Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sosyal medya işiyle uğraşan kimse varmı?(youtube)

Ahmet Saraçoğlu
08-01-2024, 10:44
Arkadaşlar çeşitli 3d görselleştirme ve animasyon programları kullanarak 2 3 saatlik loop videolar yapıyorum.Bunları youtube a ekliycem ama gelir sistemine dahil olabilmek için 4ksaat ve 1k abone sınırının aşılması gerekiyor.Bu eşiği aşmyla ilgili hizmet veren siteler vs var ama hiçbirini tanımadığım için güvenmedim.Aramızda bu işi yapan , veya yakın zamanda herhangi bir siteyi kullanıp verim almış kimse varmı?

ceratoniaorg
08-01-2024, 11:05
Güvenilir hizmet ve garantili işlemin yapan bir sistem duymadım ve çok zor olacağını düşünüyorum. Belli bir dönem sonrasında inceleme sonucu elde edilen hakkı youtube geri alabiliyor bu tarz durumları çok duyduk.

Şahsi önerim, yeterli seviyede video eklediyseniz ve belli periyotlar ile düzenli olarak ekleyeceğiniz noktaya geldiyseniz eğer youtube kanalınız ve videolarınızı başlık, açıklama metni ve anahtar kelime, doğru kategorilendirme, tag vb yapılar ile düzenleyerek izlenme vb getiri sağlayacak platformlara verilecek bütçe yerine izleyecek kitle hedeflemeli reklam çalışması yapmak doğru olur.