Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyat Performans Ürün Tavsiyeleri

AtakanSercan
14-02-2024, 19:12
Merhabalar, önereceğiniz fiyat/performans olarak uygun fiyatlı ürün tavsiyeleriniz varsa öğrenebilir miyiz?

Hızlı Cila olarak Polytop Hybrid Sealer, kumaş temizleyici olarak K2 Velor Pro ürünlerine karar verdim fakat jel lastik parlatıcı, iç genel temizlik için ürün bulamadım. Onun haricinde kumaş temizliği fırçası / iç trim fırçası için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kahn23
14-02-2024, 21:23
Ben motorsikletim için yamaçların ürünlerini kullanıyorum. Çevremdekilere de bunu aşıladım :) Hepsi memnunlar

Yamaclardetailing.com - Pasta Cila Boya Koruma Ve Bakım Urunleri (https://www.yamaclardetailing.com/)

AtakanSercan
14-02-2024, 22:01
Lastik parlatıcısını kullandınız mı hocam? Maestro marka jel olarak sitelerinde mevcut.

ROXYN
03-03-2024, 15:16
Araç içi ve motor temizliği için Würth ürünleri kullanıyorum çok memnunum

hasqar
03-03-2024, 15:31
Maestro biraz daha uygun fiyatlı grup. Slopes W08 jel lastik parlatıcı. Hızlı cila olarak ulaşması daha kolay olduğu için Polytop kullansam da Autoglym polar seal'i daha çok beğeniyorum. Siz internet üzerinden sipariş verecekseniz onu da değerlendirebilirsiniz

AhmetKadir
03-03-2024, 17:24
Hizli cila olarak koch chemie pw kullaniyorum, sulandir sulandir pek bereketli ürün.