Orijinalini görmek için tıklayınız : Model düşürme tavsiye?
Selam arkadaşlar.
"06 model accent admire aracım var.
Evlilik yolundayım üzülerek satıp elime para kalması açısından 250k bandında bi araç almayı düşünüyorum.
Genelde haftada 2 gün araç kullanmaktayım bu sebeple beni üzmeyecek
Hangi modellere bakmalıyım. Teşekkürler şimdiden
Onurkk06
12-01-2024, 22:15
1115826060 Sahibinden ilan no benim aracım düşünürsen
1115826060 Sahibinden ilan no benim aracım düşünürsen
Aracımı satılığa koyacağım yarın yetilirsek görüşürüz usta����
Corsa C, C2, chevrolet kalos, saxo, dacia logan, albea, fiesta, clio sedan vs vs
not: accentler 2006 2005 model yine var o bantta
Corsa C, C2, chevrolet kalos, saxo, dacia logan, albea, fiesta, clio sedan vs vs
not: accentler 2006 2005 model yine var o bantta
Accent var evet baktım az da, önceliğim başka model olabilir hocam. 275 e kadar çıkarım sanırım. C2 ve kaloslarda nelere dikkat etmeliyim acaba
Bence yürütme maliyeti ucuz bişey almalısın ki eski araba alacaksın tamiri parçaları ucuz olsun
Çok sık araştırıyorum bakalım
Ben o bantta bi araç bakacak olsam eğer tek kapı olması sorun değilse 1.4 16v corsa c bakarım, lpgde yakıtı aşırı ekonomik ve can sıkıntısına birebir bi araç eğer araçlarla uğraşmayı seviyorsanız bir çok yerini kendiniz söker takarsınız
Ben o bantta bi araç bakacak olsam eğer tek kapı olması sorun değilse 1.4 16v corsa c bakarım, lpgde yakıtı aşırı ekonomik ve can sıkıntısına birebir bi araç eğer araçlarla uğraşmayı seviyorsanız bir çok yerini kendiniz söker takarsınız
Onlara da bi gözüm ilişti açıkçası, çok uğraşmayı sevdiğim söylenemez ve elimden de gelmiyor açıkçası �� dediğiniz kasada km ler genelde 300k lara bakacağım değil mi?
2006 admire yi satıp model düsereceksen ve bunu ekonomi anlaminda yapiyorsan bi tane reno9 alıp bineceksin. Bunun dışında atacagim tüm adimlar havanda su dövmek olacaktır. Hatta bana sorarsan admoreyi hic satma cunku ekonomik anlamda optimum noktalardan biririndesin . Ha illa nakit lazim diyorsa R9 . Duygusal olmayan ekonomik düsünce bunu gerektirir. Nacizhane benim dusuncem boyle . Bol sans evlenirken bende arabayi sattim evlenen ile ev alanin harbiden Allah yardımcısı oluyormuş :) gün oldu devran döndü simdi sıfira biniyoruz , hepimiz bu tezgahlardan gecmisizdir
MURAT_HLX
17-01-2024, 06:40
aynısını bu hafta yaşadık,***** hgt'nin yanına araba alma ihtimalimiz vardı,bunu eledik sonrasında ortak kararla ev alma durumu ve mevcut davalarımızın sonuçlanmamasından ötürü (ki sonuçlansa rahatlayacaktık maddi olarak ) aracımı sattım 97 tipo aldım altımızı yerden kessin bozulsa bile fazla üzmesin diye e tabii insan ister istermez geçmişe bakınca nelerden nereye diyosun ama fazla yapacak bi şeyde yok.
Herşey yoluna girecektir �� teşekkürler arkadaşlar