PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PS4 Oyun Aranıyor

Ome_RS
27-03-2024, 09:26
Özellikle 6 yaşında çocugun da oynayabileceğiniz elinde artık oynamadığı oyunları olan arkadaşlar varsa ücreti mukabil oyun alabilirim.
Assetto Corsa
Gran Tourismo
GTA
öncelik :)

darkred
27-03-2024, 14:03
Özellikle 6 yaşında çocugun da oynayabileceğiniz elinde artık oynamadığı oyunları olan arkadaşlar varsa ücreti mukabil oyun alabilirim.
Assetto Corsa
Gran Tourismo
GTA
öncelik :)

Bu bahsettiğin oyunlar Play Store da dönemsel olarak çok ucuz rakamlara satılıyorlar.

CD vs uğraşmak yerine oraya baktın mı ?

muratburunce
27-03-2024, 15:09
ps plus deluxe üyeliği alıp orda katalogtaki ücretsiz oyunlardan faydalanmak daha mantıklı olacaktır ve her ay yeni oyun ekleniyor

Tunacan
27-03-2024, 17:20
6 yaşındaki çocukla gta mı oynayacaksınız?

huseyinturk
27-03-2024, 20:30

6 yaşında kızım var baba lunparka gidelim diye sürekli gta oynuyorduk cd kırılmış geçen gün çok üzüldü.

Oyun satan bir yer var beylikdüzünde geçen oraya gittik cars3 ve ratchet clank diye bir oyun aldık tavsiye üzerine çocuk için alakasız kaldı oyunlar. Tavsiyeleri bende takip ediyorum konu iyi oldu

muratburunce
28-03-2024, 07:53
ps5 olsaydı şu oyunu tavsiye ederdim tam çocuk oyunu hemde eğlenceli

Astro's Playroom - Gameplay Trailer l PS5 - YouTube (https://youtu.be/33zqCAJ-qrE)

Ome_RS
28-03-2024, 09:12
Bu bahsettiğin oyunlar Play Store da dönemsel olarak çok ucuz rakamlara satılıyorlar.

CD vs uğraşmak yerine oraya baktın mı ?

Biliyorum ama cd arkadaşlarla kuzenle vs değiş tokuş da oluyor ben seviyorum gelenekselciyim :)

ps plus deluxe üyeliği alıp orda katalogtaki ücretsiz oyunlardan faydalanmak daha mantıklı olacaktır ve her ay yeni oyun ekleniyor

belki daha sonra üyelik oluşturabilirim ama konsol başında uzun zaman geçirecek kadar vaktim yok maalesef. simkokpit kurdum daha 3 kere oturabildim. maksat arada çocukla vakit geçirmek hem de el melekesi gelişsin.

hayır bu yazdıklarım benim için :) zamanı geldiğinde çocuk da oynar tabi ki

ps5 olsaydı şu oyunu tavsiye ederdim tam çocuk oyunu hemde eğlenceli

Astro's Playroom - Gameplay Trailer l PS5 - YouTube (https://youtu.be/33zqCAJ-qrE)

ps5 kendinde var bu oyun çok guzel bu tarz şeyler aslında çok iyi olur.

Ome_RS
28-03-2024, 09:14
6 yaşında kızım var baba lunparka gidelim diye sürekli gta oynuyorduk cd kırılmış geçen gün çok üzüldü.

Oyun satan bir yer var beylikdüzünde geçen oraya gittik cars3 ve ratchet clank diye bir oyun aldık tavsiye üzerine çocuk için alakasız kaldı oyunlar. Tavsiyeleri bende takip ediyorum konu iyi oldu

ben de ratchet and clank mantıklı gibi buldum hatta hafta sonu alacağım bir yerden. tavsiye etmezseniz hiç almayayım?

MURAT_HLX
28-03-2024, 09:53
ps4ü sattığım için nba 2k21 oyunu var 1 ay önce almıştım düşürseniz şayet 250 tl

Ome_RS
28-03-2024, 12:59
ps4ü sattığım için nba 2k21 oyunu var 1 ay önce almıştım düşürseniz şayet 250 tl

Teşekkürler basketbol çok ilgimi çekmiyor

huseyinturk
28-03-2024, 18:52
ben de ratchet and clank mantıklı gibi buldum hatta hafta sonu alacağım bir yerden. tavsiye etmezseniz hiç almayayım?

