Orijinalini görmek için tıklayınız : e39 multimedia
kelalper
15-05-2024, 12:43
Arkadaşlar merhaba e39 da benden önceki sahiplerinin taktığı dandirik gerizekalı android ekran bozuldu. Yerine hem bütün araba verilerini görebileceğim hem yakıt sarfiyat ortalamasını sıfırlayabileceğim hem de geri görüş vs bağlayabileceğim çok saçma sapan pahalı olmayan ne kullanabilirim?
Anlık bilgileri görürsem şu işime yarayacak ileride turbo ya da supercharger taktığımda bilgileri de görebilmek istiyorum.
Sacma sapan pahalidan kastımız nedir ? E46'da Avin kullandım bir arkadasımın aracında, oem+ gibi duruyor memnundu baya.
kelalper
15-05-2024, 13:04
25-30 bin liralık ürünlerden bahsediyorum
CüneytIşıkkent
15-05-2024, 13:35
Ben daha öncesinde e39 için carvocal taktırmıştım çok da memnundum ama kaç sene öncesi tabi.. Facebook da e39 grubunda orijinal'e yakın görüntüsü olan android cihazı 15k ya satıyordu biri geçen gün bakın isterseniz bir. Ama sizin istediğiniz gibi yol bilgisayarı verilerini de görmsek için Ibus sistemini de almanız gerekiyor.
turboman
15-05-2024, 15:52
Android olan bir cihaz takmanız lazım.ortalama 4-8 bin tl arası kalite ve ram hafıza gibi özelliklerine göre değişir araca turbo yaptığınızda beyne bağlanıp tüm değerlerini görebilirsiniz zaten
serkansozen
15-05-2024, 16:05
En ekonomik , X5 uyumlu olan android cihazlar takılabiliyor ama görüntü biraz farklı oluyor.. ben beğenmiyorum ..
Xtrons iyidir kullanıyorum, i bus ile bütün veriler görülebilir. Facebook e39clubtr grubuna yazarsanız yardımcı olurlar
MURAT_HLX
17-05-2024, 10:35
alınabiliyorsa kesinlikle avin