spacerla güzel durdu jantlar.He vereyim dene hevesini al diyorsan abilik yap değiş dokuş yapalım bir süre :)
La işte dedim eibach’ı mı presletti. Gördüm yoksa yayları
He canım oldu :)))
Değişmiş dokuşmuş tokuşmuş
Töbe töbeee
Çıkar o a3 yazısını da, kötü duruyor
Seviyorsan da sevme alalala
Biz her sevdiğimizi oramıza buramıza takıyor muyuz
driver_can
20-01-2024, 11:15
a3 lerde opsiyon olarak renkli ambians aydınlatma seçeneği var ama bu normal sline araçlarda 1000 tane de 1 tane anca alınmış.S3 lerde geliyor.Alırken birçok bayi aradım ama opsiyonlu araç yoktu 2023te gelmedi gibi birşey dedi danışmanlar.Bende aracı alalım artık yaparız yapacak birşey yok diyerek araştırmalara başladım.Parça kodlarını çıkardım teminlerini servisten yapmak zorundayım çünkü ne çıkması var olanda çizik vs.Tr de zaten o da yok.Çok ayrıntı ve parça var açıkcası.Daha ön göğüs uzun trim gelecek orda da ambians var.Birtek o kaldı bende eksik.Ayak aydınlatmaları da renkli yapacağım.
https://i.hizliresim.com/ek0s2qj.jpeg (https://hizliresim.com/ek0s2qj)
https://i.hizliresim.com/d979zsn.jpeg (https://hizliresim.com/d979zsn)
https://i.hizliresim.com/gwttqlr.jpeg (https://hizliresim.com/gwttqlr)
https://i.hizliresim.com/hgvfi99.jpeg (https://hizliresim.com/hgvfi99)
maşallah yapıyosun bu sporu. kesene bereket 35 tfsi yerine nazar boncuğu lütfen :D
burcinkarabacak
22-01-2024, 21:11
Can maşallah uzun zamandır girmemişim foruma. burada daha canlı göründü fotoğraflar. kazasız belasız çok güzel günlerde kullan inşallah. Allah gönlündekini vermiş ne kadar güzel olmuş.
driver_can
23-01-2024, 11:55
Can maşallah uzun zamandır girmemişim foruma. burada daha canlı göründü fotoğraflar. kazasız belasız çok güzel günlerde kullan inşallah. Allah gönlündekini vermiş ne kadar güzel olmuş.
Amin Burçin teşekkür ederim Allah herkese gönlündeki herşeye ulaşmayı aldırmayı yaşatmayı nasip etsin.
Kazasız belasız Can, yıllardır diyordun A3 Sedan Sline diye. Sonunda kavuşmana ve istediğin konfigürasyonda olmasına çok sevindim.
driver_can
25-01-2024, 20:54
Kazasız belasız Can, yıllardır diyordun A3 Sedan Sline diye. Sonunda kavuşmana ve istediğin konfigürasyonda olmasına çok sevindim.
Teşekkür ederim Alicim hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah araçlarımızı.
driver_can
26-01-2024, 11:23
Aramızın abi kardeş ilişkisinde olduğu mekan sahibi Orçun kardeşim kafadaki ppf harici yerleri demir tozu ,kil ,ince pastasını geçip Gtecnıq ultra serum ve exo v4 olarak seramik kaplamasını yaptı,camlara yağmur kaydırıcı,jantlara yine seramik uygulamasını oldu hafta başı.En azından şimdi koruma olarakta kafam rahat.Haftaya orjinal renkli ambianslar için startı Ender elektronikte veriyoruz.Ön torpido kısmıyla başlayacağız arka kapıları da ekleyeceğiz sanırım.Hazır kapı döşemeleri sökülmüşken elimde bulunan ctk yalıtım malzemeleri ile yalıtım yapmayı düşünüyorum.Bu arada elektrikli bagaj da ekledim araca.Ayak sensörü vardı fabrikasyon ayakla açılıyordu içeri de düğmesi de vardı bende softclose firmasında elektrikli bagaj eklettim.Hiçbir ek kablo eklenmeden tamamen kendi parçaları arasında bağlantı kurarak tak çalıştır bir sistem eklenmiş oldu.İşçilikleri de düzgündü çekilen orjinal kablo yanlarına bile ctk trim yalıtım süngerine sararak eklediler kablo çarparda trim sesi yapmasın diye.Ben memnun kaldım.Ayak sensöründen,kumandadan,kapıdaki iç düğmeden ve bagaj kapağına eklenen düğmeden hem açıyor hem kapatıyor artık.
https://i.hizliresim.com/dksanbn.jpeg (https://hizliresim.com/dksanbn)
https://i.hizliresim.com/ofvemhp.jpeg (https://hizliresim.com/ofvemhp)
https://i.hizliresim.com/bdug5t0.jpeg (https://hizliresim.com/bdug5t0)
https://i.hizliresim.com/98zg6js.jpeg (https://hizliresim.com/98zg6js)
https://i.hizliresim.com/qbsx0uq.jpeg (https://hizliresim.com/qbsx0uq)
şöyle de küçük bir ayrıntı ekledim.
