Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma vurup kaçtılar,ne yapabilirim?



BarışSever
11-04-2024, 20:17
Selam arkadaşlar,herkesin bayramı mübarek olsun.

Dün akşam aracımla il dışına misafirliğe gittim,sabah kalkıp arabaya baktığımda sol arka çamurluğumda el büyüklüğünde göçük gördüm,üstünde sarı lekeler vardı birazcık da tamponu çizdirmiş,arabayı park ettiğim yeri bir reklamcının güvenlik kamerası görüyor,adamı aradım ama bayram dolayısı ile ulaşamadım,adama ulaştığımda güvenlik kamerası görüntülerini benimle paylaşır mı yoksa önce gidip polise mi şikayetçi olmak lazım? süreç nasıl işler bilenlerden yorum alabilir miyim.

Birkan61
11-04-2024, 22:30
Aracın resimlerini çekin olduğu yerde, kıpırdatmadıysanız önce polis çağırmayı deneyin gelirse tutanak tutturun. Benim bulunduğum yerde böyle şeylere polisler gelmiyor açıkçası bir kaç kez başıma geldi.

Sonra kameradan ulaşmaya çalışın, kameradan plaka bulursanız karakola gidip aracıma vurup kaçtılar diyin onlarda plakadan numarasını bulup arıyorlar.

Polislerinde yardımcı olmaya gönlü olması lazım ben bi yerde gittim hiç umursamadan trafik mahkemesine gideceksin biz birşey yapamayız diyende oldu.

Geçmiş olsun

rcpyldz
12-04-2024, 00:16
kaskonuz var ise kayıtlardada vuran aracın plakası gozukuyor ise servise basvurun kaskoya vıdeoyu ulastırırsanız onlar karsı tarafın sıgortasından halledıyorlar basıma geldı gorgu tanıgının yazılı notunu verdım kasko sıgortadan almıstı poliçem bozulmamıstı tabı bu 10 sene once oldu şuan kı sürecte nasıl olur bılemıyorum

BarışSever
12-04-2024, 21:11
Teşekkürler arkadaşlar,dükkan sahibine ulaşamadım hala,vurup kaça p*çi de allaha havale ediyorum uğraşmak istemiyorum pazartesi çektiricem göçüğü..