Biz oynuyoruz karakterler felan sevimli ama vurdu kırdı var yine, neden bize ateş ediyolar sorusuna cevap vermesi zor oluyor özellikle kız babasıysanız :)

Ome_RS
29-03-2024, 09:37
Biz oynuyoruz karakterler felan sevimli ama vurdu kırdı var yine, neden bize ateş ediyolar sorusuna cevap vermesi zor oluyor özellikle kız babasıysanız :)

o kadar olacak biz geçen hafta soft bölümlerden biraz COD oynadık :)

Evrenoz
29-03-2024, 10:52
PS4 için GTA 5 var

Ome_RS
29-03-2024, 11:48
PS4 için GTA 5 var
Alırım :)

Ome_RS
22-06-2024, 08:57
Cocuk hasta oldu ev taşıdık vs derken daha yeni aktif hale getirebildik oyun işlerini. Okullar da tatil olacakken güncel diyeyim

PS4 için GTA 5 var

Evren Abi duruyor mu bu üzerinden bayağı zaman geçti ama şansımı deneyeyim dedim :)

Evrenoz
22-06-2024, 09:14
Cocuk hasta oldu ev taşıdık vs derken daha yeni aktif hale getirebildik oyun işlerini. Okullar da tatil olacakken güncel diyeyim

Evren Abi duruyor mu bu üzerinden bayağı zaman geçti ama şansımı deneyeyim dedim :)

duruyor, gel al dedim almadın :)
bu hafta istanbul'dayım, gel al

Ome_RS
25-06-2024, 11:42
duruyor, gel al dedim almadın :)
bu hafta istanbul'dayım, gel al

Geldim aldım teşekkür ediyorum tekrardan :)

Yarbay
26-06-2024, 14:54
Gran Turismo Sport kesin ve sanırım turismo 7 öncekiler içinde geçerli bir sorun çevrim içi olamaması ona dikkat, şu an sanırım çevrim içi hizmetlerden yararlanabilmek için Gran Turismo 7 almanız gerekiyor ve kişiden kişiye değişir ama bizim için (sport) pek keyifsiz oldu çevrim içi servislerin kapatılması.

ChuckBartowsKi
27-06-2024, 13:15
Eve geçince bakayım birkaç tane oyun kalmıştı.

Bu arada 6 yaşında GTA mı demişler size şöyle söyleyeyim babamın ablam ve bana izlettiği ilk filmlerden biri katil bebek chucky di :)

ilk bilgisayar oyunumuzda GTA 3 dü. Gösterirken böyle adam falan dövüyorsunuz işte demişti sene 2002 sanırım. :) Birimiz mühendis birimiz lojistik mezunu işinde gücünde gayet psikolojisi normal 2 birey olduk sorun yok yani oyna devam :D

Ome_RS
28-06-2024, 09:23
Gran Turismo Sport kesin ve sanırım turismo 7 öncekiler içinde geçerli bir sorun çevrim içi olamaması ona dikkat, şu an sanırım çevrim içi hizmetlerden yararlanabilmek için Gran Turismo 7 almanız gerekiyor ve kişiden kişiye değişir ama bizim için (sport) pek keyifsiz oldu çevrim içi servislerin kapatılması.

Sport var onu oynuyoruz su an. Dediğin gibi çevrimiçi olayı yok. Akademinin görevlerini yapıyoruz değişik araçlarla open pist boşa sıkıyoruz :D
Keşke mod da olaydı iyiydi sadece teknik veri değiştirme var biz eski nfs ciyiz :D

Eve geçince bakayım birkaç tane oyun kalmıştı.

Bu arada 6 yaşında GTA mı demişler size şöyle söyleyeyim babamın ablam ve bana izlettiği ilk filmlerden biri katil bebek chucky di :)

ilk bilgisayar oyunumuzda GTA 3 dü. Gösterirken böyle adam falan dövüyorsunuz işte demişti sene 2002 sanırım. :) Birimiz mühendis birimiz lojistik mezunu işinde gücünde gayet psikolojisi normal 2 birey olduk sorun yok yani oyna devam :D

ahaha benim de ilk oynadığım oyunlardandır gta.
normalde ilk zamanlar pek gösteresim yoktu ama sürekli gelen baba kuralım ısrarına dün dayanamadım ve kurduk. Zıpır çok eğlendi yatarken yarın da oynayacak mıyız diyor. çok hard işler yapmadan basit görevler yapıyoruz ama bazı sahneler şimdilik sakıncalı ilgisini farklı yöne çekmem lazım bence :)

dreamp34
24-08-2024, 19:19
Girls in your city (https://datingnow.site)