https://i.hizliresim.com/fh9stpz.jpeg (https://hizliresim.com/fh9stpz)
https://i.hizliresim.com/454ofdk.jpeg (https://hizliresim.com/454ofdk)
driver_can
14-02-2024, 20:41
Aracımı aldığımdan beri çok renkli ambians plus donanımı parçalarını topluyordum.Geçen hafta startı verdik.4 kapıdaki trimlerden,ön torpido ve far açma yerindeki trimden ışık şeridi geçiyor.Araçta standart verilen 4 kapıdaki aşağıya doğru vuran silik beyaz kısımda çok renkli seçeneği olmuş oluyor.Ben normalde beyaz olan ve sadece kapılar açıldığında yanan ayak altlarını da golf 8 olanıyla değiştim ona göre bağlantı ve kodlama yapıldı onlarda çok renkli oldu.Şuan arka kapılar,4 ayak aydınlatma ve ön torpido aktif.Ön kapıları zaten 360 kamera ve kör nokta asistanı yapılırken sökülecek.O sebeple iki kez sökülsün istemedim.Birkaç ay sonra önlerde montaj yapılacak.Bu arada swap kodu yazdırılarak mediada bulunan fakat aktif olmayan navigasyon hem mediaya hem hayalete açılmış oldu.Swap yazılırken trafik işareti okuma,yaya algılama,hareketli nesne algılama(bisikletli vs) de camdaki kamera görsün ve algılasın diye lisanslandı.
https://i.hizliresim.com/jwkoo2n.jpeg (https://hizliresim.com/jwkoo2n)
https://i.hizliresim.com/lv83dyj.jpeg (https://hizliresim.com/lv83dyj)
https://i.hizliresim.com/ctvjtg6.jpeg (https://hizliresim.com/ctvjtg6)
https://i.hizliresim.com/iekej24.jpeg (https://hizliresim.com/iekej24)
https://i.hizliresim.com/l2glo31.jpeg (https://hizliresim.com/l2glo31)
Şimdi gerçekten premium oldu. Özellikle navigasyon neredeyse hiçbir arabada gelmedi ve o ekranlar çok anlamsızdı şimdi bu şekilde olunda oh be dedirtti. Ayrıca ambians ta aynı şekilde %99 arabada yok. En güzel dokunuşları yaptın.
CüneytIşıkkent
15-02-2024, 07:51
Maşallah özellikle ilk resimde gerçekten çok premium kaliteli duruşu var.
driver_can
15-02-2024, 09:29
Şimdi gerçekten premium oldu. Özellikle navigasyon neredeyse hiçbir arabada gelmedi ve o ekranlar çok anlamsızdı şimdi bu şekilde olunda oh be dedirtti. Ayrıca ambians ta aynı şekilde %99 arabada yok. En güzel dokunuşları yaptın.
Teşekkür ederim Baran.Arabanın için ambians olmadan cidden çok karanlık.Çok renkli ambians takıp kodlamadan ayak altları bile yanmıyordu kapıyı kapatınca seyir halinde.Önceki v kasanın içi daha aydınlık.Navi ve ambiansla iç kısmın kaderi değişti.Şimdi sırada 2-3 retrofit kaldı onları da takıp dolu dolu bir 8y olarak binerim.
Maşallah özellikle ilk resimde gerçekten çok premium kaliteli duruşu var.
Teşekkürler beğenilmesine sevindim.
Maşallah çok güzel araç eklenenler ile birlikte nokta atışı olmuş bende önümüzdeki aylarda a4 düşünüyorum valla fikrimi değiştirdi sizin araç a3 de bakmaya başladım :)
Navigasyon işini nasıl yaptınız veya gizli özellikçiler yapabiliyormu ünite vs değişmesi gerekiyormu peki
AyrtonSenna
16-02-2024, 14:57
Maşallah yapılan işlemler çok güzel olmuş özel olmazsa bende sizin yaptığınız navigasyon işlemini kuzenime gösterdim onda'da sportback var 2021 olanı kaç mal olduğunu veya nerede yaptırdığınızı yazabilir misiniz olursa bizde yaptıracağız hemen
driver_can
16-02-2024, 16:24
Navigasyon işini soran arkadaşlar için Ender elektronikten bilgi alabilirsiniz.Uzaktan çinden bağlanıp swap kodları yazılıyor.Böylece araçta var olan fakat lisanslama isteyen özelliklerin açılmasına izin veriliyor.680 euro civarında.
driver_can
25-02-2024, 16:17
https://i.hizliresim.com/odlavdr.jpeg
https://i.hizliresim.com/toecvjw.jpeg (https://hizliresim.com/toecvjw)
driver_can
05-03-2024, 10:43
Eibach yay sonrasında rot ayarı için bir süre bekledim 300-500 km yapınca bugün sabah yaptırıp aradan çıksın diye hallettim.Arkalar negatif kamber vermişti hem onları biraz düzeltti böylece arka spacerlar daha kendini gösterdi.Yine nötrlemedik sürtme ihitmaline karşı hemde arka negatif kamberi yakıştırıyorum hafiften olduğunda.https://i.hizliresim.com/h9mypdy.jpeg (https://hizliresim.com/h9mypdy)
driver_can
05-03-2024, 10:57
Tabi retrofitlerimiz son hız devam ediyor.Sıfır 2023 7.ay üretimli led matrix far bulunca (s3-rs3)lerde standart olarak gelen takmadan olmazdı:) Led matrix ile ön sinyallerimizde kayar oldu,gündüz köşe ledlerimiz değişti,açılışta rs3 yazıyor gündüz ledlerinde kodlama ile animasyonu yaptık.Birde tabi otoban sürüşlerinde karanlık yollardaki perdeleme teknolijisi çok başka matrixlerin.Farları değiştirmek için tampon sökülmüşken bir diğer retrofitimiz olacak olan 360 kameranın da ön kamera ve tesisatını da yerleştirmiş olduk.Bir daha ön tamponla işimiz kalmasın diye.
