Orijinalini görmek için tıklayınız : G20 M paket dış görünüme çevirme
rain man
21-02-2024, 09:07
Herkese selam. Yaklasik 3 4 gün önce 2020 sportline 320i aldım. Sedefli beyaz renginde.
Ancak her m paket araci olmayanlar gibi ben de daha çok beğendiğim icin tampon ve marspiyelleri değişmek istiyorum fakat piyasada zibilyon tane ürün var. Bu işin dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir. Mümkünse ürünü Dakaryada taktırmak istiyorum, hangi ürünü kullanmalıyım? Tayvanlar bile kendi aralarinda değişik rakamlarda. Bu yüzden daha önce yaptıran bilen eden varsa fikir almak isterim.
Goodgo almanı tavsiye ederim, carbonart en güvenilir firma bu konuda. Piyasada goodgo diye çin malı satan dünya dolandırıcı var.
huseyinturk
21-02-2024, 09:32
carbonartta fiyatlarda uygun piyasaya göre normalde düşünmüyorum ama güzel fiyat verdiler bende düşünmeye başladım
rain man
21-02-2024, 09:49
Goodgo almanı tavsiye ederim, carbonart en güvenilir firma bu konuda. Piyasada goodgo diye çin malı satan dünya dolandırıcı var.
Carbonart ile iletişime geçeyim o zaman. Çok fazla goodgo yazan var herhalde bir çoğu dandik ve fake
carbonartta fiyatlarda uygun piyasaya göre normalde düşünmüyorum ama güzel fiyat verdiler bende düşünmeye başladım
Özel değilse ne teklif aldınız hocam
huseyinturk
21-02-2024, 09:52
Carbonart ile iletişime geçeyim o zaman. Çok fazla goodgo yazan var herhalde bir çoğu dandik ve fake
Özel değilse ne teklif aldınız hocam
F10 için aldım ben g30 farklıdır muhtemelen, ama piyasada çin malı ne olduğu belli olmayan ürünlerden 1500 lira uygun fiyat verdiler godgo için
G20 Makyaj kiti nasıl olur acaba, kaliteli bir kit/görünüm ise değer bence: Bmw G20 2019 ve uzeri Uyumlu Lci 2022 Gorunum Body Kit Seti (boyasız | FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning (https://www.fktuningshop.com/bmw-g20-2019-ve-uzeri-uyumlu-lci-2022-gorunum-body-kit-seti-boyasiz)
Carbonart kapıyor dükkanı sanırım o sebeple çok çok uygun fiyatlar veriyorlar. Şuan dönüşüm düşünen varsa değerlendirsin mutlaka. Goodgo harici de girilmez bu işe.
Belli oluyor gerçekten araca bakınca iyisiyle kötüsüyle.
G20 Makyaj kiti nasıl olur acaba, kaliteli bir kit/görünüm ise değer bence: Bmw G20 2019 ve uzeri Uyumlu Lci 2022 Gorunum Body Kit Seti (boyasız | FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning (https://www.fktuningshop.com/bmw-g20-2019-ve-uzeri-uyumlu-lci-2022-gorunum-body-kit-seti-boyasiz)
Farlar çin malı, en ucuz maliyetli ürünler. Ne doğrudüzgün görüş olur, ne de 2 gün sonra bozulmayacağı garantisi var.
Bodykiti de muhtemelen bu fiyatlara çin malıdır.
Aynen kardeşim, hepsi çakma piyasadakilerin.
Bu arada eibach istersen 30mm prokit ve 40mm sportline var elimde yardımcı olurum.
rain man
23-02-2024, 11:05
F10 için aldım ben g30 farklıdır muhtemelen, ama piyasada çin malı ne olduğu belli olmayan ürünlerden 1500 lira uygun fiyat verdiler godgo için
1500 Tl acayip komik bir rakam. Eğer öyleyse alayım cidden
huseyinturk
23-02-2024, 11:36
1500 Tl acayip komik bir rakam. Eğer öyleyse alayım cidden
1500 lira daha uygun fiyat verdiler demek istedim
rain man
23-02-2024, 11:42
1500 lira daha uygun fiyat verdiler demek istedim
Ben de dükkan kapatılıyor falan deyince şok oldum :D
Arayayım kendilerini.
G20 için sportline beyaz ön tampon arıyorum, belki M paket yaptıranlardan satmayı düşünen varsa ulaşabilir bana.