Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir elektirikçi tavsiyesi istiyorum

35AV7431
02-04-2024, 08:37
Merhaba.

Volkswagen Scirocco aracımda varex egzoz var. Egzozu normalde kumanda ile açıp kapatıyorum. Aracımın orta konsoluna aliexpressten orijinal görünümlü egzoz açma/kapama tuşu aldım. Kumanda düzeneğini tuşla açma/kapamaya çevirecek, birde R body sete çevirdiğim için sisler iptal edildi, ekrandaki uyarı ışığını yazılımsal veya elektriksel olarak söndürebilecek bir elektirikçi arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

WeLeT
02-04-2024, 09:28
Egzoz tuşu için bizde o tuşlardan almıştık ancak tuşa basıldığında sürekli elektrik verdiği yükse 90 varex motorunu bozacaktır yada aracınız yanacaktır :)

turboman
02-04-2024, 12:14
Egzoz tuşu için bizde o tuşlardan almıştık ancak tuşa basıldığında sürekli elektrik verdiği yükse 90 varex motorunu bozacaktır yada aracınız yanacaktır :)
O tuştan bağlayacaksanız tek buton modeli olan, kayar kapı modülü kullanın lazer marka magicdoor diye satılır modül üzerinde zamanlayıcı ve akım ayarı var, motor vanayı kapatınca elektriği otomatik keser. Motorunuz uzun ömürlü olur.

drago
02-04-2024, 12:25
Oto elektrik konusunda 3. sanayi Koçak elektrik

35AV7431
02-04-2024, 13:01

Aracın yanma kısmını anlayamadım ama yapıp uygulayanları gördüğüm için sormak istedim.

O tuştan bağlayacaksanız tek buton modeli olan, kayar kapı modülü kullanın lazer marka magicdoor diye satılır modül üzerinde zamanlayıcı ve akım ayarı var, motor vanayı kapatınca elektriği otomatik keser. Motorunuz uzun ömürlü olur.

Çok anlamamakla birlikte, sipariş ettiğim linki paylaşıyorum. Tuşa bir kez basılıyor, lamba anahtarı gibi sağa sola veya yukarı aşağı aç/kapa şeklinde değil. Linke baktığınızda daha iyi anlamış olacaksınız. Bu işlemi yapmak mantıklımı veya yapabilecek kabiliyetli bir elektirikçi arıyorum.

https://a.aliexpress.com/_Ex260az

turboman
02-04-2024, 18:18
Aracın yanma kısmını anlayamadım ama yapıp uygulayanları gördüğüm için sormak istedim.

Çok anlamamakla birlikte, sipariş ettiğim linki paylaşıyorum. Tuşa bir kez basılıyor, lamba anahtarı gibi sağa sola veya yukarı aşağı aç/kapa şeklinde değil. Linke baktığınızda daha iyi anlamış olacaksınız. Bu işlemi yapmak mantıklımı veya yapabilecek kabiliyetli bir elektirikçi arıyorum.

https://a.aliexpress.com/_Ex260az

Tamam buton gibi o zaman kullanabilirsin benim dediğim modül ile, bağlamasıda basit herhangi elektrikçi bağlar zaten