https://i.hizliresim.com/dkkcfr8.jpeg (https://hizliresim.com/dkkcfr8)
https://i.hizliresim.com/44jifx8.jpeg (https://hizliresim.com/44jifx8)
[url=https://hizliresim.com/6b2bb13]https://i.hizliresim.com/6b2bb13.jpeg
wolkanku
05-03-2024, 11:30
Gerçekten sapık işi oldu bu son retrofitler, kesene bereket
gerçekten çok güzel oldu maşallah emeğine sağlık, tam oem+ kıvamı oldu keyfini çıkar artık, son fotoda plaka çok parlıyordu kameraya odaklanamadım :D
driver_can
05-03-2024, 13:15
Gerçekten sapık işi oldu bu son retrofitler, kesene bereket
Teşekkürler Volkan senin gibi çorap değiştirircesine jant değiştiremiyoruz ama:) bizde retrofitlere düştük.
gerçekten çok güzel oldu maşallah emeğine sağlık, tam oem+ kıvamı oldu keyfini çıkar artık, son fotoda plaka çok parlıyordu kameraya odaklanamadım :D
keyfini çıkarmaya da vakit yok ki araba otoparktan çok vagcılarda yatıyor:) daha hafızalı koltuk,kör nokta,360 kamera,oem alarm ve lastik basınç ve sıcaklığını gösteren retrofitler gelecek ozaman tamamdır .App plakalara direniyoruz sonumuz hayrolsun :)
driver_can
05-03-2024, 13:17
HARCAAA diye haykırdım.
alın bu arabayı benden kardeşim yoksa hanım eve almayacak :)
M U R A T
05-03-2024, 13:27
tam uzun yıllar keyifle binilecek otomobil olmuş iyi günlerde kullan
farların fiyatını merak etmedim değil
driver_can
05-03-2024, 14:02
tam uzun yıllar keyifle binilecek otomobil olmuş iyi günlerde kullan
farların fiyatını merak etmedim değil
İnşallah bineceğiz yani öyle umut ediyorum :) Farların fiyatını ne siz sorun ne ben söyleyeyim üstünden çıkanları satana kadar aklıma getirmemeye çalışıyorum :) 3 haneli rakamları görmesekte yaklaştı.Ama Allah için sıfır 2023 7.ay üretimli farlar kontrol modülleride üstündeydi.Hem arabanın modeline hemde içime sindi.Tanzer abide de stek ppf kaplattım,kaskoya da işlettim parça kodlarını not düşürterek.
driver_can
08-03-2024, 10:37
Evet yeni bir güncellememiz olacak kısa süre sonra.Volkan,Yavuz abi ve Baran'la yaptığımız görüşmeler sonucunda denk gelen 19 inç OZ Superturismo Lm'ler bu sabah bize hayırlı olsun.İlk sahibinden Maslak Mahmut abinin de yaptığı kontroller sonucu torna görmemiş sıkıntısız bir takım almış olduk.Kapakları,Orjinal bilezikleri,Orjinal bijonlarıyla birlikte güzel oldu.Dış çerçevelerde ufak tefek şeyler var dokunmalar onları da Hacı abiye bıraktım Maslakta halledecek.Haftaiçi temiz bir şekilde teslim alacağım.Nasıl duracak açıkcası merak ediyorum.Kendi jantlarımı da kışlık takım yapacağım.
https://i.hizliresim.com/nu8d5jo.jpeg (https://hizliresim.com/nu8d5jo)
he şöle
disk kaliper de lazım içine
yoksa çük gibi durur orjinaller
Yakışan yapıldı 19 Orji OZ bu OEm+ aerabanın ilacıydı. Hayırlısı olsun tekrardan.
driver_can
08-03-2024, 10:54
he şöle
disk kaliper de lazım içine
yoksa çük gibi durur orjinaller
abi seninkileri versene sana daha büyük lazım yüklü senin araba bana yeter zaten yabancısı değiliz kaliperlerin :)
Yakışan yapıldı 19 Orji OZ bu OEm+ aerabanın ilacıydı. Hayırlısı olsun tekrardan.
daha sibop kapağı almam diyordum farlardan sonra ,doğru kapak almadık komple jantları aldık.Hanımın haberi yok ne fardan ne janttan.Hadi farı kodlama ile hallettim dedim bunda bişeyler yazıyor açarken falan diyorda jantları yemez :)Onları da arkadaşın boştaydı kullanıyoruz diyeceğiz artık.
Farlar skoda matrix ve vw iq led ile aynı veya daha iyi ise, aydınlatmasız güzergahlarda kullanım yaptıkça verilen paranın karşılığını kendi kendisine öder. :D
Çok yerinde olmuş yapılanlar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
driver_can
08-03-2024, 12:15
Farlar skoda matrix ve vw iq led ile aynı veya daha iyi ise, aydınlatmasız güzergahlarda kullanım yaptıkça verilen paranın karşılığını kendi kendisine öder. :D
Çok yerinde olmuş yapılanlar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Farlar daha iyisi midir bilmiyorum ama teknoloji o evet.Videolardan izlediğim kadarıyla ve yorumlar otoyol sürüşlerinde efsane olduğu yönünde.
Farlar daha iyisi midir bilmiyorum ama teknoloji o evet.Videolardan izlediğim kadarıyla ve yorumlar otoyol sürüşlerinde efsane olduğu yönünde.
Özellikle aydınlatmasız alanda öndeki arabayı takip ederek onu gölgede bırakıp, yolun kalanını uzunları ile aydınlatması ve viraj içinde anlık animasyonlar ile sağı solu açarak taraması çok hoşuma gidiyor. Farları test etmek için az aydınlatmalı bir sürüş rotası tavsiye ediyorum :D
Bir 21 model a3 8y sahibi olarak dibim düştü :)
h<yırlı olsun iyi günlerde kullanın retrofitlerle mutluluklar :D
aybarsdnr
08-03-2024, 13:00
Daha önce bu kadar güzel bir A3 görmemiştim. Rengi, yapılanlar vs. Jantlarla çok daha güzel olacak. Gerçi ben orijinal jantlarını da çok beğendim. Nazar değmesin, güle güle kullan hocam.
driver_can
08-03-2024, 14:04
Bir 21 model a3 8y sahibi olarak dibim düştü :)
h<yırlı olsun iyi günlerde kullanın retrofitlerle mutluluklar :D
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Daha önce bu kadar güzel bir A3 görmemiştim. Rengi, yapılanlar vs. Jantlarla çok daha güzel olacak. Gerçi ben orijinal jantlarını da çok beğendim. Nazar değmesin, güle güle kullan hocam.
