PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk kumaşı nasıl temizlenir?

Pochemuchka
07-04-2024, 19:06
Selamlar,

Bu aralar oto yıkama fiyatları epey arttığından dolayı artık hobi amaçlı araçlarımı kendim yıkama kararı aldım.

Hem stres atıyorum hemde özenerek yıkıyorum.

Koltuklarda oluşan basit lekeleri çıkarmak için detay ilacı yada kullandığınız ve memnun kaldığınız harici bir ürün var mıdır?

Buna ek olarak torpido ve kapı kenarlarında bulunan plastik aksamları temizlemek için fırça yada bez öneriside rica etmekteyim sizlerden.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

207_TR
08-04-2024, 10:05
Selamlar,

Bu aralar oto yıkama fiyatları epey arttığından dolayı artık hobi amaçlı araçlarımı kendim yıkama kararı aldım.

Hem stres atıyorum hemde özenerek yıkıyorum.

Koltuklarda oluşan basit lekeleri çıkarmak için detay ilacı yada kullandığınız ve memnun kaldığınız harici bir ürün var mıdır?

Buna ek olarak torpido ve kapı kenarlarında bulunan plastik aksamları temizlemek için fırça yada bez öneriside rica etmekteyim sizlerden.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Apc önerilir, All Purpose Cleaner

Fırça, ılık su ( bence biraz sıcak )

Koltuğu temizlerken 2-3 tane bez öneririm, kirli bez ile tekrar silme yapma bezi temizlemeden.

Kapı içleride aynı şekilde, çok sert olmayan fırça ile.

aykutsafakyaman
10-04-2024, 19:35
Plastik aksamlar vb. kısımlar için apc kullanıyorum ben. Koltuk için şarjlı matkabın ucuna fırça aparatı aldım ama bendeki içi krem bir kokpite sahipseniz halı yıkama ile çektirmeniz gerek aksi takdirde kusuyor.

MehmetBora
22-02-2025, 15:05
Plastik aksam için Valet Pro APC, kumaş kısımlar için Valet Pro Carpet iş görür. Açık renkli veya koyu renkli farketmeksizin koltukların süngerine kadar Carpet ile ıslatmanız durumunda kusma yapacaktır, vakum ve ahtapot kurutma gerektirir. Önerim sıcak bir havada carpet ürününü temiz ve bol tüylü bir mikrofiber beze yeterli miktarda püskürtüp silmenizdir. Ancak yoğun lekeler bu şekilde gitmeyecektir. Profesyonel uygulama gerektirir. Fırça olarakta Valet Pro Large Dash Brush plastik tüm yüzeyler için işinizi görecektir.