Teşekkürler hocam.Kendi jantlarını bende seviyorum kesinlikle o yüzden satmaya kıymayacağım kışlık lastik geçirip kenarda tutacağım.
Eklemelerle harika oldu araba.Jantını ben de çok sevdim.Arabanın çizgilerine çok yakışıyor ama takılacak jant da çok güzel duracaktır eminim.Güle güle kullanın hocam.Emeklerinize sağlık :)
Maşallah kardeşim, OZlar ile çok daha güzel duracak :)
burcinkarabacak
08-03-2024, 15:18
Maşallah maşallah tü tü tü :D güle güle kullan Can
driver_can
09-03-2024, 12:01
Lastikler içinde tanıdığım bir arkadaşta Golf 8 R dan sökülme yaklaşık 3 bin km yapmış hankook evo 3 modeli var.2023 üretim tarihli.Fiyatı da cazip yorumlar iyi gibi kullanan var mıdır?
https://i.hizliresim.com/rmxbw3g.jpeg (https://hizliresim.com/rmxbw3g)
https://i.hizliresim.com/76elosx.jpeg (https://hizliresim.com/76elosx)
https://i.hizliresim.com/ggqpk0t.jpeg (https://hizliresim.com/ggqpk0t)
https://i.hizliresim.com/ln0mi0a.jpeg (https://hizliresim.com/ln0mi0a)
https://i.hizliresim.com/ee33fc1.jpeg (https://hizliresim.com/ee33fc1)
Ferhat_V
09-03-2024, 15:02
maşallah aracınız çok şık duruyor..keyifli sürüşleriniz olsun..
driver_can
10-03-2024, 11:02
Arabayı aldığımdan beri bagajda gezen yıllardır tüm golflerimde kullandığım mat silver ayna kapaklarını bu aracıma uygulamış oldum.Mat satin cam çerçeveleriyle uyumlu olduğunu düşünüyorum.Jant,çerçeveler ve ayna kapakları bir bütün oldu.Bakalım Oz’lar ile nasıl duracak.
(https://hizliresim.com/fa9ris1)
https://i.hizliresim.com/47mgfc2.jpeg
https://i.hizliresim.com/744w3nc.jpeg
aybarsdnr
10-03-2024, 12:13
Aynı lastiklerden kendi aracım için buldum. Bir fikir edinebilir, yorum yaparsan çok sevinirim.
Kışlık hankook kullandım, çok memnundum ama bunları hiç bilmiyorum.
driver_can
10-03-2024, 12:25
Aynı lastiklerden kendi aracım için buldum. Bir fikir edinebilir, yorum yaparsan çok sevinirim.
Kışlık hankook kullandım, çok memnundum ama bunları hiç bilmiyorum.
Henüz takmadım ama kullanan arkadaş memnundum ben pist lastiği taktığım için söktüm dedi.Yurt dışı yorumları da iyi.Evo 2 modelinden sonra çağ atlamış evo 3 modeli diye yorumlar var.Gönül isterdi ki şuan kullandığim asymetric 6 nın 19 unu takmak ama,bu şekilde maliyeti onun yarı fiyatına gelmiş olacak.Bilinmedik çar çöp marka olsa zaten hayatta takmam bedava da gelse.
m.kaan46
13-03-2024, 17:29
....Bu arada swap kodu yazdırılarak mediada bulunan fakat aktif olmayan navigasyon hem mediaya hem hayalete açılmış oldu.Swap yazılırken trafik işareti okuma,yaya algılama,hareketli nesne algılama(bisikletli vs) de camdaki kamera görsün ve algılasın diye lisanslandı.
https://i.hizliresim.com/jwkoo2n.jpeg (https://hizliresim.com/jwkoo2n)
şu olay dikkatimi çekti abi. araştırınca bizim tosuna da oluyormuş. düşünmeye başladım :)
TROC'a oluyorsa ben de yaptırtayım Hanımmobil'e?
driver_can
14-03-2024, 09:54
şu olay dikkatimi çekti abi. araştırınca bizim tosuna da oluyormuş. düşünmeye başladım :)
TROC'a oluyorsa ben de yaptırtayım Hanımmobil'e?
T roc için sordurayım araçlar kaç model ?
driver_can
14-03-2024, 10:04
Yolcu koltuğunun önünde bulunan torpido triminde audi logosu var bizim araçlarda ışıksız.Q3 ve Q2 lerin ambianslı olanlarında ordaki logo ışıklı ne renk seçilirse o renk yanıyor mediadan.Biraz araştırdım,a4 e falan var Rusya'da.Parçayı servisten temin ettim amblem ve ışık modülü olarak.Dün benim ayak aydınlatmaların soketine taktım eve yanıyor.Mediadan da renk değişiyor.Şimdi geldi sıra bunu oraya biraz fiziksel müdahale ile o yuvaya takmaya ve hemen o trimde ışık veren soketten çoklayıp buna soket takmaya.Umarım düşündüğüm gibi ilerler:)
https://i.hizliresim.com/rwr3qsy.jpeg (https://hizliresim.com/rwr3qsy)
https://i.hizliresim.com/jfq07ug.jpeg (https://hizliresim.com/jfq07ug)
2021 benimki.
131mirafiori
14-03-2024, 10:32
Lastikler içinde tanıdığım bir arkadaşta Golf 8 R dan sökülme yaklaşık 3 bin km yapmış hankook evo 3 modeli var.2023 üretim tarihli.Fiyatı da cazip yorumlar iyi gibi kullanan var mıdır?
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin lastikleri, ilk 1-2bin km alanı pişman ettirip sonrasında aşık eder:) 3bin km zaten kullanılmış... Tak bir an önce çünkü jantlarla nasıl olacak çok merak ediyorum :)
driver_can
14-03-2024, 11:06
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin lastikleri, ilk 1-2bin km alanı pişman ettirip sonrasında aşık eder:) 3bin km zaten kullanılmış... Tak bir an önce çünkü jantlarla nasıl olacak çok merak ediyorum :)
İnşallah bakalım bende merak ediyorum.Kendi jantlarıma Hakan'dan aldığım kışlık bridgestone geçireceğim o da 1000 km kullanılmış :) arkadaşın dükkana koyacağım üstlerini paketleyip.Jantları takmak için tpms sensörleri bekliyorum o retrofit için sensörler gerekiyor hazır sökükken takılsın bir daha jantı lastikten ayırmak zorunda kalmayayım.15 gün sürer gelmesi.
Ben şuan E180'de kullanıyorum, bana sert ve gürültülü bir lastik hissi verdi fakat aynı araç, aynı ölçü lastik ile yaptığım bir kıyas değil.
Kıyas yaptığım önceki F10 aracımda Assy3 takılıydı. Fakat araçların izolasyonu farklı ve F10'daki lastik daha geniş yanaklıydı, o yüzden yorumum yanıltıcı olsun istemem.
m.kaan46
15-03-2024, 00:10
bizimki de 2020 abi
Yolcu koltuğunun önünde bulunan torpido triminde audi logosu var bizim araçlarda ışıksız.Q3 ve Q2 lerin ambianslı olanlarında ordaki logo ışıklı ne renk seçilirse o renk yanıyor mediadan.Biraz araştırdım,a4 e falan var Rusya'da.Parçayı servisten temin ettim amblem ve ışık modülü olarak.Dün benim ayak aydınlatmaların soketine taktım eve yanıyor.Mediadan da renk değişiyor.Şimdi geldi sıra bunu oraya biraz fiziksel müdahale ile o yuvaya takmaya ve hemen o trimde ışık veren soketten çoklayıp buna soket takmaya.Umarım düşündüğüm gibi ilerler:)
https://i.hizliresim.com/rwr3qsy.jpeg (https://hizliresim.com/rwr3qsy)
https://i.hizliresim.com/jfq07ug.jpeg (https://hizliresim.com/jfq07ug)
Bunun montajlı halinin videosu resmi falan var mı hiç ? Çok ilginç geldi :)
driver_can
22-03-2024, 17:29
Evet jantlarımızda hazır.Hem temizlikleri yapıldı hemde jant dış çeperlerinde sürtmeler vardı onlar lokal giderilmiş oldu.Temizlik pastasından sonra rengi falan kendine gelmiş.Haftaiçi arabanın üzerinden göreceğim kısmetse.
https://i.hizliresim.com/24g0cnd.jpeg (https://hizliresim.com/24g0cnd)
https://i.hizliresim.com/rtr391h.jpeg (https://hizliresim.com/rtr391h)
https://i.hizliresim.com/fvnevfe.jpeg (https://hizliresim.com/fvnevfe)
https://i.hizliresim.com/mn034l8.jpeg (https://hizliresim.com/mn034l8)
driver_can
26-03-2024, 12:35
evet baskılara daha fazla dayanamayarak jantları bugün aracıma takmış bulunuyorum.Benim içime sindi hatta bir arkadaşım abi liftten inince neden daha önce takmadım diyeceksin demişti cidden bunu geçirdim içimden.Çok dikkat çekmeyen oem dışına çıkmayan ama aynı zamanda spor agresif bir görüntüsü oldu.Bakalım sizler ne diyeceksiniz :)Resimlerin bir kısmı foruma da üye Volkan'ın elinden.
]Hızlı]Hızlı Resim - # (https://hizliresim.com/41o6f58) Resim - #[/url]https://i.hizliresim.com/41o6f58.jpeg
]Hızlı Resim - # (https://hizliresim.com/brni720)https://i.hizliresim.com/brni720.jpeg
https://i.hizliresim.com/8xpeim8.jpeg (https://hizliresim.com/8xpeim8)
[img]https://i.hizliresim.com/2l3vjua.jpeg (https://hizliresim.com/2l3vjua)
[img]https://i.hizliresim.com/fpn7c0m.jpeg (https://hizliresim.com/fpn7c0m)
[img]https://i.hizliresim.com/epv06sn.jpeg (https://hizliresim.com/epv06sn)
https://i.hizliresim.com/jzm4cnj.jpeg (https://hizliresim.com/jzm4cnj)
Çok güzel olmuş kesene bereket.
_driver_
26-03-2024, 13:03
Eski jantlar daha güzeldi... Volkan diyince ne bileyim :hehe:
Orijinal jantlara +1
driver_can
26-03-2024, 13:15
Eski jantlar daha güzeldi... Volkan diyince ne bileyim :hehe:
alırken sormadım mı sana al al dedin numaracı:)
Orijinal jantlara +1
Eski jantlarımız kışlık takım olarak kalacak değişiklik iyidir 3/4 ayda onları kullanırım bunlar benim için okey şuan:)
Olabilecek en güzel jantlar oldu arabaya çok güzel.
FatihDemirel
26-03-2024, 13:31
Jantlar çok yakışmış güle güle kullanın.
driver_can
26-03-2024, 13:37
Şaka yahu Volkanın konusundan öle dedim :hehe:
Olabilecek en güzel jantlar oldu arabaya çok güzel.
Takıldığını biliyorum zaten Baran'ım teşekkür ederim benimde içime sindi.Spacer da gerek kalmadı 8.5 ofset et 44 cuk geldi.Direksiyonda hafifledi spacerı sökünce.
Jantlar çok yakışmış güle güle kullanın.
Teşekkür ederim
tuner faruk
26-03-2024, 13:44
Jantlar çok güzel olmuş,arka taraf sanki bir tık yükselse daha iyi olur gibi çözemediğim birşey var arka tarafta :D
driver_can
26-03-2024, 14:04
Jantlar çok güzel olmuş,arka taraf sanki bir tık yükselse daha iyi olur gibi çözemediğim birşey var arka tarafta :D
Teşekkürler arka için bende öyle söylüyorum bazen arka 1 cm yükselse diye sonrada marşbiyel çizgisine bak trimlere bak kafa aşağıda arabanın boşluğa kanma diye elletmiyorlar :) arkanın kalkması için get koymak lazım o da çok isteyeceğim işler değil.Yaylar hb için üretiliyor sedan için gelmiyor sedanın arka daha ağır hb e göre ondan sanırım arka isteyeceğimden 1 cm daha fazla düştü gibi.Canlı da rahatsız edecek durum yok.
Gökhan Bilgin
26-03-2024, 14:40
Teşekkürler arka için bende öyle söylüyorum bazen arka 1 cm yükselse diye sonrada marşbiyel çizgisine bak trimlere bak kafa aşağıda arabanın boşluğa kanma diye elletmiyorlar :) arkanın kalkması için get koymak lazım o da çok isteyeceğim işler değil.Yaylar hb için üretiliyor sedan için gelmiyor sedanın arka daha ağır hb e göre ondan sanırım arka isteyeceğimden 1 cm daha fazla düştü gibi.Canlı da rahatsız edecek durum yok.
Hayırlı olsun abi çok yakışmış :) Yorumdan sonra aklıma gelen ; coılover yükleniyor :D
driver_can
26-03-2024, 15:01
Hayırlı olsun abi çok yakışmış :) Yorumdan sonra aklıma gelen ; coılover yükleniyor :D
Teşekkür ederim kardeşim :) yok yok coil gerek yok arabanın basıklığı iyi şuan.
131mirafiori
26-03-2024, 16:20
Maşallah, kesene bereket çok yakışmış jantlar.
aybarsdnr
26-03-2024, 16:48
Harika olmuş.
driver_can
26-03-2024, 20:05
Maşallah, kesene bereket çok yakışmış jantlar.
Harika olmuş.
Teşekkürler :)Beğenilmesi mutlu etti.
Valla çok güzel olmuş :) Yandan E Coupe gibi duruyor :D
Maşallah, jantlar çok iyi olmuş. Tamponlar felan biraz daha agresif olsa direk dtm edition
Ulan ne kısmetli adamsın cuk oturdu jantlar spacera gerek olmadan
disk - kaliper lazım şimdi büyük büyük
ne öyle orjinaller cücük kadar
Ulan ne kısmetli adamsın cuk oturdu jantlar spacera gerek olmadan
disk - kaliper lazım şimdi büyük büyük
ne öyle orjinaller cücük kadar
Herkesin arabası seninki gibi dandik değil. Adam taktı cuk oldu senin arabanda emanet duruyor sevgili Yorgo Pipidis.
Herkesin arabası seninki gibi dandik değil. Adam taktı cuk oldu senin arabanda emanet duruyor sevgili Yorgo Pipidis.
benim anladığım emanet, çelikten cesaret
senin anladığın emanet, pilden bebek
ho ho ho ho
jantlar çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
gördüğüm kadarıyla lastikleri de almışsınız. yorumlarınız nedir?
çok güzel oldu maşallah, güle güle kullan baya bi yakışıklı artık
Çok güzel durmuş :icon_rule
Söylemiştim OZlar için kanka :) kararsızdın, tak dedim
Maşallahhh
kesene bereket.
driver_can
28-03-2024, 12:48
teşekkür ederim herkese güzel yorumları için.Spacer ihtiyacının olmaması da güzel oldu.Belki arkaya 10 mm bi ihtimal koyulabilir ama sürtebilir birde çok gerekli durmuyor.
driver_can
28-03-2024, 12:50
jantlar çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
gördüğüm kadarıyla lastikleri de almışsınız. yorumlarınız nedir?
teşekkürler,Lastikleri 1 gün kullandım sadece.Kötü bir lastik değil kesinlikle.40 yanaktan 35 e düştüm onun verdiği bir sertlik var illaki.Asymetric 6 lar güzel lastikti 35te de aynı konforu verir miydi denemek lazımdı.
burcinkarabacak
02-04-2024, 11:59
Hayırlı olsun Can çok güzel olmuş Maşallah
driver_can
03-04-2024, 17:25
Hayırlı olsun Can çok güzel olmuş Maşallah
Teşekkür ederim Burçin darısı başına :)
driver_can
06-04-2024, 11:07
https://i.hizliresim.com/4ri2uio.jpeg (https://hizliresim.com/4ri2uio)
https://i.hizliresim.com/g3ut9fm.jpeg (https://hizliresim.com/g3ut9fm)
dün sabah jantlara gtecnıq c5 jant seramiği de yaptım.En azından koruması ve temizliğine fayda etmiş olur.Aklımda arkayı 4 çıkış orjinal s3 difüzörüyle ön panjuru da yine s3 lerde gelen krom ayrıntıların olduğu panjurla değiştirme düşüncesi var nasıl olur ?
https://i.hizliresim.com/mn9e7ai.jpg (https://hizliresim.com/mn9e7ai)
örnek üzerindeki gibi
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2022-audi-s3-2.0tfsi-quattro-bayii-galeri-gani-1064375494/detay)
_driver_
06-04-2024, 18:35
Linkteki araçta panjur çok güzel olmuş ama ben bu araçlara 4 egzoz yakıştıramıyorum tabii zevkler ve renkler önemli
driver_can
31-05-2024, 13:09
Almanya'dan beklediğim parçalar gelince yapmayı planladığım ,
-Kör nokta asistanı
-Parktan Çıkış asistanı
-Her lastiğin sıcaklık ve içindeki basıncı görmemi sağlayan gelişmiş TPMS
-360 kamera sistemini aracıma montaj yaptırdım.
Ayrıca orjinal ambians sistemini eklediğim aracımın kapı ceplerine de golf 8 lerdeki gibi renkli ambians ışıklarını da eklemiş oldum.
4 kapı/bagaj içi ve arka koltuk altına da yalıtım uyguladım.
https://i.hizliresim.com/bx92ddc.jpeg (https://hizliresim.com/bx92ddc)
https://i.hizliresim.com/6dtpq7q.jpeg (https://hizliresim.com/6dtpq7q)
https://i.hizliresim.com/hqgsy3m.jpeg (https://hizliresim.com/hqgsy3m)
https://i.hizliresim.com/pc9k0ec.jpeg (https://hizliresim.com/pc9k0ec)
https://i.hizliresim.com/4f7cpim.jpeg (https://hizliresim.com/4f7cpim)
https://i.hizliresim.com/ldonllm.jpeg (https://hizliresim.com/ldonllm)
https://i.hizliresim.com/cb6jmje.jpeg (https://hizliresim.com/cb6jmje)
Hepsi çok güzel olmuş fakat;
-Her lastiğin sıcaklık ve içindeki basıncı görmemi sağlayan gelişmiş TPMS
Bunu 8R a uygulamak için pusuda bekliyorum :D Parça ve kodlama konusunda bilgi verebilirsen çok sevinirim.
Tekrardan son uygulamalar hayırlı olsun.
eminkilic61
31-05-2024, 13:58
çok güzel retrofitler, hayırlı olsun
driver_can
31-05-2024, 14:08
Teşekkürler Audi de sıcaklıkta gösteriyor araç Audinin tpms beyni 4M0 ile başlıyor ama vw de 5Q0 set halinde şu şekilde https://tr.aliexpress.com/item/1005002808026357.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60542428843&aff_fcid=171eeb8b06184a979e02e1e5a42c722c-1717157235341-01191-_Ew9626v&tt=MG&aff_fsk=_Ew9626v&aff_platform=default&sk=_Ew9626v&aff_trace_key=171eeb8b06184a979e02e1e5a42c722c-1717157235341-01191- _Ew9626v&shareId=60542428843&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=5ac7c5a4302b4a19b199cd20400a1b65&afSmartRedirect=y yapanlar da var birebir gördüm Golf te
driver_can
31-05-2024, 14:09
çok güzel retrofitler, hayırlı olsun
teşekkürler Emin :)
Teşekkürler Audi de sıcaklıkta gösteriyor araç Audinin tpms beyni 4M0 ile başlıyor ama vw de 5Q0 set halinde şu şekilde https://tr.aliexpress.com/item/1005002808026357.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60542428843&aff_fcid=171eeb8b06184a979e02e1e5a42c722c-1717157235341-01191-_Ew9626v&tt=MG&aff_fsk=_Ew9626v&aff_platform=default&sk=_Ew9626v&aff_trace_key=171eeb8b06184a979e02e1e5a42c722c-1717157235341-01191- _Ew9626v&shareId=60542428843&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=5ac7c5a4302b4a19b199cd20400a1b65&afSmartRedirect=y yapanlar da var birebir gördüm Golf te
Metin abiye bi danışayım, biliyorsa parçaları hiç uğraşmadan şefe teslim yaparım :D
Yanıt için çok teşekkürler.
driver_can
31-05-2024, 14:37
Metin abiye bi danışayım, biliyorsa parçaları hiç uğraşmadan şefe teslim yaparım :D
Yanıt için çok teşekkürler.
Ender elektronik Metin abiden bahsediyorsan biliyor evet.Golf R a taktılar onlarda benim arabaya da taktılar.Audinin alıcı beyni sizinkinde çalışsa sıcaklıkta görebilirsin.
CüneytIşıkkent
31-05-2024, 14:47
Vag grubundaki şu retrofit olayı çok güzel ya :D maşallah çok başka boyut olmuş araba :)
driver_can
31-05-2024, 14:50
Vag grubundaki şu retrofit olayı çok güzel ya :D maşallah çok başka boyut olmuş araba :)
Teşekkür ederim siz bi de gelin onu bana sorun.Eşim bu durumdan çok şikayetçi hangi arabayı alsan en dolusunu alıyorum dokunmayacağım diye söz verip araba bizden çok başka dükkanlarda kalıyor ne zaman bitecek bu olay doldurup doldurup bizden sonraki sahibi keyfini çıkarıyor diye şikayetçi.A3 yıllardır istediğim modeldi önceki kasasından itibaren sedanları.Hep donanım zayıflığı beni vazgeçiriyordu.Bu kasa nispeten dolu ama opsiyon listesinde hepsine tik atmak huyumuz olmuş bir kere keyifli bir araç oldu :)
Ender elektronik Metin abiden bahsediyorsan biliyor evet.Golf R a taktılar onlarda benim arabaya da taktılar.Audinin alıcı beyni sizinkinde çalışsa sıcaklıkta görebilirsin.
Ta kendisi :) E tamam aynı arabaya taktıysa benim Amerika'yı tekrar keşfetmeme gerek yok. Isı görülebilse güzel olur, yurtdışı kaynaklarda sadece basınç var. Ama audi modülünü bir sorarım olur derse fazla data göz çıkartmaz:D
CüneytIşıkkent
31-05-2024, 15:19
Teşekkür ederim siz bi de gelin onu bana sorun.Eşim bu durumdan çok şikayetçi hangi arabayı alsan en dolusunu alıyorum dokunmayacağım diye söz verip araba bizden çok başka dükkanlarda kalıyor ne zaman bitecek bu olay doldurup doldurup bizden sonraki sahibi keyfini çıkarıyor diye şikayetçi.A3 yıllardır istediğim modeldi önceki kasasından itibaren sedanları.Hep donanım zayıflığı beni vazgeçiriyordu.Bu kasa nispeten dolu ama opsiyon listesinde hepsine tik atmak huyumuz olmuş bir kere keyifli bir araç oldu :)
O hepimizde var maalesef her defasında bu sefer ne aldın arabaya sorusu :D maşallah emeğinize sağlık keyifle kullanın :)
Tam araba alınacak adam :) maşallah kazasız belasız eklenen donanımlarla nokta atışı olmuş
driver_can
01-06-2024, 22:21
Bugün biraz hava alma günümüzdü karanlık otoparktan çıkardık:)
https://i.hizliresim.com/rnkd1cd.jpeg (https://hizliresim.com/rnkd1cd)
driver_can
29-06-2024, 10:33
yapım sırasında beni uğraştıran retrofitlerden bir tanesi de koltuk hafıza eklemesi oldu.Hazır kablo tesisatı maalesef satılmıyor.Q5 tesisatı buldum onunda koltuk altındaki motorlara giden soketlerin bir ikisini değiştirmek gerekti.Koltuk altı hafıza beynini ebay aracılığıyla amerikadan getirdim.Koltuk yanındaki ayar düğmelerini dikkatsizliğim sebebiyle iki kez almak zorunda kaldım.Kapıdaki hafıza düğmesini servisten temin ettim.Montaj ve kodlama için iki kez 3-4 gün aracım yattı.Sonunda dün itibariyle çalışır vaziyete getirildi.Bu işlerde gerçekten parça bulup almaktan öte montaj için araca vakit ayıracak kafasını yoracak birileriyle halletmek gerekiyor.Yoksa yollarda git gel sefil oluyoruz.
https://i.hizliresim.com/dr071ys.jpeg (https://hizliresim.com/dr071ys)
https://i.hizliresim.com/t9cm3qu.jpeg (https://hizliresim.com/t9cm3qu)
araçta head up ve dcc hariç eklenecek bir opsiyon kalmadı.Fabrikasyon olarak seçilemeyen sadece rs3 te gelen lastik basınç ve sıcaklığını gösteren sistemi de eklemiş oldum.Normalde bizim araçlarda direksiyon ısıtma alınamıyor.Altı kesik direksiyonda üretim yapmış çinli kardeşlerimiz orjinal birebir.Belki onu bulursam ekleyeceğim.
https://i.hizliresim.com/oxfbek2.jpeg (https://hizliresim.com/oxfbek2)
AliGizda
30-06-2024, 13:16
Yine çok güzel eklentiler :) Çok sabırlı olmanız gerek çünkü bu devirde nakiti geçtim parçaları internette aramak, bulmak hadi buldun yaptırmak ciddi sabır ve emek isteyen işler.
Keyifle okudum tüm güncellemeleri, Allah kaza bela vermesin.
driver_can
06-07-2024, 17:05
Yine çok güzel eklentiler :) Çok sabırlı olmanız gerek çünkü bu devirde nakiti geçtim parçaları internette aramak, bulmak hadi buldun yaptırmak ciddi sabır ve emek isteyen işler.
Keyifle okudum tüm güncellemeleri, Allah kaza bela vermesin.
Amin Allah Razı olsun çok teşekkür ederim.Gerçekten yorucu stresli ve maliyetli süreçler.Uzun bir süre başka birşeyle uğraşmadan sadece kullanmak istiyorum zaten yapacakta birşey kalmadı pek:)
driver_can
21-09-2024, 12:44
Aracımı ev alma düşüncemiz nedeniyle 15 gün kadar önce sattım.Nasip olurda bi ev durumunu halledersem kafam rahatlayacak.Şuan polo life dsg ile takılıyoruz.İleriki süreç ne gösterir beklemedeyiz.
MOVISTAR
22-09-2024, 13:22
Aracımı ev alma düşüncemiz nedeniyle 15 gün kadar önce sattım.Nasip olurda bi ev durumunu halledersem kafam rahatlayacak.Şuan polo life dsg ile takılıyoruz.İleriki süreç ne gösterir beklemedeyiz.
Hayırlısı olsun inşallah daha da güzel araçlara binmek nasip olur. Çok tatlı keyifli bir araçmış gerçekten.
driver_can
22-09-2024, 14:11
Hayırlısı olsun inşallah daha da güzel araçlara binmek nasip olur. Çok tatlı keyifli bir araçmış gerçekten.
Amin Allah razı olsun inşallah herkese istediği aracı evi almak nasip olsun.Başta da sağlık gerisi hallolur.
Ozan Özer
22-09-2024, 15:24
Hayırlısı olsun. Bende aynı durumu 4-5 yıl önce yaşamış ve çok sevdiğim E39 530'umu satmak durumunda kalmıştım.
Ama ev sahibi olmak kesinlikle daha önemli. Allah daha iyilerini nasip etsin.
tequila818
23-09-2024, 11:48
hayırlısı olsun. Ben de 2 yıl önce daytona gri sedan A3 ümü üzülerek satıp ev alıştım. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Bizde Polo life ile devam ediyoruz şu an için. Daha iyileri nasip olur zamanla hepimize.